Positiivisuusketju – nyt menee hyvin!

  • 258 485
  • 1 005

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sitten katsot vastustajat ja tajuat että onpa ollut helpot 5 peliä. KooKoon alkukausi oli yllättävänkin kova jos katsot tuloksia syvemmälle. Hyvä homma, että KooKoo on hyvissä asemissa tässä vaiheessa. Voitot ruokkii nälkää ja uudet avut ovat todellakin apuja. Hyvää työtä taas Kultaselta.

No joo, mutta on siellä kuitenkin ollut Tappara ja KalPa. Loput toki kellarikerroksen joukkueita. Seuraavaksi saadaankin vastaan sitten kovin mahdollinen mittari eli Pelicans vieraissa ensi keskiviikkona.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sarja lähestyy puoltaväliä ja KooKoo nousee jo sarjassa kolmanneksi Ilveksen ohi. Kymmenes peli putkeen, kun otetaan pisteitä ja seitsemäs peräkkäinen voitto. Hyvin menee, mutta menköön.
 

badgeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Detroit Red Wings
En tiedä kuinka moni teistä, mutta itse suuntaan joka kierroksen jälkeen katseeni liigan kymppisijaan. Meillä on tälläkin kaudella saumat menestyä, kuin myös viime kaudella vaikka mihin!
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En tiedä kuinka moni teistä, mutta itse suuntaan joka kierroksen jälkeen katseeni liigan kymppisijaan. Meillä on tälläkin kaudella saumat menestyä, kuin myös viime kaudella vaikka mihin!

Sami Kapanen mainitsi samasta asiasta eilisen pelin yhteydessä ja hänen mielestään KooKoolla olisi ollut viime kaudella mahdollisuus edetä vaikka kuinka pitkälle. KooKoo oli runkosarjan lopussa erittän kovassa iskussa kaataen juuri ennen koronan saapumista HIFK.n ja Kärpät. Oikeastaan KooKoo on yksi eniten koronasta kärsivistä seuroista. Viime kaudella playoff-pelien lipputulot jäi saamatta ja tällä kaudella KooKoo loistava vire jatkunut, joka normaalioloissa näkyisi loistavina yleisömäärinä. Täytyy toivoa, että maaliskuussa yleisöä pääsisi jo Lumon Areenalle. Ei tässä uskalla vielä playoffeista puhua, koska sarja on vasta puolivälissä, mutta olisihan se aika karseaa, jos KooKoo pääsisi toisen kerran peräkkäin liigan runkosarjassa kuuden parhaan joukkueen ja playoffeja ei pelattaisi tai että ne jouduttaisiin pelaamaan ilman yleisöä.
 

Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei tässä uskalla vielä playoffeista puhua, koska sarja on vasta puolivälissä, mutta olisihan se aika karseaa, jos KooKoo pääsisi toisen kerran peräkkäin liigan runkosarjassa kuuden parhaan joukkueen ja playoffeja ei pelattaisi tai että ne jouduttaisiin pelaamaan ilman yleisöä.

Jälkiviisaus on monesti turhaa, mutta kun nyt katsoo viime kauden kesken jättämistä, niin se tuntuu turhalta. Silloinhan tehtiin päätös, ettei haluta pelata tyhjille katsomoille. Kun nyt sitten lopulta päädyttiin kuitenkin siihen, että pelataan tyhjille katsomoille, niin olisihan viime kauden voinut pelata loppuun. Nyt historiaan jää yksi kausi ilman mestaria, ja pitkä runkosarja jäi täysin turhaksi.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon pelaajat hyvin esillä tammikuun tilastoissa

Tehotilastossa Alexander Bonsaksen 9-0=9, Joonas Oden 7-0=7, Samuli Ratinen 8-2=6.
Erityisesti kapteeni näyttänyt hyvää esimerkkiä kentällä.
Ei kertaakaan kentällä 5vs5-pelissä vastustajan maalin aikana.
Hyvä Bonsa!

Victor Brattström, tammikuun torjuntaprosentti 93,2%.

Vilmos Galló, KooKoo 7. 4+5=9
Ahti Oksanen, KooKoo 7. 3+6=9

Hyvin menee, mutta menköön!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo on sarjataulukossa sijalla 3.

Onko tällä tai viime kaudella oltu jossain käyty kakkossijalla, vai onko tämä KooKoon liigahistorian korkein sarjasijoitus?
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon sijoitukset ja pisteet ja tilastot eri liigakausina 31. kierroksen jälkeen:

2015-16:
11.) 9-4-5-13 (66-88) 40 pist.
2016-17:
13.) 8-4-6-13 (68-87) 38 pist.
2017-18:
11.) 9-4-7-11 (87-92) 42 pist.
2018-19:
11.) 11-3-2-15 (85-101) 41 pist.
2019-20:
7.) 13-4-3-11 (84-76) 50 pist.
2020-21:
3.) 15-4-3-9 (98-70) 56 pist.

Puolimatkan krouvi ohitettu, joten on aika vertailla KooKoon tämän kauden menoa edellisiin kausiin 31. kierroksen jälkeen.
Tämän kauden sijaluku on KooKoon paras sijoitus tässä vaiheessa kautta.
KooKoo on tehnyt tällä kaudella enemmän maaleja kuin koskaan edellisillä kausilla tässä vaiheessa kautta.
KooKoo on päästänyt tällä kaudella vähemmän maaleja kuin koskaan edellisillä kausilla tässä vaiheessa kautta.
KooKoolla on enemmän pisteitä kuin edellisillä kausilla tässä vaiheessa kautta.


Merkkien selitykset:
Suluissa KooKoon sijoitus 31. kierroksen jälkeen eri kausina, kolmen pisteen voitot, kahden pisteen voitot, yhden pisteen ottelut, tappiot ja pisteet.

Merkille pantavaa, että KooKoon alhaisin pistemäärä tässä vaiheessa kautta on ollut toisella liigakaudella 38 pistettä, kun esim. tällä kaudella 32. ottelua pelanneella JYP:llä on 28 pistettä ja HPK:lla 25 pistettä.

Hyvin menee, mutta menköön.
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Christian Thomas on liigassa ppg-tilastossa (piste/ottelu) neljäntenä.
8. ottelua 5+5=10 (ppg 1,25). Erittäin hyvä alku häneltä liigassa. Trevor Mingoia on kyseisessä tilastossa neljäntenä.
Heidän edellään tilastossa ainoastaan Maksim Matushkin, Ryan Lasch ja Arttu Ruotsalainen.
Todella hyvää ellei peräti liigan parasta työtä KooKoossa tehdään pelaajahankintojen suhteen. Jarno Kultanen on eittämättä yksi liigan parhaimmista tai hyvin voidaan sanoa liigan paras urheilujohtaja. Yhdellä liigan pienimpiin kuuluvalla pelaajabudjetilla KooKoo tekee/löytää koko ajan huippuhankintoja Strömwall, Galló, Mingoia, Thomas jne.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Liikoselta positiivinen Liiga-debyytti Lahdessa, rohkeasti vaan jatkossakin poikaa pelaamaan jos otteet näyttävät vähääkään samalta.
Pelasi ihan ok pelin. Liikettä pitää vielä kehittää. Muuten pysyi pelissä mukana ihan hyvin ekaksi liiga peliksi.
 

badgeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Detroit Red Wings
En tiedä kuinka moni teistä, mutta itse suuntaan joka kierroksen jälkeen katseeni liigan kymppisijaan. Meillä on tälläkin kaudella saumat menestyä, kuin myös viime kaudella vaikka mihin!
Tällaisen viestin laitoin tammikuun lopussa kuin meni hyvin. Pessimistisenä ihmisenä sitä aina varautuu pahimpaan. Vielä on onneks muutama pongo eroa sijaan 11. Näillä nykyisillä tuloksilla se raja tulee vastaan vaan aika nopeasti. Ratista ja Engbergiä kehiin vaan enemmän!
 
K

Kiekkokatsoja

Olipa hyvä niukka voitto tänään. Sääli pleijaripaikka lähes ok, ja tuo kuuden korikin tavoiteltavissa.
Tietty tärkeintä se, että pelit sujuu (taas).
Lisäys. Otteluohjelma, josko näitä pelejä pelataan kaikki, niin mahdollistaa yläkorin tavoittelun.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo lähetti aikaisemmin tällä kaudella kausikorttilaisille kyselyn haluavatko kausikortin haltijat hyvityksen kausikortistaan sen vuoksi, että tällä kaudella ei yleisöä ole marraskuun jälkeen päässyt katsomoihin.

Alle 5% kausikorttilaisista haluaa hyvityksen kausikortistaan ensi kauteen. Hienoa, upeaa, mahtavaa!

#yksi joukkue #kookoo #aina tukena

 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ahti Oksasen ei varmaan tartte enää saada kuin muutama piste, niin on kauden päättyessäkin pistepörssin top-kympissä. Top-5-sijoituskin mielestäni ihan mahdollinen.
 

Liitteet

  • pistepörssi.png
    pistepörssi.png
    121,6 KB · kertaa luettu: 163

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon maalivahdit liigan torjuntatilastossa sijoilla neljä ja viisi.

4. Setänen 92,52%
5. Malik 91,62%

On meillä kaksi loistavaa maalivahtia, jotka antavat joukkueelle illasta toiseen mahdollisuuden voittoon. Loistavaa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoolla viidestä viimeisestä pelistä neljä voittoa ja pisteet 12/15. Ainoa tahra tappio perjantaina Lahdessa hieman nihkeämmän esityksen jälkeen. Kotona kulkee ja vieraissa ei. Mestisporukat dominoivat nykyään jo liigassakin. Sport tällä hetkellä liigan paras kotijoukkue 18 pisteellä ja toisena KooKoo 16 pisteellä. Seuraavasta neljästä pelistä kolme vieraissa, joten sama peli-ilme kuin kotona pitäisi saada vieraspeleihinkin. Ensi viikolla KalPa vieraissa ja Sport kotona ja seuraavalla viikolla taas kaksi vieraspeliä JYP ja Jukurit ja näiden jälkeen Tappara kotona. Erikoinen otteluohjelma, että puolentoista viikon päästä kohdataan JYP jo kolmannen kerran kun joitakin joukkueita ei ole kohdattu vielä kertaakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös