Hienoimmat suoritukset NHL:ssä kaudella 2020–2021

  • 42 967
  • 106

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Vanha tuttu aihe, uusi huikea kausi. Ketjuun on siis tarkoitus kerätä uudella kaudella nähtävät hienoimmat suoritukset, olivatpa ne komeita maaleja, oivaltavia syöttöjä, räjähdysmäisiä taklauksia tai jäätäviä gamesavereita.

Ja mikäpä olisikaan parempi tapa aloittaa uuden kauden ketju kuin legenda Sidney Crosbyn absurdilla käsi-silmä-kordinaatiolla.

 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Voisi laittaa koko Oilers - Canucks pelin McDavidin osalta. Jos haluaa nähdä yhden kauden parhaista esityksistä yhdeltä pelaajalta niin tuo matsi kannattaa tsekata ihan McDavidin takia. Tuosta matsista pari nostoa kuitenkin.

Demkon nollaa Kassianin ja McDavidin:




McDavid käyttää nopeuttaan:

Oilers pelaa viimeisen aloituksen täydellisesti, kun kellossa 2,5 sekuntia:
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Nimimerkki oiler99:lle matsit taitaa olla hailaitteja täynnä kun vastaavia yhteentörmäyksiä tai jopa kunnon taklauksia sattuu jopa useita kymmeniä per erä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Liki ketä muuta tahansa kohtaan pitäisin tuota raukkamaisena urpoiluna, mutta jostain syystä lähinnä tuli mieleen, että sitä saa mitä tilaa. No, ehkä Muzzin ei tuota tekisikään muille.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Ei tämä nyt mikään erityisen hieno suoritus ollut, mutta highlighteja katsoessa tuli hyvä fiilis, kun näki, miten riehakkaan tunnelman Charan maali sai joukkuekavereissa aikaan.

Tuossa aiemmin päivällä kun oli oman jengin jälkilähetys katsottu ja katselin sitten tuon maalin klippinä huomattuani yön tilastoista Charan tehneen maalin, niin täytyy sanoa että yllättävästikin meni tunteisiin tuo. Vaikka kuinka väittäisin olevani iso mies niin kyllä täällä päässä Bruins-hemmon silmänurkka kostui kun näki, millä lailla ja miten paljon Z jo nyt Capsin joukkuetovereilleen merkitsee. Kun oma suhtautuminen siirtymiseen muualle oli niin kaksijakoinen - yhtä aikaa vastahakoinen ja toisaalta sitä piti melkein väistämättömänä ellei herra eläköidy - niin jotenkin tuo merkitsi paljon nähdä, että meidän legenda pääsi tässä mielessä "hyvään kotiin".

Sori avautuminen. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös