Kaapo Kakko – Church of Kakko Manhattanilla

  • 658 294
  • 2 216

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Seurasin itsekin Kakon otteita erityisen tarkasti. Mielestäni ei ollut omassa päässä niin pulassa, kuin viime kaudella. Hyökkäyksessä ei päässyt käyttämään omia avujaan tässä pelissä kunnolla. Maali oli hyvä vaihto koko kejulta, jo enenen maalia Kakko sai karvauksella estettyä suoran hyökkäyksen, joka myöhemmin johti tuohon kiekonriistoon.

Panarinin kanssa Kakko ei mielestäni ole parhaimmillaan tasakentällisin. Lafniereä ja Kakkoa ei voi tällä kaudella peluuttaa samassa kentässä, koska kyllä nuo miehet välillä käyttää myös pikkupoikia tuolla hyväkseen (khröm). Kokemattomuus näkyy molempien otteissa. Peliajassa Kakolla näkyi tuo pelin rikkonaisuus taas. Tuntui, että aina oli tuomarilla käsi pystyssä kun Rangesrin kolmonen oli tulossa tai juuri tullut jäälle.

Ehdottomasti paikka olisi 2. Ylivoimakentässä. Siellä saisi sitä kiekkovarmuutta ja arvokasta oppia. Nyt edes lopussa ei voinut Quinn kokeilla variaatioita, kun peli oli 4-0 ja saivat 4 minuutin ylivoiman.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Tajuan sen logiikan, että NHL:ssä kaikki pitää ansaita ja mitään et saa ilmaiseksi. Kaikesta kilpaillaan.

Mutta että jotain nelosketjun jyyriä laitetaan YV:lle, niin tuo alkaa olemaan vähän siinä ja tässä, että ymmärtääkö tuon logiikkaa enää.
 

Gust

Jäsen
Alan oikeasti toivoa ettei suomalaisia enää varata ihan kärkipäässä, kun se johtaa liian aikaiseen lähtöön NHL:ään. Tai sitten jonkun pitäisi alkaa vetää johtopäätöksiä näistä Puljuista, Kotkista ja Kakoista. Hyppäys Liigasta on vain niin iso, että se vaatisi monelle sen vuoden tai pari lisää kypsymistä. Ei kannata ihmetellä, jos joku Lundell tulee aikanaan änäriin paljon valmiimpana. Ei ole hidastanut Heiskasta, Ahoa ja Rantasta, vaikka eivät heti draftin jälkeen änärissä pelanneetkaan.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo, parhaat pelaa ja ei siinä mitään. Rangers toisaalta tähtää enemmän pikkuisen eteenpäin kuin tähän kauteen, niin järkevää olisi antaa näille lupauksille aikaa ja mahdollisuus kasvaa pelaajana. Mutta kaksi peliä vasta alla, katsotaan nyt vähän pidemmälle, millaiseksi tämä peluutus kehittyy.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Alan oikeasti toivoa ettei suomalaisia enää varata ihan kärkipäässä, kun se johtaa liian aikaiseen lähtöön NHL:ään. Tai sitten jonkun pitäisi alkaa vetää johtopäätöksiä näistä Puljuista, Kotkista ja Kakoista. Hyppäys Liigasta on vain niin iso, että se vaatisi monelle sen vuoden tai pari lisää kypsymistä.
Mä olen tästä kyllä eri mieltä. Kakko oli silloin viimeisellä liigakaudellaan jo niin ylivoimainen pelaaja, että oli täysin perusteltua häneltä lähteä Pohjois-Amerikkaan heti draftin jälkeen. Ei olisi ollut liigassa enää riittävää haastetta tarjolla.

Vertaus esimerkiksi Ahoon tai Heiskaseen ontuu siinä, että he olivat erittäin keskeneräisiä pelaajia vielä siinä draftikausillaan, eivätkä dominoineet lähellekään siinä määrin liigaa, mitä Kakko taas vastaavalla kaudella teki. Heille olikin täysin perusteltua jäädä vielä yhdeksi kaudeksi Suomeen.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kakon tiputtaminen ylivoimastahan on vaan osa tätä Quinnin "kovaa koulua", missä palkitaan rouhijoita ja hyviä duunareita siitä että pelaavat asenteella. Itse suorittamisella ei ole vitunkaan väliä, tästä syystä esimerkiksi Strome saa vetää ykkösylivoimaa ja Panarinin vieressä vaikka ottaisi täysin typeriä hyökkäyspään jäähyjä. Kuitenkin polkee Quinnin mielestä tarpeeksi kovaa alaspäin niin se riittää. Samasta syystä joukkueen ehkä paras kiekollinen pakki Tony DeAngelo heitettiin poppareille ja vastaavasti Jack Johnson sai ylennyksen, edellämainittu otti typerän turhautuneen jäähyn, siinä missä jälkimmäinen sai 3 virheestä palkinnoksi ylennyksen kun tsemppasi hyvin.

Se ei haittaisi jos Kakko ja Chytil pysyisivät yhdessä, näillä oli viime kaudellakin kemiaa. Sen sijaan DQ voisi tajuta että ei valmenna mitään yliopistopoikia, vaan ammattilaisia ja kyse on tulosurheilusta. Vaikka välillä menisi vituiksi, tähtipelaajilla ja tulokkailla sen hihnan pitää olla pidempi ja antaa enemmän armoa. Se ei kehitä vittu yhtään että yhden huonomman pelin jälkeen lennät katsomoon, pois ylivoimasta ja tiput rouhijaketjuihin.

Sitä voi miettiä että välit on palaneet jo Lias Andersoniin ja Kravtsoviin ennen Kakkoa. Lafreniere taitaa olla sen verran hyvä että tätä ei Quinn saa paskottua, mutta ei hyvältä näytä. Mies, jonka piti olla erityisesti nuoria tulokkaita kehittävä valmentaja, ei hirveästi ole vakuuttanut toistaiseksi.
Quinn on muutenkin ollut totaalisen tyhjä arpa valmentajana so far. Tietenkin rakennusvaihe on faneille turhauttavaa, mutta jos joku osaa kertoa, missä Quinn on onnistunut, niin antakaa kuulua. Itse en ole huomannut joukkueen pelissä mitään kehitysaskelia Quinnin aikana, eikä avausvoittokaan suuria odotuksia herätä isoista lukemista huolimatta. Ottelun alussa oli samanlaiset katastrofin ainekset olemassa kuin avauksessa, tuurilla ja Georgievin avulla selvittiin, ja Islanders suli sitten henkisesti takaiskuihin loppua kohden.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä olen tästä kyllä eri mieltä. Kakko oli silloin viimeisellä liigakaudellaan jo niin ylivoimainen pelaaja, että oli täysin perusteltua häneltä lähteä Pohjois-Amerikkaan heti draftin jälkeen. Ei olisi ollut liigassa enää riittävää haastetta tarjolla.
Niin ja noista ylempänä mainituista kärkivarauksista, olihan Kotkaniemelläkin tarkoitus jopa tullakin takaisin Ässiin, mutta ala siinä nyt varailla lentolippuja takaisin kun Montreal Canadiens sanoo että tervetuloa NHL:ään ja sulla ois nyt paikka joukkueessa.

Ei noita ketään voi vertailla keneenkään muuhun että kenen pitäisi jäädä ja kenen lähteä, ja ennen kaikkea kun sitä kristallipalloa ei ole käytössä siellä eikä täällä niin siinä tilanteessa se on aina vaikeampi sanoa mikä kehitystä parhaiten tukee, kuin vuosi tai kaksi sen jälkeen.

Vaatii sekin aikamoista kärsivällisyyttä kieltäytyä lähtemisestä NHL-valoihin, jos sitä paikkaa tarjottimella tyrkytetään kuten Kakolla. Heiskasella esim. jäämisensä Liigaan meni kaikin puolin luontevasti, kun jäi loukkaantumisen vuoksi valmistautumisjaksot ja treenileirit väliin.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Se on vähän sääli, että NHL-seuroilla on tämä pakottava tarve lyödä kärkivarauksiaan heti NHL:ään, eikä pistää AHL:ään marinoitumaan ainakin yhdeksi vuodeksi. Todella monen kohdalla se vuosi tai kaksi AHL:ssä olisi kuitenkin varmasti kehityksen kannalta parasta. Äärimmäisen harvassa ne sellaiset edes ykkösvarauksetkaan kuitenkaan ovat, jotka heti draftin jälkeen ovat kaikin tavoin valmiita NHL-kiekkoon. Jos miettii vaikka koko 2010-luvun TOP3-varauksia, niin ei niitä montaa ole, jotka heti draftin jälkeen olivat valmiita NHL-kiekkoon. McDavid, Matthews, Eichel ja Landeskog varmasti ainakin, mutta ei niitä montaa heidän lisäkseen ole.
 

Gust

Jäsen
Mä olen tästä kyllä eri mieltä. Kakko oli silloin viimeisellä liigakaudellaan jo niin ylivoimainen pelaaja, että oli täysin perusteltua häneltä lähteä Pohjois-Amerikkaan heti draftin jälkeen. Ei olisi ollut liigassa enää riittävää haastetta tarjolla.
Kyllä minäkin oli silloin varma, että Kakko pärjää jo NHL:ssä, mutta selvisi nopeasti että ei vielä riitä. Tässä tullaan sitten joukkueen vastuusteen. Muistan miten vuosi sitten ihan vitutti, kun Rangers ei laittanut Kakkoa farmiin kasvamaan. Kakon kaltaisen pelaajan roikottaminen kolmosketjussa jämämiinuteilla on idiotismia.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viime kaudella Kakon peliaika keskimäärin oli 14:20, joten ei siellä ihan poppariosastoa ole oltu. Toki Rangersin tilanteessa näille kavereille pitää saada myös kiekollista vastuuta ylivoimalla, jotta saadaan lupauksista sitä, mitä on odotettu. Hankalassa raossa on Kakko tosiaan, sillä kotimainen Liiga näytti loppukeväästä siltä, että poika teki miesten seassa mitä halusi. AHL on tietysti yksi tie, mutta NHL:ää pitää sen verran päästä haistelemaan, että ymmärtää vaatimustason.

Itse odotan rauhassa 10 peliä ja katson sitten, miltä näyttää. Vieläkin uskon, että Kakon osalta se on pienestä kiinni, että vastustajat alkavat jäämään kulmissa tuttuun tapaan selän taakse.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Muistan miten vuosi sitten ihan vitutti, kun Rangers ei laittanut Kakkoa farmiin kasvamaan. Kakon kaltaisen pelaajan roikottaminen kolmosketjussa jämämiinuteilla on idiotismia.
Pientä "lohtua" tuo se, että myös esimerkiksi Jack Hughesiin sovelletaan ihan samaa idiotismia. Sokea Reettakin näkee, että hän on vielä toisellakin NHL-kaudellaan hyvin kaukana fyysisesti NHL-pelin vaatimuksista. AHL:ään hänetkin minun mielestäni kuuluisi pistää isoon rooliin, jossa saisi kuitenkin edelleen pelata aikuisia miehiä vastaan, mutta huomattavasti isommalla peliajalla. Hänellä kun ei tosiaan ollut MM-kisojen 7 peliä lukuun ottamatta mitään kokemusta aikuisia vastaan pelaamisesta ennen tätä, niin on se nyt aikamoinen loikka tuollaiselle Mikki Hiirelle hypätä sieltä junnusarjoista suoraan NHL:ään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Gust

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kovasti haluaisin uskoa että tämä maali auttaa ja nyt nähdään vaputuneempi Kakko. Tuska näytti kovalta ennen tuota maalia kun oikein mikään ei onnistunut. Kakko kuitenkin elää kiekosta eikä 10-11 minuutissa paljon kiekkokosketuksia saa. Vielä kun lisätään se että valmentaja saattaa yhdestäkin virheestä pistää penkin päähän niin enpä tiedä. Toisessa ketjussa mainittiin hyvin että esim. Hughes saa pelata sellaista kahtakymmentä minuuttia vaikka miten paljon tekisi virheitä mutta niistä ei sentään penkitetä. Kakko taas näyttää siltä että kokoajan vähän pelkää virheitä ja joutuu liikaa miettimään ratkaisujaan ja sitten niitä virheitä vasta tuleekin. Pelaaminen ei tule selkäytimestä. Ymmärtäisin jos kyseessä olisi contender-joukkue mutta Rangersin tapauksessa tämä toimintatapa on suoraan sanottuna todella erikoista.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
No kai nyt sitä pelaakin virheitä vältellen ja pelokkaasti, jos hyvien otteiden tai maalista saa palkinnoksi koulutuksen poppareiden syömisestä.
Missä lie psykoosissa on Rangersin valmentaja?
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juuri nyt Kakko vaikuttaa hyvältä AHL-pelaajalta. Liike / luistelu ei ole NHL-tasolla eikä peliäly. Se on 50 / 50 tuleeko hänestä koskaan ykkösketjun pelaajaa änäriin. En moittisi valmennusta vähäisestä peliajasta, koska hän ei NHL:llään tällä hetkellä kuulu.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Juuri nyt Kakko vaikuttaa hyvältä AHL-pelaajalta. Liike / luistelu ei ole NHL-tasolla eikä peliäly. Se on 50 / 50 tuleeko hänestä koskaan ykkösketjun pelaajaa änäriin. En moittisi valmennusta vähäisestä peliajasta, koska hän ei NHL:llään tällä hetkellä kuulu.

Juu mitä nyt oli Rangersin paras pelaaja playoffeissa, kun muut joukkueesta näytti AHL pelaajalta.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Juuri nyt Kakko vaikuttaa hyvältä AHL-pelaajalta. Liike / luistelu ei ole NHL-tasolla eikä peliäly. Se on 50 / 50 tuleeko hänestä koskaan ykkösketjun pelaajaa änäriin. En moittisi valmennusta vähäisestä peliajasta, koska hän ei NHL:llään tällä hetkellä kuulu.

Peliäly riittää, se tosin voi näyttää todellisuutta heikommalta, kun liikkeen kanssa on hakua. Mutta tuollakin liikkeellä pääsee hyökkäysalueella paikoille, eilen toinen maali oli todella lähellä.

NHL:ään taidot riittää jo hyvin. Roolitus ei tosin voi olla rouhija, vaikka sellaista yritetäänkin kaivaa esiin. Ajoittain, kun Kakko pelaa vapautuneesti, niin helppo erottaa kentällä. Useimmiten kuitenkin pelaaminen varovaista ja selkeästi miettii, miten vammentaja halauaisi hänen kussakin tilanteessa pelaavan.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Juuri nyt Kakko vaikuttaa hyvältä AHL-pelaajalta. Liike / luistelu ei ole NHL-tasolla eikä peliäly. Se on 50 / 50 tuleeko hänestä koskaan ykkösketjun pelaajaa änäriin. En moittisi valmennusta vähäisestä peliajasta, koska hän ei NHL:llään tällä hetkellä kuulu.

Melkoinen seppä olet. Kaapo on 19v jannu ja täällä leimataan jo, että NHL:ssä tuloksentekovastuussa ei tule ikinä pärjäämään. Hohhoijaa. Eihän se ekallakaan kaudella painanut kuin 23pistettä kun ikää oli 18v mittarissa. Takas liigaan vaan mitä tollasia paskoja Rangerssissa roikottamaan. Hughes kanssa aivan turha jannu. Hänestäkään tuskin ykköskentän pelaajaa ikinä tulee, kun ensimmäinen kausi ikinä NHL:ssä oli niin saatanan huono.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juu mitä nyt oli Rangersin paras pelaaja playoffeissa, kun muut joukkueesta näytti AHL pelaajalta.

Se oli 0+0 keskimäärin 16 minuutin peliajalla, eikä kyllä näyttänyt Rangersin parhaalta pelaajalta. Mutta ne 3 peliä viime pudotuspeleissä olivat kuitenkin häneltä ihan mukiinmeneviä.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Mä olen tästä kyllä eri mieltä. Kakko oli silloin viimeisellä liigakaudellaan jo niin ylivoimainen pelaaja, että oli täysin perusteltua häneltä lähteä Pohjois-Amerikkaan heti draftin jälkeen. Ei olisi ollut liigassa enää riittävää haastetta tarjolla.
Ja mä tästä eri mieltä. Kakolla ja Palvella oli loistava kemia joka johti hyviin pisteisiin ja painopistettä saatiin hyvin painettua vastustajan päätyyn. Silti Kakko tuntui olevan melko hyvä maalintekijä, mutta ei millään tavalla loistava. Tarvitsi siis ison tukun paikkoja jotta sai onnistumksen. Ja kun pelinrakentajana ei ollut käytännössä lainkaan niin kaudesta jäi maku miten Kakkoa haettiin jatkuvasti kentällä ollessaan mutta tehopisteissä se ei näkynyt niin valtaisesti kuin olisi potentiaalia ollut.

Ehdottomasti olisi toinen kausi miesten edustuksessa tehnyt hyvää, sellaisessa roolissa jossa pitäisi löytää itse kiekon kanssa myös muita. Tai vaihtoehtoisesti Mikko Rantasen tie, mikä osoittautui oikeaksi.
Tällä hetkellä Kaapo on yhden tempun poni isoissa valoissa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mun mielestä on vielä hiukan liian aikaista dumata Kaapoa mihinkään lokeroon. Kausi on vasta alkanut ja jengeillä on valmistautuminen enemmän tai vähemmän liki olematonta. Eihän tuo Mighty Quinnin ämpyily nyt suoraan Kaapon laariin sada, mutta jos katsottaisi tilanne vaikka tuossa maaliskuussa uudelleen?
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
McDavid, Matthews, Eichel ja Landeskog varmasti ainakin, mutta ei niitä montaa heidän lisäkseen ole.
Sorry offtopick, mutta ei sentään niin vieraskorea tarvitse olla, että jättää Laineen pois em. listalta. Jättää Eichelin ja Landeskogin taakseen tulokaskausivertailussa.

Kakon tilanne alkaa ihan hiukan muistuttamaan Puljua, olkoonkin että astetta kovemmasta prospektista on kysymys. Quinn on tosiaan kyllä varsin tyhjä arpa kuten todettu, vaikea nähdä että Kakon kohtelu kovin helposti muuttuu.
 

ipaz

Jäsen
Kyllähän David Quinn on varmasti yksi suurin syy, miksi esim. Tony DeAngelo pelaa NHL:ssä tänä päivänä. Tampan varaus joka dumpattiin Arizonaan ja joka oli myös valmis luopumaan lahjakkaasta, mutta herkkähermoisesta kaverista heti kun joku oli valmis ottamaan. Quinnin koulutuksessa TDA on oppinut pikkuhiljaa ammattilaiseksi. Ja onhan Quinn häntäkin penkittänyt ja istuttanut katsomossa aiemminkin karaistaakseen DeAngelon oikkuja pois. Tämä nähtiin taas heti ekassa pelissä ja sitä seuranneessa katsomokomennuksessa.

Samoin Strome otti viime kaudella ison hypyn eteenpäin urallaan. Paljonko tästä voi laittaa Quinnin peluutuksen piikkiin. Sen voi jokainen pohtia itse mielessään. Pakistossa Quinn antoi vuosi sitten mahdollisuuden Ryan Lindgrenille ja tämä otti heti isoa roolia joukkueessa, joka on vaan kasvanut ja nyt #55 pelaa kolmanneksi eniten Rangers-pakeista. 22-vuotiaana!

Lias Anderssonin kanssa homma ei toiminut. Ei se kaikkien kanssa aina toimi. Andersson ei yksinkertaisesti pystynyt ottamaan pelipaikkaa Rangers-kokoonpanosta. Ja sitten siellä katkesi jänne farmikomennuksen jälkeen ja Lias alkoi vaatimaan treidiä. Tällä hetkellä Andersson on Rangersiakin huonomman joukkueen Kingsin taxi squadissa. Mutta hänkin on vielä nuori. Vasta 22-vuotias joten aikaa on.

Myös Filip Chytil on yksi Quinnin tärkeimmistä kehityskohteista, eikä valmentaja häntäkään ole aina silkkihansikkain kohdellut. Tulokaskauden taitava tsekki pelasi nelosketjussa noin 12min EV jääajalla. Ei varmastikaan mieluinen rooli hänen tyyppiselle hyökkäämisestä elävälle pelaajalle. Mutta niin vaan on Chytilkin vasta 21-vuotias ja kasvamassa NHL-ammattilaiseksi. Pelasivat hyvin yhteen Kakkon kanssa viime yönä.

Quinnia pidetään yhtenä parhaana "development coachina" nykyisistä NHL-valmentajista. Ei se kuitenkaan sitä tarkoita, että jokainen Rangers-paidan päällensä vetävä kaveri on heti huomenna vakipaikan NHL-pelaaja. Kakkolla on kaikki avut tulla erittäin hyväksi NHL-pelaajaksi. Mutta Kaapo on edelleen teini ja pelaa vasta toista NHL-kauttaan. Mikko Rantanen iski läpi kolmannella P-Amerikan kaudellaan. Myös toisena varatun Sam Reinhartin alku-ura eteni rauhassa ja peliaika oli ekalla kaudellaan noin 15 min, toisella ja kolmannella 17, neljännellä 19 ja vasta viidennellä kaudellaan ylitti 20min. Mutta oikean roolin löytyminen Buffalossa on myös ottanut aikansa. Jos vertaa vaikka Draisaitliin ja miten hänen uransa lähti lentoon heti toisella täydellä NHL-kaudellaa kolme vuotta varauksen jälkeen. Siinä tosin saattoi olla McDavidilla myös roolia.

Minulle on nuoruudessani jauhettu sellaista vanhaa sanontaa, kuin että "hiljaa hyvää tulee". Siispä miksi ihmeessä siis 19-vuotiaiden Kakkon tai Lafrenièren tulisi raahata koko Rangersia perässään heti uransa alkutaipaleella ja pelata roolissa joka ei noin nuorelle kaverille ole välttämättä sopiva?
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Mikko Rantanen iski läpi kolmannella P-Amerikan kaudellaan.

No jaa, oli kuitenkin ensimmäisellä täydellä NHL-kaudellaan joukkueensa paras maalintekijä, toki toisella kaudella sitten pankki räjähti. Eli kaudet kaksi ja kolme P-Amerikassa. Sori off topic.

-------

Kaaposta en vielä olisi huolissani, sitten jos peliaika vakiintuu tuohon reiluun kymmeneen minsaan voi syytä tähänkin olla. Katsellaan vaikka se kymmenen peliä nyt ensin.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Samoin Strome otti viime kaudella ison hypyn eteenpäin urallaan. Paljonko tästä voi laittaa Quinnin peluutuksen piikkiin. Sen voi jokainen pohtia itse mielessään.

Tästä antaisin ehkä enemmänkin kunniaa Panarinille kuin Quinnille jolle ei ollut juurikaan muita vaihtoehtoja laittaa tuohon sentteriksi kuin Strome.

Tässä on ihan hyvä artikkeli Kakon tilanteesta. Kannattaa lukea.

 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Sorry offtopick, mutta ei sentään niin vieraskorea tarvitse olla, että jättää Laineen pois em. listalta. Jättää Eichelin ja Landeskogin taakseen tulokaskausivertailussa.
Laine pärjäsi tulokaskaudellaan niinkin hyvin vain ja ainoastaan loistavan laukauksensa ansiosta. Sen takia jätin hänet pois ihan tietoisesti tältä listalta, koska hän oli niin paljon perässä siinä kaikessa muussa tekemisessä. Esimerkiksi Landeskog ja Eichel olivat oman muistini mukaan jo muutenkin huomattavasti valmiimpia pelaajia NHL:ään.

Mutta toki ymmärrän senkin, että kyllä Laineen voisi niistä kaikista puutteistaankin huolimatta mainita noiden muiden jatkoksi. Olihan hän kuitenkin parhaimmillaan ihan säkenöivän kova maalintekijä heti alusta pitäen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös