Ma 30.11.2020 SKA Pietari - Jokerit

  • 11 188
  • 156

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
On kyllä hienoa taas tuo SKA:n peli Pietarissa. Aika sama kuva kuin usein muutenkin näissä Pietarin SKA kohtaamisissa, että näyttää kuin joukkueiden pitäisi pelata ihan eri sarjoja.

Ja tämä taas kaudella, kun SKA:lla on ihan "umpisurkea joukkue".
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ottelun alkuhetkiä kun seuraili, tuli mieleen että vierasvoittoon tarvitaan tänään kotiveskarilta huono ilta.
Noh, ekan almun tarjoileekin sitten virkaveli toisessa päädyssä..
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ihan onnetonta touhua koko eka erä. Ei mitään aikaiseksi missään osassa kenttää ja kaksinkamppailut hävitään junnuillekin.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tällä Jokereiden nelosketjulla ei ole kyllä mitään annettavaa tällä tasolla.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Nyt vois vaikka Late tulla ihan itse mulle kertomaan, että minkä helvetin takia tota Anttilaa tungetaan jatkuvasti tärkeisiin aloituksiin? Eräskin matsi hävittiin jatkoilla kun Anttila hävisi kolme aloitusta peräjälkeen satanolla. Ja nyt taas oli YV:llä hyökkäyspään aloituksessa. Nämä vain muutama mainitakseni.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Voiko olla ristiriitaisempaa persoonaa kun tää Lindbäck.

Nelonen huutaa Pihlströmiä takas. Ikosel ja Lahnal ei oo mitään asiaa kokoonpanoon näissä.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lindbäck torjui tuon "vahingossa". Heilautti mailaansa, joka osui maalin tolppaan ja näin ollen kilpi jäi juuri oikeaan kohtaan torjumaan kiekon. *hymiö*

Mutta missä helvetissä oli Pudas tuossa tilanteessa?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ihan kohtuullinen erä tuolla kokoonanolla kun vastassa SKA. Toisin sanoen, ei mitään palaa ja maalipaikat murskaavasti SKA:lle. Jokerien ykkösen pitäisi olla 6-93-21 ja kakkosen 19-10-71. Kun ei ole, ei ole ja syyt tiedetään. 37 ei tuo ykköseen voittavaa pelaamista.

Mutta onhan SKA kaadettavissa edelleen. Peli on ollut heille helppo. Jospa väsyisivät Jokerien avauspelin murskaavaan paineistukseen kahdella tai kolmella? Normikokoonpanossa ja varsinkaan normikunnossa Jokerit ei olisi jaloissa, kuten nyt on paikoin.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tässä jaloissa pyörimisen lomassa on hyvä muistaa sekin, että ilman koronaa Regin ei olisi normaalistikaan enää tässä joukkueessa ja sentteristö koostuisi Normanista ja näistä helvetin Mäenalaisista jotka sinkoilevat tuolla jäällä ilman mitään ajatusta missä on maa ja missä on kuu. Schroeder on floppi. Tarvittas kaksi uutta sentteriä ja mielellään kolme uutta pakkia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös