Taas oli "Seppelin" tilanne lähellä, en tajua miksi se selkä pitää laidan vieressä kääntää kun tietää että joku tulee?!

boerje

Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Forssassa kotijoukkue on pakottanut Espoon köysiin, mutta peli on silti 0-2.

Ja sitten hylätty vierasmaali, minkä jälkeen FPS-maali, eli 1-2. Mutta heti perään 1-3.

Viimeksi muokattu:

Dynamo_FIN

Ketterä

Keltainen

Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Jenik tekee mitä lystää, Markkanen ei pomputa eikä Hakalissakaan tarvitse hävetä. Niin vahva erä ketterältä, että ihan pelottaa jatkuuko loppuun asti. Jos ei nosteta selkää, niin tämä on selvä homma.

Dynamo_FIN

Ketterä
Oikea ratkaisu Lipiäisen ottaminen maalille.

Dynamo_FIN

Ketterä
Hävetkää nyt jo saatana.

Huono pakki

SaiPa, Ketterä
Vähän on pelin kulku muuttunut Imatralla kauppareissun aikana. Ohhoh.

Big Bear

Ei ole IPK pystynyt tällä kaudella vielä pelaamaan yhtään ehjää 60-minuuttista, eikä pystynyt tänäänkään. Jos ei ryhti löydy kolmanteen erään, niin saattaapa käydä vielä kylmät.

thnninen

Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Kyllä vituttaisi olla Forssalaisfani. FPS pelaa jatkuvasti parempaa kiekkoa kuin esim. Kiekko-Espoo, mutta häviää.

Tänäänkin lähes kaikessa edellä, paitsi siinä tärkeimmässä. Tasoituksen jälkeen olin jo aivan varma että pisteet jäävät Forssaan.