Pe 20.11.2020 Pelicans - SaiPa

  • 2 395
  • 38

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Pelicans tänään

Kangasniemi - Björninen - Merelä
Jürgens - Laaksonen

Haatanen - Cerveny - Lasch
Jalvanti - Honka

Roine - Hämäläinen - Ylönen
Lindroos - Bergman

Tyrväinen - Toivola - Nieminen
Rajaniemi

Bartosak
Patrikainen
 

redpecka

Jäsen
@Denisovi laittanut SaiPan kokoonpanon SaiPa-ketjuun ja kopioin lupaa kysymättä sen myös tänne:

SaiPa tänään Lahdessa:

Zaborsky-Koskiranta-Mäntykivi
Kaksonen-Virtanen-Tuulola
Loimaranta-Lantta-Nikko
Petman-Saari-Piipponen

Bernhardt-Moverare
Olkkonen-Grman
Riikola-Kojo
Koskimies

Westerholm
- - -


Eetu Tuulola siis kakkosen laidassa. Meneeköhän kuvio niin, että Eetu kaivaa kiekon kulmasta, syöttää Virtaselle ja menee maalille odottelemaan Virtasen laukoman kiekon saapumista hakatakseen riparin sisään?

E: Ja siis Moverare palannut loukin jälkeen kehiin ja Koskimies nostettu junnuista ukkoihin.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Pelicans on majutauon jälkeen ottanut neljästä pelistään kolme voittoa aika heikoillakin esityksillä, joten ennakko-odotukset iltaan lähdettäessä ovatkin, että kotijoukkue kasvattaa voittoputkensa kolmeen otteluun tänään, mutta ylimielisyyteen tai vastustajan aliarvioimiseen ei ole pisaraakaan varaa, sillä muuten tulee erittäin tukkoinen iltapuhde. Ylivoima on Pelicansilla ollut kapellimestarien Laschin ja Kangasniemen ansiosta älyttömän tehokasta, ja Lahdesta löytyykin tällä hetkellä Liigan tehokkain ylivoima, minkä osuutta Pelicansin tämän hetkiseen sarjasijoitukseen ja otettuihin voittoihin ei voi tarpeeksi korostaa. SaiPalla näyttääkin olevan Liigan toisiksi paras alivoima, joten onkin mielenkiintoista nähdä, kuinka nuhaiseksi SaiPa saa Pelicansin ylivoimapelin pakotettua, mikä puolestaan tarkoittaisi sitä, että tasakentällisin pitäisi onnistua lyömään tarvittavat osumat kolmen pisteen kairaamiseen. Mielenkiintoinen ja varmasti älyttömän tiukka kamppailu tiedossa.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Ei ole muuten Roope Hämäläinen kehissä, tuo SaiPan try-out-omapoika. Karanteenit pitäisi olla kärsittynä... Ehkä huomenna Spºraa vastaan?
Hämäläiskiintiö varmaankin täynnä yhdelle iltaa, kun pelataan Päijät-Hämeessä ja kentälläkin on jo yksi (Sakke) Hämäläinen.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
@Wenzel unohdit SaiPan alivoimaa kehuessasi mainita sen, että Pelicansilla on Liigan kolmanneksi heikoin alivoima. Mielestäni mainitsemisen arvoinen asia etenkin tässä tilanteessa, kun vastustajan AV on ollut priimaa.
 

Yks hahmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Green Bay Packers
Näin aktiivista SaiPaa en oo nähnyt sitten Pexi Tirkkosen. No nyt Pelsu yv.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Täytyy tunnustaa, että SaiPa on ollut tähän saakka ihan hyvin tässä pelissä mukana. Oikeastaan keltamustat vieraat ovat olleet lähempänä avausmaalia kuin turkoosi kotijengi.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Loistavaa maalivahtipeliä molemmissa päissä!
 

Yks hahmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Green Bay Packers
Huh huh nimittäin. SaiPa pelaa hyvää hokia. \O/
 

redpecka

Jäsen
Nyt tulee kontroversaali jäähy SaiPalle. Selostajamme ei ole liian puusilmä eli ei väittïsi aiheettomasti. Minä uskon kaiken mitä sanot.

E: Ja tästä sitten 1-0 Chicagolle.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
SaiPan pari köykäistä jäähyä kuitattiin sitten viheltelemällä Pelicansille suht' kevyt jäähy. Suomalaista "laadukasta" tuomarityöskentelyä taas parhaimmillaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös