JYPin mediaketju

  • 1 787 288
  • 7 856

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan mielenkiintoinen oli tosiaan tuo Urheilulehden juttu JYP:stä. Aika pitkälti siinä oli niitä samoja asioita mitä tälläkin palstalla on vuosien varrella keskusteltu. JYP:ssä liikaa luotettiin KHL-rahahanojen olevan auki pidempään ja siitä sitten muodostui kauden 13-14 jälkeen ne omat haasteet. Myös Hippos 2020 -hankkeen odotettiin olevan lopullinen pelastus ja tuovan rahaa ovista ja ikkunoista, mutta niitäkään rahoja ei ole näkynyt.

Kari Tyni myös myöntää jutussa että muutamien pelaajien kanssa tehtiin liian pitkät ja rahakkaat sopimukset nostalgiahengessä.

Aika rankasti tosiaan Aku Vallenius heitettiin bussin alle jutussa. Jutun perusteella kaveri osasi hyvin hurmata hallituksen puheillaan, mutta käytännössä ei mitään positiivista saanut aikaiseksi. Visiot ei toteutunut, toimistolla väki vaihtui tiheään ja tilalle palkattiin kavereita jne. Lisäksi mainittiin että hyvin nopeasti toimistolla huomattiin ettei laskukoneen käyttö ollut Valleniuksen vahvuuksia (toki tähän pitää kommentoida että Valleniuksen ei tämän palstan sisäpiiritietojen mukaan missään vaiheessa pitänytkään toimitusjohtajana vastata yhtiön taloudesta, vaan sitä varten oli jotkut muut henkilöt).

Jutussa myös pohdittiin onko Jukka Seppäsen fokus siirtynyt liikaa JYP:stä pois, kun Seppäsen vahvuus on aina ollut kyky löytää parhaat osaajat tehtäviin ja nyt on tapahtunut useita heikkoja rekrytointeja.
 

-Joni-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins
Vielä jotain poimintoja tuosta Urheilulehden jutusta:

- Yksi jutun lähteistä kommentoi Jypin tavoitteita olla Euroopan paras "Koskaan en nähnyt suunnitelmaa, miten tämä toteutettaisiin. Ainoa ajatus lienee se, että Hippos 2020-hankkeen toteuduttua rahaa alkaisi tulla uuden areenan ovista ja ikkunoista.
- Holtari oli taustalla iso hämmentäjä, joka alkoi pestinsä viimeisinä vuosina sekaantua vääriin asioihin (hänelle kuulumattomiin)

- Jouluruokailussa pelaajaomistajille ei enää kelvannut Hurrikaani-ravintolan antimet ja se oli isosti pahoittanut ravintolaväen mielen
- Kokeneet pelaajat savustivat Marko Virtasen ulos ja tilalle valittiin Merikivi, joka sopi paremmin kokeneille pelaajille
- CHL-reissuilla joukkueen kokenut osasto istui lentokentän loungessa, kun nuoremmat odottelivat lähtöportilla
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Vielä jotain poimintoja tuosta Urheilulehden jutusta:

- Yksi jutun lähteistä kommentoi Jypin tavoitteita olla Euroopan paras "Koskaan en nähnyt suunnitelmaa, miten tämä toteutettaisiin. Ainoa ajatus lienee se, että Hippos 2020-hankkeen toteuduttua rahaa alkaisi tulla uuden areenan ovista ja ikkunoista.
- Holtari oli taustalla iso hämmentäjä, joka alkoi pestinsä viimeisinä vuosina sekaantua vääriin asioihin (hänelle kuulumattomiin)

- Jouluruokailussa pelaajaomistajille ei enää kelvannut Hurrikaani-ravintolan antimet ja se oli isosti pahoittanut ravintolaväen mielen
- Kokeneet pelaajat savustivat Marko Virtasen ulos ja tilalle valittiin Merikivi, joka sopi paremmin kokeneille pelaajille
- CHL-reissuilla joukkueen kokenut osasto istui lentokentän loungessa, kun nuoremmat odottelivat lähtöportilla
Mitä helvettiä nuo pelaajaomistajien jutut? :D Jos pitävät paikkansa, niin kyllähän tässä voidaan osoittaa sormella myös konkariosastoa. Aika pitkälti kritiikki on toistaiseksi osunut JYPin johtoon, mukaanlukien vastuu konkarien sopimuksista.

Sen sijaan mikä tuo Euroopan paras-tavoite oli? En muista kuulleeni moista. Jossain vaiheessa JYP uutisoi tavoitteenaan tehdä koko Euroopan sarjajoukkueista (lajilla ei väliä) parasta sosiaalista median sisältöä. Se oli tosi utopistinen tavoite, jonka eteen ei ainakaan faneille asti tullut hirveästi konkreettisia asioita. Riitesuon Lasse veti tätä projektia ehkä puoli vuotta, kunnes Lasse katosi ja samalla kuopattiin uutiset aiheesta.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Kävin lukemassa kirjastossa kyseisen artikkelin. Todella hyvä ja kattava kuuden aukeaman juttu, vaikka aihe oli aika ikävä näin JYP-fanina. Juttu kävi JYPin matkan aina misson viimeisistä vuosista mestaruuksien kautta Veltsun aikakauteen ja siitä kohti syvempää tuhoa.

Äänessä omalla nimellään olivat pääasiassa Tyni ja Viitanen. Myös Wallinheimo heitti yksittäisen kommentin omasta Venäjä-diilistään, mutta muuta hän ei sanonut (ainakaan omalla nimellään), samoin Korpelalta joku lyhyt yksittäinen kommentti. Kuten täällä sanottiin, niin Vallenius heitettiin vähintäänkin parin bussin alle. Myös pelaajaomistajat saivat yhtä tylyn lopputuleman. Tässä muutamia poimintoja artikkelista:

-JYP laski aivan liikaa KHL-kauppojen varaan, vaikka Jyväskylässä tajuttiin miten kestämättömällä pohjalla KHL:n mottipäiset tarjoukset ovat. Kaudelle 2013-14 JYP kasasi historian kalleimman, noin 3M joukkueen, ajatuksena että tästä rosterista on varaa myydä 1-2 pelaajaa Koheloon. Lopulta KHL-hanat umpeutuivat tosi nopeasti, jonka myötä piti keksiä uusia keinoja tehdä rahaa. Kaudesta 2013-14 jäi käteen lähinnä isot tappiot. [Oma huomio: sattumaa tai ei, Louhivaaran jättisopimus allekirjoitettiin kesken tuon kauden.]

-Nostalgiahengessä palkattiin vanhoja konkareita vähän liian innokkaasti. Tyni ei pitänyt ongelmana konkarien palkkaamista, mutta Tyni myönsi miten sopimuksista tehtiin turhan pitkiä. Perrin-sopimus mainittiin tehdyksi osittain myös yhteisön painostamisesta.

-Vaikka CHL-mestaruus tuli 2018, tuossa vaiheessa syöksykierre oli jo menossa. Mestaruus tuli organisaation viimeisillä voimilla, mutta ongelmat painoivat jo lujasti niskaan.

-Veltsua käskettiin muuttaa pelitapaa, mutta (konkari)pelaajat eivät tästä tykänneet, mikä aiheutti pelaajat vs valmentaja-tilannetta. Veltsu ei myöskään kokenut saaneensa tarvitsemiaan pelaajia. Valmentajasekoilusta nostettiin esille se, että ensin Veltsulle ei meinattu tehdä jatkoa, sitten kuitenkin tehtiin ja lopulta annettiin potkut ennen kuin jatkosopimus ehti edes alkaa.

-Merikivi otettiin Veltsun tilalle, koska konkarit halusivat. Merikivi sai jutussa ison synninpäästön, miten hänet asetettiin mahdottomaan asemaan JYP-valmentajana.

-Hytösen, Immosen ja kumppanien ryhdyttyä omistajiksi alkoi vielä enemmän ongelmia: joukkueen kapteeni ja varakapteeni ovat omistajia, eli pelaajan palkanmaksajia. Myöskään toimistolla ei katsottu tätä hyvällä. Kokenut osasto (juttu ei tarkentanut koskiko myös muita kuin pelaajaosastoa) oli nuoriso-osastoa paremmassa asemassa ja vähän eristäytynyt. Täällä mainittiinkin jo lenttokentän lounget. Myös Hurrikaani-ravintolan kelpaamattomuus pelaajaomistajien pikkujouluihin repi organisaatiota entisestään erilleen: myös ravintolapuolella työntekijät äänestivät jaloillaan. [Oma huomio jutun ulkopuolelta: Näiden lisäksi seura oli tosi paljon naimisissa pelaajaomistajien kanssa, kun on kaikki Klub1-yhteistyöt yms. ]

-JYPille tuli suuri vauhtisokeus: Seppänen sanoi joskus, ettei pronssipelit kiinnosta, vaan JYPin täytyy taistella Suomen ja Euroopan mestaruuksista. Toimiston myynti painoi hyvää duunia (etenkin kun KHL-eurot tyrehtyivät), mutta ei saanut siitä muuta kiitosta kuin uusia ja isompia tavoitteita.

-Tynistä ei jutussa ollut oikeastaan yhtään huonoa sanaa, johtuen ehkä siitä, että hän oli eniten äänessä. JYPistä poistui Tynin myötä se paras yhteishenki. Isompi alamäki alkoi viimeistään siinä, kun Tyni lähti ja tämä luopui seuran omistajuudesta

-Vallenius sai tosiaan todella paljon negaa. Tuli seuran valitsemaksi koska Hytönen, Pihlman, Immonen ja kumppanit vaativat. Vallenius maalasi ennen valintaansa isoja pilvilinnoja, mutta niiden toteuttamisesta käytännössä ei ollut mitään suunnitelmaa. Valleniuksen valitsemat työntekijät poistuivat myös todella isolla prosentilla (olikohan 15 palkatusta 12 irtisanoutui vuoden sisään). Myös vanhat työntekijät kokivat, ettei heidän työnkuvansa vastannut sovittua. Talousluvut Vallenius hoiti todella huolimattomasti, kaksi kautta toi lähes puoli miljoonaa persnettoa per kausi. [Oma huomio: jutun mukaan Vallenius oli todellakin JYPin toimitusjohtaja, eikä Seppäsen sätkynukke. Allekirjoittanut on tällä foorumilla monesti epäillyt Valleniuksen roolin olevan vain tarjoamaan Seppäsele työrauhan Hippos2020-hankkeessa.]

-Tynin palatessa yllättäen takaisin ruoriin, huomattiin miten Valleniuksella oli jäänyt hommat aika levälleen. [Oma huomio: tällä palstalla liikkui joskus huhuja, että Vallenius palaa satavarmasti saikun jälkeen töihin, mutta juttu ei tukenut tätä väitettä.]

-Valleniuksen aikakaudella Holtari alkoi puuttumaan asioihin, jotka eivät hänelle kuulunut. Holtaria syytettiin myös siitä, ettei hän ole esillä kuin onnistumisten jälkeen ja silloin hän halusi ottaa roolia. Heikoilla hetkillä Hole vetäytyi taka-alalle. Myös Espoon pelaajatuotannon ryöstökalastus mainittiin.

-Seppänen sai sekä risuja että myös vähän ruusuja. Seppäsen muiden bisneksien osuutta pohdittiin jutussa, että veivätkö ne aikaa JYPiltä. Tyni kiitteli Seppäsen pitkäjänteisyyttä, mutta epäili vähän tulevaisuutta, että uskaltaako Seppänen koskaan päästää JYPistä irti. Vähän yllättäen Seppänen on välillä polttanut välinsä mm. JP Hytöseenkin.

-JYP laski liikaa Hippos2020-hankkeen varaan. Uuden hallin piti nostaa seuran talous seuraavalle levelille, koska vanha halli rajoitti tulopuolta, kun seinät tulivat kirjaimellisesti vastaan.

-Vauhtisokeudesta syytettiin myös faneja ja jyväskyläläisiä: kaikki asennoituivat, että peleihin kannattaa tulla vasta playoffeissa tai finaaleissa. [Oma huomio jutun ulkopuolelta: toisaalta aiemmin JYP oli puhunut ääneen miten tuote myy itse itsensä, eikä JYP halunnut kehittää runkosarjan ottelutapahtumaa, pl. Valleniuksen aikana tulleet jäätytöt ja bassojyskytys]. Kulmalan jälkikirjoitus ruoti vielä enemmän jyväskyläläisten roolia yhtälössä: JYPiä ei ehkä kuitenkaan mielletä niin tärkeäksi asiaksi Jyväskylälle.

-Akatemia oli muuten hyvä ratkaisu, mutta se ei tuonut JYPille etuja. Se kasvatti hyviä pelaajia, mutta nuoret pelaajat eivät mahtuneet konkareiden vuoksi JYPiin, joten Akatemia kasvatti pelaajia lähinnä muille seuroille. Viitanen harmitteli Akatemian alasajoa isosti.

-2019 alkuvuonna JYP maksoi palkkaa kolmelle valmentajalle ja kahdelle toimitusjohtajalle. RD olisi halunnut jatkaa puolen vuoden stintin jälkeenkin, mutta Seppänen ei halunnut jatkoa, joten välit menivät taas.

-Jutussa pohdiskeltiin myös sitä, olisiko Korpela & Viitanen palkannut Tirkkosta & Santasta. JYP palkkasi ensin valmennuksen ja vasta sen jälkeen valmennuksen esimiehet, koska UTJ:n valinta oli pakoitettu tekemään vasta myöhemmin keväällä.

Jos juttu pitäisi jotenkin tiivistää, niin vähän hassusti JYPin menestyksen perustajat olivat myös aloittamassa kaamosvaihetta. Jyp teki paljon massiivisia virheitä, mutta niistä suurin osa liittyi jollain tavalla pelaajaomistajiin.
 
Viimeksi muokattu:

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nythän JYP on siinä tilanteessa että tuommoinen akatemia olisi paljon hyödyllisempi kuin silloin kun se oli toiminnassa, koska joukkuetta nuorennetaan ja taloustilanne on se että "valmiita" pelaajia on rosterissa jatkossa huomattavasti vähemmän. Eli olisi hyvä kun voitaisiin pyörittää isoa rinkiä nuoria pelaajia joista osa pelaisi mestistä ja osa liigaa, näyttöjen mukaan. Suurella todennäköisyydellä siitä isosta ringistä vuosittain joku nousisi kovemmalle tasolle, joukkueen johtavaksi pelaajaksi ja mahdollisesti khl/nhl tasolle.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Henkilökohtaiset hyökkäykset ovat kiellettyjä. Keskity aiheeseen, älä nimimerkkiin. Rikepiste annettu.
Olipa hauska lukea noita kun kaikkihan suunnilleen tiesi miten hommat menee, mutta nehän menikin 10x pahemmin. Ja @Nelfor täällä on ollut kaikki nämä vuodet kaikessa väärässä ja valehdellut täällä ihan suoraan koko JYP yhteisölle lähtien tuosta Valleniuksesta, kaikki mitä @Nelfor on sanonut on ollut juuri toisinpäin mitä nyt saatiin faktana tietää. Miksi olet keksinyt ja valehdellut asioita? Sinulla ei ole siis ollut mitään tietoa oikeasti mistään vai miten selität nyt tämän? Vai oletko vaan keksinyt kaiken päästäsi? Siltä vähän vaikuttaa kun monella muullakin forumilla totuuksiasi vannot mutta tuntuu että pelkkää paskaahan kaikki on ollut
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Vai oletko vaan keksinyt kaiken päästäsi?

Anna olla, maallikoitahan myö kaikki täällä ollaan ja oman oivalluksen varassa mennään, eikö?

Enhän minäkään oikeasti mitään tiennyt, päättelin vaan, että Virtaselle lyötiin tekemätön rasti päivittää pelitapa mestaruus voittaen, vaikka ilmeisesti ainakin osin uumoilin oikein. Sääli sitten, että JYP tärväsi valkun, joka sen modernimman pelaamisen olisi mitä ilmeisemmin kyennyt hoitamaan.

Muistetaan, jooko, että me ollaan kokolailla käsitystemme vankeja ja niiden varassa, viihdettähän tää on meille kannattajille, ei mitään totuuden kertomista. Hyvä jos tietää ja parempi, jos on JYPin eduksi väärässä.
 

Hexa

Jäsen
Onkos kenelläkään varmaa tietoa, että tuo Urheilulehden juttu on absoluuttinen totuus joka asian suhteen mitä JYPissä on tapahtunut. Silloin toimittajalla pitäisi olla luotettavaa sisäpiiritietoa ja myös pääsy sinne. Onkos näin ollut todella? Varmaan suurimmaksi osaksi jutut pitävät suurin piirtein paikkansa, mutta ovatko kaikki jutut täsmälleen oikeata informaatiota JYPin menneisyyden tapahtumista.
 

manageri6969

Jäsen
Suosikkijoukkue
Osaavat Jääkiekko-organisaatiot, Jypinkylä
Virtanen oli itse myöntänyt, että 3. kauden jälkeen olisi pitänyt astua syrjään.
Oikeastaan tälläiset jutut syövät kannattajien uskoa tulevaan, mikä on ainut vaikutettavissa oleva asia.
Maassamme on perinteisesti kerrottu ainoastaan Urheilun rintamilla ne onnistumiset. Kuitenkin Ammattilaissarjassa on aina joku, joka ottaa pataan oli se sitten Talouden tai Urheilun tuloksen teon puolella. Kuitenkin siihen on kylvetty se siemen, joka täytyy ottaa mukaan ja tulevaisuus kytkeytyy tapaan tehdä asiat toisin aiheuttamatta vastaavanlaisia tapahtumia. Ne olisi ehkä kyetty välttämään, mutta siihen on enää oikeastaan tämän jälkeen käyttää turhaa energiaa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onkos kenelläkään varmaa tietoa, että tuo Urheilulehden juttu on absoluuttinen totuus joka asian suhteen mitä JYPissä on tapahtunut. Silloin toimittajalla pitäisi olla luotettavaa sisäpiiritietoa ja myös pääsy sinne. Onkos näin ollut todella? Varmaan suurimmaksi osaksi jutut pitävät suurin piirtein paikkansa, mutta ovatko kaikki jutut täsmälleen oikeata informaatiota JYPin menneisyyden tapahtumista.

Joo ja vaikka olisi kuinka sisäpiiriä niin kaikki tieto on todennäköisesti yhden henkilön näkemyksiä tilanteista. Tarinat myös helposti lähtee vuosien päästä muuttamaan muotoa, toki aika paljon tietenkin faktaa joistakin asioista saa jo katsomalla vaikka taloustietoja.

Itse jutusta tai ainakin tänne poimittuja tietoja siitä vaikuttaisi että hyvinkin paljon on mestaruusvuosien jälkeen henkilökemiat ollut sekaisin ja siltoja poltettu vähän joka suuntaan ja ei jää vain johdossa oleviin henkilöihin vaan käytännössä koko henkilöstöön ravintolaväkeä myöten. Itselle tulee mieleen että saattaako tämä korona olla jopa jonkinlainen lottovoitto jos vain tästä selvitään lopulta taloudellisesti ehjin nahoin, yhdistääkö tämä rivejä ja ehkä sopivasti uutta verta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Hexa

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipa hauska lukea noita kun kaikkihan suunnilleen tiesi miten hommat menee, mutta nehän menikin 10x pahemmin. Ja @Nelfor täällä on ollut kaikki nämä vuodet kaikessa väärässä ja valehdellut täällä ihan suoraan koko JYP yhteisölle lähtien tuosta Valleniuksesta, kaikki mitä @Nelfor on sanonut on ollut juuri toisinpäin mitä nyt saatiin faktana tietää. Miksi olet keksinyt ja valehdellut asioita? Sinulla ei ole siis ollut mitään tietoa oikeasti mistään vai miten selität nyt tämän? Vai oletko vaan keksinyt kaiken päästäsi? Siltä vähän vaikuttaa kun monella muullakin forumilla totuuksiasi vannot mutta tuntuu että pelkkää paskaahan kaikki on ollut
No huh, melkoisen tarpeeton henkilökohtainen hyökkäys saatiin sieltä. Ei oikeastaan ole edes vastauksen arvoinen, mutta sanotaan nyt jotain kuitenkin.

Niin, eipä tässä ole faktaa nytkään saatu. Minulla ei ole pienintäkään syytä valehdella tarkoituksella näistä asioista kenellekään. Olen kuullut sisäpiiristä asioita luotettavina pitämiltäni lähteiltä, sekä sitten jakanut tietoja osittain täällä. Luotan edelleen pääosin lähteiltäni saamiini tietoihin, vaikka näitä erilaista tarinaa kertovia "faktoja" muualta tuleekin.

Monet henkilöt ovat asioita eri näkökulmista nähneet ja hyvin harvalla, jos kenelläkään, on ihan täydellistä kokonaiskuvaa kaikesta tapahtuneesta. Olen myös suoraan sanonut täällä, että Akun kohdalla en voi olla sattuneesta syystä täysin objektiivinen, jonka vuoksi olen myös pyrkinyt välttämään Akua koskevaa kirjoittelua.

Omasta päästäni en ole keksinyt mitään. Joitain asioita olen voinut kuulemani perusteella yhdistellä päässäni, mutta suoraan en ole keksinyt mitään, enkä tahallisesti valehdellut kertaakaan. Olen kuitenkin suoraan sanonut myös sen, että olen luonteeltani optimistinen, joten käsittelen kuulemani asiat päässäni usein positiivisen kautta.

Olen pahoillani, jos kertomani asiat ovat jollekin aiheuttaneet pahaa mieltä tai heille on tullut huijattu olo. Tämä ei todellakaan ole koskaan ollut tarkoitukseni ja pyrin aina kirjoittamaan asioista niin todenmukaisesti kuin mahdollista.

PS. En tiedä mitä tarkoitat tuolla "monella muullakin forumilla totuuksiasi vannot". En ole JYPin asioista puhunut missään muualla kuin jatkiksessa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ässien liikevaihdon lasku osui ennusteeseen

Saisi täälläkin olla tuo tiedottaminen samalla tasolla, olkoon sitten talouden suunta mikä tahansa niin tiedettäisiin missä mennään enkä meinaa lähellekään että vain nyt korona aikana. Olisi aika tulla asioista rehellisesti ulos ja samat lukemathan on kuitenkin taloudesta päättävien tiedossa (toivottavasti) niin miksei niitä ulospäinkin antaisi.
 

Hexa

Jäsen
Itse annan Urheilulehdelle lähes yhtä vähän arvoa kuin meidän höpinöille täällä jatkoajassa.
Toimittajilla harvemmin on pääsyä sisäpiiriin. Eiköhän tässä ole vain harrastettu tutkivaa journalismia ja kerätty lähdetietoja ja haastateltu esimerkiksi niitä jotka eivät ole enää sisäpiirissä ja sen jälkeen yhdistelty asioita ja tehty omia päätelmiä ja johtopäätöksiä, kuten journalistit yleensä toimivat saadakseen aikaan mahdollisimman raflaavan jutun. Osa tuossa jutussa kuitenkin varmaan pitää paikkansa ilman faktantarkistuksiakin.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Toimittajilla harvemmin on pääsyä sisäpiiriin. Eiköhän tässä ole vain harrastettu tutkivaa journalismia ja kerätty lähdetietoja ja haastateltu esimerkiksi niitä jotka eivät ole enää sisäpiirissä ja sen jälkeen yhdistelty asioita ja tehty omia päätelmiä ja johtopäätöksiä, kuten journalistit yleensä toimivat saadakseen aikaan mahdollisimman raflaavan jutun. Osa tuossa jutussa kuitenkin varmaan pitää paikkansa ilman faktantarkistuksiakin.
Jutun alussa sanottiin about seuraavaa: Pyysimme tätä artikkelia varten haastattelua yli kymmeneltä eri henkilöltä. Yksi paljon nähnyt pelaaja kieltäytyi ja Jukka Seppänen ei vastannut puheluihin tai viesteihin. [...] Artikkelin haastateltavat ovat eläneet JYPin menestys- ja kadotusvuodet jäällä, pukukopissa, toimistolla, tai kabinetissa.

Kyllä mä uskon, että artikkelissa on vähintäänkin totuuden siementä. Tosi paljon ruoskivia kommentteja tuli ihan Tynin ja Viitasen omalla suulla. Kannattaa vähintäänkin käydä lukemassa juttu, ennen kuin spekuloi sen totuutta.
 

Hexa

Jäsen
Jutun alussa sanottiin about seuraavaa: Pyysimme tätä artikkelia varten haastattelua yli kymmeneltä eri henkilöltä. Yksi paljon nähnyt pelaaja kieltäytyi ja Jukka Seppänen ei vastannut puheluihin tai viesteihin. [...] Artikkelin haastateltavat ovat eläneet JYPin menestys- ja kadotusvuodet jäällä, pukukopissa, toimistolla, tai kabinetissa.

Kyllä mä uskon, että artikkelissa on vähintäänkin totuuden siementä. Tosi paljon ruoskivia kommentteja tuli ihan Tynin ja Viitasen omalla suulla. Kannattaa vähintäänkin käydä lukemassa juttu, ennen kuin spekuloi sen totuutta.
Onhan tuossa näköjään paljon nähty vaivaa ja tehty pohjatyötä. Itse en tosiaan ole kyseistä juttua vielä lukenut, joten omalta osaltani kaikki on puhdasta spekulointia. Suurin osa jutuista on varmaan ihan todenperäisiä, osaan voi aika antaa hieman lisämaustetta ja hieman muuttunutta näkökulmaa. Urheilulehden tyyli on kuitenkin monesti hieman sensaatiohakuinen, joten siksi en kaikkea osta ihan sellaisenaan. Mutta sinnepäin tuo artikkeli varmaan on. Ei minulla siihen enempää kommentoitavaa ole ennen lukemista.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Ottamatta kantaa juttuun, niin eihän tuo nykyinen Urheilulehti ole hirveän sensaatiohakuinen lähinnä aika ummehtunut fanipoikamainen, tuohan on entinen Veikkaaja/urheilusanomat joka osti tuon raflaavamman Urheilulehden muutama vuosi sitten. Nykyinen Elmo lehti on jonkinlainen jatkaja tuolle raflaavammalle Urheilulehdelle, muutamia samoja tekijöitä.

En ole tosiaan tuota Urheilulehden juttua lukenut mutta mitä täällä kuullut havainnot vaikuttavat samoilta mitä itse tiedän/kuullut aiheesta ja kun ilmeisesti lähteinä on paljon seurassa toimineita yms, niin uskoisin että totuuden siemen siellä on ja faktoja, toki osa on aina tällaisissa jutuissa toimittajien omaa spekulaatiota/tiettyjen johtolankojen yhteen sovittamista ja tällöin saatetaan myös tehdä vääriä johtopäätöksiä sinänsä oikeista vinkeistä tai faktoista.
 

Hexa

Jäsen
Ottamatta kantaa juttuun, niin eihän tuo nykyinen Urheilulehti ole hirveän sensaatiohakuinen lähinnä aika ummehtunut fanipoikamainen, tuohan on entinen Veikkaaja/urheilusanomat joka osti tuon raflaavamman Urheilulehden muutama vuosi sitten. Nykyinen Elmo lehti on jonkinlainen jatkaja tuolle raflaavammalle Urheilulehdelle, muutamia samoja tekijöitä.
Sensaatiohakuinen on tietysti ehkä hieman väärä sana tuolle nykyiselle Urheilulehdelle, mutta täytyy senkin kuitenkin tehdä mahdollisimman kiinnostavia ja myyviä juttuja sellaisista aiheista mitkä ovat ajankohtaisia ja mahdollisimman kiinnostavia kohderyhmää ajatellen. Vaikkakin sitten faktoihin ja puhtaaseen asiatietoon nojaten.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Jutun pohjalta JYP on oikein hyvin, rakkaudella ja ammattitaitoisesti hoidettu organisaatio.

Jutun positiivisin anti lienee se ettei täällä JYPin hiekkalaatikolla oltukaan kritiikin osalta vuosien myötä niin kujalla. Pelottavan monen asian suhteen oltu jäljillä.

Täytyy soveltaa vielä legendaarista heittoa JYPiin vaikka Hytösen fanipoika olenkin ollut. Immosen ja Hytösen sydämet ovat yhtä paljon JYPissä kuin allekirjoittaneen peliväline Mila Kunisissa.
 
Viimeksi muokattu:

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Ei kukaan lähde kirjoittelemaan lehteen jotain omia tarinoitaan. Nuo on ihan totista totta, toisin kuin jutut joita useimmiten täältä palstalta saa lukea. Pelottavaa että tollainen "Fake News" huutelu saa enemmänkin pontta suomessa, tosin se ei tule yllätyksenä millaisten ihmisten mukana se tulee.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Tuossa urheilulehden jutussa ei itselle tullut hirveästi ns uutta yllättävää tietoa, tottakai se on toimittajan omaa muodostelmaa osin, ja miksi ei olisikaan. Ihan mielenkiinnosta olisi kiva tietää ketkä on hänen lähteet olleet koska aika paljon saman suuntaista mitä itse olen kuullut, onko meillä toimittajan kanssa ollut samoja henkilöitä jonka kanssa olen juteltu vuosien mitaan. Ja jotain noista myös itsekin tuonut esille, mitkä täällä on ammuttu alas ja haukuttu muka minun negatiiviseen asenteen tuotokseksi. ja tietämättä asiosta mitään.
Uskokoot kukin ketä haluaa.
Yhden asian vaan toistan tähän, kannattaa tutkia aikajanaa minkä hetken jälkeen nämä asiat on alkanut tapahtua sekä henkilöstökemioiden riidat alkanut, ketä milloinkin on alettu savustaa ulos. kuka ihan oikeasti johtaa palettia.
tämä hetki osuu hyvin hyvin lähelle Omistuspohjan laajennuksen kanssa. jollon myös Seppänen ei enää itse voinut valita henkilöitä tietyille ruuduille. vaan kaikki isommat asiat kiertää hallituksen kautta.
Pahin harha-askel oli epäpätevä toimitusjohtaja yhdessä vaiheessa. Vastaavia esimerkkejä on muutamia liigahistorian aikana kuin on toimitusjohtaja jonka linkki joukkueeseen on sisäpiiripelaajat ja jos tähän joukkoon sattuu näiden kavereita joiden rooli pienenee alkaa oppositio riehua ja milloin ei luoteta valmentajaan ym ym tulee korpilakon tyyppisiä tilanteita ja pelillinen täysi kaaos, tuo valitettavasti tapahtui myös jääkiekko joukkueessa JYP. Kuinka kauan tuon pyykin pesemeninen kestää sen aika näyttää. Korona toi siihen suuren muuttuvan tekijän. Työtä olisi ollut ilman sitäkin ihan riittävästi
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei kukaan lähde kirjoittelemaan lehteen jotain omia tarinoitaan. Nuo on ihan totista totta, toisin kuin jutut joita useimmiten täältä palstalta saa lukea. Pelottavaa että tollainen "Fake News" huutelu saa enemmänkin pontta suomessa, tosin se ei tule yllätyksenä millaisten ihmisten mukana se tulee.
Aika kaukana ollaan oikeasta maailmasta, jos kuvittelee että kaikki lehtiin kirjoitettu on puhdasta faktaa. Ei muuta lisättävää.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei kukaan lähde kirjoittelemaan lehteen jotain omia tarinoitaan. Nuo on ihan totista totta, toisin kuin jutut joita useimmiten täältä palstalta saa lukea. Pelottavaa että tollainen "Fake News" huutelu saa enemmänkin pontta suomessa, tosin se ei tule yllätyksenä millaisten ihmisten mukana se tulee.

Tästä aika pitkälti samaa mieltä. Eiköhän tähän JYP.n juttuunki ole faktoja tarkisteltu useammasta lähteestä ja vielä selvitetty että lähteet on uskottavia.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Paljon voi myös JYP:n sen aikainen tiedotusosasto ottaa omaan piikkiin. Kun Aku Valleniuksen TJ-pesti julkistettiin, niin olisi kaikkien kannalta ollut parempi että siinä vaiheessa olisi suoraan kerrottu että Aku ei ole vastuussa taloudesta vaan hänen vastuualueisiin kuuluu sponsorien hankinta ja "käsittely", ottelutapahtuman kehitys, lipunmyynti ja markkinointi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös