Ma 16.11.2020 Jokerit - Traktor Tšeljabinsk

  • 10 843
  • 131

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Mulla jää muutama lippu yli illan otteluun. Pienellä korvauksella liput katsomoon 109-112
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ehdottomasti paras ketjunavaus miesmuistiin. Uskomattoman yksityiskohtaisesti käyty vastustajan rosteri läpi tilastoineen päivineen. Kiitos vielä kerran @Gostisbehere !

Odotan käyttäjiltä @Sämppäri tai @Valle Kremlin virallisina ketjunavaajina jotain läpikäyntiä vastustajasta, Jokereista ja tämän illan asetelmista. Sen verran omaan silmään osui treenivideoista, että ainakin Joonas Järvinen skulaa edelleen jengin mukana.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Vastassa siis kolmen ottelun voittoputkessa oleva Traktor. KHL:n sivuilla väittävät, että eivät olisi koskaan voittaneet Helsingissä ja että yhdeksän viimeistän keskinäistä olisi mennyt Jokereille. Idän nelosena kuitenkin vetelevät, joten helppoa tuskin tulee. Viimeksi lauantaina niistivät Kunlunin nokan maalein 5-3, sitä ennen torstaina maalein 2-1 Ak Bars Kazanin ja tiistaina samoin lukemin jatkoajan jälkeen Magnitkan. Tuo Kunlunia vastaan pelattu matsi oli vierasottelu, mutta valitettavasti jetlagin tuomaa etua ei saada: pelasivat Atlantissa tuon matsin Pekingin, Shanghain tai vastaavan sijasta nyt kun Kunlun on evakossa.

Sarjan sivujen injury listillä kaverilta ovat Igor Isajev ja Nick Bailen, Jokereilta Pihlström, Savinainen, Sklenicka, Friman ja Junttila. Siedettävän ehjällä rosterilla siis päästään pelejä jatkamaan. Noista Sklenickan kerrottiin sairastaneen taudin jo aiemmin, joten joko hän on näitä harvoja "toiseen kertaan" sairastuneita tai sitten jotain muuta vikaa. Kokonaisuutena injury list ei pitäisi olla mikään peruste olla ottamatta pisteitä: Junttila ja Friman ovat lähtökohtaisestikin rotaatiomiehiä, Pihlström alkaa olemaan niitä ensimmäisiä rotaatioon tippuvia ja parin kolmen vakioäijän puuttuminen on vielä melko normaalia. Vielä tätä kirjoittaessa ei rosteria ole julkaistu tai ainakaan osunut silmiini, mielenkiinnolla nähdään miten lainapelaajat ja vantaalaiset jatkavat. Vai jatkavatko ollenkaan?

Vastustaja ei nyt ihan älyttömän nimekäs lauma ole ainakaan suomalaiseen korvaan. Samaan aikaan kun Jokerit siirtyi KHL:ään, otti muuan ruåtsalainen Pontus Åberg suunnakseen Pohjois-Amerikan. Nyt täksi kaudeksi hän siirtyi Traktorin riveihin ja 5+6 eivät ole ihan maagiset tehot. Olisiko taas näitä länsieurooppalaisia, jotka onnistuvat Jokereita vastaan? Mielenkiinnolla myös odotan Tomas Hykan näkemistä, pelaaja suunnilleen parhaassa iässä ja parin Pohjois-Amerikan vuoden aikana 0,95PPG AHL:ssa ja 27 peliä ylhäällä. Tilastoskouttaamalla tämä Traktorin paras pistemies vaikuttaisi juuri sellaiselta haulta, joita Kurri voisi naarata.

Mitä peliin tulee, niin lähtökohdat ovat ainakin mielenkiintoisia jos ei muuta. Viime matsista on jo hyvä tovi aikaa kaikilla ja varsinkin viime matsin huilanneilla. Osalla saattanee myös vähän jalka painaa jos tauti on vähän äkäisemmin sairastettu ja/tai treeneihin on tullut pitkähkö tauko. Osittain tämän takia toivonkin, että Marjamäki (tai kuka ikinä onkaan penkin takana) saisi vihdoinkin valmistettua jengin kunnolla pelaamaan heti alusta alkaen. Huomattavan paljon mukavampi johtoa on puolustaa kuin yrittää nousta rinnalle silloin, kun hapot alkavat painaa.
 

Bread Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kookoo ja Hull City
Mielenkiinnolla myös odotan Tomas Hykan näkemistä, pelaaja suunnilleen parhaassa iässä ja parin Pohjois-Amerikan vuoden aikana 0,95PPG AHL:ssa ja 27 peliä ylhäällä. Tilastoskouttaamalla tämä Traktorin paras pistemies vaikuttaisi juuri sellaiselta haulta, joita Kurri voisi naarata.
Hyka ikävä kyllä kiinnitetty kauteen 22-23 kauteen saakka, joten aika paljon saa kuvettu kaivaa, jos haluaa Hykan tänne lähivuosina.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tänään päästään taas askiin pienen tauon jälkeen. Saadaan myös Karanteenilaiset mukaan. Vastustaja pelannu hyvin viime pelit.
Viimeiset 16 peliä. Voittoja 13. Joten kaikki saadaan laittaa likoon et voitto irtoaa.
Linbäck tänään maalissa. Ja saadaan myös Tanskalaiset riveihin Karanteenin jälkeen.
Hyvä ilta varmaan luvassa. Toivottavasti joukkue voittaa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Ehdottomasti paras ketjunavaus miesmuistiin. Uskomattoman yksityiskohtaisesti käyty vastustajan rosteri läpi tilastoineen päivineen. Kiitos vielä kerran @Gostisbehere !


@Sämppäri voi harkita käyttäjä @Gostisbehere
palkkaamista Kremlin tukikohtaan sillä sen verran usein lippuja kaupittelee että lisärahalle olisi tarvetta.

Vaikea ilta luvassa. Perinteisesti Jokerit on lähes aina voittanut Traktorin. Usein jopa murskalukemin. Nyt Traktorilla taisi olla 12 voittoa viimeiseen 15 otteluun. Taisi noista kymmenestä tartunnasta seitsemän olla pelaajilla. Ihan kelvollinen kokoonpano saadaan. Ihmeitä ei kuitenkaan kannata odottaa. Niin katkonaista tämä touhu on ollut.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vain voitto kelpaa tänään. Jo pelkästään siitäkin syystä, että laitoin pitkävetoon kotivoitolle koko Veikkaus-tilini budjetin.

Vastus ei varmasti ole se mieluisin ja helpoin kaiken viime aikaisen koronasekoilun keskellä, mutta omiin luotetaan.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Hyka ikävä kyllä kiinnitetty kauteen 22-23 kauteen saakka, joten aika paljon saa kuvettu kaivaa, jos haluaa Hykan tänne lähivuosina.

Luokattomasti muotoilin ajatukseni. Tarkoituksena oli katsoa tuota tyyppiä ja samalla miettiä sitä, miten nämä "liian hyvä farmiin, ei ihan NHL-tasoa" sopivat KHL:ään ja kuinka meillä voisi olla enemmän tuollaisia pelaajia. Nelli, jackpot. Regin, käytännössä sama vaikka pari heikompaa jaksoa tuli. Hishon, floppi.

edit:
Kaikkien rakastama Janne Pesonen tänään Viasatin studiossa.

Dösässä tuli nähtyä tuo viesti ja vähän naurahdettua. Ajattelin olevan jotain huonoa huumoria tai miinakenttää, eihän Pesosta pitäisi tuolla katsastaa. Näytöt noista hommista olemattomalla tasolla, KHL-kokemusta 2,5kk ja se ei kummankaan jengin riveissä, ei pelejä meillä ja kaiken lisäksi vielä päätynyt fanien hampaisiin. Milloin Kainulainen tarjoaa unihiekkaa, milloin Mäkinen höpisee mitä haluaa pelistä riippumatta, mutta että Pesonen... Ei näin Viasat, menkää vaikka jollain mykällä denalla kuin juuri uransa lopettaneella "fanien suosikilla jota vihata".
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Sitten Jokerit yv, saa tehdä. Tänään on aikakin taas kunnon kokoonpano ettei sen taakse voi mennä, tosin ei se yv ole näillä miehilläkään toiminut.

No on ainakin tutun paskaa yv:tä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jensenin paikka saatiin ja Lehtosen ohikuti.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt olen nähnyt kaiken. Ikonen on ennen Reginiä ylivoimassa. Keksiikö kukaan yhtään järjellistä syytä miksi? En minäkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös