EHT & EHC 2020–2021

• 136 657
  • 1 241

Sämppäri

Ei sillä että näillä höntsillä ois väliä, mut kaikkien aikojen surkein esitys kotiturnauksessa kokonaisuudessaan? Kyllä. Kolme peliä, kolme tappiota, jonka kruunasi raiskaus junnuille.

Hokileidi

Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Paha nukahdus Suomen kentälliseltä ja Friberg vie Ruotsin 0-1 -johtoon, kun vain 18 sekuntia pelattu kolmannesta erästä.

Heti perään 0-2:een. 1 minuutti pelattu kolmannesta erästä. Maalintekijä Bristedt, ylivoimamaali.

ZayWest

JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Vähän ovat olleet floppeja nuo Suomen rightin pakit.

ZayWest

Kapteenin esileikki ja Saarela naulaa.

Murkula

Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Kyllä on heikkoa sekä syöttöjen että syöttöjen vastaanottojen laatu.
Nuohan "pelaa" muuten ihan ok mutta tuo suorittamisen laatu on kuraa.

Hokileidi

Jere Sallinen laukoi äsken tolppaan ja on sytyttänyt Suomen joukkueen taistelemaan toisen erän lopussa.