Peteliuz

Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Laitahan Maso Rämö kentälle siksi aikaa että naulaa kaksi häkkiä vielä..

X-Stiff

Lisäksi toive kiekkopoikien suuntaan että tuon Ketterän #58 voi lanata atomeiksi. Aivan järkyttävää paskaa tuon sohlaajan toiminta. Kuritonta ja muutenkin kauheaa paskaa. Joka ikinen vaihto noin 4minuuttia ja virheitä täynnä koko aika.

Peteliuz

Olipahan melkoista kuraa tämä kahden miehen ylivoima. Oliko yhtään vetoa maalia kohti?

Dynamo_FIN

Ketterä
Kyllä kieltämättä kaudella 21-22 ei ehkä enää tarvita pohjoisen poikaa tuolla seisoskelemassa. Todella heikkoa ja hätäistä tekemistä.

Dynamo_FIN

Ketterä

The Nikkari

Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Koovee saapuu tänään Espooseen kivikovan vieraaksi. Kotijoukkue lähtee otteluun seuraavalla kokoonpanolla.

Lindroos (Taponen)

Mikko Kuukka, siis Kiekko-Espooseen kahden ottelun sopimuksella tänään Kooveetä ja huomenna FPS:aa vastaan.

The Nikkari

1-0 kivikovalle. Eipä ole ollut Kooveella mitään palaa, vaikkei kotijoukkuekaan ole montaa huippupaikkaa saanut.

Dynamo_FIN

Ketterä
Ketterän YV. Hyhhyh. On se jumalauta tehotonta...

The Nikkari

Kävin syömässä ja nyt peli on 1-2. Mitäs helvettiä?! Ennen päivällistä Kooveella ei tainnut olla yhtään laukausta kohti maalia.

saiman

Kokkolan Hermes, Ilves
Huhhuh mikä alku Hermekseltä tähän peliin. Vähä näytti seisovalta IPKn peli omissa, vetiköhän PP pelin uusiminen päät näin jumiin. Voihan seki hetkellisesti hidastaa peliä jos peliä muutetaan radikaalisti eikä sitä keretä sisäistää täysin.

Flyingbird

TUTO Hockey, Mestis, SJS
Näennäisesti hyvää tekemistä ja taistelua Tutolta. Samat ongelmat silti jatkuu. Hyökkäyksessä pyöritään kulmissa ja päästetty maali kertoo kaiken Tuton oman pään puolustuksesta. Viisi äijää 4 metrin sisällä omasta maalista ja siltikään kukaan ei ota yksin maalinkulmalla olevaa vastustajaa, josta saa tykittää rauhassa sisään.

kilpuri

KOOVEE
Espoo veti aivan infernaalisella luistelulla ja raivolla 8 minuuttia. Sitten olikin takki jo tyhjä ja Dynamon nautti.

Toinen maali toki 5 vs 3, mutta alun jälkeen peli tasoittui ja toinen kymppi oli KOOVEEn.

Saa nähdä tuleeko Espoo toiseen erään samalla tavalla kuin ekaan.

Makopide

SaPKo FOREVER, Liverpool
Peliitat-SaPKo ekan jälkeen 1-2 pässeille. Mutikainen hieno av-maali ja Piitulainen ihmeellisellä pompulla johtomaali. Jatketaan samaan malliin.