torreira#11

Ilves, Arsenal
Kaikki ketkä eivät hyväksy Dostalin mainitsemista Liigan parhaana, vaikka sitä hän nyt on ollut jo jonkun aikaa, niin katsokaa tuota rauhallista työskentelyä. Mitä paikkoja tänäänkin on Pelsuilla ollut?

F#21

HIFK saamassa alivoimalla 2vs1 hyökkäyksen, mutta Kerästä ei paljoa hyökkäys kiinnostanut. Kertoo osaltaan kotijoukkueen valmistautumisesta illan peliin.

NahkaHagrid

Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Menee maailman helpoin pitkäveto vituiksi tätä menoa. Huhhuh saatana.

mesag

Ilves
Dostal on kyllä eleettömän varma. Mitenköhän sitä tottuu tulevaisuudessa, kun maalilla ei ole (lähes) NHL-tason veskaa, mitään Mäkiniemeltä pois ottamatta.

Hollanti

Varmaan se KalPa
Ronkainen boksiin. KalPa YV

Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
God fucking damn Dostal... On toi poika vaan hyvä veska.

Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Smejkal on kentan kuningas, kiekolla ja ilman.

Tapparalta hilliton paine mutta laukauksia lisaa kiitos, Bertrand tosin hassasi tyhjan maalin. Kerho purjeessa, eli tekee kohta vastahyokkayksesta

Borre

Tappara
Tappara tekee paikkojen tuhlauksista taidetta. Bertrand ei osu tyhjään maaliin.

Hyvin HPK sinänsä puolustaa, kun ei ole lähes 30 minuutin mankelin aikana tarvinnut rikkoa kertaakaan.

L4E

Rauma Luk
Jahas, se ois sitte toinen erä. Ei taida edes kissa pelastaa tätä peliä. Halonen maaliin yllättäen
Nyt on ihan sama vaikka voittaisitte 10-3 .. "meidän harri" .. olis nyt kiva kysästä mummolta et mies ny äikän tunneilla menee :D

Hollanti

Oottehan te tullu pari vuotta sitten viiden maalin takaa rinnalle kolmannessa erässä. Tää vielä ohi oo.