Peliesitykset ja suoritukset kaudella 2020–2021

  • 278 041
  • 3 246

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Isoja kysymyksiä monesta pelaajasta, mikä vaivaa: 1. Kapteeni Björnistä, luistelu kankeeta, aloitukset ei suju, itseluottamus kateissä. ....

Muutoin samahkoa mieltä, mutta Björnisen aloitusprosentti 58 on liigan kärkipäätä.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Joo alun otteluohjelma ei ole ollut helpoimmasta päästä HIFK, Tappara ja Kärpät hoitaa tappiot ja Sportista kairattu voitto.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kyllä mä näkisin, että jos joukkue nyt jo pystyy pyörittämään peliä noin nätisti kärppiä vastaan, niin tästä tulee vielä hieno kausi!

Pienin varauksin toki siihen, että kuinka joukkue kestää lainojen poistumisen.
Onhan tää hieman hassu tilanne jos vertaa vaikka viime syksyyn. Vuosi sitten tässä vaiheessa oli kasassa kolme voittoa ja yksi tappio, mutta peli itsessään näytti aivan hirveältä. Nyt joukkueella on selkeästi jokin pelisapluuna jota se toteuttaa, mutta voittoja on vain yksi neljästä ensimmäisestä pelistä.

No okei, pitää tunnustaa että Tapparan, HIFK:n ja Kärppien kohtaaminen putkessa heti kättelyssä olisi monelle muullekin jengille kova savotta.

Oma pää ei ole pahemmin vuotanut, viime syksynä se ei muuta tehnytkään kuin vuotanut, joten kyllä se tästä vielä! Kausi on nuori ja nykyinen rosteri ei ole pelannut yhdessä vielä kovinkaan kauaa.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Toisaalta nuo lainapelaajat eivät ehkä onneksi nyt ole miksikään supervahvistuksiksi osoittautuneet. Sompin laina lässähti loukkaantumiseen heti alussa, Ylönen seilaa varjoissa, Laaksonen tekee kiekolla hyvää työtä mutta on muuten täysin hasardi, Almari tekee perushyvää työtä pienellä junnuintoilulla ja Laschistä on tuntunut olevan enemmän haittaa kuin hyötyä joukkueelle. Niemelälle todella iso käsi siitä, miten fiksusti peluuttaa rotaatiota Toivola-Saarelainen-Nieminen-Tanus-Gymer-Haatanen-Rajaniemi-Vilén ja pitää kaikki mukana pelituntumassa. Erittäin hyvä mahdollisuus tuolla joukkueella siis on selviytyä kuivin jaloin siitä kun lainapelaajat joulukuussa poistuvat.

Niemelä toi odotetusti taktisesti toimivamman kiekon Lahteen, mutta se, miten nopeasti tuo punainen lanka on löytynyt ja miten nopeasti se on saatu iskostettua pelaajille on kyllä käsittämätöntä. Puutteita toki on, ja se on tässä kohtaa täysin ymmärrettävää. Oikeastaan ainoa huoli on, osataanko ja ymmärretäänkö sen haalarityön tärkeys ihan kaikissa osissa peliä. Ylivoimissa se on ainakin toistaiseksi puuttunut täysin.
 

Frykke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Hurricanes
Kyllähän tuo Kärppämatsi oli kauden tähän asti parasta tekemistä.
Yv;llä saatiin painetta luotua ja jopa tasakentin. Lasch heräili mielestäni jo josta osoituksena upea syöttö Cervenyn maaliin. Iikan tehot antaa odottaa itseään mutta onhan tuon pikkuväkkärän peliä viihdyttävä seurata edelleen.

Ties miten peli olisi päättynyt jossei 3-3 tasoitusta olisi hylätty, joka oli mielestäni hieman kyseenalainen päätös.

Hallilla oli ihan mukava tunnelma vaikka onhan tuo väkimäärä surullista.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ties miten peli olisi päättynyt jossei 3-3 tasoitusta olisi hylätty, joka oli mielestäni hieman kyseenalainen päätös.
Tai jos se purkuyritys ensimmäisen erän lopulla ei olisi jäänyt viivaan, joka johti Kärppien tasoitukseen 3sek ennen summeria, tai jos toinen niistä meidän ylärimoista olisikin ollut kehikkojen sisässä.

Jos olis menny silleen ja tolleen niin sit olis voinut käydä tälleen. Ainahan se on helppo jossitella etenkin hyvän peliesityksen jälkeen. Nyt kuitenkin kävi näin että hävittiin ja on aika siirtää katseet kohti keskiviikkoa. Silloin pelataan taas, eikä vastus ole taaskaan sieltä helpoimmasta päästä.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Kärpät-peli oli hyvä vääntö, ei siinä mitään.
Laaksonen oli kolmessa ensimmäisessä maalissa kentällä ja kaksi ensimmäistä maalia tuli sen puolelta, sieltä missä sen olisi pitänyt merkitä mies eikä katsoa kiekkoa kuin ala-asteen höntsissä. Kolmannessa maalissa se ei luistellut omiin törmäämisen ja kaatumisen jälkeen maalille, vaikka olisi saanut kiinni miehensä eikä maalia olisi tullut, mutta ei niin ei. Kultakypärä loisti päässä niin sen vielä huomasi vähän paremmin missä se liikkui.

Mutta hyvä peli kaikkineen, parempi intesiteetti kuin muissa matseissa, oli haluakin ihan eri tavalla tilanteissa. Tätä lisää muita vastaan, niin hyvä tulee.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Ylivoimalle ei vieläkään ole löydetty maskimiehiä, hohhoijaa.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Jaahas ... iskiköhän Bartalle mahatauti, kun siirtyi maalilta suoraan pukuhuoneeseen.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Syöttäminen, syötön vastaanottaminen, kokonaisvaltaisesti kiekollinen tekeminen on niin syvää paskaa tällä hetkellä ettei mitään rajaa. Omissa menetetään tyhmyyttään ja huonojen valintojen kautta kiekkoja, hyökkäykset tyssää umpisurkeaan kiekonhallintaan (joko laaduton syöttä tai vastaanotto pomputtelua). Ja jos pokkaa olisi penkillä niin numeron 19 ansaisisi vilttipaikan.
 

Frykke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Hurricanes
"ykkösmiehet" aivan löysää kuravelliä. Missä pellaa Cervenyy ,Lässi. Kertoo kyllä jotain kun parhaat on Tanus ja Haatanen jotka sentään yrittää.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Johtuuko löysyys pelitavallisista ja valmennuksellisista asioista vai yksilöistä?
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Laschin surffailu alkaa olla jo häpeällistä. Myös pelaa todella törkeän pitkiä vaihtoja.
Sittenhän vois vittuillakseen lähettää Laschin Peliittoihin viimeiseen peliinsä. Eikä tarvi tulla ikinä enää takas. Joka keväinen odotus on vihdoin päättynyt.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jep oli mm. Aivan äijä kulmassa ennen 2-2 tasoitusta

Jep, onneksi ne kaksi kiekotonta maalinedessä sai pidettyä yhden, vastustajan kovimman maalinsylkijän. Laaksonen oli tilanteessa yhtälailla löysä ja vaihdollakin oli pituutta. Yllättäen syylliseksi löydettiin se ison profiilin hankinta, eikä esimerkiksi meidän EHT-pakkia maalin edessä. :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös