Mika Niemi – ykkössentteri

  • 335 015
  • 1 160

Jore12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan järkyttävän huono pelaaja ollut nämä pelit mitä olen nähnyt, ei riitä noilla edes mestikseen... Mahtaisko KarhuHT olla paikka avoinna !
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Todella näkymätön tänäänkin sen mitä peliä katsoin. Jos tuota viimeistä tilannetta ei oteta huomioon..
Tuo viimeinen tilanne oli kyllä hämmentävä, hidastuksissa sai odottaa jokseenkin pitkään tuleeko mies samaan kuvaan voittomaalin synnyttyä, kyllä se sieltä lopulta selkä suorassa liukui. Peluuttamiseen nyt hiukan huomiota, tänään olisi penkiltä löytynyt liukkaampaa jalkaa sinne kentälle. Ei mitään Niemeä vastaan, mutta onhan tuo hupaisaa kun koko kesän sai lukea SK:n tekstaripalstaa myöden kuinka pihalla Kerttula on kun ei ymmärrä signata Niemeä. Luulen että Kerttulan hatusta olisi voinut nousta jotain parempaakin kalaa tähän väliin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
En viitsi nyt alkaa haukkumaan sen kummemmin Niemeä, pelaa varmasti omilla vahvuuksillaan. Mutta huolestuttaa tuo jalkanopeus, eihän hän mikään raketti ole koskaan luistimilla ollut mutta nyt näyttää jo vähän samalta kuin muuan Kamil Kreps aikanaan Ässissä pelatessa. Lisää vauhtia pitää jotenkin jalkoihin saada tai ei hyvä heilu...
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En viitsi nyt alkaa haukkumaan sen kummemmin Niemeä, pelaa varmasti omilla vahvuuksillaan. Mutta huolestuttaa tuo jalkanopeus, eihän hän mikään raketti ole koskaan luistimilla ollut mutta nyt näyttää jo vähän samalta kuin muuan Kamil Kreps aikanaan Ässissä pelatessa. Lisää vauhtia pitää jotenkin jalkoihin saada tai ei hyvä heilu...

Ja Kamil Kreps oli vaivainen pelatessaan Ässissä. Niemen kehuttiin harjoitelleen kovaa kesällä. Ehkä se onkin harjoitusjumi?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Niemen kehuttiin harjoitelleen kovaa kesällä. Ehkä se onkin harjoitusjumi?

Saattoi olla myös tehokas markkinointikikka? Uskon kyllä, että on treenannut ei näytä ulospäin mitenkään huonokuntoiselta
 

RedPower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät // Habs // Carolina Hurricanes
Ketjun nimi on,Mika Niemi -ykkössentteri. Kyllä meidän täytyy ottaa realiteetit tässä vaiheessa kautta käyttöön​
ja keskustella, että meillä on tässä vaiheessa kaksi ykkösentteriä,Mika ja Peter.​
Jos muistatte tai luette Mikan historiaa Ässissä, niin tiedätte että hän ei ole syksyn miehiä.Hän on kevään miehiä.​
Häntä on monena vuonna arvosteltu juurikin alkukaudella,mutta hän on ottanut kevätkaudella joukkueen reppuselkään,​
joten antakaa hänelle aikaa ,älkääkä heti muutaman pelin perusteella arvostelko liian ankarasti.​
Tämä on joukkuepeli ja on hyvä että kärki on leveä ainakin alkukaudesta,tulosta tulee monien pelaajien kautta.​
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Niemi on tällä hetkellä Ässien sentterikatekoriassa neljäs. Saa parantaa aivan järkyttävän paljon. Koko ketjun peli kärsii Niemen passiivisuudesta ja huonosta liikkeestä. Toivotaan että parantaa.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Niemi hetkeksi aikaa neloseen sen ketjun peliajalla. Oppii vanhaan rooliin ja siitä hiljalleen kohti tulosyksikköä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Niemi on todella pahasti keskenkuntoinen tällä hetkellä, se on näkynyt kaikissa peleissä. Juuri siksi häntä ei kentällä edes huomaa, ja Appelgren näyttää Crosbylta hänen rinnallaan. Aika toki korjaa tämän asian, mutta olen itse varautunut siihen, että Niemellä menee suurinosa tästä kaudesta tuntuman palautumiseen. Lähtötilanne on kuitenkin niin kaukana siitä mikä taas on tavoitetila.. tosiaan siirtäminen jopa neloseen voisi kyllä olla ihan perusteltu

Kesällä kun Niemeä huhuttiin myös sinne Kerhoon, niin heidän puolellaan joku sanoi katselleensa suurimman osan Jokerien otteluista viime kaudella ja kertoi, että Niemi yritti tuolloin vain selviytyä omista vaihdoistaan. Tilanne on niin heikko, ettei mistään pelaamisesta voinut edes puhua. No nyt sitten ei peli ole enää pelkkää selviytymistä, mutta nyt sitten ollaan täysin näkymättömiä..
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei uskoisi että noilla jaloilla on pärjätty KHL/EHT-tasolla. Niemi on taiteilija ja peluri, joka varmasti tulee vielä, kunhan kausi vaan jatkuu.

KHL-tasolla ei ainakaan pärjännyt kyllä vähää alusta, järkyttävän flegmaattinen kaveri. Jonkin kauden jälkeen myönsikin ettei oikeen kesätreeni maistunut ja siitä seuraavan kauden veti välttävästi nelosen keskellä, mutta sitten taas paluu vanhaan laiskuuteen.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikäli Mika Niemi ylipäätään on Ässiin halukas tulemaan niin Kerttulan pitää olla tarkkana. Olen katsellut paljon Jokerien pelejä ja Niemi on ihan hukassa. Ei ole päässyt pelaamaan kuin 12 ottelussa ja niissä ollut niin unpisurkea kuin olla ja voi. En tiedä mitä miehelle on tapahtunut.

Mikäli Niemi kuuluu niihin kavereihin jotka sorvaavat jo tässä vaiheessa seuraavan kauden sopimukset niin en kyllä uskaltaisi kovin isoja rahoja laittaa mieheen kiinni. Esimerkiksi yllä oleva 250.000 euroa on kyllä hurja summa jos peilaa sitä esityksiin. Tokihan hän pelaa vain pieniä minuutteja nelosketjussa, mutta sekin on ihan itse ansaittu. KHL on kova sarja, mutta omaan silmään näyttää että tekemistä voisi olla liigassakin tällä hetkellä.

Joensuu sen sijaan suht "oma itsensä" Hänen kohdallaan ehkä isoin kysymys voi olla liigan tuomarilinja/oma tunnetaso. Jesse on niin kova Patasydän että jos joukkue häviää paljon niin ottaako liikaa stressiä? Mutta Jesseen voisin jopa uskaltaa isoja rahoja laittaakin kiinni jo tässä vaiheessa.

Valitettavan oikeassa tuli oltua jo 2019 puolella. Luojan kiitos Kerttula sai Mikan todennäköisesti halvalla. Mutta kyllähän Niemi parantaa tästä, tosin kuinka riittävästi on se kysymys. Ässät kuitenkin tarvii Tiivolan ja Hirvosen lisäksi pätevä sentterin kolmeen ensimmäiseen ketjuun.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Niemi on "ihan ilmainen". Silti vituttaa katsella, miten jätkä voi olla noin kuutamolla. Toivotaan, että pikkuhiljaa homman jujusta kiinni.
Luulisi Niemen saaneen luisteluvalmennusta Jokereissa, mutta se puoli näyttää vain taantuneen. Kädet ja pää Niemellä ovat, mutta ilman hyvää luistelua jää nekin avut käyttämättä. Luojan kiitos Kerttula ei taipunut Haulan ja Ässä-yhteisön paineessa lyömään Mikalle isoa rahatukkua käteen jo keväällä, vaan otti puoli-ilmaiseksi syksyllä. Nyt ymmärrän, miksi "ykköskorin jätkä ei muihin liiga-seuroihin näyttänyt kelpaavan. Onko liiga-kiekko muuttunut muutamassa vuodessa niin paljon nopeammaksi sentteri-pelin suhteen, että muutama vuosi sitten dominoinut Niemi ei pysy enää vauhdissa mukana ollenkaan?

Onneksi meillä on tulikuumat Hirvonen ja Tiivola, joten Niemi voidaan laskea pienemmille minuuteille, treenaten itsensä rauhassa kuntoon. Mika on kuitenkin vasta 33. Paljon töitä ja puhetta valmennuksen kanssa, niin Niemi nousee vielä entisaikojen loistoon. Näin uskon.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Täällä näköjään aika kauan sitten kestikin se Ika Lehkosen peräänkuuluttama kärsivällisyys Ässä-faneilta Niemen kohdalla :D

Niemen syötön pystyi näkemään kilometrin päähän siinä jatkoajan yv-hyökkäyksessä. Miksi ei heittänyt edes kunnon lättyä siinä tilanteessa, niin olisi ollut edes jotain toivoa mennä läpi? Noin muutoin olen valmis edelleen odottamaan. Pelejä viimeiseltä vuodelta vyöllä varsin vähän ja tuli myöhään joukkueen mukaan.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Niemi on "ihan ilmainen". Silti vituttaa katsella, miten jätkä voi olla noin kuutamolla. Toivotaan, että pikkuhiljaa homman jujusta kiinni.

Niin.. täällä on kivenkovaan väitetty Niemen palkan olevan 70k, mikä tällä hetkellä joukkueessa on kuitenkin varmaan jopa kohtuu paljon, koska ne ovat nämä maailmanmiehet jotka pelaavat sopimusten takapainotteisuuden takia tällä hetkellä "ihan ilmaiseksi". Toki sinällään 70k ei ole rahana mikään hirveän kummoinen, mutta tässä maailmantilanteessa se on siis kuitenkin yllättävän merkittävä summa joukkueen palkkataulukossa..
 

Consumed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bill Kazmaier
Onko se itseasiassa enää edes mikään sanomattakin selvä asia, että pitkälti yli kolmekymppinen pelaaja, joka on parhaat vuotensa vetänyt ihan puhdasta neloskentän roolia, löytää enää hyökkäyspelin tehonsa? Niemen lykky on, että Ässissä on nyt harvinaisesti kolmeen kenttään heittää hyökkäyspelin taitavia laitureita, aikaa ja mahdollisuuksia hänellä kyllä siis riittää.

Nää nyt on aina näitä kristallipallotouhuja, mutta jos veikata pitää, niin sanoisin että tämä kausi menee hyvinkin vaatimattomilla tehoilla (~15 pinnaa). Seuraavalla kaudella pääsee alusta saakka mukaan kunnossa ja petraa, mutta 30 pinnan rajapyykki jää saavuttamatta. Siitä sitten kuparismaisesti pari kautta vielä Padassa ja kaudeksi Itävaltaan tms. jäähdyttelemään. Eli taitaapi niin olla, että Niemen parhaat tehopisteet ovat kaukana takana, ja tuo 30 pinnaa jää saavuttamatta Liigassa loppu-uran aikana. Jälleen asioita, joissa olisin mielelläni väärässä, mutta jotain tuon suuntaista taitaa olla se todennäköisin yksittäinen skenaario.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaikesta näkee, että Niemi on täysin keskenkuntoinen, mutta raakaa luistelua alle ja kyllä se kunto sieltä nousee jopa suht nopeasti. Mika kyllä selvästi itsekin tietää missä mennään ja vetää aina jos mahdollista hyvinkin lyhyttä vaihtoa. Luotan edelleen Niemen olevan kova luu, jos keväällä pelataan.

Tuossa jatkoajan tilanteessa oli vain ikään kuin pakko painaa hyökkäyspäähän ja toivoa tilanteesta voittomaalia. Myös Meyer pelasi tilanteen huonosti, painoi laput silmillä paikkaan, johon ei ollut mitään syöttölinjaa ja Niemen olisi pitänyt itse ampua etukulmaan, jotta tilanne olisi ollut turvallisesti jatkopelattavissa. Tilanteen tunnistaminen on vain helpompaa kotisohvalla kuin jäällä pumpun hakatessa ylikierroksia.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tuossa jatkoajan tilanteessa oli vain ikään kuin pakko painaa hyökkäyspäähän ja toivoa tilanteesta voittomaalia. Myös Meyer pelasi tilanteen huonosti, painoi laput silmillä paikkaan, johon ei ollut mitään syöttölinjaa ja Niemen olisi pitänyt itse ampua etukulmaan, jotta tilanne olisi ollut turvallisesti jatkopelattavissa. Tilanteen tunnistaminen on vain helpompaa kotisohvalla kuin jäällä pumpun hakatessa ylikieroksia.

"Meyer painoi laput silmillä paikkaan mihin ei ollut mitään syöttölinjaa"? No ei painanut, vaan Niemi ja Meyer pysyttelivät koko ajan toisiinsa nähden täsmälleen samalla tasalla, ei kukaan painanut minnekään, HIFK-pelaaja pelasi sen sijaan tilanteen aivan oikeaoppisesti. Jälkiviisaasti ottaen Niemen olisi ilman muuta pitänyt vetää itse ranteella, koska hän oli itse asiassa paremmassa laukaisukulmassa mitä Meyer olisi ollut

Mutta silti Niemeä on aivan turha syyllistää pätkääkään eilisen lisäpisteen menettämisestä, kuten täällä heti pelin jälkeen vähän tehtiin. Lättysyöttö ei nyt sitten vain tällä kertaa onnistunut.. se on sitä pelituntuman puutetta osin sekin
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin siis Meyerin olisi pitänyt jollain tavoin rakentaa se syöttölinja, vaikkapa siniviivan jälkeen pari terävää potkua -> pakki joutuu pudottamaan nopeammin -> Meyer kevennys -> linja aukeaa pakin eteen -> Niemi syöttää ja Meyer kiskoo kiekon maaliin. Koko ajan näki, että Niemi odottaa jotain tapahtuvan ja sitten kun mitään ei tapahdu yrittää pakottaa syöttöä paikkaan, jossa ei ole oikeasti linjaa. Toki Niemen olisi pitänyt myös rakentaa uhkaa laukauksesta, nyt oli kaikille likimain selvää, että syöttöä on tulossa.

Ekassa erässä Tiivola pelasi itsensä pakin taakse ja Merkley heitti kiekon siihen tyhjään tilaan, vieläpä sopivasti Tiivolan eteen, jolloin pääsi vain pistämään lavan väliin ja kiekko pussiin. Jatkoajan tilanteessa tätä tilaa ei ollut olemassa.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kaikesta näkee, että Niemi on täysin keskenkuntoinen, mutta raakaa luistelua alle ja kyllä se kunto sieltä nousee jopa suht nopeasti. Mika kyllä selvästi itsekin tietää missä mennään ja vetää aina jos mahdollista hyvinkin lyhyttä vaihtoa. Luotan edelleen Niemen olevan kova luu, jos keväällä pelataan.
Onko Niemi niitä vanhanliiton "pelaamalla kuntoon" miehiä? Tuntuu hyvin erikoiselta, että harjoittelu ei ole maistunut. Vai onko kuitenkin loukkaantumisia taustalla? Olisi ollut paljon aikaa harjoitella itsensä kovaan iskuun, mutta jos ei kiinnosta, niin ei kiinnosta.
On kyllä niin Ässien nykyisten arvojen vastainen pelaaja, ettei tosikaan. Eikä tämä mikään yllätys liene kenellekään Ässiä pidempään seuranneelle. Ei voi kuin ihmetellä Niemen rapakuntoisuutta. No keväällä sitten, vaikka olisi kiva jos pystyisi auttamaan joukkuetta jo syyskaudellakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös