Ti 13.10.2020 HIFK - Ässät

  • 19 384
  • 354

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Harvinaista herkkua, pitää kyllä hakea koska olisi vastaavaa tapahtunut viimeksi.

En ole varma, mutta veikkaisin, että Mertaranta on selostanut Ässien peliä viimeksi kevään 1993 välieräsarjassa TPS:ää vastaan. Tuohan oli viimeinen kausi kun YLE näytti liigaa.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Oho linjuritkin heräsi, tänään vedelty toistaiseksi parin metrin tarkkuudella nuo paitsiot
 

Consumed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bill Kazmaier
Ässät onb kyllä ollut luvalla sanoen aika paska koko alkukauden, vaikka pisteitä onkin ropissut. Jotenkin puolivahingossa nuo voitot tulleet. Luotto silti seniiliin, että saa pakan kasaan ajan kanssa.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ässiltä löytyy tänään hippasen jo sykettä mutta yhteispeli hakee kyllä edelleen aika isosti.. syötöt menee tuttuun tyyliin vähän sinne päin. Jännä nähdä mitä tästä vielä tulee, toiset erät olleet melkosta höttöä alkukaudesta.

E: Tuohimaa veti melkoisen seivin! Ode pääsee laittamaan tyhjiin mutta niin vain tuli maila vielä eteen, ei ollut edes mikään surkea tuo Kivenmäen veto, mitä usein näissä tilanteissa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mertsi ei vakuuta. Jopa Karjalainen ja Kousa menevät sekaisin keskenään. Aika siirtyä eläkkeelle?

Stenqvist antaa loistopassin!? Laukoi päin Tuohimaata. Eikö Mertsi edes näe kentälle?
 

444

Jäsen
”Winberg joutui pelaamaan yhden ottelun hyökkääjänä, kun IFK:n puolustajatilanne oli niin vaikea.” Kyllä, vitusti pakkeja, ja hyökkääjiä heittää n. kolmeen ketjuun. Yleensä on tosiaan tapana heittää puolustajat hyökkääjiksi, kun pakit loppuvat kesken.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös