Ma 12.10.2020 Jokerit - Lokomotiv Yaroslavl

  • 7 950
  • 136

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Vähän turhan monta hörppyä on ruotsalainen ottanut kauden alkuun, ei löydy ainakaan vielä sitä kaivattua tasaisuutta otteissa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Lokolla on veskari, meillä ei. Toinen koppaa karkit toinen ei.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Huutonauruja Viasatin selostuskaksikolle, kun siellä niin pahoitettiin mielet Lindbäckin vaihtamisesta pois maalilta ja todettiin, ettei tämä ole hänen kannaltaan kivaa. Jos päästät kaksi vetoa putkeen (toinen vieläpä melko vaaraton), niin ei valmennuksella ole hirveästi muuta vaihtoehtoa. Jos haluaa pelata kivoja pelejä, niin kannattaa vaihtaa joukkuetta.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Noi kaksi viimeistä maalia ei saa mennä tällä tasolla sisään.

Ei saakaan. Mikään tämän päivän neljästä ei saisi mennä tällä tasolla sisään. Mitä sitten? Jos Lindbäckille tuli neljä virhettä, lasketaan vaikka "liian hyvä tähän sarjaan" Lehtosen virheet, johon ei kahden käden sormet tänään riitä.

Tuo peli kaatui täysin asenteeseen ja valmistautumiseen. Lataus ei ollut lähelläkään sitä missä pitäisi olla näitä jengejä vastaan ja Loko antoi kiekonhallinnan ja hyvän olon tunteen Jokereille ja puolusti keskustan todella hyvin. Jokerit sen sijaan ei puolustanut, tuskin ottivat yhtään potkua omiin päin koko pelin aikana, vaikka kaveri ei edes pyrkinyt hyökkäämään vaan roiskivat vain pois omista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös