Perussuomalaiset

  • 5 274 819
  • 42 168

Jannacci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toi on kännissä ja läpällä tehty. Ei tarvitse olla huolissaan. Persut eivät koskaan tule saamaan ylivoimaista enemmistöä eduskuntaan. Ja tuollaisia asioita ei siten voi tehdä.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Eikös juuri yksi tällainen porukka määrätty lakkautettavaksi?
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Laura Huhtasaari sen sijaan pistää parastaan:




Trump siis ansaitsisi rauhan Nobelin. Vaikenen.

Nyt sai Norjan EU vastustajat niin hyvän propagandamateriaalin, että ei paremmasta väliä. Jos siellä joskus tulee EUn täysjäseneksi liittyminen puheeksi, niin ei muuta kun tämä twiitti esiin ja sanoa, että tollasia siellä on päättämässä asioista. Karisee liittymishalut nopeasti. Tämä taisi itse asiassa olla Lauran perimmäinen tavoite tässä muuten.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onkohan tämä ensimmäinen kerta, kun joku persu tunnustaa, että maltillisuus ja demokratian kunnioitus on vain taktikointia, jolla pyritään valtaan? Ainakin tälle kaverille tavoitteena on kansallismielinen diktatuuri ja vihreiden sekä vasemmiston kieltäminen. Viitaten viimeaikaiseen poliittiseen keskusteluun, siinäpä Orpolle poliittinen kumppani!

Naurattaisi ellei tämä projekti olisi jo onnistunut muutamassa Euroopan maassa.

Luin jutusta niin paljon kun löysin. Kyseinen 18-v näyttäisi olevan kunnallisvaaliehdokkaaksi ilmoittautunut etnonationalisti, joita Halla-aho on Perussuomalaisista siivonnut. Tämän perusteella on typerää nostaa Orpo esille, joka totesi olevansa valmis hallitusneuvotteluihin myös Halla-ahon kanssa, jos Marinin hallitus kaatuisi. Ohjelmasta sitten riippuisi, tuleeko hallitusta.

Minusta 18-v toimii täysin väärin. En kuitenkaan nostaisi teorettisia hallitusneuvotteluja hänen takia kuivumaan, vaikka en itse kannatakaan Kokoomuksen ja Perussuomalaisten hallitusyhteistyötä. Tai sitten Marinin pitäisi erottaa Vasemmistoliitto oitis, jonka aluepomo kehotti ampumaan ilmastonmuutoksen kieltäjät ja fasistien tappamisessa on kyse itsepuolustuksesta. Väkivalta uskomattoman tehokas tapa päästä vääristä ihmistä eroon tuon Vassarien aluepomon mielestä.

Suomen kannalta pitäisi pohtia, miten esimerkiksi juuri näissä kahdessa ääriryhmässä ja niiden liepeillä esiintyvää halua kahtiajaon syventämiseen ja väkivaltaan voidaan poistaa. Avoimuus ja avoin keskustelu on ehkä tärkein keino.
 

Uncle Leo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat altavastaajille
Mietinkin tuon Tynkkysen vammaisten työllisyys -kirjoituksen jälkeen, että eiköhän tässä mene vain pari päivää niin joku kuntavaaliehdokas tai eturivin kaveri tölväsee kohta jotain sellaista jolla saavat hyvin tuommoiset oikeasti mietinnän arvoiset avaukset lakaistua maton alle. Ei niillä otsikoissa pysytä!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tuota, tuota... ei joka lausetta kannata täällä ihan niin haudanvakavasti ottaa etenkin, kun keskustelun kohteena on joku maakuntatason natsipelle.

Ei varsinkaan kaikilta, mutta jos suoraan sanon, odotan sinulta muutakin kuin aasinsiltoja maakuntatason pikkuetnonationalistin kautta Orpoon ja Kokoomukseen.

Se tästä ja eteenpäin.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On se hieman huolestuttavaa, että kuntien pikkupersujen älyttömyydet ja öykkäröinti somessa ei enää oikein ylitä uutiskynnystä. Ja saahan siellä kansanedustajatkin aika vapaasti mekastaa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kaikki ovat varmaan vuosien saatteessa nähneet minun rakkauteni perussuomalaisia kohtaan. Silti Marin tekee parhaansa ollakseen vielä epätoivotumpi vaihtoehto hallituskumppaniksi seuraavaan hallitukseen.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Mutta Tynkkynen, joka usein on esillä negatiivisessa valossa, saa kyllä aloitteestaan minultakin kehut. Oiskohan tuo kasvanut jo aikuiseksi?

Itse keskustelin tästä (poliittisen) kaverini kanssa. Hän ei yhtä posilta kuulostanut, vaan painotti Tynkkysen taustoja eugeniikka-aatteissa. Eli olisiko joku hetkellinen hairahdus, kun pitää kaivaa teemoja, joita ei hallitus liiaksi juuri nyt painota? Kokoomuskin kun painottaa terapiatakuuta. Hyvä sisältö silti, josko tuota vähemmistöä kykenisivät muistamaan. Vai unohtuuko heti, kun ollaan vaikutusvaltaisempia?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Toi on kännissä ja läpällä tehty. Ei tarvitse olla huolissaan. Persut eivät koskaan tule saamaan ylivoimaista enemmistöä eduskuntaan. Ja tuollaisia asioita ei siten voi tehdä.
No melko pitkä putki päällä kun postauksia on Discordissa ihan parin kuukauden ajalta ja hyvin pitkälti samantasoista kamaa.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Persujen kanssa hallitukseen apupuolueiksi taitavat olla valmiita Orpon Kokoomus, kristityt ja Harkimo. Tosin tuollakaan porukalla ei enemmistöhallitusta muodosteta.

Kyllä sinne Keskustakin tulee juosten, kunhan ensiksi tajuaisi hypätä tuosta nykyisestä tunkiosta pois.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
En usko edes kepulaisten olevan niin tyhmiä, että he lähtisivät persujen apupuolueeksi Halla-ahon johtamaan hallitukseen varsinkin, kun kepu kamppailee persujen kanssa samoista äänistä maaseudulla. Tuollainen hallitusratkaisu veisi osan kepun nykyisistäkin vähäisistä äänestäjistä. Sen sijaan vallanhimossaan epätoivoinen Orpo tuntuu olevan valmis menemään Halla-ahon johtamaan hallitukseen. Ehkä myös köyhien kyykyttäjä ja sosialismilla naurettavasti kansalaisia peloitteleva Lepomäki ilolla menisi Halla-ahon johtaman oikeistohallituksen ministeriksi.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
En usko edes kepulaisten olevan niin tyhmiä, että he lähtisivät persujen apupuolueeksi Halla-ahon johtamaan hallitukseen varsinkin, kun kepu kamppailee persujen kanssa samoista äänistä maaseudulla.
Jep, Kepuun voi luottaa. He eivät ole mitään vallanhimmoisia pyrkyreitä, jotka olisivat vaalien jälkeet valmiita myymään ylevät periaatteensa tai mitä tahansa muutakin vaikka sillä saisi edistettyä eturyhmänsä intressejä.
 
Viimeksi muokattu:

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Hanki kavereita jotka eivät valehtele sinulle päin naamaa.

Ja tämähän ei suinkaan ollut Tynkkysen ensimmäinen kirjallinen kysymys vammaisten asialla. Keväällä hän kysyi vammaisten oikeudesta tehohoitoon ja pienituloisten liikuntarajoitteisten autoilumahdollisuuksista.

Samainen kaveri vaikuttaa parissa vammaisneuvostossa/-järjestössä, joten konkretiaa ainakin kuuluu. Ja itse toki itsestäni tiedän yhtä jos toista konkretiaa. Vihreiden ketjuun linkitin tuon erään jutun, joka kertoi, miten yrittäjät suhtautuukaan vammaisiin. Se luo hieman ennakkoluuloa PS:n ja Kokoomuksen yrittäjien suuntaan.

Mutta tosiaan, itse en kovin musta-valkoisesti tätäkään ajatellut. Edelleen Tynkkyselle itse annan varovaisia pisteitä. Itsellekin esiin nousee usein pohdintaan nuo autoilumahdollisuudet tai edes kuljetuspalvelut, nuo kuntavaaleissa on mielenkiintoinen aihe. Kesällä tuli koettua jotain sen verran rankkaa, että jonkinlainen kokemusasiantuntija saattaa allekirjoittaneessakin huudella.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
. Sen sijaan vallanhimossaan epätoivoinen Orpo tuntuu olevan valmis menemään Halla-ahon johtamaan hallitukseen. Ehkä myös köyhien kyykyttäjä ja sosialismilla naurettavasti kansalaisia peloitteleva Lepomäki ilolla menisi Halla-ahon johtaman oikeistohallituksen ministeriksi.


Allah-Ahon talouspoliittiset linjaukset ovat suoraan Kokoomuksen(EKn) märistä päiväunista, siksi jymäkkä-Petterille tuollainen avioliitto ei olisi ongelma. Kepulle Persujen kanssa liittoutuminen olisi ongelma, sillä vähän heikosti pystyt hallituksessa/oppositiossa syömään samassa positiossa olevan isomman puolueen kannatusta. Tosin Kepun ongelma on vähän siinäkin että se ei oikein tiedä itsekään mitä se haluaa, syrjäseutujen miesäänestäjiin nämä yliopistotutkinnon suorittaneet nuoret naispuheenjohtajat eivät vetoa, mutta taas Kärnä-tyyliseen "maaseutupopulismiin"(jolla se voisi tapella Persuja vastaan) puolue ei uskalla julkisesti lähteä, koska sillä karkotetaan ne korkeasti koulutetut nuoret kaupunkilaiset.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Ne molemmat?

Tässä nyt puhuttiin ns "liikkuvista äänestäjistä" jotka eivät ole lukittautuneet puolueeseen X ja heitä on enemmän kuin 2.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
En usko edes kepulaisten olevan niin tyhmiä, että he lähtisivät persujen apupuolueeksi Halla-ahon johtamaan hallitukseen varsinkin, kun kepu kamppailee persujen kanssa samoista äänistä maaseudulla.
Kepu kuihtuu, nyt sen kannattaa vaan yrittää sementoida oma valtansa, kun koskaanhan siitä ei eroon päästä. Lisäksi JHA:n Suomi takaisin -linja on sopiva myös Keskustalle, eli metsuriporvarihallituksessa se voisi tehdä hyvinkin keskustalaista politiikkaa.

Sitä voi miettiä, kumpikohan on mieluisampi vaihtoehto Sonkajärvellä asuvalle rekkakuskille: Kokoomus ja persut vaiko Marin, Andersson ja Ohisalo.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Mitä mahtaisi lukea hallitusohjelman EU:ta käsittelevissä kohdissa, jos sitä vääntäisivät Vasarasuomalaiset ja Orpolapset?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös