Chicago Blackhawks 2020–2021

  • 229 972
  • 1 072

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Näin tietenkin, täyttä huuhaata. Mutta mitäs ajatuksia tuo vaihtoehto herättäisi?
Mun mielestä ei. Parasta olisi jos Crawford pelaisi halvalla vielä pari kautta, jolloin voitaisiin ensimmäisellä kaudella katsoa löytyykö omasta takaa veskaa. Jos ei löydy niin sitten toiselle kaudelle hankitaan ulkopuolelta joku.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
No en innostu yhtään ajatuksesta. Ei mulla muuta.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Jos maalivahti pitäisi jostain kaupan kautta hankkia, kääntäisin katseeni näihin lahjakkaisiin nuoriin kavereihin kuten Ullmark, Demko yms, jotka eivät ole tasoaan vielä näyttänyt eivätkä ole niitä kaikkein kalliimpia kavereita palkkakattoa vasten. Samalla myös Crawfordille mahdollisesti jatkosopimus mikäli koetaan, etteivät Delia eikä Lankinen pysty pelaamaan tandemina NHL:ssä. Vaikea heittää omaa arviota tästä, mutta haluaisin nähdä sen tulevaisuuden ykkösen ensi kaudella NHL:n puolella 25-35 kertaa pelin alusta asti. Vähintään.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Itse en oikein ymmärrä tuota Lankisen kohtaloa. Lähti "parhaana" euroopassa pelanneena nuorena veskarina suurin odotuksin, mutta ei yhtään mahdollisuutta toistaiseksi. Ok, alku oli heikko, mutta jos tässä nykyisessä tilanteessa ei saa kunnon mahdollisuutta, niin pidän sitä itse kyllä heikkona tekemisenä seuran kannalta. Pari vuotta nyt siis organisaatiossa takana ja tontti on ylhäällä kohtuullisen auki, joten tämän parempaa saumaa ei Chicagossa tule olemaan. Pidin jo Lehnerin ostoa aika omituisena vetona siihen paikkaan varsinkin, kun jengi oli mitä oli ja kannusta ei pelattu. Lehnerin olisin jälkikäteen ymmärtänyt, jos se olisi nyt haluttu "väkisin" pitää, mutta ei sitäkään. Hieman haiskahtaa, ettei konttorillakaan ole aivan selvää suunnitelmaa tämän tontin täyttämisestä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Lankisen kohdalla tuntuu, että täällä Suomessa annetaan liikaa painoarvoa tuolle upeasti sujuneelle MM-turnaukselle. Hyppy ei tapahdu hetkessä ja jos Lankinen ei ole tällä hetkellä edes farmijoukkueen selvä ykkönen, niin miten yhtäkkiä pitäisi pelata NHL:ssä?

Crawford esimerkiksi nappasi vakituisen paikan seitsemän vuotta varauksensa jälkeen 26-vuotiaana. Sitä ennen vyöllä oli kaikki kuusi peliä shown puolella. Lankinen on nyt 25v ja sopimusta jatkettiin kahdella vuodella. Aikaa on vielä ja lopulta kaikki on hänestä itsestään kiinni. Paikkoja on rajallinen määrä joten tasaisuutta pitää otteisiin saada ja pysyä tietenkin terveenä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
En osaa muiden puolesta vastata, mutta omalla kohdallani MM oli vain "kirsikka" kakussa. Edeltä kausi IFK:ssa oli loistava ja monet skoutit sillä kaudella katsomossa kertoivat omaa kieltää odotuksista. Farmijoukkueen ykkönen, nyt pitää jälleen tunnustaa, että farmijengien pelejä en ole katsonut, mutta käsittääkseni tilanne siellä on "tasaturpajuoksua" ollut tämä kausi ? Crawfordilla tosiaan oli myös "hidas alku" tähtiloistetta tavoitellessa, mutta kyllähän niitä esimerkkejä tietysti löytyisi myös toisinpäin. Lähinnä "ruikutan" jo etukäteen sitä, ettei tässä tilanteessa edes pyöräytetä farmin tandemia ylhäällä. Taisi se Lankinen tosin yhden pelin availla luukkua siellä, jos en väärin muista.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Juu en viitannut suoraan sinuun, mutta tuntuu monille olevan ihmetyksen aihe kun ei Kulta-Kevinille avaudu paikkaa. Ja juuri noiden hienojen otteiden ansiosta liigassa hän sai sopimuksen Chicagoon.

Ja kyllä jälkimmäisellä puoliskolla Delia oli selvä ykkönen farmissa.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Ja kyllä jälkimmäisellä puoliskolla Delia oli selvä ykkönen farmissa.

Tämä selvä, sittenhän mitään "väärää" ei ole tapahtunut. Ensin pitää lyödä kilpakumppani.

Katsoin statseja ja samaa kieltä siellä puhuttiin. Delia 29 matsia ja 16 voittoa (55%) ja Lankinen
18 matsia ja 8 voittoa (44%). Delialla vielä karvan parempi torjunta %, joten tilastot tukevat
tuota Secordin kertomaa.

Näittekö muuten toka uusin Urheilulehti, oli kohtuullinen henkilötarina Mikael Hakkaraisesta.
Ei siinä hirveästi roolia annettu Chicagolle, lähinnä tarina oli "yksilöurheilijasta", mutta mukavaa
luettavaa. Tähän voisi lisätä legendaarisen Höyry Häyrisen one linerin "vuorineuvosten pojista ei
tule nyrkkeilyn maailmanmestareita". Kallista on tämäkin laji kahlata sinne huipulle ja varmasti
moni helmi valuu mereen lajin kalleuden johdosta.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Juu en viitannut suoraan sinuun, mutta tuntuu monille olevan ihmetyksen aihe kun ei Kulta-Kevinille avaudu paikkaa. Ja juuri noiden hienojen otteiden ansiosta liigassa hän sai sopimuksen Chicagoon.

Ja kyllä jälkimmäisellä puoliskolla Delia oli selvä ykkönen farmissa.

Sillähetkellä kun Lankisella jäi pelit loukkaantumisen takia kesken oli Dellia pelannut 22 ottelua ja Lankinen 20. Dellian SV% oli tässä vaiheessa 0,9076 ja Lankisen 0,9064. Dellialla oli toki ennen tuota Lankisen viimeistä kokonaista ollut neljän pelin putki ja siinä kiri otteluissa ohi. En tykkää SV%:n käytöstä vertailussa mutta sama joukkue, about sama pelimäärä niin hyväksyn sen itseltäni :D.

Yhteisissä peleissä Lankinen vaihdettu kerran pois, tuon pelasivat käytännössä puoliksi eli molemmilla näkyy laskurissa mutta Lankiselle siitä tappio koska oli voittomaalin mennessä kentällä.

Voitot tuossa vaiheessa Lankinen 8, Dellia 10.

Tomkins kävi stunttaamassa Lankista satunnaisesti ennen Lankisen joutumista puukon alle eli loukki on jossain vaiheessa ilmoitellut itsesään jo ennen sitä.

Enkä tässä väitä, että Lankinen olisi valmis paikkaan mutta aika tasaväkisesti väänsi Dellian kanssa viime kauden kunnes meni rikki.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Voi olla tosiaan, että tuo loukkaantuminen vaikutti otteisiin. Silti Rockfordia lähemmin seuraavat tahot raportoivat Delian olleen Lankista varmempi kauden edetessä.

Enkä tässä väitä, että Lankinen olisi valmis paikkaan mutta aika tasaväkisesti väänsi Dellian kanssa viime kauden kunnes meni rikki.

Todetaan vielä lisäksi, että sikäli kyllä ihan tasaväkisesti, kun alkukaudesta Lankinen näytti taas olevan selvästi Deliaa paremmassa vireessä. Ja sekin lisätään tähän, että Lankinen ei tosiaan ollut mitenkään selvä ykkönen farmissa kuten totesin ja nuo sinunkin statsit sitä alleviivaa.
 
Viimeksi muokattu:

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Pidin jo Lehnerin ostoa aika omituisena vetona siihen paikkaan varsinkin, kun jengi oli mitä oli ja kannusta ei pelattu. Lehnerin olisin jälkikäteen ymmärtänyt, jos se olisi nyt haluttu "väkisin" pitää, mutta ei sitäkään. Hieman haiskahtaa, ettei konttorillakaan ole aivan selvää suunnitelmaa tämän tontin täyttämisestä.

Tästä alan olla samaa mieltä että konttorikaan ei taida tietää mitä haluaa molariosastoltaan. Lehner otettiin ilmeisesti varmistukseksi jos Crawford ei kykene pelaamaan.
Columbus jyskyttää kahdella nuorella kokemattomalla vahdilla Elvis Merzlikins ja Joonas Korpisalo. Olivatko hekin nyt molemmat 26 vee ja eivät Columbuksen pelitkään molareista kiinni jää.
Rohkeutta vaan peliin ja katsetta tulevaisuuteen eikä menneisyyteen. Nuorella kaksikolla matkaan ja NHL-kokemusta molemmille vahdeille.
Ei ne molaritkaan ole paranemaan päin kun ikää tulee mittariin. Veteraanivahti Crawfordinkin ura on todennäköisimmin yhden tällin päässä viimeisestä sinetistä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Lehnerin hankinta johtui varmasti osittain juuri tuosta syystä. En tiedä mitä konttorilla ajatellaan, mutta Crawfordin asema joukkueessa tuntuu olevan niin vahva, että eiköhän siellä jatkoa haeta. Columbuksessa on tosiaan onnistuttu, mutta on siellä puolustuskin ihan eri tasolla helpottamassa tehtävää.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Joni Tuulolan Amerikan valloitus on toistaiseksi ohitse ja HPK:n kasvatti palaa ensi kaudeksi liigaan KooKoon riveihin. Kaksi vuotta farmissa hieman paikalleen jämähtäneelle Tuulolalle tämä on varmasti oikea ratkaisu. Ensimmäisellä kokonaisella kaudellaan Rockfordissa 4+10=14 tehot 52 ottelussa ja tällä kaudella 56 otteluun 2+6=8 pistettä. Vaan eipä siellä Rockfordissa pisteillä mässäilty muutenkaan, kun sisäisen pistepörssin vei Tyler Sikura 34 pisteellä.

Jonille tsemppiä ja ehkä vielä uudestaan kokeilemaan jossain toisessa organisaatiossa? Ja sitten vielä toinen kysymys tähän loppuun, että kuinka moni pelaaja on oikeasti mennyt eteenpäin Derek Kingin johtaman valmennustiimin alaisuudessa Rockfordissa?
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Siinä Scott Powers jatkaa pohdintaa liittyen Olli Määtän tulevaisuuteen Chicagossa. Jutussa(€) on nyt käännetty kivet ja kannot sekä isketty tilastodataa siinä määrin, että asia tulee kaikille selväksi. Paitsi se, että mikä se Määtän tulevaisuus joukkueessa oikein on. Lainataan lopusta pieni ote:

Bowman’s decision probably comes down to what his goal is for next season. If it’s about winning, keeping Maatta and Koekkoek is probably the right move. They’ve proven for a long enough stretch they can be a solid pairing. You know what you’re getting from them. They might not always look the part, but they get the job done. Both are 26, so they can be expected to maintain this level for some time, too.

If next season is about development and inserting more young players into the lineup, then Maatta and Koekkoek are probably expendable. They’re the two defensemen Bowman has the most control over right now. Freeing up other spots would require trades. Maatta may have some trade value himself, but it’s unlikely teams will be lining up with great offers considering the Blackhawks’ cap situation.

We should know more in the coming weeks which direction the Blackhawks are going, but Maatta has certainly made them stop and think.

Veikata jos pitäisi, niin ensi kauteen Bowman ei suuria muutoksia tule tekemään. Kenties katsovat vielä mahdollisimman samalla kokoonpanolla, että mihin sillä vielä päästään ja isommat linjavedot tehdään sitten ensi kauden jälkeen. Mitä se tarkoittaa Määtän suhteen jää nyt nähtäväksi.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Joo sikäli pelit eivät jääneet kiinni Määtän ja Kukkuekin suorituksista vaan päinvastoin kaverit pelasivat jämäkästi. Heiltä pleijarit olivat hyvää tekemistä ja Ollilta saatiin vielä kovat pisteetkin. Boqvist taas oli omaan silmään liian aikaisin noissa peleissä.

Veikkaan että Saadin kuutta milliä tarjotellaan kovasti tässä välissä...
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Corey Pronman on listannut organisaatiot järjestykseen näkemyksensä ja tapansa mukaan. Tällä kertaa tosin mukaan mahtuvat kaikki alle 22-vuotiaat pelaajat ennen syyskuun 15. päivää huolimatta siitä, kuinka monta NHL-peliä on kertynyt. Listat ja muut jutut löytyvät jälleen maksulliselta The Athleticiltä, että jos laajemmin kiinnostaa niin kättä taskuun vaan.

Näillä listoilla nyt on enemmän viihdearvoa kuin muuta ja kun kyseessä on vielä yhden henkilön näkemys, niin sellaisena siihen kannattaa suhtautua. Kunnianhimoinen tehtävä ollut Pronmanilla ja pisteet yrityksestä, mutta kun esimerkiksi Chicagolta on jäänyt kokonaan esim. Kurashev mainitsematta, niin kyllähän se hieman vie uskottavuutta koko touhulta. Täytyy kuitenkin ymmärtää, että kun teet jokaisesta organisaatiosta tuollaisen listauksen niin väkisinkin virheitä tulee. Tai sitten Pronman ei pidä Kurashevia minkään tason lupauksena?

Pronman nosti Chicagon organisaatioista sijalle 14 ja listasi viisi parasta alle 22-vuotiasta Blackhawksista seuraavanlaisesti:

1. Kirby Dach
2. Alex DeBrincat
3. Adam Boqvist
4. Alex Nylander
5. Ian Mitchell

 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tai sitten Pronman ei pidä Kurashevia minkään tason lupauksena?
Kommenteissa joku tuota kysyi ja vastaus oli: "Skating and complete aren't great. Great brain and shot and has skill but don't know if that toolkit will be able to translate to the NHL". Eli ei näe oikein NHL miten pärjää NHL:ssä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Näkemys tuokin ei siinä mitään. Scott Powers teki hiljattain oman listauksensa Chicagon top 40 prospekteista ja hänen listallaan Kurashev oli seitsemäntenä. Powersin mainitsi Kurashevista näin:

Kurashev may be the prospect the Blackhawks are most excited about beyond the top-tier ones. There’s a creativity and offensive awareness to his game that you just don’t see in a lot of the organization’s prospects. He’s certainly more of a playmaker than a scorer. He had an incomplete season due to an injury and struggled early on, but there was a stretch this past season in the AHL where you could see his potential. He had seven goals and 12 assists in 36 games this season, and four goals and eight assists came during a 17-game stretch in November and December. He got injured in December and didn’t play again until late February. He did look sharp during the recent training camp. He probably won’t be given an NHL spot to begin next season, but he should make his debut next season. The Blackhawks have to hope he’ll develop into a center or winger who can play up and down the lineup.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Pierre McGuire kirjoittelee että Blackhawks keskustelisi Max Domista, toiseen suuntaan menisi Brandon Saad... Saas nähdä onko tuossa mitään perää.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Sellaiset kuukaudenpäivät tämän vuoden draftiin ja on tullut taas vähän funtsittua lisää tuota tapahtumaa. Ja mitä enemmän funtsii, sitä enemmän elättelee toiveita Yaroslav Askarovin valumisesta Bowmanin syliin. Joo, maalivahti on aina riski ja venäläinen ja jne, mutta tuolla vuorolla ei varmoja tapauksia ole muutenkaan. Askarov olisi tosin ainoa, jonka upside on franchise-tason luokkaa. Puhutaan kuitenkin Andrei Vasilevskyn tasoisesta lupauksesta ja hupiukko Button on mennyt jopa niin pitkälle, että pitää Askarovia Pricen jälkeen lupaavimpana maalivahtina jonka on nähnyt.

Kenties juuri noista syistä Askarov ei ole enää Chicagon vuorolla jäljellä, mutta ottaen huomioon organisaation tilanteen tolppien välissä ihan pitkälle tulevaisuuteenkin katsoen, niin Askarov olisi kyllä no brainer vuorolla 17.




Lisätään uutinen reaalimaailmasta eli Kurashev ja Teply lainattu Euroopan sarjoihin. Linkistä uutiseen:

 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Palataan taas hetkeksi jo pian kohta kuolleeksi hakkaamani hevosen äärelle. Eli onko sinulla hetki aikaa puhua draftista? Ei se mitään, jauhan siitä huolimatta. Ensimmäisen kierroksen vuoron lipsahtaessa kympin sakista sijalle 17 tekee ensimmäisen kierroksen vuorosta mielenkiintoisemman, koska vaihtoehtoja on enemmän joskin laadusta joutuu hieman tinkimään. Miten pelaajat lopulta kehittyvät selviää vuosien päästä ja tuolla vuorolla on mahdollisuus napata todella arvokas palanen organisaatiolle. Saas nähdä ketä siellä jää valittavaksi, mutta Chicagolle olisi todella tärkeää onnistua tälläkin vuorolla. Apuja sieltä ei mitä todennäköisimmin heti ole tulossa, mutta parin vuoden kuluttua tilanne voi olla jo toinen.

Listaan tähän vielä eri kategorioihin omia toiveitani. Ensimmäinen kategoria on toivotaan toivotaan -osastoa eli mikäli sattuisi joku ylläripylläri käymään ja kyseinen pelaaja tipahtamaan vuorolle niin kiinni vaan. Sen jälkeen todennäköisemmät vaihtoehdot tuolle vuorolle ja tämän jälkeen toisen kierroksen kohteet sekä kolmannellekin kaivetaan pari nimeä yleisön pyynnöstä.

Todennäköisesti ennen Chicagon vuoroa menneet pelaajat:

1. Yaroslav Askarov (G)
2. Anton Lundell (C)
3. Jack Quinn (RW)
4. Jake Sanderson (LD)
5. Dawson Mercer (C/RW)

Mahdollisesti jäljellä olevat:

1. Dylan Holloway (C/LW)
2. Seth Jarvis (C/RW)
3. Connor Zary (C)
4. Rodion Amirov (LW)
5. Braden Schneider (RD)

Toisen kierroksen vuorolla (46.) todennäköisesti ennen Chicagon vuoroa menneet:

1. Marat Khusnutdinov (C/LW)
2. William Wallinder (LD)
3. Helge Grans (RD)

Mahdollisesti napattavissa:

1. Luke Tuch (LW)
2. Sam Colangelo (RW)
3. Emil Heineman (LW)
4. Yan Kuznetsov (LD)
5. Roby Järventie (LW)

Kolmannen kierroksen täkyt:

1. Tristen Robins (RW)
2. Nico Daws (G)
3. Jan Bednar (G)
4. Joel Blomqvist (G)


Noin. Jätetään heppa hetkeksi rauhaan. Loppuun tosielämän tilastoja; Artur Kayumov on kahdessa ensimmäisessä pelissään tällä kaudella KHL:ssä iskenyt 1+1 tehot Lokomotiville.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
Anteeksi. En jätä heppaa rauhaan vaan vähän lisää ruoskin sitä. Chicagon tilanne on lievästi sanottuna vaikea. Jatkaako Crawford, tuleeko UFA veskari vai jääkö luu käteen? Varmaa on, että Askarov ei ole vapaana 17 vuorolla, joten olisiko Bowmanilla treidin paikka? Chicagolla ei ole maalivahti prospectia. Askarov olisi sitä. Sisäinen pieni Chicagolle menestystä toivova osa toivoisi, että esimerkiksi tuo Buffalon 8, Floridan 12 tai Minnesotan 9 olisivat treideille avoimia. Chicago on niin perinteikäs seura, että Askarovin tapainen franchise veska olisi sitä mitä tuo seura tarvitsee. Uskonko tähän no oikeastaan en, mutta toivon ettei joutuisi, vaikka hieno kiekkokaupunki onkin niin Minnesotaan tai varsinkaan Ottawaan. Tärkeä olisi kuitenkin saada tuo mahdollinen pick ennen seuroja, Carolina, Edmonton ettei sitten käy huonosti.
 

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Anteeksi. En jätä heppaa rauhaan vaan vähän lisää ruoskin sitä. Chicagon tilanne on lievästi sanottuna vaikea. Jatkaako Crawford, tuleeko UFA veskari vai jääkö luu käteen? Varmaa on, että Askarov ei ole vapaana 17 vuorolla, joten olisiko Bowmanilla treidin paikka? Chicagolla ei ole maalivahti prospectia. Askarov olisi sitä. Sisäinen pieni Chicagolle menestystä toivova osa toivoisi, että esimerkiksi tuo Buffalon 8, Floridan 12 tai Minnesotan 9 olisivat treideille avoimia. Chicago on niin perinteikäs seura, että Askarovin tapainen franchise veska olisi sitä mitä tuo seura tarvitsee. Uskonko tähän no oikeastaan en, mutta toivon ettei joutuisi, vaikka hieno kiekkokaupunki onkin niin Minnesotaan tai varsinkaan Ottawaan. Tärkeä olisi kuitenkin saada tuo mahdollinen pick ennen seuroja, Carolina, Edmonton ettei sitten käy huonosti.

Ei veskari osastolla Chicagolla mitään ylitsepääsemätöntä ongelmaa ole. Delia / Lankinen on ihan ok kirittäjät varsinkin jos Crawford jää vuodeksi / kahdeksi. Siinä on ihan pätevät maalivahdit Chicagolle. Voi lähtiä vaikka Delia / Lankinen osastolla, toki siinä on riskinsä. Toki Askarov, kaiken mennessä nappiin olisi hyvä ykkösveska Crawfrodin jälkeen, muutaman vuoden päästä. Chicagon ongelma on pakisto, ei niinkään maalivahdit. En usko mitenkään Chicagon ja Askarovin tuleen törmäämään, ensinnäkin Askarov menee jo ennen, ja Chicago tarvii Dachin taakse jotain sentteriä tai pakkia.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Varmaa on, että Askarov ei ole vapaana 17 vuorolla, joten olisiko Bowmanilla treidin paikka? Chicagolla ei ole maalivahti prospectia. Askarov olisi sitä. Sisäinen pieni Chicagolle menestystä toivova osa toivoisi, että esimerkiksi tuo Buffalon 8, Floridan 12 tai Minnesotan 9 olisivat treideille avoimia.

En usko, että Askarov tosiaan Chicagon vuorolle tipahtaa, mutta mikään ei ole mahdotonta. Itse en lähtisi yrittämään kauppaa aikaisemmista vuoroista. Mielummin potkisin Demkon renkaita, jos Canucks päätyy pitämään Markströmin.

Ei veskari osastolla Chicagolla mitään ylitsepääsemätöntä ongelmaa ole. Delia / Lankinen on ihan ok kirittäjät varsinkin jos Crawford jää vuodeksi / kahdeksi. Siinä on ihan pätevät maalivahdit Chicagolle. Voi lähtiä vaikka Delia / Lankinen osastolla, toki siinä on riskinsä.

Ei tuo osasto luottamustakaan herätä. Delia/Lankinen tandemiin sisältyy kyllä todella iso riski. Niin iso, että joku NHL-scoutti epäilee, että ilman Crawfordia tai selvää ykköstä Blackhawks on lottery-joukkue. Columbus näytti pärjäävän hyvin Elviksellä ja Korpisalolla, mutta eivät Delia ja Lankinen ole samalla tasolla. Siihen kun lisätään Chicagon selvästi kehnompi viisikkopuolustus niin siinä voi tulla äkkiä Crawfordia ikävä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Itse näen tuolla loukkihistorialla varustetun veteraaniykkösen varaan laskemisen suurena riskinä. Scott Powersin mukaan seura olisi tarjonnut Crawfordille 1v. ja 3,5 millin diiliä ja pallo olisi Crawfordilla. Kyllähän Crawfordin pitäisi pistää nimi välittömästi tollaiseen lappuun. Nuorille vaan kunnolla vastuuta ja näytönpaikkaa tulevalle kaudelle myös maalivahdeissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös