HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 6 777 472
  • 28 303
J

Just-Ice-Hockey

Sikäli mikäli Bemström Stadiin saapuu, niin kova on haku. Helvetin kova, jos keskitytään pelkästään pelaajan, ja siinä mielessä hakkaa kaiken maailman Borgmanit ja Merkleyt. Ilmeisesti kuitenkin Bemström on nimetystä kolmikosta ainoa, joka poistuu varmuudella kun training campit ison veden takana alkavat, mikä himmentää tätä siirtoa melkolailla. Mieleen tulee muuan Högström jokusen vuoden takaa. Olihan se helvetin varma sen 11 matsia, mutta eipä siitä paljon lopulta käteen jäänyt. Siitäkin huolimatta varovainen peukku tälle siirrolle ja Tobbelle.
 

Röda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Möyrivä IFK
Sitten lisäksi tuon ikäinen kaveri vie samanikäisiltä omilta paikan. Miten me kehitämme omia, jos eivät pääse kokeilemaan? Vastaapa siihen.
Näen jo edessäni Pikkaraisen ketjut.
Sallinen-Broadhurst-Leskinen
Saarinen-Lundell-Dyk
Tallberg-Jääskä-Bremström
Åsten-Keränen-Petrell/Hede
Ja rotaatiossa vähällä peliajalla Heljanko, And, Myllylä ja Nordgren.
Noissa ketjuissa on 5 pelaajaa, joita en näe sopivaksi aloituskokoonpanoon.
Tämä on toki vain oma mielipiteeni.
Ihan ensiksi kommentoin tuota hahmottelemaasi kokoonpanoa. Aika kovalta nipulta näyttää Liigaan, yhdellä pätevällä sentterillä Liigan kovin hyökkäys. Siitähän täällä varmaan on ihan konsensus, että jokainen meistä haluaa nähdä laadukkaita pelaajia täynnä olevan IFK:n, jotta sitä menestystä voidaan saavuttaa.

Sitten otan kantaa tuohon sinun niin usein esiin nostamaasi junnuasiaan. Junnut kehittyy parhaiten pelaamalla ja IFK menestyy parhaiten, kun siellä on mahdollisimman hyviä pelaajia. Tässä tulee esille tämä ristiriita mitä et jostain syystä tunnu ymmärtävän. Mikäli meillä olisi nämä sinun mainitsemasi junnut vastuullisissa rooleissa saamassa isoa peliaikaa (jotta kehittyminen ylipäätänsä olisi mahdollista) häviäisimme luultavasti valtaosan peleistämme. Väitätkö aidosti, että olisit täällä kiittelemässä Salmelaista kun junnut saavat pelata, vaikka IFK olisikin paska ja sarjan hännillä? Joo, enpä usko minäkään. No nyt saatat ottaa esille sen kortin, että voisihan meillä olla nelonen täynnä junnuja ja kolmosessakin joitain sekä kokemusta täynnä kärkikentät. Perjaatteessa näin, mutta miksi joku junnu haluaisi jäädä meille neloseen pienille minuuteille, jos vaakakupissa on miesten pelit Mestiksessä paremmalla roolilla tai A-junnujen kärkikenttä. Eiköhän nämä junnuyksilöt kuitenkin lähtökohtaisesti mieti omaa uraansa ja mikä heille on parasta tehdessään valintoja pelipaikastaan. Mitä jos näiden junnujen pelipaikka ei aina riipukaan diktaattori-Salmelaisen tai diktaattori-Pikkaraisen aivoituksista, entä jos siellä yhteistuumin katsotaan jokaiselle pelaajalle paras paikka kehittyä sen hetkisessä uravaiheessaan? Anton Lundellille se paikka oli Liigassa 16-17 vuotiaana. Eikai mikään estä junnua murtautumasta IFK:hon sen jälkeen, kun on kauden vetänyt nyt vaikka siellä Mestiksessä miehiä vastaan pelaten, ja voimaa sekä massaa keräten. Eero Teräväinen says hello.

Suoraan sanottuna vituttaa siis se, kun mikään mahdollinen skenaario mitä seura tekee ei tunnu kelpaavan sitten alkuunkaan. Halutaan menestystä, mutta kun tulee 20 pinnan änärilaituri niin ei oo kiva, kun vie Heljangon ja Myllylän paikan. Sitten jos peluutettaisiin junnuja isossa roolissa voisin lyödä pääni pantiksi, että ei maistu kun IFK on paska ja Salmelainen saamaton ja vittuilut Eurooppalaisesta huippuseurasta päälle. Kannattaa ymmärtää että ei nämä heljangot ja myllylät ole mitään Lundellin kaltaisia superjunnuja, täytyy olla iloinen jos joskus hyviksi liigapelaajiksi kasvavat. Voisi tämä junnujen peluuttamishommakin olla IFK:ssa huomattavasti toisennäköinen, mikäli meiltä puskisi Kolleista änärin kärkikierrosten varausta kausi toisensa jälkeen. Silloin voitaisiin rehellisesti puhua junnujen ja menestyksen yhdistämisestä ilman ihmeellisiä ristiriitoja.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Toi laina on täysin perusteltu jo sillä, kun katsoo minkälaisen kokoonpanon kanssa jouduttiin lähtemään Kouvolaan.

Kairattiin voitto, mikä on luonnollisesti hieno osoitus jengin sisukkuudesta. Mutta jos siellä on jo pari kolme loukkia, niin ei se enää kestä lisäloukkeja. Joita tulee, kun sarja alkaa.

HIFK on julkisesti ilmoittanut vielä hakevansa yhtä sentteriä. Eli ei tämä laina sitä poista.

Hyvä, että Salmelaisella ja Kekäläisellä on puheyhteys ja saataisiin tarjottua Bemssille hyvä starttipaikka. Ehkä hyvä kokemus johtaisi johonkin erinomaisen sentterin koko kauden lainaan Columbuksesta.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Hui, Bemström vie pelipaikan mm. Laaksolta tai Åstenilta.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Jos Bemström on virallinen anteeksipyyntö Columbuksen organisaatiolta TET-Koulesista niin nyt ollaan todellakin sujut.
 

Kane88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hawks
Tää laina on pelkkä win/win, varsinkin jos leskinen on klesana. Jos bemström viihtyy täällä niin hän voinee suositella IFK:ta muille eteenpäin meneville nuorille kiekkoilijalle. Ehkä nähdään bemströmiä joskus uudelleen stadissa, jos kaikki loksahtaa kohdalleen. Vielä jos tobben puheluyhteys toimii kekäläisen kanssa, niin sehr gut!

Kyllähän se näin on et tämä negatiivisuus taitaa olla joillakin veressään ja aina löydetään joku probleema IFK:n tai tobben tekemissä valinnoissa ja hankinnoissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tpip

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Loistava uutinen, tervetuloa IFK:hon! Innostus kautta kohtaan nousi välittömästi, nyt vielä se sentteri... Borgström-Bemström, hmmm...
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kova äijä, ja niitä pisteitä tarvitaan syyskaudellakin, mutta ensimmäinen reaktio oli kyllä pieni naurahdus, että toimistolla ilmeisesti katsottiin, että on pakko nyt joku kiinnittää, ettei uskottavuus täysin mene.

Nyt kun näitä lainoja tänne tulee joka lennolla, niin syyskaudeksi ainakin ollaan tiputtu sinne jonnekin ässien, ilveksen, kookoon ja saipan kanssa painimaaan, koko kauden sopimuksillakin aika kauas kärjestä. Siellä olisi vähintään parin pelaajan mentävät aukot, mutta toisaalta ymmärrän: jos ei ole fygyy ja kaikki on epävarmaa ja ollaan konservatiivisia, niin eipä siinä paljoa tehtävissä ole. AJatus taitaa olla, että voihan se hyvinkin mennä...
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Kova äijä, ja niitä pisteitä tarvitaan syyskaudellakin, mutta ensimmäinen reaktio oli kyllä pieni naurahdus, että toimistolla ilmeisesti katsottiin, että on pakko nyt joku kiinnittää, ettei uskottavuus täysin mene.

Nyt kun näitä lainoja tänne tulee joka lennolla, niin syyskaudeksi ainakin ollaan tiputtu sinne jonnekin ässien, ilveksen, kookoon ja saipan kanssa painimaaan, koko kauden sopimuksillakin aika kauas kärjestä. Siellä olisi vähintään parin pelaajan mentävät aukot, mutta toisaalta ymmärrän: jos ei ole fygyy ja kaikki on epävarmaa ja ollaan konservatiivisia, niin eipä siinä paljoa tehtävissä ole. AJatus taitaa olla, että voihan se hyvinkin mennä...

Toisaalta...kuinka moni oikeasti uskoo, että kausi pelataan? Jos nyt Jukurit oli viittä vaille joutumassa karanteeniin. Jos noista junnuista olisi ollut jotkut liigatreeneissä. Eivätkö olleet? Niin sehän tarkoittaisi koko liigajoukkueen karanteeniin laittamista.

Jos sama tapahtuisi HIFKlle vaikka marraskuussa. Koko jengi kahdeksi viikoksi karanteeniin? Sitten joulukuussa sama tapahtuisi Kärpille? Kauan Liiga katsoisi tuota touhua?

Aika surkuhupaisa olo tällä hetkellä. Voisin kuvitella, että niin on toimistollakin. Siksikin on kiva, jos tuollainen Bemström tulisi tänne vähän piristämään tätä alkukautta.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuon tason vahvistukset otetaan ilolla vastaan vaikka kyse on lainasopimuksesta. Hyvä liike ja melkoinen laukaus kaverilla. Mielenkiintoinen pelaaja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kyllä hurraa-huutoja herätä, jos laiturilainan taustalla on Leskisen loukkaantuminen. Leskisellä oli viime kaudella rikkinäinen alkukausi ja IFK:hon päästyään hän ei vaikuttanut missään vaiheessa pääsevän ihan täysin jengiin sisään ja pelaamaan omimmillaan. Ajattelin silloin, että hän on kuitenkin kannattava hankinta ihan tätä kautta silmällä pitäen, mutta nyt ilmeisesti on vaara, että tämäkin alkukausi menee häneltä ohi.

Joukkueella on kakesta päätellen rikkonainen harjoituskausi käynnissä. Viime kaudella pelaajaralli ei johtanut lopulta mihinkään positiiviseen ja joukkueen pelaaminen haki alusta loppuun itseään. Valmistautuminen uuteen kauteen siltäkään kantilta vaikuta erityisen optimaaliselta.

IFK:ssa on aina hieno nähdä poikkeuksellisia ja laadukkaita pelaajia, mutta en jaksa innostua kuukauden parin NHL-lainasta. Kaipa nämä ovat tarpeellisia vallitsevissa poikkeusolosuhteissa ja kauden läpivientiin liittyvän epävarmuuden vallitessa.
 
Viimeksi muokattu:

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ei vieläkään kiekollista pakkia, ei ilmeisesti ole tulossakaan.
Kova on luotto Teräväiseen, Kousa ei voi olla ainoa joka pystyy pyörittämään peliä ja hakemaan ratkaisuja viivalta. Viime kaudella näkyi pahat ongelmat kun Kousa oli poissa, peli oli surkeaa hyökkäysalueella ja mitään mielikuvituksellista ei saatu aikaan viivalta.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Pointti se, että riittääkö käsiä sekä Dykille että Bemströmille? Saarinen ok, mutta pelannee Lundellin ja Dykin ketjussa. Broadhurst täysi kysymysmerkki. Pakisto.... Huhhuh, ellei Teräväinen breikkaa. ”Kakkossentteri” olis kovaa valuuttaa!
Eikös sillä Braatfurstilla pitäs olla? Eikai ne taidot mihkää häviä vaikka meille siirtykii..en nyt ainakii noiden kauteen valmistavien pelien perusteella vielä epäile etteikö Broadhurst siihen pystyis. Jahka nyt pääsee joukkueen kanssa sinuiksi ni varmasti alkaa kiekot löytämään lapaan ku ajatukset alkaa klikkaamaan pelikavereiden kanssa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kunhan vaan Lyytinen pidetään kaukana ylivoimista niin hyvä tulee. Voi tulla muuten Bemströmille yllätyksenä, kun Luoti pistää 9/10 kahden metrin syötöstä suoraan jalkoihin. En tiedä olenko yksin ajatukseni kanssa, mutta minulle tulee Bemströmistä videoskouttauksen perusteella vahvat Jeff Hamilton vibat? Hyvin samanlainen tikkaava luistelutyyli, patukkamainen olemus ja veto lähtee helvetin kovaa mitä erikoisimmista asennoista.
 

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös sillä Braatfurstilla pitäs olla? Eikai ne taidot mihkää häviä vaikka meille siirtykii..en nyt ainakii noiden kauteen valmistavien pelien perusteella vielä epäile etteikö Broadhurst siihen pystyis. Jahka nyt pääsee joukkueen kanssa sinuiksi ni varmasti alkaa kiekot löytämään lapaan ku ajatukset alkaa klikkaamaan pelikavereiden kanssa.
Näin pitää toivoa. Aika paljon taas yhden ukon varassa, jos ei täydennyksiä ole tulossa. Laadukas sentteri nostaisi joukkueen tasoa merkittävästi ja antaisi vaihtoehtoja ketjukoostumuksiin. Puhumattakaan loukkivarasta. Mutta, sitten vielä pakisto. Siellä taas ollaan Teräväisen kehitysloikkien varassa.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Kunhan vaan Lyytinen pidetään kaukana ylivoimista niin hyvä tulee. Voi tulla muuten Bemströmille yllätyksenä, kun Luoti pistää 9/10 kahden metrin syötöstä suoraan jalkoihin. En tiedä olenko yksin ajatukseni kanssa, mutta minulle tulee Bemströmistä videoskouttauksen perusteella vahvat Jeff Hamilton vibat? Hyvin samanlainen tikkaava luistelutyyli, patukkamainen olemus ja veto lähtee helvetin kovaa mitä erikoisimmista asennoista.
Kuin omalta näppikseltä.

Kuhan nyt vaan tulis tää Bemi.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Ihan ensiksi kommentoin tuota hahmottelemaasi kokoonpanoa. Aika kovalta nipulta näyttää Liigaan, yhdellä pätevällä sentterillä Liigan kovin hyökkäys. Siitähän täällä varmaan on ihan konsensus, että jokainen meistä haluaa nähdä laadukkaita pelaajia täynnä olevan IFK:n, jotta sitä menestystä voidaan saavuttaa.

Sitten otan kantaa tuohon sinun niin usein esiin nostamaasi junnuasiaan. Junnut kehittyy parhaiten pelaamalla ja IFK menestyy parhaiten, kun siellä on mahdollisimman hyviä pelaajia. Tässä tulee esille tämä ristiriita mitä et jostain syystä tunnu ymmärtävän. Mikäli meillä olisi nämä sinun mainitsemasi junnut vastuullisissa rooleissa saamassa isoa peliaikaa (jotta kehittyminen ylipäätänsä olisi mahdollista) häviäisimme luultavasti valtaosan peleistämme. Väitätkö aidosti, että olisit täällä kiittelemässä Salmelaista kun junnut saavat pelata, vaikka IFK olisikin paska ja sarjan hännillä? Joo, enpä usko minäkään. No nyt saatat ottaa esille sen kortin, että voisihan meillä olla nelonen täynnä junnuja ja kolmosessakin joitain sekä kokemusta täynnä kärkikentät. Perjaatteessa näin, mutta miksi joku junnu haluaisi jäädä meille neloseen pienille minuuteille, jos vaakakupissa on miesten pelit Mestiksessä paremmalla roolilla tai A-junnujen kärkikenttä. Eiköhän nämä junnuyksilöt kuitenkin lähtökohtaisesti mieti omaa uraansa ja mikä heille on parasta tehdessään valintoja pelipaikastaan. Mitä jos näiden junnujen pelipaikka ei aina riipukaan diktaattori-Salmelaisen tai diktaattori-Pikkaraisen aivoituksista, entä jos siellä yhteistuumin katsotaan jokaiselle pelaajalle paras paikka kehittyä sen hetkisessä uravaiheessaan? Anton Lundellille se paikka oli Liigassa 16-17 vuotiaana. Eikai mikään estä junnua murtautumasta IFK:hon sen jälkeen, kun on kauden vetänyt nyt vaikka siellä Mestiksessä miehiä vastaan pelaten, ja voimaa sekä massaa keräten. Eero Teräväinen says hello.

Suoraan sanottuna vituttaa siis se, kun mikään mahdollinen skenaario mitä seura tekee ei tunnu kelpaavan sitten alkuunkaan. Halutaan menestystä, mutta kun tulee 20 pinnan änärilaituri niin ei oo kiva, kun vie Heljangon ja Myllylän paikan. Sitten jos peluutettaisiin junnuja isossa roolissa voisin lyödä pääni pantiksi, että ei maistu kun IFK on paska ja Salmelainen saamaton ja vittuilut Eurooppalaisesta huippuseurasta päälle. Kannattaa ymmärtää että ei nämä heljangot ja myllylät ole mitään Lundellin kaltaisia superjunnuja, täytyy olla iloinen jos joskus hyviksi liigapelaajiksi kasvavat. Voisi tämä junnujen peluuttamishommakin olla IFK:ssa huomattavasti toisennäköinen, mikäli meiltä puskisi Kolleista änärin kärkikierrosten varausta kausi toisensa jälkeen. Silloin voitaisiin rehellisesti puhua junnujen ja menestyksen yhdistämisestä ilman ihmeellisiä ristiriitoja.
I got your point. Sinulla on monta hyvää mielipidettä, jotka ovat omasi. Minulla on omani, jotka näköjään ovat huonot.
Silti olen sitä mieltä, että herrojen Petrell, Åsten, Keränen, Laakso, Hede ja osin Tallberg (koska pelaa viisikon ulkopuolella) ei kuuluisi olla minun HIFK:ssa.
Ja se, että mahdollisesti otetaan lyhyeksi ajaksi lainaksi 21-ikäinen (olkoonkin lahjakas) pelaaja ei edesauta omien nuorten kehittämistä, josta Salmelainen on niin paljon puhunut.
Harjoituspelien ja syksyn aikana voisi vahingossa jostakin nuoresta kehittyä hyväkin liigapelaaja.
Kyllä ne jotain oppivat Kolleissa ja Mestiksessäkin, mutta ovathan ne aivan eri sarjoja.
Mutta pidetään omat mielipiteemme eiks vaan?
LISÄYS: Jos noi turhat ukot olisi poppareilla, ei minulla olisi mitään sitä vastaan, että tulisi lainaäijiä mukaan. Silloin omat nuoretkin pääsisivät kokeilemaan.
Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että lainaukkoja pitäisi ottaa 6-8 kappaletta, että emme tarvitsisi Laaksoa ja Lyytistä, Petrelliä, Kerästä, Åstenia, Hedeä...
Ja vasta silloin olisi nuorilla tilaisuus, jos silloinkaan.
Ymmärrätkö, että näen heissä enemmän potentiaalia kuin noissa e.m. vanhemmissa pelaajissa.
 
Viimeksi muokattu:

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös