KooKoon harjoitusottelut 2020

  • 28 448
  • 117

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Melkein perinne etteivät SM-liigan nettisivut pelitä kunnolla. Harjoituskauden alussa eivät lisänneet samana päivänä kokoonpanoja saatika tulospalvelua otteluun jonka toisena osapuolena oli liigan ulkopuolinen joukkue.

Joo tuohan on vain huonoa palvelua. Ihmetyttää vain miksi jotain luvataan, jos lupausta ei pystytä pitämään. Vähän tulee sellainen hälläväliä -meininki mieleen.
Nyt on kokoonpanot saatu liigankin sivulle kolme tuntia myöhässä. En tiedä mistä homma kiikastaa, mutta jos ei pysty tekemään hommia ilmoitetussa ajassa niin kannattaisi suosiolla jatkossa ilmoittaa, että kokoonpanot ilmoitetaan sivulla vaikka klo 16:00, ettei kenenkään tarvitse turhaan käydä etsimässä tietoa.

 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Omalta osalta kiekkokausi alkaa tänään Sumulaakson koronalingossa. KooKoonpano näyttää hyvältä poissaolijoista huolimatta. Toivotaan että peli näyttää jääkiekolta.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Puuhastelun makua vai onko liigan toimistolla kellot pysähtyneet. Haloo liiga. Kello on jo 14:30 ja kokoonpanot luvattu julkaista klo 13:00. HPK:n sivulta sentään HPK:n kokoonpanot löytyy. Voisihan KooKoon uusi mediaguru laittaa kokoonpanot esille edes KooKoon sivulle.
Mitäpä jos KooKoon toimistolla ne kellot olivat väärässä? Eihän KooKoon sivuillakaan ollut mitään uutta tälle päivälle.

Lisäys: Tai olihan tuo Mannisen haistattelu toki.
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Itse en tänään paikan päälle valitettavasti päässyt, mutta jos joku viitsisi matsin jälkeen laittaa raporttia Björkqvistin pelaamisesta niin olisin kiitollinen.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kahden erän jälkeen Oksanen-Platzer-Mingoia dominoineet. Kemiat toimii jätkillä. Björkvistillä meno näyttäis siltä että ei oo hirveesti pelannut,eli ei toistaiseksi mitää erikoista ole esittänyt. Bergeriltä tosi fiksua ja aktiivista puolustuspelaamista. Brattström vakaan ja tasapainoisen oloinen. Kerho ei oikein mitään saumoja tänään toistaiseksi.
 

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey
Parierää aika yhtäpäätä, tuntu vähän, että Kerholla ei oikein pelin vaatimustaso ollut selvillä ennen matsin alkua. Kolmannessa erässä KooKoo otti muistaakseni 4 x 2min jäähyä ja HPK pääsi vähän peliin mukaan. Oksanen - Platzer - Mingoia vaan toimii. Björkqvist - Ainali - Gallo sai myös kerta toisensa jälkeen pelin painopisteen hyökkäysalueelle. Teemu Engberg yllättänyt allekirjoittaneen myös positiivisesti. Jännä nähdä kyllä tämä Andersson mihkä ketjuun sovitetaan, katsellaan sitten kun saa vähän harkkamatseja alle.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Kirkkaimmin nousivat kuitenkin esiin 1. pakkiparin pojat: Seppälä - Pelli. 1.hyökkäyskolmikolla on jo valmiiksi sellaiset meriitit että paljon sopii odottaakin. Mutta kuka ( muu kuin minä ) olisi osannut odotaa tuollaista huippupeliä 1.pakkiparilta.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hallitseva Mestiksen mestari ja Suomen mestari nurin treenikaudella, tää on pelattu jo läpi.

Peliä näkemättä ilmeisesti 1.ketju oli varsin hyvä. HPK pääsi mukaan ylivoimilla mutta miltä se muuten näytti?
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viime kauden yksi pieni murhe oli puuttuva palanen Platzerin ja Mingoian viereltä. Nyt se on ratkaistu. Ahti Oksanen on jäätävän hyvä ja istuu kenttään hyvin.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon peli näytti jo nyt yllättävän hyvältä ja varsinkin toisessa erässä HPK jäi täysin statistin osaan.
Ensimmäinen erä oli vielä melko tasainen. Kolmannessa erässä KooKoolle vihellettiin peräti viisi jäähyä, mutta pääsipähän siinä harjoittelemaan samalla alivoimapelaamista, jota Ahokkaan mukaan ei juurikaan oltu vielä ehditty harjoittelemaan.
Ahti Oksanen oli todella hyvä. Kokoonpanosta puuttui lisäksi vielä mm. Andersson ja Ytterrell ja puolustukseenhan on tulossa vielä vahvistuksia. Nyt kun vanhempia ja hitaampia pelaajia siirtyi muulle niin KooKoon pelaaminen on entistäkin nopeampaa ja suoraviivaisempaa.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KouPa
-Ykkösketjun peli oli ihan silkkaa seksiä, piti Kerhoa täysin pikkkanaan

- Pelasiko Caito Pellin pelipaidalla? Aivan älytön peli Lazermanilta. Piti oikeasti muutaman kerran putsata rillit ja varmistaa, oliko se Arttu siellä kentällä. Nyt Kultsi hereillä ja pitkää pahvia tiskiin, ettei meidän Lazermania kaapata KHL:ään

-Joukkue on ihan helvetin nopea. Vaikutti että joka äijä on parantanut luisteluaan ja uudet pelaajat toivat hyvin jalkoja, jopa Friberg näytti lentävän jäällä

- Brattström näytti maalilla hyvältä ja olemus siellä herätti luottamusta. Tämä osasto oli mulle se suurin huolenaihe ja kysymysmerkki, mutta jos joukkuepuolustus toimii ja Brattström jatkaa noin, hätää ei ole

- Aleksi Ainali KooKoon paidassa on vielä sellainen asia, mitä pitää hetken aikaa sulatella, että siihen tottuu. Jotenkin todella ärsyttävän ja vaasalaisen näköinen jätkä :D
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoolla on syyskuussa kuusi harjoitusottelua.

Pe 4.9.2020 KooKoo - HIFK
To 10.9.2020 Pelicans - KooKoo
Pe 11.9.2020 JYP - KooKoo
To 17.9.2020 Jukurit - KooKoo
Pe 18.9.2020 KooKoo - KalPa
Ti 22.9.2020 KooKoo - Jukurit

Ilmeisesti nuo kaikki kolme vierasottelua on katsottavissa SolidSportin kautta. Pelicans-KooKoo ja JYP-KooKoo otteluiden hinta 7,90€ ja Jukurit-KooKoo ottelu 9,90€.



 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Onko kenelläkään käsitystä miksi perjantain KooKoo-Hifk peliin ei ole vielä Ticketmasterissa lippuja myytävänä?
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En tiedä, mutta mietitäänköhän toimistolla vielä korona järjestelyjä?

KooKoo ilmoitti HPK-ottelun erikoisjärjestelyjen tiedotteessa, että seuraavien otteluiden käytänteitä tullaan tarkentamaan myöhemmin. Olettaisi, että tänään tai viimeistään huomenna tulisi perjantain HIFK-pelin ohjeistusta ja liput myyntiin.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös