Nimeni on Bond, James Bond

  • 1 153 987
  • 32 722

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän tämä Skyfall on oikeata loistonäyttelijöiden tykitystä. Kaikissa keskeisissä rooleissa. Ola Rapacesta lähtien :)
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kenen nimi Jaskalla oli kyltissä? Ari Swäng ??
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kannatti hankkia Sam Mendes videovalmentajaksi. Käytettävissä oleva kuvamateriaali parantui huomattavasti edellisen pelin jälkeen, kun nyt on ammattilainen neuvomassa, miten sitä kameraa käytetään niin, ettei se heilu holtittomasti.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Sieltä sitten uutta hokipirkkoa kainaloon.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Onkohan ei-alkutunnatissa olleita silhuettimähinöitä ollutkaan muissa Jameksin keloissa?
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Jotain eroottista tässä parran höyläilyssä on.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tuleekohan Jamekselle ja tälle sihteerille jotain sutinaa? Tiedä vaikka saataisiin vuosikymmeniä seurata jotain mukavaa flirttiä.
 

Löysäranne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Oranje
Myllyt sallittu! Jameksesta on kehittynyt kunnon power forward.
Itse asiassa, Craigin Bondin fyysisempi habitus on ihan uskottava, Bondhan on periaatteessa koulutettu tappaja. Hahmossa on sellaista vaaran tuntua, jota kaikissa edeltäjissä ei samalla tavalla ole. Conneryssä ehkä Craigin lisäksi eniten.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Craigin aikakauden Bondeissa on mielestäni se veikeä piirre noin ihan yksityiskohtana, että löytyy kytkös Brosnanin muutoin hyvinkin erityyppiseen aikakauteen Judi Denchin esittämän M:n muodossa. Vaikkakin Craigin esittämä Bond ikään kuin aloittaa alusta ja hakien vasta kannuksiaan, niin M on silti se sama.

Toki nyt samoja näyttelijöitä periytyi Conneryn aikakaudelta Mooren aikakaudellekin, mutta näissä elokuvissa ei silti tuntunut, että varsinaisesti olisi rebootattu mitään. Tai niin ainakin muistelen. Tosin ei nyt juuri löydy mitään varsinaisia viitteitä aiempaan ja esimerkiksi Mooren aikakautena ei tainnut Spectre olla millään muotoa kuvioissa enää mukana? Konnat oli aina yleensä aika sooloilijoita, eikä organisaation jäseniä. Tosin 007 Rakastettuni ja Moonrakerin rosmoilla oli ainakin samankaltaisia ideologioita touhuissaan. Jostain syystä olenkin aina tykännyt tuosta leffakaksikosta, kun niissä tuntui olevan muutenkin enemmän jotain jatkumoa mukana (loistelias Jaws myös molemmissa, tietysti.)

En tiedä onko asiasta koskaan edes annettu mitään virallista näkemystä, että onko kaikissa elokuvissa oleva James Bond täysin sama hahmo, vai onko aina näyttelijän vaihtuessa ikään kuin siirrytty vaihtoehtoiseen ulottuvuuteen? Lapsena sitä jotenkin oletti, että Bondin tarina jatkuu, vaikka näyttelijä vaihtuukin. Vasta oikeastaan Daniel Craigin kohdalla ensimmäistä kertaa tuntui, että juttu on selkeämmin resetoitu. Mielenkiintoista onkin nähdä, miten hahmo muuttuu ja tarinankerronta vaihtuu tuosta, sitten kun uusi näyttelijä astuu kehiin. Samoin, onko jatkumoa joidenkin samojen keskeisten näyttelijöiden suhteen (esim. Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomi Harris).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös