MTV3 Hockey Night

  • 616 907
  • 2 744

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Liivikillä on ainakin YouTubessa nähtävässä Jargonissa ollut paljonkin annettavaa, joten en teilaa tätä. JARGONI
Näin on. Ilman tätä Jargonia olisi huomattavasti pahemmat fiilikset. Tämä on kuitenkin ollut hyvinkin miellyttävä ohjelma.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Sorry vaan, mutta jos Koivu&Lehtinen kaksikko pyörittäisi formaattia ei katselijoita olisi kolmannen jakson aikaan kuin muutama tuhat.
Koivun ja Lehtisen ansiot on muualla, eikä Lehtinen varsinkaan ole millään muotoa tuollaisen ohjelmatyypin kasvo. Jere on sellaista ihmistyyppiä, joka ei millään tavalla halua olla esillä, vaan hoitaa hommansa hyvin muiden taustalla. Sama kuvaus sopii myös Sakuun, mutta hänestä ei ole henk.koht. kokemuksia niin en voi analyysia tehdä kuin yleisen julkisuuskuvan perusteella.
En siis missään nimessä toivo tuosta Hockey Nightista mitään sirkusta, jossa klovnit pääosassa, mutta liian vakavahenkistä tuosta ei kannata tehdä. Vallin osaa olla myös asiallinen kommentaattori, itse pidän kaverin tyylistä. Liivikistä ei tällä saralla ole kokemuksia, mutta kovin noita podcasteja ja radiolähetyksiä on kaverit kehuneet. Olen varovaisen optimistinen homman suhteen, mut katsellaan sitten tarkemmin kun on muutama jakso nähty.

Juu siksi totesinkin, että showmiehet pääsee telkkariin. Tuota showta ei Koivu ja Lehtinen kykene tarjoamaan ja siksi mennään hassuttelu edellä. Jos siis Vallin ja Liivik jaksavat oikeasti panostaa asiantuntemukseen (varsinkin Vallin), niin hyvähän siitä saattaa tulla. Kuitenkin pahoin pelkään, että molemmilla jokin adhd ottaa vallan ja juttu menee yläasteikäisten sokerihumalaksi.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jutilan ja Saukkosen palkkaamisessa ois ollu kyllä se hyvä puoli että ohjelmaa ei olisi edes tarvinnut katsoa ja ois silti tienyt mitä siellä on sanottu.
 

Pardus

Jäsen
C Moren Liiga-sivua tutkaillessani huomasin, että uusia Hockey Night -ohjelmia onkin peräti kolme:

  • Hockey Night Live -ottelustudiot perjantai-iltaisin klo 18.00 alkaen
  • Hockey Night 360 -studiolähetys lauantaisin klo 16.30 alkaen
  • Hockey Night – Tien päällä erikoisohjelma maanantaisin

Saukkonen saattaa siis hyvinkin olla jommankumman studio-osuuden juontaja.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Saukkonen, legendaarisen huono selostaja, ei ymmärrä mitä tällä haetaan.
Liigapelejä on kaudessa aika paljon, joten selostajatiiminkin on oltava iso. Saukkonen on MTV:n luottomies ja tuo lähetyksiin vanhaa Hockey Night -henkeä, eikä Maikkarilla taida Mertarannan ja Teppo Laaksosen lisäksi muita eritoten kiekkoon profiloituneita edes olla. Juusela tietysti, mutta hänellä on se oma hiekkalaatikkonsa nykyään.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Saukkonen, legendaarisen huono selostaja, ei ymmärrä mitä tällä haetaan.
Saukkosella kyllä suojatyöpaikka ollut maikkarilla. Ihan järkyttävää kuraa ollut viimeiset 20 vuotta, mutta silti se saa aina selostaa.

Mä tosiaan toivon, että tuolla on sitten käytössä ominaisuus, jolla saa selostuksen sijaan vain halliäänet käyttöön.

Että silleen...
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Teppo Laaksosen
Ei tainnut muuten olla Laaksosta mainittu nyt liigan selostajana, vähän erikoista. Olisin toivonut joidenkin nimien tilalle toisia, esim Juhavaltteri Salminen ja se entinen sählynpelaaja jonka nimeä en muista, tai miksei Hämäläinenkin, mutta aivan ok ryhmä ja on muistettava että kilpailevalla kanavalla selostaa edelleen Pepe Jurgens.
Saukkosen hyväksyn. Minulla on mielikuva CHL-peleistä että hän olisi vähän kehittynyt, ja jollaintapaa hänestä huokuu kuitenkin sellainen innostus jolla saa vähän anteeksi sitä, että kuten viimeiset 25 vuotta, edelleen kaikki jäähyt ja puolet muistakin pelikatkoista tulee täysinä yllätyksinä Mikalle.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Saukkonen ja Mertaranta, kaksi suomen huonointa selostajaa.


Kiitos.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Missä viipyy Don Tami???? Luulisi että Tamminen saadaan vielä houkuteltua uuteen projektiin
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ei tainnut muuten olla Laaksosta mainittu nyt liigan selostajana, vähän erikoista.
Laaksosen päätyö käsittääkseni on urheilutoimittajien kouluttaminen, jonka ohessa selostaa eurokiekkoa ja jalkapalloa C Morelle. Taitaisi tunnit täyteen. Hyvä selostaja muuten.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Saukkonen ja Mertaranta, kaksi suomen huonointa selostajaa.


Kiitos.
Näistä Mertaranta myy tuularikansalle paketteja pomminvarmasti. Saukkosella taas noin kaikkien aikojen surullisin suojatyöpaikka. Arttu Hämäläistä tulee ikävä...

Mutta Ritari ja Tami nyt sentään eivät ole tuolla onneksi, jotain positiivista.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tässä vielä koko katras:

C Moren Liiga-tiimi
Asiantuntijat
Sami Kapanen
Karri Kivi
Lasse Kukkonen
Ismo Lehkonen
Siim Liivik
Pekka Saravo
Ari Vallin
Selostajat
Jani Alkio
Olli Eronen
Juho Kokko
Antero Mertaranta
Oskari Saari
Toni Saukkola
Mika Saukkonen
Sebastian Waheeb
Aleksis Ärje

Studiojuontajat
Teemu Niikko
Tuomas Nyholm
Suvi Puukangas

Studioissa tulee olemaan kivasti kontrastia, aika iso ero vetääkö studioa Niikko vai Puukangas...
Saukkonen ja Mertaranta varmasti raskasta kuunneltavaa, ei voi vetää kotiinpäin ja kauhistella vastustajaa vaan pitäisi olla jotain sanottavaakin.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Mahtava juttu, että Mertsi hyppää mukaan rinkiin ja Ärje jatkaa myös selostuskopissa. Negatiivisina asioina sanottakoot Saukkosen mukana olo ja Hämäläisen uupuminen.

Mutta eiköhän joku tykkää Saukkosesta(kin), kuten itse pidän Mertarannasta ja Ärjeestä.

Lisäys: Kapasen saapuminen asiantuntijoihin on myös huikea hankinta. Mies on ollut kyllä timanttia peleissä joita kommentoinut televisiossa. Vamos!
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Henk. koht. odotan mielenkiinnolla tämän kokoonpanon aikaansaantia. Mertaranta puolueettomana voi olla jopa positiivinen yllätys.

Muuten ihan pätevän oloinen kokoonpano, mutta Suvi Puukangas ei kyllä tiedä jääkiekosta ei sitten niin mitään, enkä ymmärrä miksi mukaan otettiin.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Muuten ihan pätevän oloinen kokoonpano, mutta Suvi Puukangas ei kyllä tiedä jääkiekosta ei sitten niin mitään, enkä ymmärrä miksi mukaan otettiin.
Ei kai studiojuontajan tarvitse jääkiekosta mitään tietääkkään? Riittää kun osaa ohjata keskustelua ja tarttuu mielenkiintoisin asioihin ja kyselee hyviä asioita. Jos nyt Suomen parhaita studioisäntiä esimerkiksi ajattelee, niin aika vähän Niikko tai futispuolella Tahvanainen puuttuvat itse pelin analysointiin.

Tietysti pitää osata kysyä ja tarttua oikeisiin asioihin, mutta minusta siihenkään ei tarvita syvällistä jääkiekkotuntemusta. Puukankaaseen en osaa sen kummemmin ottaa kantaa henkilönä, kun en studioita kovin tarkkaan koskaan kuuntele.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös