Millä kotimaisella jääkiekkoseuralla on ääliöimmät fanit?

  • 20 256
  • 68

Millä kotimaisella jääkiekkoseuralla on ääliöimmät fanit?

  • HIFK

    Ääniä: 48 10,3%
  • HPK

    Ääniä: 6 1,3%
  • Ilves

    Ääniä: 18 3,9%
  • Jokerit

    Ääniä: 56 12,0%
  • Jukurit

    Ääniä: 9 1,9%
  • JYP

    Ääniä: 5 1,1%
  • KalPa

    Ääniä: 3 0,6%
  • KooKoo

    Ääniä: 5 1,1%
  • Kärpät

    Ääniä: 25 5,4%
  • Lukko

    Ääniä: 11 2,4%
  • Pelicans

    Ääniä: 54 11,6%
  • SaiPa

    Ääniä: 3 0,6%
  • Sport

    Ääniä: 77 16,6%
  • Tappara

    Ääniä: 45 9,7%
  • TPS

    Ääniä: 11 2,4%
  • Ässät

    Ääniä: 37 8,0%
  • Muu joukkue, kerro ketjussa mikä

    Ääniä: 3 0,6%
  • Ei mikään, kaikki kannattajat ovat yhtä ääliömäisiä

    Ääniä: 26 5,6%
  • Ei mikään, minkään seuran kannattajat eivät ole ääliömäisiä

    Ääniä: 23 4,9%

  • Äänestäjiä
    465

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Raskaimmat kannattajat ovat ehdottomasti ja lähes ylivoimaisesti mielestäni Tapparalla. Tämä mielipide ei siis perustu mitenkään Jatkoajan kirjoittelijoihin, vaan niihin hallissa käyviin ja siellä kannustaviin kannattajiin. Oranssiset hassuhatut päässä ja niiden läpsyttimien hakkaaminen aiheuttaa lähinnä migreeniä. Rasittavaa porukkaa, jotka tämän kaiken paskan lisäksi ovat voittaneet Lukon joka_vitun_ikinen_kerta, kun olen jaksanut raahautua Tampereelle saakka ja sen seurauksena sitten kävelevät vastaan naama naantalin aurinkona niiden työmaakypäriensä kanssa.

Eniten hankaluuksia Raumalla on omasta ulkomuistista mietittynä aiheuttanut Lahden porukat. Kännisiä teinejä, jotka kerjännyt verta nenästä, suomeksi siis tappelua, ainakin pariin otteeseen.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Raskaimmat kannattajat ovat ehdottomasti ja lähes ylivoimaisesti mielestäni Tapparalla. Tämä mielipide ei siis perustu mitenkään Jatkoajan kirjoittelijoihin, vaan niihin hallissa käyviin ja siellä kannustaviin kannattajiin.
Vahva sama. Tähän lisätään vielä se et kummasti tämän ihmislajikkeen edustajilla on asiaa vierasjoukkueen "fanipäätyyn" 2-0-johdossa huutelemaan "öhöhöhöö vittu teidän joukkue on paska". Kummasti 2-2-tilanteessa näitä herrasmiehiä ei näy enää.

Ilveksen kannattajista myös löytyy samaan kastiin lukeutuvia välihuutelijoita, mutta huomattavasti vähemmän mitä Tapparalaisista.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Jokunen kausi sitten kun IFK oli sen aikaiseen tapaansa häviämässä KalPalle Niiralanmontussa, kotijoukkueen Henri Laurila halusi väkisin ottaa matsia Kankaanperän kanssa ja sai ulosmitattua melkoisen määrän senkkaa nenästänsä. Koko halli yltyi kauhistelusta selvittyään huutamaan rytmissä "säälittävä hifki". Tuossa nyt ei vielä mitään, mutta vähän myöhemmin samalla kaudella Pelicans oli pöllyttänyt Kuopiossa KalPaa huolella ja johti usealla maalilla kun turhautunut kotijoukkue alkoi hakemalla hakemaan tappeluita saaden itse kunnolla köniinsä. Eiköhän koko halli idiootteja alkanut huutaa että "säälittävä pelicans"! HÄH? Millä perusteella? Kotijoukkue on juuri nolannut itsensä perinpohjaisesti mutta ylivoimaisesti pelannut vastustaja on säälittävä? Voi isä ja äiti mitä ääliöitä. Tyhmintä mitä olen ikinä kuullut isomman faniryhmän huutavan, jopa "pissa på IFK" -kampanja pieksee tuon hölmöyden kirkkaasti.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Ei nyt voi yleistää. Eiköhän kaikilla ole laidasta laitaan. Antaa kaikkien kukkien kukkia, mutta lahtelaisia vois tietysti vähän ravistella...
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viimeksi mainitsin vähän läpällä Lappeenrannan, Mikkelin ja Lahden. Koska ne ovat lähimpiä vihulaisia.

Lappeenrannan ja Mikkelin kanssa on ollut harvoin mitään ongelmaa. Siellä on paljon mukaviakin tyyppejä. Ystäviäkin. Kaikella rakkaudella noihin suuntiin, vaikka välillä nahistellaankin.

Yksi jäi mainitsematta.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Raskaimmat kannattajat ovat ehdottomasti ja lähes ylivoimaisesti mielestäni Tapparalla. Tämä mielipide ei siis perustu mitenkään Jatkoajan kirjoittelijoihin, vaan niihin hallissa käyviin ja siellä kannustaviin kannattajiin. Oranssiset hassuhatut päässä ja niiden läpsyttimien hakkaaminen aiheuttaa lähinnä migreeniä.

Vahva kyllä, enempi tosin menee myötähäpeän puolelle ja sit vielä Kääriäinen kruunaa kaiken..
Vaikka omiin muroihini tässä kusin niin onneks ykköstila menee naapuriseuran Osasto 41:lle.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kääriäinen kruunaa kaiken..

Kääriäinenkö on se Tapparan kuuluttaja? Pakko myöntää, että ko. kaveri on aiheuttanut monta verisuonen katkeamista päässä sekä kamalia painajaisia. Toiset näkevät painajaisia pelleistä, hämähäkeistä ja maailmanlopuista, mutta omat painajaiset pohjautuvat tämän miehen ääneen.

"Taaaaaaaaaaapparan kolmas maali. Maalintekijä numero seeeeitsemänkymmentä yksi. KRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISTIAN KYYYYYYSELÄ"

Ai saatana. Taas katkesi yksi verisuoni päästä pelkästä mielikuvasta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
"Taaaaaaaaaaapparan kolmas maali. Maalintekijä numero seeeeitsemänkymmentä yksi. KRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISTIAN KYYYYYYSELÄ"

Ai saatana. Taas katkesi yksi verisuoni päästä pelkästä mielikuvasta.
Eiku se menee näin:

"TAPPAAADAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! KOOOOOLMAS MAAALI!"

Jne.

Pahinta oli kyllä se kun muutama vuosi sitten olivat roudanneet tämän juntin Niiralan monttuun kuuluttamaan Tapparan mestarit kun ratkaiseva finaali oli päättynyt. Vuotta aiemmin sama äijä vittuili IFK:n faneille Hakametsässä mölisemällä ruotsiksi. Joo, on ruotsinkielinen TBK-historia, mutta kyllä tuo silti meni ihan täysin provoilun puolelle. En ole pahemmin ruotsinkielisiä kuulutuksia Tapparan peleissä kuullut.

Noh, karma is a bitch ja 2018 Kääriäinen sai itku kurkussa pyytää Kärppien pelaajia siniviivalle kun juhlivat mestaruutta.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Voi kun olisi vaasalaiskannattaja jaksanut kävellä vessaan asti silloin neljännesvuosisata sitten. Pelkästään hänen ansiostaan ykköstila Sportin hallussa.
Kun aina pohditaan et miten esim. suomalaisilla youtubejulkkiksilla menee nykyään (mm. case äm-irk ja kahenlitranoohoocee) niin pohtinut myös sitäkin et mitähän tää vaasalainen tuomarin niskaan virtsaaja puuhaa nykyään :D ja saako kuulla vielä kuittia teostaan teinivuosinaan.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
"Muutaman" kerran sen paikanpäällä kuulleenna, voin myöntää, että kyllä ärsyttää.
Hakametsän kuuluttajien vertailu on kuin vertailisi kuppaa ja klamydiaa keskenään. Toinen huutaa maalia pitkitettynä niin et tärykalvot repeää (IIIIILVEEEES TOOIINEEEN MAAALIIII!!!!!...) jo ajatuksestakin. Ja sitten on tämä Kiäriäinen josta kaikki onkin jo sanottu.
 

Barney

Jäsen
Olin vastaamassa jo Jokerit, mutta sitten luin kysymyksen uudestaan ja huomasin että tässä haetaan kotimaista jääkiekkoseuraa. Sanotaan Pelicans tai Sport.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kaikki fanit derbyjen aikaan. Etenkin Jokerit-HIFK - aikaan oli sietämätöntä kuunnella fanien miekkailua, ja HIFK vielä taisi ihan seuratasolla jäädä jumiin naapurisotaan.

Mitään yhtä seuraa en osaa yksilöidä. Pelicansin vahva kannatus yllättää, eli pitänee ruveta seuraamaan heitä tarkemmin.
 

A Siente

Jäsen
Sportin kannattajat. Vaasa on ainoa paikka missä on koskaan varoitettu kotijoukkueen kannattajien väkivaltaisuudesta turvahenkilöstön toimesta. Vanhat teot myös painavat. Kokemukset vaasalaisista ovat erittäin negatiiviset. Ehkä sielläkin on meno hieman rauhoittunut viime vuosina.

Pelicans tulee vahvana kakkosena. Pelicansin kannattajista tulee aina mieleen se idiootti joka kiipesi kesken pelin hallin kattoon.
 

Nakkimuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Montreal
Viime tapaninpäivänä kun matkasin Pataljoonan toisessa lintsikassa kohti kaupunkia, herkästi ärsyyntyvistä kannattajista varoitettiin kahdesti: lähtiessä ja hallille saapuessa. Mietein että mihin hullulaan olen matkalla jos paikallisista varoitellaan näin paljon... ketään ei lyöty käsittääkseni turpaan pelissä ja pisteet lähtivät mukaan maalein 2-3. Seuraava mahdollinen matka parin kuukauden kuluttua.
Poliisisaattueessahan sieltä lähdettiin, kun olivat meinanneet tulla haastamaan riitaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös