Huhuketju

  • 4 873 830
  • 11 874

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Eiköhän Jokerit ole kuvioista ulkona jo. Jos olisi tänne ollut tullakseen niin eiköhän kuviot olisi tässä kesäkuun alussa ollut viimeistään sovittuna jo (ja aina voi spekuloida näilläkin, että käsittävätkö nuo ulkomaan pykälät soppareissa siirrot myös Jokereihin vai ei). Sveitsi varmaan ehdottomasti hyvä suunta nykyisessä maailmantilanteessa, jos sieltä järkevää tarjousta vain saa.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Tänään Iltsun Podcastissa Markus Hännikäinen vieraana. Ei näköjään vielä meidän harmiksi haikaile Eurooppaan takaisin.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
IS
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Huttunen, tai oikeammin kai championat, huhuilee Puljujärven oikeuksien olevan kaupan. Hintakin on kova. Jutussa spekuloidaan myös Jokerien olevan varteenotettava vaihtoehto (ainakin Puljun näkökulmasta), mutta mainitaan toki myös se, että laituriosasto on melko hyvällä mallilla jo.


Jokereilla ei ole järkeä maksaa Puljun oikeuksista tuollaisia summia, varsinkaan jos pelaaja viihtyy täällä vain yhden kauden.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereilla ei ole järkeä maksaa Puljun oikeuksista tuollaisia summia, varsinkaan jos pelaaja viihtyy täällä vain yhden kauden
Ylipäätään tuo palkkapyyntö on aika järjetön. Ei mitään järkeä varsinkaan Jokereiden maksaa ykkösviulunsoittajan palkkaa.

Tuskin yksikään joukkue tarttuu täkyyn, ainakaan noilla hinnoilla.
 

Hevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoinen hankintahan Pulju olisi, mutta en näe hänelle tilaa joukkueessa. Sentteri on se tärkein tällä hetkellä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pulju on siinä mielessä huonossa raossa, että KHL:ään tuli palkkakatto, NHL-näytöt ovat odotuksiin nähden vajaat, seuraava steppi pitäisi ottaa ja sitä varten olisi hyvä olla tuttu valmennus ihan jo itseluottamuksenkin kannalta. Nyt epäonnistunut kausi jossain Torpedossa niin arvo laskee entisestään ja nhl on taas kauempana. Tiedän on ikää vielä kehittyä. Erittäin high-risk-high reward narrilasein noilla euroilla. Samaa mieltä, että paukut siihen kunnon sentteriin. Puljun hankinta olisi paluu 90-luvun tapaan hankkia pelaajia Jokereihin. Tarvitaan pakki, hankitaan laituri ja päinvastoin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mielenkiintoinen hankintahan Pulju olisi, mutta en näe hänelle tilaa joukkueessa. Sentteri on se tärkein tällä hetkellä.

Joo, kyllähän sentterin pitää olla se prioriteetti 1 tällä hetkellä jos joku pelaaja vielä hankitaan. Sen jälkeen voidaan pohtia olisiko laiturille vielä tilaa. Pelaajana Pulju menisi kyllä siihen sapluunaan, mitä ensi kaudeksi on rakenteilla.

Toinen mielenkiintoinen, huhuketjuakin liippaavaa pointti, on tuo NHL:n tilanne. Omaa kuplaansa jo suunnittelevat, mutta kyllähän senkin ympärillä on vielä kysymysmerkkejä. Jos NHL-kautta venytetään todella pitkälle, niin missä vaiheessa sieltä voi siirtyä eurooppaan ja kuka? Hyvin erikoinen tilanne kaiken kaikkiaan. Borgströmin tilanteesta on puhuttu jo paljon ja nykyisellähän Florida olisi menossa pudotuspeleihin. Suomelan kausi taas on ohi. Loppuuko sopimus virallisesti normaaliin free agency aikaan vai miten mahtaa mennä?
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@powerplaymaker jep, tuo änärin tilanne on mielenkiintoinen. Esim. eräs nimimerkki ML spekuloi tilannettaan Toronton suuntaan. Tai ei Toronton suuntaan, mutta omaa pelaamista tai oikeastaan mahdollista pelaamattomuutta. En edes halua kuvitella sitä p***amyrskyä mikä tulisi kun Bobi saapuisi Areenalle ensi kaudella SKA:n nuttu päällä. Liittyen siis puhtaasti siihen, että miehen kanssa oli suora 2v lappu-->purku-->änärilappu-->kausi siirtyi-->sittenkin tarve pelipaikalle Euroopasta jne...
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo, pelaajana mielenkiintoinen tapaus mutta hinta kyllä liian kovan.

Mielelläni mä Puljun Jokereissa näkisin mutta mutta tuskin tulee tapahtumaan (ainakaan ensi kaudella).
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Joo ei kiitos Puljulle. Vaikka laiturpaikat ei olis täynnä niin en usko että Pulju jokeripukkariin kotiutuisi. Ryhmässä on kuitenkin hyvin suuri määrä ulkkareita ja puljulla on tunnetusti suuria vaikeuksia lontoonpuhumisen kanssa.
Besides. Jos änärissä ei saa kummosta tulosta McDavidin laidalla niin en usko että kohelosta löytyy sentteriä joka puljusta saisi puristettua tarpeeksi tehoja ulos oikeuttamaan palkkapyynnön.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
@DonTirri tehdään Konnalle jatkot, alkaa Puljun tehot löytyä ;)

Onko varteenotettavia huhuja kellään koskien sentteritilannetta?

Tilanne taitaa olla aikalailla jäissä tuon NHL:n suhteen. Voihan siellä jotain esisopimuksia tai sopimuksia olla, mutta luulenpa, että P-Amerikan verrattain sekavan tilanteen tulee ensin vähän selvitä, ennen kuin asioiden kanssa voidaan edetä maaliin saakka. Koska pelataan, ketkä pelaavat, missä pelataan ja mikä tärkeintä, miten ja koska seuraava kausi pelataan?

Jos nyt vaikka ajatellaan Borgströmin tilannetta Floridassa. Jos Niki ei pääse Floridan playoff-porukkaan mukaan ja NHL-kausi 2020-2021 alkaa vasta joulu-tammikuussa, niin osalle pelaajista tulee aivan älyttömän pitkät tauot peleistä. Mikko Lehtosenkin tilanne on tämän asian tiimoilta nostettu esille. Vaihtoehtona on pelata AHL:ssä, mutta senkään sarjan alkamisesta ei ole mitään tietoa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos sentterimarkkinat ovat kuivat kesällä niin palkataan Lehtosen Mikko (vanhalla palkallaan) sentteriksi siksi aikaa kunnes NHL alkaa. Voi tarvittaessa kuulemma pelata myös puolustajana :)
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jos sentterimarkkinat ovat kuivat kesällä niin palkataan Lehtosen Mikko (vanhalla palkallaan) sentteriksi siksi aikaa kunnes NHL alkaa. Voi tarvittaessa kuulemma pelata myös puolustajana :)
Pitää elitessä lukea pelipaikkana C, muuten ei pysty pelaamaan keskushyökkääjänä. Ei riitä edes että pelaat parhaat jokeripelisi keskellä ja vielä pudotuspeleissä (Pihlström, Mäenalanen), vaan pitää olla old school sena, joka sahaa 40 metrin aluetta vain pystysuunnassa keskialueella.

Vähintään yhtä keskikaistan ukkoa tuo toki silti huutaa, vaikka kaavailisikin Mäenalasta ja Pihlua keskelle.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä se sena siellä koukussa on. Tuskin Kurri ois muuten höpötellyt NHL:n tilanteesta siihen sävyyn. Suomela tuskin se on, koska sen olisi voinut jo julkaista. Ellei sit taas pantata jostain syystä. Jokerikortin eduthan kerrotaan nyt juhannuksen jälkeen, joten siinä ois hyvä paikka painaa sopimus ilmoille, jos semmonen on kaapissa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Heh. Jokerikortin edut. Can't wait. Limu -10%, Jokerihuivi 25€ vai jopa pelipaita alle 150€?

Mäenalanenhan olisi jopa ihan kelpo ukko kakkosen keskelle jos osaisi edes vähän alusta aloittaa. Ainakin alkukaudeksi. Kestämätön tilanne kuitenkin jos toinen kärkiketju joutuu 3/10 tilanteesta jahtaamaan ensin kiekon takaisin aloituksen jälkeen.

Edelleen ostajan markkina pitäisi olla joten laatua odotan keskelle.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Sentteritilanne on herättänyt kysymyksiä. Vaikka teoriassa kauden voisikin aloittaa nykyisillä senttereillä, lienee päivän selvää, että vähintään yksi kaveri on vielä tuloillaan keskikaistalle.

Tähän liittyen osui silmään mtv:n juttu muutaman viikon takaa: SM-liigan ykköspyssy jätti jo seuransa, mutta uutta ei ole vielä tiedossa – kolme vaihtoehtoa tulevaksi suunnaksi

SHL, NLA ja KHL ovat siis Nättisen vaihtoehtoja; Pohjois-Amerikka on siis suljettu pois. Ja kuten tiedämme KHL:ssä Jokerit omistaa Nättisen oikeudet. Näin ollen voidaan sanoa lähes varmana, että A) Jokerit neuvottelee Nättisen kanssa tai B) Jokerit neuvottelee Nättisen oikeuksien myymisestä tai vaihtamisesta.

Mulla on fiilis, että Jokerit on halunnut ottaa aikalisän Nättisen kanssa seuratakseen miten Pohjois-Amerikan tilanne kehittyy. Ottakaahan siis rennosti. Jos kausi startaa nykyisellä setillä, eikä joku junnu ole ottanut valtavia askeleita harkkapeleissä, niin sitten voitte olla huolissaan. Hyvää kesää!
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taitaapi vaan se Nättinenkin olla enemmän laituri kuin sentteri, vaikka jossain eliteprospectissa mainittaisiinkin pelipaikaksi sentteri. Tuo ei todellakaan ole vastaus sentteriongelmaan tuomalla yksi laituri lisää joukkueeseen, joka voi myös tuurata sentterin paikalla. Kyllä sinne nyt voisi ihan niitä puhtaita senttereitä hankkia vaikka kaksin kappalein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös