Ässät mediassa

  • 2 308 661
  • 9 603

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Meinasin kanssa kirjoittaa, että se siitä pitkäjänteisyydestä. Mutta jos vetäisi foliohatun päähän ja miettisi, että tämä on ovela suunnitelma säästää Ässien rahoja, että Seppo tekee epävarman tilanteen ajan opettajan hommia ja suorittaa comebackin kun tositoimet lätkätouhuissa taas alkaa? No tällaista hassuttelua tämä.

Ei välttämättä vain hassuttelua. Kyllä lehtijutussa annettiin ymmärtää, että Vihelän comeback voi olla mahdollinen joskus tulevaisuudessa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Rosendahlin näytöt olisi luullut olevan jo näytetty. Vihelä olisi tärkeämpänä pitänyt kiinnittää.. Nämä "yhteisymmärryksessä" jutut on aina vähän skeptisiä. Yleensä aina jää jotain muhimaan taustalle
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Rosendahlin näytöt olisi luullut olevan jo näytetty. Vihelä olisi tärkeämpänä pitänyt kiinnittää.. Nämä "yhteisymmärryksessä" jutut on aina vähän skeptisiä. Yleensä aina jää jotain muhimaan taustalle

Ässät kiinnitti Vihelän jatkosopimuksella, mutta Vihelän aloitteesta sopimus purettiin. Vuosi Vihelän valmennusta oli tosiaan aivan liian vähän, mutta näen tässä myös selkeitä syitä, miksi Vihelä halusi diilin purkaa.

Satakunnan Kansan mukaan siis Vihelä halusi palata mieluummin opettajan virkaansa. Syynä koronan urheilun päälle luoman epävarmuuden, jonka pituudesta ei ole tällä hetkellä mitään tietoa. Kun ajatellaan opettajan työtä, niin se on ammatti, joka erityisesti virassa olevalle on jatkuva tasainen tulonlähde kuukaudesta kuukauteen. Tiedän tämän olevan totta, koska olen itsekin opettaja. Ja vaikka kaikki oppilaani ovat nyt kotona, niin minä saan näissäkin oloissa yhä normipalkan, vaikka minun ja oppilaiden fyysinen etäisyys on tässä etäopetuksessa yli 40 kilometriä. Joten ehkä Seppo näissä oloissa arvosti enemmän varmaa opettajaduunia, josta saa takuuvarman liksan.

Vihelä on viime vuosina myös pitänyt omia yksityisiä fysiikkatreenejä kesäisin porilaisille ammattipelaajille, kuten Armia, Taimi, Nevalainen ja kumppanit. Luulisi että tällaiselle yritystoiminnalle olisi varsinkin tänä vuonna melkoisesti kysyntää, koska seurojen yhteisiä fyysisiä treenejä ei käytännössä ole. Toisaalta e tiedä, että onko Vihelältä tällaista liiketoimintaa enää.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kunnasta riippuen viranhaltijat tarvitsevat sivutoimiluvan ja aina ei ylempi viranhaltija katso tarpeelliseksi sellaista myöntää. Etenkään jos muodostuu vähäinekin intressiristiriita. Tiedän eräänkin opettajan, joka sai kenkää koska omat bisnekset katsottiin haittaavan liikaa opetustoimen hoitamista (kyllä ne oikeasti haittasivatkin eikä edes ihan vähää....)
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vihelä on viime vuosina myös pitänyt omia yksityisiä fysiikkatreenejä kesäisin porilaisille ammattipelaajille, kuten Armia, Taimi, Nevalainen ja kumppanit. Luulisi että tällaiselle yritystoiminnalle olisi varsinkin tänä vuonna melkoisesti kysyntää, koska seurojen yhteisiä fyysisiä treenejä ei käytännössä ole. Toisaalta e tiedä, että onko Vihelältä tällaista liiketoimintaa enää.
Kyllä Vihelän Bigger Goals näitä palveluja mainostaa aktiivisesti parhaillaan. Lisätietoja Koti - Biggergoals.fi
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tässä vielä vähän lisää juttua Ässien harjoittelusta

"PELAAJIEN HARJOITTELU KORONAVIRUSPANDEMIAN AIKANA

Ässien pelaajat harjoittelevat toistaiseksi omatoimisesti. Pelaajilla on mahdollisuus harjoitella yksin, mutta pelaajien toiveesta Ässät on organisoinut mahdollisuuden pariharjoitteluun, jossa pelaajat harjoittelevat enintään neljän hengen ryhmissä. Parit pysyvät koko poikkeusajan samoina turvallisuus- ja hygieniasyistä.

Harjoittelun mahdollisimman turvallista toteuttamista varten Ässät on mm. investoinut hygieniavälineisiin, tehostanut omien harjoittelutilojensa siivousta sekä tehostanut pelaajien ohjeistusta esimerkiksi hygieniaan liittyen."

 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Nyt vasta innostuin katsomaan tuon Javanaisen muisto-ottelun 2011. Taidanpa kaataa pari Karhua sivussa.

Ekasta 7 minuuttisesta tulee mieleen, että miksi keskinkertaisesti artikuloivista ja/tai ulosantisista mediahahmoista leivotaan studioisäntiä/emäntiä? Ei mitään Mikko Grönmania vastaan, itse asiassa ihan positiiviset muistikuvat kaiken kaikkiaan, mutta jos tarkotus on liidata puhetta, niin se ei mun makuun sais kuulostaa liian työläältä. Joku tietty rentous uupuu.

Iiro Harjulalta toisaalta rentoutta löytyy, ainakin näennäisesti. Hoiti ihan asiallisesti Rockyn haastattelun pelin alla. Javan entisen peli/kenttäkaverin.

Ihan särmä tyyppi oli Rocky aikanaan. Tuo kuvio, jatkumo Karrin, pelaajiston ja kumppaneiden johdolla pääty runkosarjan sijoihin 2 - 5 - 4 / mestaruus. Vahva luotto Seliniin, Kerttulaan, nykyrunkoon ja strategiaan, mutta toisaalta vähän haikeeta ja sääli, että tällä vuosikymmenellä ja 2013 mestaruuden jälkeen on tullut myös noita dippauksia ja sisäistä turbulenssia. Aineksia olis muutoin saattanut olla nousta vahvaksi ylemmän keskikastin joukkueeksi, niin urheilullisesti kuin taloudellisesti.

No, tehty mikä tehty. Peli pyörimään.

e1. Kuinka siistiä onkaan kun näkee/kuulee vislaukset vierasjoukkueen tullessa jäälle? Tänä päivänä ajetaan jotain tahmasia kokoonpanoja päälle. Vieras/kotijoukkueen sisääntulot ovat osa tunnelmaa ja sisältötuotantoa. Nykyään hoidetaan aika heikosti.

e2. Uskon Sahlstedtin olevan mainio urheilujohtaja, mutta 2011 aika keskinkertainen kommentaattori.

e3. Sahlstedt on niin surkea kommentaattori, ettei meinaa jaksaa lusia ottelua äänen kanssa.

e4. Mahtava meininki pelin alun jäähysumassa Isomäessä! Tunteet ylös.. Sahlstedt saa synninpäästöä, kun antaa tuomareille krediittiä - viheltävät kun on paikka.

e5. Erätauolla Pasi Peltonen vastaa tuleviin maalintekijöihin, Armian ollessa "hieno mies" että seuraavat porilaiset lahjakkuudet tulevat puolustuksesta, Arousva ja Nevalainen.

e6. Lisää posia Sahlstedtin analyysille pelin puolivälissä: Ässät pelillisesti laadukkaampi, mutta Lukko puolustaa pois A-paikoilta.

e7."Tuomas Huhtasen draivi on ollut tänään valtava", toteaa J-P Jalo hyökkääjän hankkiessa ylivoiman 3. erän alkuun - ja Ässät tasoittaa.
 
Viimeksi muokattu:

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät




Youtubeen on ladattu kaivattu maalikooste kevään 1997 TPS-Ässät puolivälieräsarjasta. Etenkin ensimmäisen ottelun maalikooste on mukavaa katseltavaa patalasein, kun pata hakee sensaatiomaisen ryöstön Typhoonista.

Näiden vanhojen klippien lataaminen on kyllä kulttuuriteko, josta hattu nousee kaikille lataajille!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Uusimmassa pata podisee jatkossa Ude muistelee mestaruuskevättä näin mestaruuden vuosipäivän kunniaksi. Asiaahan ei tullut mitään uutta mitä ei jo vanhoissa videoklipeissä tai Kiven Kovat kirjassa olisi sanottu. Ehkä merkittävämpänä pikanttina yksityiskohtana Ude sanoi, että hän tulee mielellään sitten vuorostaan luovuttamaan kannun seuraavalle Ässien mestaruusjoukkueen kapteenille

Äkkiä kun tässä laskeskelen, niin Ude onkin sitten silloin 69-vuotias, että toivottavasti jaksaa tulla *hymiö*
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Äkkiä kun tässä laskeskelen, niin Ude onkin sitten silloin 69-vuotias, että toivottavasti jaksaa tulla *hymiö*

Nykyisellä menolla menee varmaan 100 vuotta ennenkuin Ässät pääsee tavoittelemaan tosissaan mestaruutta. Toiminnan taso pitäisi saada jollain konstilla samalle tasolle kuin Kärpillä ja Tapparalla. Kerttulan puuhastelulla ja pihistelyllä se ei ainakaan nouse. Aivan aluksi pitäisi tulorahoitus saada hilattua ihan uudelle tasolle ja se vaatii panostusta myynti- ja markkinointihenkilöstöön. Yhteistyökumppaneilta tuleva raha on kuitenkin moninkertainen vs. pääsylipputulot ja ottelutapahtuman oheismyynti. Aika iso vaikutus on myös ihan henkilösuhteilla. Mahtaako esim. Ässien toimarilla ja/tai yritysmyynnistä vastaavalla johtajalla olla kuinkakin hyvät suhteet pohjoisen Satakunnan liike-elämään ja eritoten näiden isoimpien yritysten johtoportaaseen?
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nykyisellä menolla menee varmaan 100 vuotta ennenkuin Ässät pääsee tavoittelemaan tosissaan mestaruutta. Toiminnan taso pitäisi saada jollain konstilla samalle tasolle kuin Kärpillä ja Tapparalla. Kerttulan puuhastelulla ja pihistelyllä se ei ainakaan nouse. Aivan aluksi pitäisi tulorahoitus saada hilattua ihan uudelle tasolle ja se vaatii panostusta myynti- ja markkinointihenkilöstöön. Yhteistyökumppaneilta tuleva raha on kuitenkin moninkertainen vs. pääsylipputulot ja ottelutapahtuman oheismyynti.
Vastasit itsellesi oikein mojovasti.

Kerttula ei "pihistele" taikka "puuhastele". Kerttula toimii juuri niinkuin pitää. Hänellä on käytössään tietty määrä euroja ja sen mukaan hän kokoaa joukkueen. Kuten männä kaudella, vaikka rosterissa oli jo valmiiksi useita Korpin tekemiä kalliita sopimuksia. Niistäkin huolimatta hän kokosi pienellä rahalla kilpailukykyisen joukkueen.

Ja kuten itsekin totesit, rahaa täytyy ensin olla, jotta sitä voi käyttää. Vai haluaisitko että Ässät ottaisi vaikkapa nyt miljoonan euron lainan, jotta Kerttulalla olisi millä rällätä? Niin, en minäkään haluaisi.

Sitten kun muu johto, toimitusjohtaja edellä, hoitaa Ässien talouden siihen kuntoon että Kerttulalla on enemmän rahaa koota joukkue, hän varmasti kokoaa samassa suhteessa paremman joukkueen. Joten Kerttulasta sinun ei varmaankaan ole syytä olla huolissasi, hän on luultavasti niitä varmimpia lenkkejä ketjussa. Sen sijaan firman taloustilanteesta voisitkin olla huolissasi. Ja tietty voit omalta osaltasi halutessasi/pystyessäsi auttaakin seuraa siinä asiassa.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Satakunnan Kansassa on haastateltu Kerttulaa Koskien Stenun mahdollista NHL-diiliä. Stenun varaus vanhenee tänä vuonna, kuten täälläkin ollut puhetta.
"Niemeläisestä oli jo talvella tiedossa, että hän saattaa lähteä yhden kauden jälkeen. Stenqvististä ei ole ollut sellaista henkeä, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula sanoo ja uskoo ruotsalaisen pysyvän Porissa."

Hankintakielto edelleen voimassa. Ässät ei halua olla seura, joka käy yt-neuvotteluja tai laskee palkkoja ja samalla tekee uusia sopimuksia. Kerttula uskoo, että pelaajia löytyy, vaikka Ässät on takamatkalla.
Niemeen, kuten muihinkaan yksittäisiin pelaajiin, Kerttula ei ota kantaa.
Ei varsinaisesti siis uutta tällä rintamalla. Eli Kerttula on edelleen sama vätys.

Joukkueharjoitusten alkamisajankohdasta ei ole päätetty vielä.
 
Hankintakielto edelleen voimassa. Ässät ei halua olla seura, joka käy yt-neuvotteluja tai laskee palkkoja ja samalla tekee uusia sopimuksia. Kerttula uskoo, että pelaajia löytyy, vaikka Ässät on takamatkalla.

Minkä takia Ässät on takamatkalla? Jos ei ole tehnyt sopimuksia ennen koronaa niin sitten kyse on tyrimisestä oli koronaa tai ei.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minkä takia Ässät on takamatkalla? Jos ei ole tehnyt sopimuksia ennen koronaa niin sitten kyse on tyrimisestä oli koronaa tai ei.

Ässillä oli loppusuoralla muutamat neuvottelut, jotka vedettiin jäihin koronaan takia. Samoin yksi jo sovittu option lunastus purettiin.
Sen jälkeen Ässät ei ole neuvotellut uusista sopimuksista, puhumattakaan tehnyt diilejä.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sitten on kyllä varmaan vedetty vihkoon ilman koronaakin.

Varmaankin sitten.

Takamatkalla Kerttula viitannee siihen, että Ässät ei ole lähtenyt täydentämään rosteria koronan aikana, kuten jotkut seurat ovat tehneet. Ei ne joukkueet kaikilla muillakaan vielä ole valmiit maaliskuun alussa, vaikka runko onkin kasassa, kuten myös Ässilläkin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Pitäisiköhän tilata @Via Dolorosa :lle oma pikku kesäinen tervehdys hänen suosikkipelaajansa eli Peter Tiivolan lukemana *hymiö*

 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pitäisiköhän tilata @Via Dolorosa :lle oma pikku kesäinen tervehdys hänen suosikkipelaajansa eli Peter Tiivolan lukemana *hymiö*


Ehdottomasti. Harmi kun kyse on vain videotervehdyksestä, sillä olisin ehdottomasti toivottanut Peterin sisälle tupaan, pistänyt kaffen valumaan ja pyytänyt emännystä leipomaan hänelle korvapuusteja.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Harmi kun kyse on vain videotervehdyksestä, sillä olisin ehdottomasti toivottanut Peterin sisälle tupaan, pistänyt kaffen valumaan ja pyytänyt emännystä leipomaan hänelle korvapuusteja.

Peter on kuulemma niin hyvä näyttelijä, että olisi voinut jopa osata esittää uskottavasti pitävänsä näin koreasta kestitsemisestä
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Peter on kuulemma niin hyvä näyttelijä, että olisi voinut jopa osata esittää uskottavasti pitävänsä näin koreasta kestitsemisestä

Yritätkö vihjailla, että keittäisin huonoa sumppia, taikka vielä pahempaa, että emäntäni leipoisi mauttomia korvapuusteja? Varo nyt sanojasi.

Luonnollisesti Peterin seura kahvipöydässä olisi parasta A-luokkaa, joten siitä ei ainakaan jäisi mukavat juttutuokiot kiinni.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Yritätkö vihjailla, että keittäisin huonoa sumppia, taikka vielä pahempaa, että emäntäni leipoisi mauttomia korvapuusteja?

En ala emäntäsi pullia kokeilematta arvostelemaan, pois se minusta.

Ehkä joku keksii hyvän videotervehdyksen jollekin, Ässille tuo 29.90e per video olisi varmasti tervetullutta lisärahaa
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jatkoaika julkaisee liigan historian parhaat pelaajat pelinumeroittain 1-98. Päätin tehdä saman Ässien osalta.
1 Antero Kivelä
2 Antti Heikkilä
3 Tapio Flinck
4 Arto Javanainen
5 Pekka Rautakallio
6 Pasi Peltonen
7 Jarno Kärki
8 Valtteri Viljanen
9 Tapio Koskinen
10 Joel Armia
11 Vjatseslav Fandul
12 Tapio Levo
13 Veli-Pekka Ketola
14 Juha Tasku
15 Jari Levonen
16 Rauli Levonen
17 Jari Korpisalo
18 Jesse Joensuu
19 Veli-Matti Savinainen
20 Christian Ruuttu
21 Marko Kivenmäki
22 Kari Makkonen
23 Sakari Salminen
24 Harry Nikander
25 Karri Kivi
26 Mark Jooris
27 Kari Takko
28 Niklas Peltomäki
29 Rauli Raitanen
30 Arto Heiskanen
31 Mika Niemi
32 Antti Raanta
33 Tommi Taimi
34 Kari Rosenberg
35 Scott Langkow
36 Juho Tommila
37 Juha Kiilholma
38 Jani Honkanen
39 Markku Tähtinen
40 Jussi Rynnäs
41 Sami Lähteenmäki
42 Ondrej Steiner
43 Maksim Matushkin
44 B.J. Crombeen
45 Tommi Rajamäki
46 Mikko Salmio
47 Tapio Sammalkangas
48 Kasperi Nuto
49 Tuomas Pihlman
50 Matt Nickerson
51 Dan Iliakis
52 Ville Uusitalo
53 Sami Mutanen
54
55 Pasi Tuominen
56 Lauri Kulmala
57
58 Jyri Marttinen
59 Mikael Saha
60 Julius Harttunen
61 Philip McRae
62 Juha Viinikainen
63 Patrik Parkkonen
64
65 Vesa Salo
66
67 Tomas Zaborsky
68
69 Niklas Hede
70 Radek Smolenak
71 Michael Ryan
72 Severi Sillanpää
73 Otto Kivenmäki
74 Peter Tiivola
75
76
77 Aki Uusikartano
78 Kristian Kudroc
79 Vladimir Vujtek
80 Christian Söderström
81 Eero Elo
82 Juho Lammikko
83 Tommi Paakkolanvaara
84 Dragan Umicevic
85
86
87 Aleksi Saarela
88 Sami Aittokallio
89 Jaroslav Otevrel
90 Tylor Spink
91 Tuomas Santavuori
92 Rauli Raitanen
93 Henri Heino
94
95
96 Tyson Spink
97 Jouka Juhola
98
99
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös