Kummola ”rakentaa” Tampereelle jäähallin -seurantaketju

  • 1 291 161
  • 3 967

GNR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joo olen käynyt mm. Madison Square Gardenilla. Yritin vain sanoa, ettei niiden sanojen alkuperäinen tarkoitus ole välttämättä ollut kuvata jäähallia, mutta myöhemmin nimet on vakiintuneet. Suomessakin puhutaan Helsinki Gardenista, mikä on kyllä typerää sekin.
No jos sekään ei ole selvää, niin kansiareena ei ole pelkkä jäähalli vaikka siellä osa ajasta kiekkoa pelataankin.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oliko ne joissain lätkän mömmömkisoissa, kun jokaisesta Suomen pelistä valittiin ottelun uros?

Sinänsä hauskaa, että silloin tuolla yrityksen nimen sukupuolittuneisuudella leikiteltiin, mutta nyt silmät kirkkaina intetään, ettei siinä ole mitään sukupuoleen viittaavaa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Sen verran korjaan, että kun nurkkien kulkuaukot peitettiin, niin kulmasektoreista tehtiin istumakatsomoita. Tämä joskus 1980-luvun jälkipuoliskolla.

Kulman aukot peitettiin 86-87. 86 ne oli viä auki ja kulmat seisomakatsomona... Täytyy tsekata, oliko samantein penkit. En muista, mielestäni ei, mutta mielikuviin noin kaukaa ei voi luottaa... täytyy selata vähän vanhoja kuvia...
 
Viimeksi muokattu:

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Oliko ne joissain lätkän mömmömkisoissa, kun jokaisesta Suomen pelistä valittiin ottelun uros?

Sinänsä hauskaa, että silloin tuolla yrityksen nimen sukupuolittuneisuudella leikiteltiin, mutta nyt silmät kirkkaina intetään, ettei siinä ole mitään sukupuoleen viittaavaa.
Futiksen menneissä EM-karsinnoissa ainakin valittiin ja sitten Viasatin lähetyksissä nyt muutenkin.
Eihän se siitä kerro kun Viasatilla ei nyt naisten urheilua toistaikseksi juuri näy.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Meinaatko että valitsisivat naisten peleistä ottelun uroksen?
EI vaan Viasat ei tällä hetkellä juuri näytä naisten urheilua.
Toki joissain naistenkin lajeissa tuolla tittelillä palkitseminen voisi olla mahdollista.
Muutosta tosin tulee kun hiihtolajien maailman cupit yms. siirtyvät viasatin kanaville tulevaisuudessa.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Menee ehkä nyt jo aika paljon varsinaisen aiheen ohi, mutta mielenkiintoinen yksityiskohta on, että Uros näkyy sponsorina Kärppien miesten ja A-juniorien peliasussa, mutta ei naisten joukkueessa millään tavalla. Tätä voi tietysti selittää sukupuolella, Oy/Ry -erolla tai sitten, että yritys ei näe naiskiekkoa sponsoroinnin arvoiseksi. Joka tapauksessa tällainen ero kuitenkin on.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Välillä tulee kyllä ajateltua, että maailma olisi parempi paikka, jos internettiä ei olisi ikinä keksittykään. Se kun tarjoaa jokaiselle ihmiselle kanavan, jonka kautta voi (usein nimettömästi) purkaa omaa pahaa oloaan ja turhautumisiaan muihin ja tuntea jotain valheellista ylemmyydentunnetta. En edes tiedä miksi edes avasin tämän topicin, kun tiesin jo etukäteen tasan tarkkaan, mitä se pitää sisällään. "Mielensäpahoittajat" pahottaa mieltään ja "öyhottäjät" öyhöttää. Ens viikolla tulee joku uusi kohu, osat vaihtuu ja sama oravanpyörä lähtee pyörimään toiseen suuntaan. Hohhoijakkaa. Keksikää ihmiset parempaa tekemistä. Keskustelkaa vaikka jääkiekosta..!

Nimi on huono, mutta oikeastaan ihan se ja sama minulle. Ratamettäks mää sitä aion sanoo.

Jos tykkäisin, niin nyt tykkäisin! Täydellisesti samaa mieltä. Tosin, vaikka tämä nyt sellainen pohjaton sontaluukku onkin, niin omalla tavallaan saattaa muutaman vesipään meuhaaminen jossain tuolla ulkona muiden kimpussa estyä kun pääsee ventiloimaan täällä näppiksen kautta oman pahan olonsa. Toki se varmasti sitten aiheuttaa samaa agrea toiseen suuntaan, että en sitten tiedä mikä siinä oikeasti summa on mutta.. Mutta nimenomaan se on nihkeintä kun sitten aina kohta osat vaan vaihtuu ja aihe, mutta sama meno jatkuu. Tuntuu jotenkin niin turhalta..

Ratamettälle ääni täältä! Aivan helvetun hyvä ja sopiva! Tuolla aion minäkin tästä lähin kutsua.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Loistavaa markkinointia Uros Oy:ltä, nyt kaikki tietää mistä firmasta on kyse. Voisin kuvitella, että yritys mahdollisesti listautumassa pörssiin. Nyt tuulipuku kansakin tietää mistä kyse.

Nämä areenaan sijoitetut rahat taitaa tulla monikertaisena takaisin korkojen kera. Hatunnosto markkinoinnista vastaavalle !

Haluatko lukita vastauksen? Minä en ainakaan tiedä, kun taas sen tiedän satavarmaksi, että lähipiirissäni on heittämällä 30 muutakin jotka ei taatusti tiedä myöskään.
Ja ei myöskään kiinnosta kyllä pätkääkään, oma ote asiaan oli vain siinä, että nimenä jäätävän huono ihan plain and simple.

Semmonenkin tuli tossa mieleen, että kun näistä Elisa areenoista ym. nyt sitten nostettu ääntä, että mites ne sitten, niin aina tässä vaiheessa tulee mieleen onko välttämättä paras ratkaisu se "alentuminen" sinne samalle tasolle kuraan niiden sekaan joita kritisoi jonninjoutavasta meuhkaamisesta? Jotenkin tuntuisi, että parempia tuloksia saattaisi saavuttaa jos koittaisi itse tehdä niin kuin sanoo tai haluaisi tehtävän..
Verrokkina, poliisi/vartijakouluttaja kerran aikanaan sanoi mielestäni aika hyvin, että känniääliön kanssa ei kannata alkaa huutokilpailuun, että jos se tulee huutamaan jotain niin huutamalla takaisin saa varmaan vaan lisäeskalaatiota, kun taas jos itte ottaa ihan rauhassa ja puhuu normaalisti niin harvoin oikeastaan kukaan niistäkään jaksaa sitten pitkään yksin siinä huutaa..

Tiasen Jussin tuli kerran nähtyä nakkarilla - vähän ennenkuin sitten harmillisesti päätti omat päivänsä - tuli siihen tappelua rauhoittamaan, nousi autosta ja kaikessa rauhassa tepasteli siihen mähinän viereen ja asenteli rukkasia käteen ja sitten tuumas vaan rystysiä verytellen ihan lepposasti, että mitäpä pojat ootte mieltä josko tämä olis tässä jo, vai aletaanko oikeasti painimaan.

Täytyy sanoa etten koskaan ole nähnyt niin hienoa hetkeä kun se rähäkkä loppui sillä sekunnilla siihen ja homma selvisi ilman mitään vääntöä, yksi herra valtion jousille ja rauha maahan. Tekniikka, ja toki auktoriteetti varmaan aika isossa osassa.
 

redpecka

Jäsen
Tuuli Määttä: Paitsiossa: Ensin mietitään, mikseivät naiset käy jääkiekkopeleissä – sitten liigahallille annetaan nimeksi Uros

(pätkis) ...että nimenä jäätävän huono ihan plain and simple.

Näen niin, että yhteiskunta ei ole vielä valmis hyväksymään erilaisuutta. Sillä ensin tottakai pitää saavuttaa se tasa-arvo, jotta pääsee luovuutta käyttämään ja muutenkin kukoistamaan kikkioliinamaisesti tai nimeämällä yrityksen Koiras OY:ksi.

Uskon ihan oikeasti, että on ihmisiä, jotka uskovat ihan oikeasti että vmp - miten te dorkat jaksatte aina vääntää näistä. Oletan, että ihan oikeesti monelle nämä ovat selviä juttuja ja miks ei jo mennä eteenpäin. Olettamukseni kumminkin on, että kaikki (mistä syistä johtuukaan) ei ole valmiita tuohon ja/tai tähän just tänä hetkenä.

@AaTee mollasi vain että nimi on yksinkertaisesti paska, ottamatta kantaa tasa-arvoon ja mielleyhtymiin, mikä taas Määtän päiväkirjoille on ihan normaalia. Tämä samainen ensijärkytys kävi itsellänikin ensin mielessä kun nimen kuulin. Nopeasti se alkoi kumminkin saundaamaan hyvältä (kansainvälinen, magee englanniksi: juuros-sentö), raikas tuulahdus, visio tulevaisuudesta, pois näistä vanhan maailman mäkimönttu-areenoista että kuopannotkon urheilupuistoista.

UROS Live:en tottuu tosi helposti ja nopeesti ja kymmenisen vuoden kuluttua uskon tämänkaltaisia areenoita olevan enemmänkin, jos jääkiekkoa vielä pelataan ja halleja rakennellaan/uudelleennimetään.

Toki vielä pidän sitä mahdollisuutta varteenotettavana, että joku firma vain tuli miljoonalla tähän väliin kertomaan keitä ovat ja areena nimetään myöhemmin uudestaan ja kaikilla on kivaa taas.
 
Viimeksi muokattu:

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Jos joku on niin feministi että ei voi mennä halliin seuraamaan jääkiekkoa jos nimi on väärä niin pysyköön pois, tuskin miehinen laji kuten jääkiekko, oikeasti muutenkaan feministiä kiinnostaa.
Loistava markkinointi idea yritykselle nimi tulee kerralla tutuksi, mitä enemmän kirjoitetaan ja ihmetellään sen parempi.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Nämä areenaan sijoitetut rahat taitaa tulla monikertaisena takaisin korkojen kera. Hatunnosto markkinoinnista vastaavalle !
Taitaa olla maailmanhistorian ensimmäinen kerta kun näin käy. Näkyvyyttä saa, mutta lukuihin (aikajana 1993-2015) perustuen ei niistä mitään kultakaivoksia ole muodostunut.
Sinänsä nimenä ok, kunhan mielensäpahoittajat tajuavat mistä firmasta on kyse.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Eihän vittuilussa ole edes kyse, ettei ymmärrettä mistä on kyse vaan siitä, että asiat halutaan vääntää sellaiseen muotoon, josta voi aukoa päätä. Tamperelaiset saa varmasti kuulla tästä vielä pitkään ja UROS on tyytyväinen aina kun joku aukoo tästä tamperelaisille. Oikeasti nimenä toi on ihan ok se vaan on suora syöttö vastustajille lapaan.
 

Tervaskanto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Uros Live alkaa hahmottumaan, kamera asennettu uuteen paikkaan. Linkki tästä 0krs alin kansitaso ja permanto, 1krs ensimmäinen katsomotaso, 2krs aitiotaso, 3krs ylempi aitiotaso, 4krs tekninen taso ja 5-7krs hotellia. Oikeassa reunassa harjoitushallin katto vielä valamatta.
 

Tervaskanto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kun Ilveksestä ei oikein uutisen tynkää ole kirjoitettavaksi tällä hetkellä, pitää hehkuttaa Uros Live Areenan tilannetta. Yläkatsomoiden runko hahmottuu, ja Ilveksen päädyn rakentaminen on aluillaan: LINKKI

Edit: "Jotain muutakin tiedetään. Kuten se, että Ilves hyökkää pohjoista kohti, Tappara etelän suuntaan."
 
Viimeksi muokattu:

Apheu

Jäsen
Kun Ilveksestä ei oikein uutisen tynkää ole kirjoitettavaksi tällä hetkellä, pitää hehkuttaa Uros Live Areenan tilannetta. Yläkatsomoiden runko hahmottuu, ja Ilveksen päädyn rakentaminen on aluillaan: LINKKI

Eikö areenassa olekaan kotipääty/vieraspääty? Missä on mainittu, että olisi molemmille jengeille omat kotipäädyt ja vieläpä kerrottu, kumpi pääty on kumman?
 

Tervaskanto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eikö areenassa olekaan kotipääty/vieraspääty? Missä on mainittu, että olisi molemmille jengeille omat kotipäädyt ja vieläpä kerrottu, kumpi pääty on kumman?
Jostain luin että Tapparalle tulee pohjoinen pääty ja Ilvekselle eteläinen. Liittynee seuroille vuokrattaviin tiloihin, ainakin Ilves on tehnyt niistä sopimuksen.
 

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ahaa, suunnitelmat varmaan muuttuneet jostain kohtaa.

Ilveksen osakaskokouksessa viime vuoden helmikuussa esiteltiin vielä mallia jossa oli vain koti- ja vieraspääty. Syynä tähän oli ettei toiseen päätyyn suunniteltu ollenkaan seisomokatsomoa, tai se olisi huomattavasti pienempi kuin toisessa päässä.

Nyt kun on päädytty kumminkin toiseen ratkaisuun, niin voisi kuvitella myös katsomoiden olevan identtiset.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toimii varmaan yhtä hienosti tuo "ei tehdä uutta parkkipaikkaa, koska ihmiset tulee hienosti julkisilla tälle meidän stadionille", kuin Seinäjoella. Tänne myös värkättiin tuo stadion ja yhtään parkkitilaa ei tehty lisää, koska "kyllähän täällä ihmiset tulee polkupyörillä ja busseilla peleihin".

No, ei tule.

Koko alueen tienreunat ovat tukossa autoista, traktoreista sun muista ajoneuvoista.

Ps. Tampereella tuo kaupungin bussiliikenne toimii paremmin kuin Seinäjoella, mutta ongelmia ennustan silti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös