JoKP 2020–2021

  • 241 251
  • 1 204

Since 1953

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers, Jokerit vol. 2023
Tästä ei voi kuin tykätä! Onnea uusille toimijoille ja taustoille tehtävässään! Hyvältä tuntuu pitkästä aikaa mutustella myös perinteikästä nimeä.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Kova juttu !! Merkittävimpiä tapahtumia Mestiksessä vuosiin. Onnittelut Joensuun Kiekko-Pojille !
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Järjenvastaisen kova uutinen, en meinannut uskoa jutun luettuanikaan!

Tuolla porukalla on mahdollisuus laittaa homma rokkaamaan isosti, kun sitoutuvat suurella sydämellä pitkäjänteiseen työhön.

Edeltäjilleen kuuluu kyllä myös arvostus, jota eivät ole riittävästi saaneet. Aikamoista kivirekeä ovat vetäneet.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Jotain tällästä odotin (ja toivoin) kun eilen hävisi Jokipojat.fi sivuilta toimistopäällikön yhteystiedot :D
Toimistopäällikön yhteystiedot hävisi jo joku aika sitten. Odottelin milloin joku huomaa täällä, mutta ei ainakaan tullut aiheeseen liittyen mitään arvailuja tänne. Muutamat ihmiset kyllä soittelivat ja ihmettelivät. :)
 
Suosikkijoukkue
JoKP
Olen sitä mieltä, että tämä oli ainoa ja oikea tapa viedä Joensuulaista edustusjääkiekkoa eteenpäin. Jo jonkun aikaa on ollut sellainen paikallaan polkemisen meininki, mitä nyt Kopla on puuhaillut omia juttujaan.
Varmasti tämä auttaa paljon myös kiinnostukseen seuraa kohtaan, ehkä yleisö ja sponsorit löytävät taas paremmin lajin pariin.
 

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Täälläkin piti hieroa silmiä ja miettiä oikeasti että onko aprillipäivä. Tuota joukkueen nimen vaihtoa en ihan tässä hetkessä vielä ymmärrä. Itse olen seurannut joensuulaista jääkiekkoa parikymmentä vuotta, ja koko sen ajan se on ollut Jokipojat. Toki tuo on toiminut käsittääkseni lempinimenä joukkueelle jo JoKP:n aikoihin. Kokeneimmille kiekon seuraajille tuo vaihdos varmasti kelpaa ja toivottavasti myös itsekin jatkossa totun ajatukseen. Logon vaihdolle varovainen peukku ylöspäin täältä. Sekin tuntuu niin vieraalta näin "tuoreelle" fanille, mutta silti sitä kohtaan huokuu syvä kunnioitus.

Kaiken kaikkiaan omistajan vaihdos tuntuu lupaavalta. Nuorilla uusilla omistajilla riittää varmasti ideoita ja uusia kehityskohteita löytyy. Emppu ja Hilppa ovat tehneet hienoa työtä tähän asti ja siitä on hyvä jatkaa.
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Toivottavasti nyt tulee vanha vaakunalogo käyttöön. Se on heraldisesti erittäin kaunis ja tyylikäs.

Wikistä:

"Tunnus muistuttaa Joensuun kaupungin vaakunaa virtaavan Pielisjoen ja Karjalan värien (punainen, musta) osalta. Tunnuksen alareunassa lukee "Joensuu". Tunnusta kehystää sivuilla olevat jääkiekkomailat ja sen yläosassa on kuvattuna kaulaliina, jossa lukee "Kiekko-Pojat"."

Mitä tulee ärjyyn, niin se on kanssa hieno. Ärjy-maskottia ja sen tarinaa voisi kuljettaa rinnalla mukana.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Tervetuloa mestikseen Joensuun Kiekko-Pojat!
 
Onhan tätä odotettu kuin kuuta nousevaa. Matikaisen ja Kupiaisen suhmurointi vajaa kymmenen vuotta sitten vei viimeisen toivon Joensuulaista jääkiekkoa kohtaan, tai paremminkin Jokipoikien organisaatiota kohtaan, ja silloin tuli vannottua, ettei hallille ole mitään asiaa ennenkuin asiat muuttuu oikeaan suuntaan. Nyt se muutos on tapahtunut, ja kun tuttuja miehiä on nyt taustajoukoissa niin ehdottoman vankka tuki täältä Joensuun Kiekko-Pojat- projektille, pari kausaria lähtee välittömästi ostoon, kunhan ne on saatavilla. Pääsee taas haistelemaan Mehtimäen ominaistuoksua paikan päälle, niihin liittyy niin monta hienoa kokemusta ja muistoa, junnuvuodet Joensuun Kiekko-Poikien paidassa, Selänteen flippaus hävityn ottelun jälkeen, Suomi - Neuvostoliitto maaottelut 80-luvun lopussa, SM-liiga nousut ja laskut jne.

Erittäin hieno uutinen, jota en ehkä rehellisesti ikinä uskonut tapahtuvan vaikka niin toivoinkin.
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ja onhan tuolla Lipposellakin vaakunalogo jo rinnassaan. Lipponen on just oikea henkilö manageriksi, kaveri ei pelkää puhelinta, vaan soittelee ympäri Eurooppaa ja rahaa niitä tsekkejä kaupunkiin. Oiskohan ensi kaudella jo joku tsekki Jokipossa?
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Nuorempia voi tässä hieman valistaa, että vuonna 1960 perustettua Joensuun Kiekko-Poikia (JoKP) kutsuttiin heti alkuun kansan suussa jokipojiksi ja jokipoksi. Ja näin oli aina myös sanomalehdessä, kirjoitettiin aina miten sattui, JoKP tai Jokipojat. Katsomossa kannustettiin jo-ki-po, jo-ki-po ! Eli tavallaan jatkossakin voi aivan vapaasti puhua jokipojista ja tarkoittaa sillä JoKP:tä.
 
Suosikkijoukkue
JoKP
Ehdottomasti myös klassiset 90-luvun alun tyyliset pelipaidat valkoisine kypärineen käyttöön. Voi sitä tunnetta kun pääsee taas katsomaan mehtimäelle vaikkapa JoKP-Kiekko-Espoo -matsia :)
 

Martzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekkopojat
Piti kyllä hieraista silmiään kun näin uutisen. Tuli aivan puskista... mutta tämä vaikuttaa vähintäänkin erittäin mielenkiintoiselta.
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Oliskohan tämä alku Joensuun liigaprojektille? En näe mitään syytä miksei Joensuu voisi olla liigakaupunki siinä missä Rauma, Mikkeli, Lappeenranta, Kouvola jne.

Ehkä joskus vuosien päästä, kaupungin koko siihen riittää toki. Tämä on vuosi nolla Joensuussa ja vaatii jatkossa monien vuosien pitkäjänteisen työn. Hallin katsomot täytyy remontoida ja kaupunki on sanonut sen tapahtuvan lähempänä vuotta 2030 kuin 2020. Joten vielä ei kannata liikoja Joensuussa odotella, vaan jos nyt ensin joskus onnistuisivat voittamaan Mestiksen lähivuosina.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Katsomossa kannustettiin jo-ki-po, jo-ki-po !

Mihin saakka tuota jo-ki-po kannustusta käytettiin? Muistelen, että joskus divariaikoina 80-90 taitteissa tätä olisi kuullut Kouvolan jäähallissa
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Hieman orgastisen oloinen ilmapiiri täällä Joensuulaisten boxissa?
Hieno asia ja suuret onnittelut!
 

ÄrjyKarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat
Tämä on kyllä erittäin hyvä uutinen! Mietin aluksi että onko joku vappusimoissa mennyt muokkaamaan ketjun nimeä, mutta onneksi ei vaan asia oli totta. Viikko pelastettu, tuli niin perkeleen hyvä fiilis tästä uutisesta!
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mihin saakka tuota jo-ki-po kannustusta käytettiin? Muistelen, että joskus divariaikoina 80-90 taitteissa tätä olisi kuullut Kouvolan jäähallissa

Näin kannustettiin sekä JoKP:n aikana 1960-1994 että Jokipoikien aikana 1998-2020. On hankala huutaa JOKP!, se vaatii vokaaleja mukaan, siksi jatkossakin kannustetaan jo-ki-po!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös