Kajaanin Hokki 2020–2021

  • 144 517
  • 426

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Aloitetaan uuden kauden ketju, olkoon se pelillisen tuloksen varjossa mukavampaa luettavaa ja kirjoitettavaa kuin kausi 2019-2020. Lähtökohdat tulevaan kauteen ovat paremmat, joukkuetta saadaan ryhtyä kokoamaan noin puolitoista kuukautta viime kautta aikaisemmin, pelaajia on tällöin merkittävästi enemmän tarjolla lisäksi koronavirus on päättänyt jääkiekkokaudet Euroopassa, joten ulkomaillakin on paljon pelaajia vapaana. Lisäksi etelä- ja keskieuroopan tilanne koronaepidemian vuoksi saattaa ajaa ensikaudeksi useamman ulkomailla kiekkoilleen kotimaan jääareenoille.

Puheenjohtaja linjasi haastatteluissa, että ensikauden joukkuetta ryhdytään rakentamaan tulevalla viikolla. Haastattelussa puheenjohtaja kertoi, että kauden jääminen "kesken" aiheutti mahdollisesti 10-20k vajauksen tilipussiin, mutta toisaalta ei synny peli- ja matkakuluja kuin jääkiekkoliitto päätti kiekkokauden valtakunnassa. Veikkaisin, että Hokki kärsi aika vähän kauden päättämisestä taloudellisesti, playoffseihin yltäneet mestisjoukkueet varmasti menettävät paljon enemmän tuloja.

Tulevaan kauteen päästään muutenkin paremmista lähtökohdista, molemmat hallit ovat valmiita ja toimivia, jääharjoittelu alkanee ajallaan, jos pandemia ei tuhoa seuraavan kauden alkua koko Suomessa. Organisaatiolla on kekemusta mestistaustojen pyörittämisestä ja yleisesti tiedetään realiteetit, tarpeet ja kipukohdat mestiksestä. Juniorisarjat jäivät kesken, joten ainakaan minulla ei tietoa missä sarjoissa c. b ja a-juniorit aloittavat tulevan ensikautensa. Veikkaisin mestistä, sillä c pelasi hyvän kauden yltäen ikäluokkansa liigakarsintaan. B-juniorit olivat nuorten suomisarjassa toisena ja a-juniorit johtivat selvästi nuorten suomisarjansa lohkoa ilman tappioita, joten olisivat nousseet. Nuorista sen verran tähän edustuksen ketjuun, että mestisorganisaatio tarvitsee juniorijoukkueet mestistasolle. Tämä helpottaa, että jossain tilanteessa on helpompi nostaa jouku juniori "stunttaamaan" ylös ja antaa junioriikäisille mahdollisuus hakea tuntumaa esimerkiksi nuorten mestiksestä.

Pejaajistossa oli paljon kainuulaisia pelaajia, joka oli sinällään hyvä, mutta sen ei pidä olla itseisarvo. Tulevalle kaudelle hankkisin luisteluvoimaisia ja urheilullisesti eteenpäin pyrkiviä pelaajia nykyisestä rosterista ja muista seuroista ja sarjoista. Luisteluvoimalla voidaan saada pelinopeutta lisää, nyt meillä oli suhteellisen taitavia pelaajia, mutta heidän pelinopeunsa ei täysin riittänyt mestikseen, Kesäharjoittelussa muodostaisin painopisteen nopeuteen ja kestävyyteen. Alkoi moni pelaajia helmi- ja maaliskuussa hävitä jalalla tialnteita peleissä. Moni lisäksi näytti hitaammalta kuin kauden alussa tai aikaisemmilla kausilla, enkä tarkoita suomisarjassa pelanneita.

Ehkäpä pelaajia kiinnostaa Hokki seurana, sillä tälläkin kaudella pelaajat olivat urheilullisesta menestyksestä huolimatta tyytyväisiä kuinka Hokki hoitaa pelaajien asiat. Ja jos tappiota ei paljoa tule, voitaneen aloittaa kausi lähes velattomana. Korvaan särähti, että pelaajabudjetissa oli mahdollisuus parin hyökkääjän hankintaan, mutta syystä tai toisesta niitä ei saatu, joten rahaa lienee pussin pohjalla ja näin ollen "turskaa" ei liene tulossa, kun kaikkea käytössä ollutta rahaa ei laitettu likoon.

Jatkajia ja muita en ala vielä julkisesti vielä miettimään, antaa pelaajien rauhoittua kaudesta rauhassa ja seurajohto saa haastella ja kysellä jatkajat ennen pelaajien julkista ylistämistä ja haukkumista. Varmasti moni pelaaja alisuoritti ja samoilla pelaajilla saattaa olla potentiaalia tykkikauteen ensikaudella mestiksessä.

Jatkakaa muut rohkeasti omilla mielipiteillä..
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kiitoksia @kahvakiekko erinomaisesta aloituksesta!

Täältä Italiasta on hyvä nyt pohdiskella ensi kautta. Raskas kausi takana, toivottavasti ensi kausi on suotuisampi.

Kausihan lähti ihan kelvollisesti liikkeelle, mutta Salosen lähdön jälkeen homma oli enemmän tai vähemmän hakusessa. Kauden aikana sisään tuli käytännössä neljä pelaajaa jotka olivat
Mika Koivisto 28 peliä 4+3 -13
Jyri Junnila 26 peliä 1+4 -12
Antti Palojärvi 24 peliä 0+0 -22
Niko Sihvonen 3 peliä 0+0 -1

Ei nyt iha urheilujohtaja laittanut rahoja oikeisiin hevosiin. Sihvonen toki ruutunsa täytti mutta nuo kolme olivat ihan järkyttävän huonoja läpi kauden (odotuksiin nähden).

Jatkajat:

Järvinen sopimus 2021
Pyykkönen
Korhonen
Ahtonen
H Klemetti
Martikainen
Kyllönen
Komulainen
Seppelin
Paakkola sopimus 2022
Kemppainen sopimus 2021
Harjula (tuskin mahdollisuutta pitää)

Ei jatkoa:

Mattila
Kuoppala
Rautio
T Klemetti
Palojärvi
Ilomäki
Pennanen
Vihonen
Niskanen
Tamminen
Vikholm
Liljamo
Koivisto
Junnila
Viikilä
Kilpeläinen
Kiviniemi

Valmennus jatkoon:
Mikko Korhonen

Ei jatkoon:

Heikkinen
Häkkinen
Laakkonen
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Valmenuksesta sen verran, että kehuttu M. Korhonen jatkaa käsittääkseni JoMa:n pelinjohtajana ensi kaudella, ei siis onneksi jatka Hokissa, ei tullut kyllä kauden aikana yhtään positiivistä asiaa mieleen tuosta fysiikka harjoitusten mahtavasta laadusta, jota syksyllä kyllä monissa miehin kehuttiin?

Ensikaudella ei mielestäni kovin moni tämän kauden pelaaja jatka Hokissa, ei tule kyllä ikävä näitä itselleen, ei joukkueelle pelaavia surffailijoita.

Miten sitten nuo farmihommat etenee,...?

...jatkoa, Harjula, Komulainen, Pyykkönen, ehkä Tamminen ja Epi + sopimuksen tehneet juniorit, muille turvallista matkaa,...
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Juu Hokkikin kärsii koronasta, kun ei säilyttänyt suoraan sarjapaikkaa Mestiksessä ja eikä päässyt karsimaan, eikä pudotuspeleihin?

Mietin vaan, että miten olisi kärsitty jos olisi sijoituttu esim. sijalle 9 runkosarjassa?

 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Se yhdeksäs sijahan oli nimenomaan toimiston tavoite kauden alussa. Lisäksi (todennäköisin vastustaja) Espoo on sen verran kaukana, että tuosta sarjasta olisi tuskin jäänyt kovin monia pennosia kassanpohjalle. Toisaalta ei päästy 850 katsojan keskiarvoonkaan, mutta sillä verukkeella ei kukaan kehtaa pistää tukikamppiksia pystyyn. Korona antaa nyt hyvän tekosyyn rahan keruulle, mutta ei se väärin ole. Näköjään kaikki tekee noin.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Taas tätä perikainuulaista ajattelumallia, jossa mielummin itse maksaa 100e siitä, että naapuri ei saisi 50 euroa. Eniten kai korona vaikuttaa yhteistyökumppaneihin jotka pääosin ovat pieniä tai keskisuuria yrittäjiä joten miksi ei kerätä (tai yrittää kerätä) rahaa asikkailta. Ei kai noita kenenkään ole pakko silti ostaa.

Ja tuollaiset Onnelan illan ja seminaarin perumisen ovat ihan merkittävän kokoisia lovia kenen tahansa seuran taloudelle. Moni muukin on tuohon lähtenyt ja en nyt ihan ymmärrä miksi Hokki ei voisi tehdä samaa? Joku seura myy noita haamupelejä ja Hokillahan enemmän taitaa olla vain kassa virran korjaamisesta kun lipputulot siirtyvät syksyltä keväälle. Itse ainakin aion muutaman kausarin ja tukilipun ostaa ja tukea seuraa lähiaikoina.
 
Viimeksi muokattu:
Niin kaikkihan tekee noin.

Mitä pelaajiin tulee niin lähtisin tarjoamaan jatkopahvia vain seuraaville
- Mattila
- Martikainen
- Harjula
- Tamminen
- Seppelin
- Pyykkönen
- Komulainen

Nuo Viikilät ja muut pelinopeudeltaan liian hitaat pitää lähteä karsimaan. Suomi-sarjan runko pitää nyt päivittää kokonaan Mestis pelaajiin. Mattila sikäli ristiriitainen että puolustaminen ei sujunut mutta toisaalta aika vaivihkaa nakutti 28 pistettä (seuraavaksi parhaalla Pennasella 13). Ensi kaudella joku hyvä puolustava pakki rinnalle.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hokki lienee niitä harvoja joukkueita jotka jollain tapaa hyötyivät koronasta, karsintapelit Espoossa kulkemisineen olisivat todennäköisesti vieneet enemmän rahaa kuin tuoneet. Toisaalta taas näiden tapahtumien peruuntuminen iskee taatusti kassaan lovea joten kokonaisuutena varmaankin rahallisesti lopputulos jää pakkaselle yhteisvaikutukseltaan.

Hyökkäyksessä Harjulan jatko lienee mahdollinen jos ensi kaudeksi tulee muuten kilpailukykyinen nippu. Luulen että hakee paikkaa ensi kaudeksi Mestiksen kärkijoukkueista ottaakseen seuraavaa kehitysaskelta. Liigaan ei vielä riitä. Tammisesta on vaikea sanoa mitään, taitava kaveri mutta tuolla loukkaantumishistorialla Mestis-seuralle riskihankinta. Ei taatusti pelaa ilmaiseksi ja iso riski ettei silti juurikaan pelaa kauden aikana. Komulaisen jatkolle peukku, samoin Seppelinin ja Pyykkösen kohdalla. Ahtosen ja Korhosen pitäisin myös jos hinta kohtaa. Niskanen otti kehitysaskelia kauden aikana, menisi siellä alemmissa ketjuissa edelleen, samoin voisi mennä H Klemetti. Eli JOS Harjula/Komulainen tutkapari jatkaa niin tarvitaan vähintään 4 pelaajaa 1-2 ketjuihin. 3-4 ketjut voidaan pääosin kasata näistä mitä meillä on.

Martikaiselle ja Juho-Villelle jatkot puolustukseen. Omia poikia jotka eivät taloutta taatusti rasita ja ovat vielä kehittyvässä iässä hyvinkin. Muille puolustajille en tämän kauden näytöillä jatkoja isommin tarjoaisi. Korkeintaan Pennaselle jos hinta kohtaa. Mattila on nyt nähty, tekee kieltämättä joskus hienoja maaleja mutta tehotilastokin sen kertoo että omaan päähän ei vaan homma toimi yhtään.

Maalin suulle tarvittaisiin se hyvän tason ykkösveskari jos Sepin lopettamispäätös pitää. Ehdottomasti Järviselle soppari kouraan ja kakkosvahdin paikka ensi kaudeksi.
 
Minulla jäi Pennasesta se olo ettei logolle pelaaminen hirveästi kiinnostunut ( voin olla väärässäkin ). Alkukaudella oli hyvä mutta loppukautta kohti meni pelillinen taso alaspäin ( kuten toki joukkueellakin ). Aivan ensimmäiseksi joutaisi kuntokuurille. Potentiaalia on mutta kuoriutuuko se ikinä esille?

Ahtonen ja Korhonen mielestäni voisi vielä jatkaa mutta noita kaikkia kainuulaisia ei voi mielestäni pitää tai muuten ollaan taas samassa tilanteessa kuin päättyneellä kaudella. Klemetti H ei ole yhtään alaketjujen pelaaja ja ikääkin alkaa olla jo suhteellisen "paljon".

Hokin kotisivujen mukaan Järvisellä on jo sopimus ensi kaudesta. Samoin Kemppaisella ja Paakkolalla. Paakkolaa voisi lähteä ajamaan vaan alkukaudesta sisään kärkiketjuihin. Järvinen pystyy olemaan hyvä kakkosveskari ainakin kahden pelin otannalla mutta tosiaan se hyvä ykköstason veskari tarvitaan.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hokin tukikampanja käynnissä. Voi ostaa ensikauden kausikortin tai yksittäisiä lippuja ensikauden viiteen ensimmäiseen peliin. Ihan hyvä, koska ravintola Onnelassa piti olla Hokki-ilta ja keväämmällä olisi pitänyt olla joku puhujaseminaari, joitten tulot jäivät nyt vallitsevasta tilanteesta johtuen saamatta.

Tukilistassa, joka löytyy Hokin sivulta tukikampanjan uutisessa näkyy tukijoiden nimiä (osa ei ole halunnut nimeään julkaistavan) Tukijoissa näkyy olevan entisiä ja nykyisiä Hokkipelureita. Kärkiniminä Puljurvi, Humaloja ja Virtalan Teemu. Hyvä hyvä, toivottavasti tukijoita löytyy lisää kannattajista ja yrityksistä alkaen.
 
Kovia nimiä on saanut Hokin markkinointiosasto mukaan Epin johdolla. Entisistä Hokki pelaajista mm. Tuppurainen, Rantanen, Halonen, Happo, Haverinen, Humaloja, Kemppainen, Keränen, Makkonen, Manninen, Oikarinen, Puljujärvi (!!!), Silvander, Virtala....

ja viime kauden joukkueesta ainakin Harjula, Mattila, Seppänen, Komulainen, Kiviniemi ovat listalla. On toki sitten myös Epi itse, OP, Saastamoinen, Tenhunen, Doksa Korhonen... hienoa toimintaa kaikkinensa! Jospa tuo vähän seuran taloutta auttaa.

 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kiitoksia @kahvakiekko erinomaisesta aloituksesta!

Täältä Italiasta on hyvä nyt pohdiskella ensi kautta. Raskas kausi takana, toivottavasti ensi kausi on suotuisampi.

Kausihan lähti ihan kelvollisesti liikkeelle, mutta Salosen lähdön jälkeen homma oli enemmän tai vähemmän hakusessa. Kauden aikana sisään tuli käytännössä neljä pelaajaa jotka olivat
Mika Koivisto 28 peliä 4+3 -13
Jyri Junnila 26 peliä 1+4 -12
Antti Palojärvi 24 peliä 0+0 -22
Niko Sihvonen 3 peliä 0+0 -1

Ei nyt iha urheilujohtaja laittanut rahoja oikeisiin hevosiin. Sihvonen toki ruutunsa täytti mutta nuo kolme olivat ihan järkyttävän huonoja läpi kauden (odotuksiin nähden).

Jatkajat:

Järvinen sopimus 2021
Pyykkönen
Korhonen
Ahtonen
H Klemetti
Martikainen
Kyllönen
Komulainen
Seppelin
Paakkola sopimus 2022
Kemppainen sopimus 2021
Harjula (tuskin mahdollisuutta pitää)

Ei jatkoa:

Mattila
Kuoppala
Rautio
T Klemetti
Palojärvi
Ilomäki
Pennanen
Vihonen
Niskanen
Tamminen
Vikholm
Liljamo
Koivisto
Junnila
Viikilä
Kilpeläinen
Kiviniemi

Valmennus jatkoon:
Mikko Korhonen

Ei jatkoon:

Heikkinen
Häkkinen
Laakkonen
Mika Koivistoa Jokipoikien paidassa seuranneena oli kyllä viimeinen pelaaja, jonka olisin koskaan uskonut pettävän. Työmoraaliltaan ihan ykkönen ja loistava alivoimapelaaja sekä esim. ykkösketjuun tekemään tilaa ja räkämaaleja 2 taiturin kanssa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ei jatka Hossan härkä Hokin päävalmentajana

Ei mikään suuri yllätys ollut, eihän joukkue ehkä pelaajiston osalta liian kova ollut, mutta se pelitavattomuus ja joukkueen valmistautuminen peleihin varmaankin voidaan laittaa hossan härän ammattitaidon piikkiin. Näkisin, että oikea ratkaisu jättää optio käyttämättä.

Yleisesti näistä valmentajakuvioista Suomessa. Ihmettelen miksi valmentajaksi halukkaan pitää päästä suoraan "ylös". Itse olen sen verran vanhan liiton henkilö, että valmentajapolun on alettava juniorijoukkueista. Raha kai se tässäkin motivoi aloittamaan mahdollisimman korkealta, kun nuo juniorihommat on puhtaita talkoita.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No nyt, ensimminen askel oikeaan suuntaan otettu, samalla oven avauksella lähti myös Karjalainen, työkiireisiin vedoten eli päävalmentaja ja urheilutoimen johtaja haussa.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Komppaan swingwoodia: askel oikeaan suuntaan otettu kun Heikkinen ja Karjalainen laitettu pihalle. Ei mene yöunet näiden uutisten takia.

Heikkinen selviytyi syksyllä yllättävänkin hyvin, mutta keväällä homma levisi käsiin pahasti. Hokki päästi ylivoimaisesti eniten maaleja sarjassa ja tosiaan hieman ihmetytti, kun Heikkinen ja Häkkinen eivät puolustuspään expertteinä saaneet hommaa edes kohtalaisen kuntoon.

Vapaamatkustajan ehdottamat eivät ole tulossa. Laukkasella hyväpalkkainen työ Kärpissä ja oheisen linkin takana Suikkasen sopimus Dornbirniin. Toivottavasti Hokki löytäisi valmentajan pian. Ketäs muita sieltä löytyisi vapaana?

Linkki vie uutiseen Kai Suikkasen sopimuksesta.
 
Viimeksi muokattu:

Korpikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, IPK,
Itselleni mieleinen valmentaja Hokkiin olisi muutaman vuoden takaa kajaanilaisille tuttu valmentaja nimeltään Petri Mattila.
 

Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Mestis, Sm-liiga
Jos se huhu pitää paikkansa, että Kärpät olisi Hokin uusi yhteistyökumppani, niin tulevan kauden valmentajan tulee päättämään Oulun Kärpät. Piste.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Jos se huhu pitää paikkansa, että Kärpät olisi Hokin uusi yhteistyökumppani, niin tulevan kauden valmentajan tulee päättämään Oulun Kärpät. Piste.

Tähän en itse kyllä usko. Mielipiteitä voi olla, mutta päätöstä he eivät tee. Piste.

Valmentajan lisäksi Hokilla täytyy löytää uusi urheilutoimenjohtaja, se olisi saatava nopealla aikataululla. Korona tulee joka tapauksessa vaikuttamaan ensi kauteen paljon, ei joukkueharjoituksia, sponssirahat tippuu, kauden aloitus myöhästyy yms. Saa nähdä, miten ja milloin kausi edes saadaan käyntiin.
 
Tähän en itse kyllä usko. Mielipiteitä voi olla, mutta päätöstä he eivät tee. Piste.

Valmentajan lisäksi Hokilla täytyy löytää uusi urheilutoimenjohtaja, se olisi saatava nopealla aikataululla. Korona tulee joka tapauksessa vaikuttamaan ensi kauteen paljon, ei joukkueharjoituksia, sponssirahat tippuu, kauden aloitus myöhästyy yms. Saa nähdä, miten ja milloin kausi edes saadaan käyntiin.

En minäkään usko että Kärpät sitä valmentajaa päättää. Eri asia sitten jos sen maksaisivat mutta pihinä seurana tuskin sellaista tekevät.

Tuosta hieman eri mieltä, eli eihän Hokin pakko ole urheilujohtajaa palkkalistoille ottaa ihan ottamisen ilosta. Hokillahan ei tainnut olla ennen Karjalaista urheilujohtajaa? Karjalainenhan oli gm mutta miten ennen sitä? Olikos se OP Hakkarainen joka vastasi hankinnoista?

Corona tosiaan vaikuttaa ensi kauteen ja maalaisjärjellä ajateltuna kukaan joukkue ( IPK, Ketterä etenkin ) ei saa yhtä kovaa nippua ensi kaudelle. Nyt Hokilla olisi monin paikoin iskun paikka.
 
Itselleni mieleinen valmentaja Hokkiin olisi muutaman vuoden takaa kajaanilaisille tuttu valmentaja nimeltään Petri Mattila.
Pete rakensi Hokin talouden kustannuksella omaa uraa, vaati ja sai tähtiä joukkueeseen. Hokin jälkeen saikin mahdollisuuden KooKoossa. Mattila ei ole Hokin näköinen valmentaja, ei olenkaan. Puuttuu nöyryys ja vaatimattomuus (Laukkanen, Kolek, Niiranen), tai vaihtoehtoinen äijämäisyys (Suikkanen, Merte). Liian fiini tyyppi pohjoiseen, enkä toivoisi tänne rantautuvan.
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Teemu Virtala elättelee toiveita valmentajaurasta. Saapa nähdä onko siinä ensi kauden valmentaja?

Vaikka Teemu voisikin olla hyvä valmentaja, niin en silti lähtisi ottamaan riskiä toista kertaa peräkkäin ja pistäisi noviisia päävalmentajaksi. Jarkkoon verrattuna Teemulla on enemmän kokemusta muista sarjoista ja erilaisista valmentajista, mutta ainakin minä haluaisin jotain näyttöjä myös valmentamisesta. Teemu on minun puolestani tervetullut Hokkiin pelaajaksi, apuvalmentajaksi tai vaikka pelaajakoordinaattoriksi.

Ehkä päävalmentajaksi voisi kysellä liigajoukkueiden A-junioreiden valmentajia? Suhteet kyvykkäisiin junioreihin voisivat olla eduksi ja valmentajakin saisi uralleen nostetta.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Isoja muutoksia ensikauden mestikseen ja sitä myötä joukkueisiin, kuten Hokkiin. Suljettusarja ensikaudeksi, a-junioreita kolme kokoonpanossa, joka ottelussa ja joukkuemärän kasvattaminen neljääntoista. Säästötoimista mestiksen pomo Aro puhui, mitä ne ovat joku pohjoinen - etelä lohkojako matkustamiskustannuksia pienentämään? Vai mitä muuta? Nyt tiedän tunteen miltä liigajoukkueitten kannattajista tuntuu, kun karsintoja ei ole. Sellainen viimeinen pelko joukkueen rakentamisesta ja sen epäonnistumisesta puuttuu nyt itseltä.

Ensikaudella siis pitää olla kolme a-junioria kenttäpelaajana kokoonpanossa, tämähän on sinällään huippuhomma. Kemppaisella ja Paakkolalla onkin sopimukset sopivasti ja siihen vielä vähintää yksi pelaaja hakemaan kokemusta ja kehittymään. Nuoret saavat väkisin mahdollisuuden ja tämä lisää varmasti vetoa a-juniorijoukkueeseen, koska ovet ylöspäin ovat pakostakin auki. Suljettu sarja, mutta en silti lähtisi aivan surkealla tai menneen kauden rosterilla ratsastamaan ensikauteen. Olisi uskottavuus kannattajien, yhteistyökumppanien ja yleisön silmissä koetuksella, sellainen joukkue millä pääsee playoffseihin niin katsojiakin löytyy hallille.

Valmentajakysymykseen nyt sellaista, että joku aikaisemminkin valmentanut ja mahdollisesti pitemmällä sopimuksellla (siis seuran optiolla) Virtala on huippujätkä kaukaloon tai vaihtoautioon, mutta ei ehkä samaa kuin menneellä kaudella, että suoraan kaukalosta penkin taakse. Voi onnistua, mutta riski on, niinkuin Heikkisen kohdalla kävi. En tiedä suostuisiko Virtala pelaamaan, sillä palkalla, jota Hokki kykenee maksamaan, mutta mielellään näkisin maestron päättävän uransa Hokissa ja sitten penkin taakse kakkosvalmentajaksi tai urheilutoimenjohtajaksi, niinkuin WLUK ehdotti. Mahdollisuus on rakentaa "kalliimpi" kärki ja kaksi kenttää eteenpäin pyrkiviä nuoria lupauksia, tämän luin Rokin ketjusta.

Hokin tukikampanja etenee, hyvin on nimiä listassa, toivottavasti kaikki nimimerkit, jotka Hokkia kannattavat ovat osallistuneet, myös nimettömänä voi osallistua tai firmansa kautta. Pitää itsekkin lippupaketti ensisyksyn uusittuun mestikseen hommata.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös