MM-kisat peruttu?

  • 11 446
  • 60
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Harmittava asia tämäkin. Mutta ihmisten terveys tässä kuitenkin se tärkein asia. Ankea kevät tulossa kiekosta hengittäville ja eläville seuraajille. Ensi vuoden kisat sitten ainoa turnaus ennen Pekingin Olympialaisia.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Kummola toistaiseksi kiistää väitteen kisojen perumisesta.

Tämä vain vahvistaa asian. Lähde voi Hockey Newsilla olla myös Sveitsin puolelta.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
THN siis 'tietää', että kisat on peruttu ja asialle tulee vahvistus tulevina päivinä.

Kummolan mielestä ei kannata luottaa Hockey Newsiin ja IIHF:n mukaan turnauksen statuksessa ei ole tapahtunut muutosta.

Viikonlopun jäljiltä kenties olemme viisaampia kuka on lähimpänä totuutta.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Tulee kyllä ankea kevät tällaiselle urheiluniilolle. Ei helvetti.

Tämä. Ja siis ymmärrän asian täysin, vakava asia johon pitää suhtautua asianmukaisesti. Mutta silti, masentaa aivan helvetisti. NHL menee varmasti kohta säppiin, formulat mahdollisesti myös. MM-kisat peruuntuu, jalkapallon EM-kisat.. Voi penis.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Tämä. Ja siis ymmärrän asian täysin, vakava asia johon pitää suhtautua asianmukaisesti. Mutta silti, masentaa aivan helvetisti. NHL menee varmasti kohta säppiin, formulat mahdollisesti myös. MM-kisat peruuntuu, jalkapallon EM-kisat.. Voi penis.
Eikä unohdeta olympialaisia. Eletään kyllä melkoisia aikoja.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Vai käykö tässä niin, että NHL- kausi loppuu ja mm-kisat järjestetään? Kaikkien aikojen kisat!
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Nyt olis Rassella tuhannen taalan paikka järjestää iso lehdistötilaisuus. Aiheena isänmaallisuus ja kuinka innoissaan hän on saadessaan ilmoittaa, että on kevään mm-kisoissa Suomen käytettävissä.
Iltalehti kerennyt näemmä tehdä jo uutisen tästä.

MM-kisat isosti uhattuna: Rasmus Ristolainen harmissaan päätöksestä - "Kisat kiinnostavat"

12.03.2020 klo 19:49
Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen on harmissaan korona-viruksen aiheuttamasta pandemiasta.


Rasmus Ristolainen Buffalo Sabresin paidassa. AOP
MM-kisat kiinnostaisivat Buffalo Sabresin puolustaja Rasmus Ristolaista. Aiemmin Ristolaista ei ole MM-kisa jäillä nähty, mutta tämä vuosi olisi poikkeus.
– Olen informoinut Leijonien general manager Jere Lehtistä päätöksestäni. Olisin ollut lähdössä mukaan. Olin vielä syksyllä ei mieltä. On ollut niin raskas kausi täällä NHL:ssä, joten haluaisin jatkaa tätä kautta, Ristolainen kertoo Iltalehdelle.
Heikko kausi
Buffalo Sabres voitti maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa Washington Capitalsin 3-2. Ristolainen keräsi pelissä tehot 0+1. Silti Sabres jää kauas NHL:n pudotuspeleistä. Huonosti sujunut kausi oli pelaajille haastava.
– En olisi uskonut, että näin raskas kausi voi tulla. Harmittaa koko joukkueen puolesta tämä kausi, Ristolainen jatkaa.

Ristolainen on jättänyt useana keväänä MM-turnauksen väliin.
– Mun kieltäytymisissä ei ole mitään yhtä syytä tai tekijää. Joka kevät päätöksen takana on ollut eri syy. Joskus se on ollut sopimustilanne, joskus kolhut ovat estäneet MM-pelit, mutta nyt tilanne olisi eri, turkulainen täsmentää.
– Tapasin talvella Jukka Jalosen ensimmäisen kerran. Olisi ollut kiva työskennellä hänen kanssaan. Harmittaa, jos se ei nyt onnistu.
Iso vastuu
25-vuotias puolustaja on pelannut runkosarjassa 69 ottelua ja kerännyt niissä 33 (6+27) tehopistettä. Miehen plus-miinus-tilasto näyttää lukemaa -2. Ristolainen oli jälleen Sabresin puolustuksen työhevonen ja pelannut keskimäärin 24 minuuttia ja 38 sekuntia ottelua kohden.
Sabresin alkukausi oli hyvä, mutta tammikuussa joukkueen pelivire lässähti. Samalla tavalla kulki suomalaisen peli.
– Tammikuuhun asti pelini oli todella hyvää, sen jälkeen meni ihan päin helvettiä. En ole ollenkaan tyytyväinen. Hyvästä pelivaiheesta on kuukausia aikaa eikä sitä kukaan enää muista. Päällimmäisenä kaudesta jää mieleen iso pettymys. Nyt pitää katsoa positiivisesti kohti kevättä, turkulainen ynnää.
 
THN siis 'tietää', että kisat on peruttu ja asialle tulee vahvistus tulevina päivinä.

Kummolan mielestä ei kannata luottaa Hockey Newsiin ja IIHF:n mukaan turnauksen statuksessa ei ole tapahtunut muutosta.

Molemmat ovat oikeassa. Kisat tullaan perumaan, mutta IIHF ei ole vielä asiasta tiedottanut. Kummola on siis oikeassa, että status ei ole muuttunut. Se muuttuu siinä vaiheessa kun IIHF tiedottaa kisojen perumisesta. Siitä on kuitenkin varmasti jo päätetty ja tähän tietoon THN vetoaa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Tulee kyllä ankea kevät tällaiselle urheiluniilolle. Ei helvetti.
Älä muuta sano. Kaikki muu on jotenkin vielä nieltävissä, varsinkin koska nuo futiksen EM-kisat voidaan siirtää vuodella. Mutta kesäolympialaisten siirto kahdella vuodella, kuten jossain jo luki, olisi kyllä kammottava juttu. Se on jotenkin tämmöiselle pikkulapsesta saakka olleelle kovalle penkkiurheilijalle se kaikkein rakkain ja pyhin urheilutapahtuma, joka toistuu vain kerran neljässä vuodessa.

Puhumattakaan nyt tietysti itse urheilijoista. Kaikki ymmärtää varmaan, millainen merkitys kisojen siirrolla olisi heille. Mutta onneksi aikaa on vielä kohtalaisen paljon.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Jos näitä kisoja ei syystä taikka toisesta perutakkaan, niin ei siellä välttmätää nähdä yhtään änärimiestä. Nimittäin jos nhl:n kausi jatkuukin vaikka 3 viikon päästä on pelit nahilassa aivan kesken, kun kisat alkaisivat.
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Mistähän ovat saaneet päähänsä, että muka täysin peruttaisiin kisat?

Vai ovatkohan ymmärtäneet väärin sen IIHF:n uusimman laajimman tiedotuksen asiaan joitakin päiviä aiemmin silloin laajasti uutisoituna ja uutisoineet nämä uusimmat uutisen tekeleensä sitten osin IIHF:n uutishiljaisuuden takia 'perumisena'?

IIHF:llä on 1-3 päivän sisällä tämän päivän jälkeen heidän uusin laajempi kokouksensa ja eihän tuolloinkaan olla enintään perumassa muuta kuin vain ne MM-kisojen alemmat sarjat jotka osuvat huhtikuulle ja siinäkin tapauksessa vielä näillä näkymin esimerkiksi Jääkiekon MM-kisojen 1. Divisioona saattaa vielä pelastua ainakin sarjalohkonsa A:n osalta kun sekin kuitenkin on toiseksi korkeimman sarjatason korkeampi tasoluokka.

Vielä tuolloinkin tilanne saattaa vielä lykkäytyä mikäli esimerkiksi kisoille tulisi esimerkiksi varakisaisännät varsinaisten sellaisten paikalle jolloin ehkä vasta maaliskuunkin lopussa nähdään lopullisempia tilanteita pahimmassa tapauksessa kerralla.

Mikäli huhtikuun alemma MM-kisat peruttaisiin niin varsinaisten MM-kisojen kannalta vielä odotettaisiin tai ne pelattaisiin toukokuussa myöhemmin.

Kun niihin sentään vielä tosiaan on aikaa joskin ei paljoa enempää ja loppukuun tai huhtikuun aikana nähdään, että miten käy.

Tosin välillä kyllä kun tätä koronatilannetta väistämättä miettii niin ehkä nk. Lopullisen perumisen sijaan saatetaan ehkä nähdä vielä kisoja yksinkertaisesti vain myöhemmin tänä vuonna erikseen.

Ikävää olisi kyllä sellainen tilanne missä yksinkertaisesti edes myöhemmin kesän päätteeksi tai syyskaudella mitään ei nähtäisi ennen ensi vuotta.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Sveitsissä viimeisen vuorokauden aikana 842 uutta koronatapausta ja yhteensä nyt 2217 varmistettua tartuntaa. Eli siellä ei kyllä kisoja tänä vuonna pelata. Ja jos ne jossain muualla pelataankin (esim. Malissa tai Bahamalla), niin Kazakstan, Tanska, Italia ja Yhdysvallat ainakin ovat todennäköisiä poisjääviä maita. Mikä oikeasti maksaa ettei kisojen perumista saada lopullisesti viralliseksi ja julkiseksi? Näyttäisi siltä että kisojen sivuilla lipunmyynti pyörii edelleen normaalisti ja majoituspakettejakin siellä myydään. Aikooko IIHF tehdä rahaa sillä että jotkut ostavat pääsylippuja sitä varten että laittavat ne kotinsa seinälle kehyksiin muistona keväästä 2020?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös