Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  • 2 488 692
  • 16 370

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tätä loppuvuotta halua oikeasti uskoa todeksi. Liigan pleijarit(Lukon loistava vire),NHL pleijarit, lätkän mm, futiksen em ja muut futikset. Ja vielä jos Formulat menee vituiksi niin ei tätä osaa sanoiksi kuvailla... Penkkiurheilijan painajainen!

Jep, onhan tämä penkkiurheilijalle ihan hanurista. Vaikka itsekin huulta tästä heitän ja suhtaudun asiaan kepeästi, niin kyllä yhteiskunnan toimenpiteet on helppo ymmärtää. Halutaan minimoida riskejä, ei haluta potentiaalista terveydenhuollon painajaista, ja kyllä noilla toimenpiteillä varmaan ihmishenkiä säästetään (riskiryhmät).
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Ei hän noita missään nordiksella tarvitse pelata. Tarvitaanko samaa määrää järjestyksen valvojia? Aivan helvetisti halvempaa kuin normi peli.
Meinaatko että nuo lähetykset saadaan mistä tahansa hallista toteutettua? Ja aivan helvetisti kalliimpaa kuin normaali peli. Puuttuu tulopuolelta menoja kuittaamasta puolivälierässä se 8000 ihmistä/kotipeli jotka ovat keskimäärin 35€ lipustaan maksaneet. En saa tuosta ilman yleisöä mitenkään helvetisti halvempaa.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Ainakin Iltalehdessä olevan kuvan perusteella korona -virus vaikuttaa urheilusarjoihin paitsi huippu tasolla myös muillakin tasoilla.
 

Liitteet

  • Näyttökuva 2020-3-12 kello 17.51.21.png
    Näyttökuva 2020-3-12 kello 17.51.21.png
    546,7 KB · kertaa luettu: 354
Suosikkijoukkue
TPS
Runkosarja loppuun ilman yleisöä ja sitten kattellaan.

Ilman yleisöä kausi viedään loppuun kaikissa tapauksissa, mutta kuinka pitkään Liiga yrittää taistella tätä vastaan?

Pelaajat ja seurat varmaan halunnevat pelata pudotuspelit edes jotensakin maaliin, mutta onnistuneekohan mitenkään. Yksikin pelaaja tai joukkueen jäsen sairastuu, sitä kautta karanteenit kaikille, ja siihen loppuu sen joukkueen kausi hetimiten. Kumpi on pienempi paha, lopettaa kausi tässä ja nyt vai jättää pudotuspelit kesken?
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
pleijarit voitaisiin pelata lyhennettynä tyhjille katsomoille?

En usko, että ehditään toteuttaa. Huomenna tai viimeistään viikonloppuna ilmoitetaan, että koulut ovat suljettuna seuraavat kaksi viikkoa. Vielä eivät uskaltaneet.

Kerrasta poikki olisi mielestäni melkein sama kuin arvotaan mestari suoraan. Painotettu arvonta ja kaikki 10 mukana. Uskon, että olisi vuoden katsotuin lähetys. *hymiö
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Kuten joku jo toisaalla mainitsikin, onneksi tämä ei tapahtunut esim. Tammikuussa. Siinä olisi moni seura taloudellisesti aika hapoilla. Nyt menetetään (mitä todennäkisimmin) "vain" pleijarit ja pari runkkarimatsia.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voisikohan yrittää vetää pudotuspelit ilman yleisöä typistetyllä ja nopeutetulla ohjelmalla.

Runkosarjan 7. - 10. ja 8. - 9. paras yhdestä.

Puolivälierät, välierät, finaalit kaikki paras kolmesta ja pronssiottelu paras yhdestä.

Tämä ohjelma olisi vedettävissä läpi noin parissa viikossa.

Tai tarvittaessa myös puolivälierät, välierät ja finaali paras yhdestä.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Paras viidestä pleijarit ottelurytmityksellä koti-koti-vieras-vieras-koti. Näin voisi pelata hieman tiuhempaan tahtiinkin. Osakompensaatio menetetyistä lipputuloista Telialta olisi kummankin osapuolen etu.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Jos tämäniltainen nyt jäisikin kauden viimeiseksi lätkäkierrokseksi, niin yritetään nyt edes nauttia jäljellä olevasta jääkiekosta. Ei tämä tilanne varsinaisesti palvele ketään, mutta ei mikään urheilutapahtuma mene tärkeysjärjestyksessä yleisen terveystilanteen turvaamisen edelle.

Meille kaikille on annettu vain tämä yksi elämä aikaa, siinä ei joku yksittäinen menetetty playoff-kevät hirveästi paina vaakakupissa, kun pelissä on koko kansan terveys. Silloin on syytä minimoida kaikki ylimääräiset ja tarpeettomat riskit, kuten nyt olemme tekemässä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jääkiekon SM-sarjan kausi 1929–1930 peruutettiin liian leudon talven aiheuttaman huonon ulkojäätilanteen vuoksi. Esimerkiksi Helsingissä koettiin ensimmäinen koko vuorokauden mittainen pakkasjakso vasta tammikuun lopulla.[1] Talvi oli Suomessa tilastollisesti 1900-luvun toiseksi lauhin.

Vuoden 1940 Jääkiekon SM-sarja peruttiin talvisodan takia. Sodassa kaatuneiden joukossa olivat muun muassa Tampereen Ilveksen kapteeni ja yksi Suomen parhaista jääkiekkoilijoista Jussi Tiitola, sekä jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Aaro Kivilinna.

Vuoden 1942 jääkiekon SM-sarja peruttiin jatkosodan takia. Asemasotavaiheen aikana oli mahdollista pelata joitakin yksittäisiä ystävyysotteluja.

Vuoden 1944 jääkiekon SM-sarja pelattiin samojen kahdeksan joukkueen kesken kuin edellinenkin kausi. Sarja jäi kesken, kun Helsingin Kaisaniemen kenttä tuhoutui suurpommituksissa helmikuussa 1944. Tässä vaiheessa sovittiin, että mestaruuden ratkaisemiseksi pelataan vielä kaksi ottelua: Ilves–Tarmo ja Ilves–KIF, ja jos Ilves voittaisi molemmat, se olisi mestari. Ilves voittikin Tarmon, mutta pommitus Kiffen-ottelua edeltäneenä yönä katkaisi liikenneyhteydet Tampereelle, eikä ottelua voitu pelata. Näin mestaruutta ei 1944 jaettu.

Tuossa aiemmat neljä kesken jäänyttä.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Tämä ohjelma olisi vedettävissä läpi noin parissa viikossa.

Tai tarvittaessa myös puolivälierät, välierät ja finaali paras yhdestä.

Paras yhdestä mallilla saataisiin jo nykyisteb suunniteltujen pudotuspelipäivien osalta alle viikossa.

TI 17.3 säälit
To 19.3 puolivälierät
LA 21.3 Välierät
MA 23.3 Finaali (ja pronssiottelu, jos se halutaan pelata)
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Hah, telia äijä puhuu kuin olisi tärkeä kierros tulossa. Mainokset pyörii, järjestysmiehiä on, musiikki soi ja katsojia ei laisinkaan. Sairasta.
 

AB84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Columbus Blue Jackets, New England Patriots
Pudotuspelit loppuun pienemmissä halleissa joiden yleisökapasiteetti on max 1000. Tunnelma välittyy myös telian kautta.
Monestakohan tuon kokoluokan hallista löytyy joustokaukalo, mikä on käsittääkseni vaatimus liigapeleihin
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Iso "lasku" tulossa näillä näkymin. Voi olla kauaskantoiset seuraukset, jos jollain joukkueella on jo ennestään tiukkaa tai all in.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Monestakohan tuon kokoluokan hallista löytyy joustokaukalo, mikä on käsittääkseni vaatimus liigapeleihin
Saati Telian streamtiimin tarvitsemat yhteydet? Vähissä varmaan ovat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös