NHL Trade Deadline 2020 – seurantaketju

  • 81 267
  • 489

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Eikös se ole ihan hyvä juttu että näistä alemman tason pelaajista suostutaan maksamaan ylipäätään jotain?

<clip>

Kreider teki nyt jatkot ja hän on toki parempi pelaaja kuin Tomas, mutta jos alkaa näyttää että jollain GMllä jää tyhjää käsiin, niin Tatar saattaa alkaa näyttämään houkuttelevalta ainakin epätoivoisten silmissä.

On. Peca = good riddance. Odottelenkin tässä lähinnä sitä tuttua ja oletettua "I feel that we have the right pieces..." -lausuntoa, jotta lokakuussa voidaan aloittaa taas uusi Vuoteni Murmelina -kausi.

Aika monesta epätoivoisesta siirrosta, joiden ydinpalasen tilalle olisin ollut valmis vaihtamaan Tatarin nimen on jo uutisoitu viime päivinä. Pahoin pelkään, että viime viikon voitot sysäsivät joukkueen taas siihen keskinkertaisuuden limboon, joka ei johda yhtään mihinkään. Toivon olevani väärässä.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Miksi hmeessä Simmonds halus Buffaloon? Oli vielä hyväksyny vielä siirron. Simmondsilla oli vielä ntc pykälä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
OIlers antoi vaihdossa kaksi toisen kierroksen varausvuoroa. Hyvä hinta Athanasiousta.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kälkärissä tapahtuu jotain?

[MEDIA=twitter]1232007677678620672[/MEDIA]
 

Ralph

Jäsen
Johnny Gaudreau olisi kyllä hyvä laituri Avalanchelle. Vaihtuukohan suoraan Tyson Jostiin vai joutuuko Flames pitämään puolet Gaudreaun palkasta?
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Varmaam lähti käymään kusella ja saa Twitterin sekaisin.

Tämä on kyl aika liipaisinherkkä päivä, joten toivoisin joidenkin pelaajien ja seurojen vähän pelleillä juuri näiden treenien osalta.
Sama tuli itellä mieleen. Kohta tulee JohnnyHockeyn twiitti: "olen kakalla".
 

Maatta

Jäsen
Jos pelaajalla on kahden suunnan sopimus ja siinä tietty määrä pelejä joiden jälkeen palkka muuttuu AHL->NHL, niin miten palkanmaksu ja palkkakatto jakautuvat ostavan ja myyvän seuran välillä mikäli tarvittavat ottelut tulevat täyteen uudessa seurassa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös