NHL-huumoria

  • 2 651 635
  • 5 135

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby, Rock of Gibraltar
Mielikuva Phil Kesselistä deepthroattaamassa hodaria oli kyllä just se mielikuva minkä halusin perjantai-iltaan.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Tämmöinen uusi idea tulevaan all stars tapahtumaan


En kyllä tykkää yhtään
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Harmittaa ettei nykyinen Pittsburgh Penguinsin maalivahti Tristan Jarry ehtinyt koskaan pelaamaan samassa organisaatiossa muutama vuosi aiemmin torjuneen John Curryn kanssa. Siinä olisi ollut varsin mielenkiintoinen maalivahtikaksikko, Jarry-Curry.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mr. Taksi trollaa nuottiyleisöä. Priceless olkoon kuinka vihollinen.

[MEDIA=twitter]1221258794644185088[/MEDIA]
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals




Charan sakkoja koskevan twiitin kommenttiosiossa Bostonin kannattaja "Bruce" tarjoilee namupassin, josta muut lapioivat kiekkoa hartaasti sisään. Ja tuo pyristely ja silmien sulkeminen senkin jälkeen, kun todisteita osumasta on tarjoiltu jopa liikkuvan kuvan muodossa lisää tästä ketjusta saatavaa huumoriarvoa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
below average wings fan -niminen twitteristi pisti kyllä pajatson aika komeasti typötyhjäksi tuolla Brucen kommentin alla.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Haha, mitä vittua tossa edes tapahtuu? McElhinney tönäisee Compheria ja sitten tekee jonkun kuperkeikan ja kuolee pää jäässä perse ylhäällä. Sitten keksii alkaa pitelemään jalkaansa.
Jep, ite ottaa kontaktin ja joo varmaan kylelteen siinä voi kaatuakin, mutta tuo lisäkuperkeikka ja jalan pitely. Komeeta... Sakkoja lienee luvassa.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
[MEDIA=imgur]iD4FNfp[/MEDIA]
 

Myrkky

Jäsen
Kyllähän Steve Danglen avautuminen öisistä tapahtumista kuuluu tänne. Mies on ennenkin ja usein meuhkannut, mutta nyt ollaan sillä tasolla että ihmettelen miksi ei silmät tippuneet päästä, sen verran pullisteli.

Tykkään kyllä Danglen videoista ja huumorista, mutta mun makuun, sunnuntai-iltapäivän rauhaan,nyt oli ihan liikaa huutoa ja kirkumista. Tuun kai vanhaksi. Kattelin yöllä ton pelin ja se oli kyllä katsomisen arvoinen kaikessa draaman kaaressaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös