Colorado Avalanche 2019–2020

  • 242 244
  • 743

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Tuomari todistaa aitiopaikalla noin törkeän taklauksen eikä edes kakkosta? Toivottavasti tulee pelikieltoa jälkeenpäin. Tilanteessa on jo muita joukkuetovereita, ja silti pitää tulla lanaamaan. Yleensä olen vihannut Kadria missä pelaakaan, mutta kerrankin pisteet hänelle.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Eipä tuossa jäänyt Donskoillakaan mitään mitä olisi voinut tehdä toisin. Heitti kiekon päätyyn ja pää ylhäällä jatkoi luistelua. Taas oli tämmöinen kiekon luopumisen jälkäinen taklaus millä ei ole mitään merkitystä pelin kannalta kuin jyrätä vastustajan pelaaja kanveesiin. Olkapää ottaa kupoliin. En ymmärrä minkä sääntökirjan mukaan tuo ei ole edes jäähy.

Kadrille pisteet vaikka muuta hyvää sanottavaa ei miehestä ole.
 

Ralph

Jäsen
Lindgren taklaa Donskoita päähän ja Kadri käy vetämässä sikailijaa turpaan. Tuloksena Rangersin kahden minuutin ylivoima, vaikka joku olisi voinut luulla siitä seuraavan Avalanchen viiden minuutin ylivoima. Huvittavaa, miten DeAngelo halusi mennä kolmantena mukaan tappeluun, mutta Nichushkin jarrutteli ukon aikeet. Tuomarien pelastettua Lindgrenin, DeAngelo huuteli vielä jotain Kadrille. Rangersissa taklataan ns. kolmantena ja näemmä halutaan myös tapella kolmantena.

Taas tappio. Jotain uutta pitäisi Jared Bednarin ja kumppanien nyt keksiä Avalanchen peliin.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jos se Kadrin oletettu kilahtaminen piti tapahtua tällä kaudella, tuon parempaa hetkeä sille ei olisi voinut kuvitella. Lindgrenkin näytti olevan valmis vastaamaan samalla mitalla, mutta räpiköinniksi jäi ja pipi tuli. Taisi olla tuomareilta oikea liike keskeyttää tanssi tuohon kohtaan.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Kadrista, lyhyesti: Toronton kannattajana kaipaan häntä. Kadrin viimeöisestä, lyhyesti: en pidä tappeluista, mutta tällaisissa tapauksissa pieni muistutus on kohdillaan, eli Kadri teki kuten hyvä joukkuetoveri tekee.
 

Ralph

Jäsen
Ykkönen ja nelonen on löyty tuttuun hyvään muottiin.

Landeskog - MacKinnon - Rantanen
Burakovsky - Kadri - Nichushkin
Jost - Kamenev - Compher
Nieto - Bellemare - Calvert

Yöllä alkaa viiden ottelun kotiputki ennen tähdistöottelutaukoa. Nyt olisi hyvä ottaa peräkkäisiä voittoja, ettei kotietupaikka karkaa. Ensin vastassa väkevä Penguins, sitten suuri kilpakumppani Stars, alisuorittaja Sharks, mestari-Blues ja ... Red Wings.

Edellinen peli oli MacKinnonin uran 500. NHL-ottelu. Koossa 467 pistettä. Hänestä tuli Avalanche-historian 13. pelaaja, joka tuohon pelimäärään yltää. Edellä seuraavat 12: Hejduk, Sakic, Foote, McLeod, Landeskog, Tanguay, Duchene, Johnson, Forsberg, Stastny, Liles ja Yelle. Pisteissä MacKinnon on viidentenä ja Tanguay on edellä 21 pisteen päässä eli todennäköisesti tällä kaudella MacKinnon nousee pörssissä neljänneksi. Mutta kolmossijaan ja Forsbergiin on matkaa noin 250 pistettä, joten pari kautta saadaan venata sitä ohitusta nykytahtia. Maaleissa MacKinnon on myös viidentenä, mutta edellä on nyt Landeskog kuuden maalin päässä. Syötöissä MacKinnon on "vasta" kuudentena. Edellä Stastny 12 syötön päässä.
 

3za

Jäsen
Takkiin tuli, joukkueen kotisaldo 11-10 ja kymmenen edellistä kamppailua 3-7. Hieman samoja merkkejä ilmassa mitä oli viime vuonna vireen kanssa, vaikka avainpelaajat ovat kunnossa.

Katsoin ensimmäisen erän eikä Rantanen pelannut ylivoimalla kun maali tuli. Tilastojen perusteella on kuitenkin pelannut seuraavissa erissä. Hieman poukkoilevaa tuo peluutus tällä hetkellä.
 

Ralph

Jäsen
Taas jatkoajalla turpaan, taas Avalanche hukkasi johdon lopussa. Kasa tolppia ja hukattuja maalipaikkoja. Suurin osa kärkiäijistä umpijäässä. Ei hyvä. Stars uhkaa karata sarjataulukossa ja muut ajaa lähemmäs ja lähemmäs.
 

HaHa

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Nyt on kyllä vaikeaa melkolailla koko joukkueella. Valmennuksen pakan pyörittely ja peluutus viime aikoina, hmmmm.
Kas kunnei Kinnoni ei ollut jatkoajalla koko ajan jäällä. Pikku pikku ryöstöyritys Lindelliltä, ei mennyt häneltä tällä kertaa ihan nappiin ja pelasi itsensä ulos. Esahan paino pirun nätin maalin menemään ja niin nättiä hymyä perään että.
Toivotaan nyt voittoja ennen taukoa, olis vaan niin pirun tärkeää joukkueelle.
 

3za

Jäsen
Rantanen sai 5 ottelua kestäneen kiikariputken poikki, hieman tuurilla, mutta kuitenkin. Mikolta noin muuten mallikas esitys ja paremmalla viimeistelyllä useampikin syöttöpiste olis ollut mahdollista.

Blues vei peliä, mutta Binningtonin (7/11)huono päivä takasi kotivoiton. Varsinkin ensimmäisessä erässä paljon puolustuspään virheitä kotijoukkueella. Grubauerin heikosta torjuntaprosentista (87.5%) huolimatta oli kotijoukkueen parhaimmistoa Makarin, Rantasen ja Burakovskyn ohella. Kauden aikana niitä harvoja pelejä kun MacKinnon ei varsinaisesti loista vaikka maalin tekikin.
 

Ralph

Jäsen
Avalanchella on nyt kaksi voittoa alla, kun Blues-voittoa edelsi Sharks-voitto, jossa Avalanche torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä. Avalanchen ja HPK:n kannattajana jouduin seuraamaan 86 ottelua tätä kautta ennen kuin yksi nollapeli irtosi. Philipp Grubauer siinäkin pelissä pelasi ja vankistaa taas ykkösmoken asemaansa.

Avalanchella on nyt taas vähän parempi meno päällä, mutta edelleen Nazem Kadri, Gabriel Landeskog ja Mikko Rantanen ei loista. Andre Burakovsky sentään sai pitkän maalittoman putkensa poikki ja oli erinomainen Bluesia vastaan, mutta nihkeää oli hänelläkin ennen sitä. Rantanen on hyökkääjien sisäisen pörssin kakkosena 32 pisteellä, kun MacKinnonilla on jo 70 pistettä kasassa. Olkoonkin, että kaikki muut kärkihyökkääjät ovat kärsineet loukkaantumisista, onhan tuo ero järkyttävä. MacKinnonilla on ollut myös hieman nihkeämpää, kun aiemmin näytti siltä, että ajaisi Oilers-kaksikon kiinni nousten pistepörssin kärkeen. MacKinnonilla ehtikin olla hetken NHL:n paras piste per peli -tahti, mutta pari tehottomampaa peliä laski sitä. Silti koossa on nyt 70 pistettä 48 ottelussa eli 34 ottelua on aikaa tehdä 30 pistettä ja saada sata pistettä kasaan. Alle piste per peli, siis.

Ylivoima on ollut onnetonta viime aikoina. Ilman mielikuvitusta pikkunäppärää kiekottelua, mutta ratkaisevat vastustajan puolustusta murtavat syötöt puuttuvat. Toki MacKinnon, Cale Makar, Burakovsky ja miksei Rantanenkin ovat jatkuva laukaisu-uhka, vaikka eivät laukoisikaan suoraan syötöstä.

Avalanche pelaa poikkeuksellisen maanantain iltapäiväpelin tänään, kun Suomen aikaa kotipeli alkaa kello 22. Paikallista aikaa siis kello 13, kuten Bluesia vastaan. Vastassa ensi kerta tällä kaudella entinen rivarly-kumppani Red Wings. Red Wings painaa NHL:n selkeänä jumbona. Tämän pelin jälkeen alkaa pitkä tauko, kun seuraava ottelu on vasta helmikuun ensimmäisenä päivänä Philadelphiassa. Yksitoista päivääkö siinä nyt sitten on väliä. Tauko tulee tarpeeseen, mutta toisaalta ainoa, jolle se ei ole puhdas huilitauko, on MacKinnon. Joka sitä huilia ehkä nyt eniten ansaitsisi. Hän vierailee St. Louisissa tähdistöottelutapahtuman merkeissä.
 

3za

Jäsen
Ylivoima on ollut onnetonta viime aikoina. Ilman mielikuvitusta pikkunäppärää kiekottelua, mutta ratkaisevat vastustajan puolustusta murtavat syötöt puuttuvat.
Avsien ylivoimasta tulee tällä hetkellä mieleen Makar-MacKinnon-Makar-MacKinnon laukaus, tai sitten ylivoimaa ei saada pyöritettyä ollenkaan. Välillä on näyttänyt siltä, että MacKinnon kyllä yrittää saada poikittaissyöttöä Rantaselle, kun taas Makar "ei koskaan" syötä Rantaselle. Myös kokoonpanosekoilut/loukkaantumiset ovat varmasti sekottanu pakkaa ylivoimallakin.

Kaudesta 16-17 ylivoimalla koko NHL (GP - PPG - PP S%)
11. Rantanen 262 - 38 - 24.3 % (tällä kaudella 6 maalia 27.2 %)
19. MacKinnon 286 - 35 - 13.3 % (9 - 15.7 %)
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Rantanen sai 5 ottelua kestäneen kiikariputken poikki, hieman tuurilla, mutta kuitenkin. Mikolta noin muuten mallikas esitys ja paremmalla viimeistelyllä useampikin syöttöpiste olis ollut mahdollista.

Blues vei peliä, mutta Binningtonin (7/11)huono päivä takasi kotivoiton. Varsinkin ensimmäisessä erässä paljon puolustuspään virheitä kotijoukkueella. Grubauerin heikosta torjuntaprosentista (87.5%) huolimatta oli kotijoukkueen parhaimmistoa Makarin, Rantasen ja Burakovskyn ohella. Kauden aikana niitä harvoja pelejä kun MacKinnon ei varsinaisesti loista vaikka maalin tekikin.
Toki, voi olla maaginen syöttö mutta väittäisin että se maalinteko ei ole niin helppoa kuin minä ja "kaikki" muut ajattelee, siihen yleensä tullaan todella kovalla vauhdilla + pakin häirintä (tai minimissään pakin häirinnän uhka) + tieto että veska voi tulla patjallaan johtaa kyllä siihen että katsojan silmissä "varmat paikat" ei oikeasti ole varmoja.
Pointtina siis se että kun puhutaan "paremmalla viimeistelyllä" jutuista niin se on mielestäni turhaa.
Loppupeleissä kukaan ei tee jokaisesta mestasta maaleja.

Tuo siis vähän yleistä asiaa, sori että tuli sun viestiin.

Burakovsky on omasta mielestä ollut positiivinen yllättäjä, vaikka nimenomaan sitä odotinkin hänestä. Hankinnoista ehkä paras?
Landeskog, vaikka tehnyt tehtävänsä suht hyvin nin on omaan silmään pettymys, onko kukaan muu tätä mieltä?
 

Ralph

Jäsen
Pitkä tauko on ohi ja Avalanche hyppää yöllä kaukaloon Philadelphiassa. Flyers pelasi viime yönä Pennsylvanian paikallisottelun.

Joonas Donskoi on päässyt pelikuntoon ja pelaa Tyson Jostin sekä Matt Nieton kanssa. Colin Wilsonista on sanottu, että lisää leikkauksia käyty läpi ja tilanne on se, että lähinnä toivotaan, että pelaa vielä tällä kaudella. Täydessä kunnossa olisi erinomainen lisä pudotuspelijoukkueeseen.
 

3za

Jäsen
Jälleen kerran heikko puolustuspään pelaaminen takasi Coloradon tappion. Makarin heikko pelaaminen 3-1 maalissa sekä Gravesin poikkikentän syöttö 4-2 maalissa ovat suorituksia joilla ei voittoja tule.

Grubauerin tilasto on nyt tappiollinen, 14 voittoa 15 tappiota.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: HaHa

Ralph

Jäsen
"Venäläiskolmikko" Burakovsky-Nichushkin-Zadorov ottaa joukkuetta reppuselkään. Flyers-tappiossa Zadoroville ja Burakovskylle 1+1, Nichushkinille yksi syöttö. Nyt komeassa 6-1-voitosta Sabresista Burakovskylle 1+3, Nichushkinille 1+2 ja Zadoroville jälleen maali. Kadrille siinä sivussa 1+1. Burakovsky on ilmiliekeissä ja rikkoi uransa piste-ennätyksen runkosarjassa. Ykkösketjulla vähän uneliasta, vaikka maalin tekaisivatkin.

Sellainen nopea syväanalyysi. Seuraavaksi ei vastus hirveästi vaikene, kun vastassa on Senators.
 

Ralph

Jäsen
Mark Barberio heitettiin lainalle AHL:ään ja Calle Rosen nostettiin seiskapakiksi Avalanche-rosteriin. En tiedä miksei Barberiota voinut vain heittää waivereihin, kun ei sitä kuitenkaan kukaan poimi ja sen jälkeen olisi saanut siirrellä ees taas ainakin hetken aikaa.

Jonkun arvion mukaan Avalanchella olisi koko NHL:n helpoin runkosarjan loppuohjelma. 31 viimeisestä pelistä vain kahdeksan olisi pudotuspelijoukkueita vastaan, mutta en tiedä mihin tämä arvio perustuu. Nykyisillä sijoituksilla 12 peliä on pudotuspelijoukkueita vastaan. Mutta ei tosiaan vaikeimmasta päästä ole ohjelma. Konferenssin kolmea jumbojoukkuetta eli Kalifornian kolmikkoa vastaan on seitsemän peliä loppukaudesta. Siihen päälle idän heikoimmista joukkueista Senators on vastassa kahdesti sekä Red Wings ja Sabres kertaalleen.

Toki nyt kun näitä höpisee, Senators pesee yöllä lattiaa Avalanchella.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Toki nyt kun näitä höpisee, Senators pesee yöllä lattiaa Avalanchella.
Niin taisivat tehdä viime kaudellakin. Pidän Sensiä astetta parempana kuin Buffaloa, jonka puolustuspeli oli varmaan karseinta kuraa, mitä NHL:ssä on tällä kaudella nähty.
 

Ralph

Jäsen
Vähän päivitystä. Avalanche on äitynyt viiden ottelun voittoputkeen sen epäonnistuneen Flyers-pelin jälkeen. Kymmenen viime pelin saldo on nyt 8-1-1.

Senators kaatui 4-1 ja Cale Makar oli tehopelaaja saldolla 1+1. Sitten kaatui kovavireinen Blue Jackets 2-1 Nathan MacKinnonin tehtyä voittomaalin melkoisella laukauksella. Vierasotteluputki päättyi 3-2-voittoon Wildistä ja sen pelin isoin juttu oli Nazem Kadrin loukkaantuminen. Viime yönä kaatui sitten kotona Senators 3-0.

Philipp Grubauerilla on viimeiseen neljään peliin kolme päästettyä maalia ja 113 torjuntaa eli torjuntaprosentti 97,4. Senatorsia vastaan tuli kauden toinen nollapeli 34 torjunnalla. Avalanchesta tuli tuossa ottelussa myös kauden ensimmäinen läntinen joukkue, joka on tehnyt 200 maalia.

1. Lightning, 203 maalia (57 ottelua)
Maple Leafs, 203 maalia (57 ottelua)
3. Capitals, 202 maalia (56 ottelua)
4. Avalanche, 200 maalia (55 ottelua)

Avalanchella on vähiten otteluita pelattuna näistä ja NHL:n paras maali per peli -tilasto. Avalanche on myös voittoputken myötä vahvoilla divisioonan ja konferenssin kärkeen.

1. Blues, 73 pistettä (56 ottelua)
2. Avalanche, 72 pistettä (55 ottelua)
3. Stars, 69 pistettä (56 ottelua)

Bluesilla on viimeiseen yhdeksään peliin saldo 2-5-2, joka on hieman huonompi kuin Avalanchen vastaava eli 8-1-0. Starsilla keskiverto 5-3-1.

Kadri siis loukkaantui Wildiä vastaan ja häneltä jäi väliin Senators-ottelu sekä varmasti muutama ainakin lisää. Ketjut meni hieman uusiksi, kun Andre Burakovsky siirrettiin ykkösen ruotsalaiseksi, vaikka hänellä meni lujaa Valeri Nichushkinin kanssa. Toisessa ketjussa on nyt Gabriel Landeskog, J.T. Compher ja Joonas Donskoi. Nichushkin pelaa Pierre-Edouard Bellemare ja Matt Calvert sekä loput eli Vladislav Kamenev, Tyson Jost ja Matt Nieto pelaa nelosessa.

Avalanchella on nyt neljä kotipeliä lisää. Kolme kovaa itäistä vastusta ja yksi ulkoilmaottelu. Seuraavaksi vastassa on Capitals ja viikonloppuna se ulkoilmaottelu Kingsiä vastaan. Ensi viikko alkaa Lightningin kohtaamisella ja perään Semyon Varlamovin paluu Denveriin eli Islanders vastassa sitten.

Siirtoikkunan sulkeutumiseen on vielä pari viikkoa. Katsotaan, josko Avalanche tekisi jotain. Mielelläni näkisin sekä hyökkäykseen että puolustukseen syvyyshankinnan. Ei tarvitse hommata mitään isoa nimihankintaa, ellei Kadrin loukkaantuminen ole vakava. Puolustukseen joku kokenut peruspakki seiskapakiksi, kun Mark Barberio on surkea. Hyökkäykseen joku uusi colinwilson, kun oikeaa ei taida jalkeille saada.

Puolustukseen esimerkiksi Zach Bogosian, Marco Scandella tai Ron Hainsey voisi olla ihan kiva veto, kun kaikilla on sopimus katkolla. Hyökkäykseen löytyisi samoista jengeistä Johan Larsson, Nick Cousins ja Tyler Ennis, jos samalla kaupalla halutaan pari pelaajaa kerralla.

Tällainen pintaraapaisu nykytilanteeseen.
 

Ralph

Jäsen
Nazem Kadrista on toistaiseksi sanottu vain hyvin epäselviä arvioita. "Ehkä 4-6 viikkoa" on niin hämärää, että vähän tässä pelkää pitkää sairauslomaa. Siis pidempää kuin tuo kuukausi.

Avalanche voisi olla kiinnostunut Jean-Gabriel Pageau'sta. Monipuolinen kaveri, joka saisi ison roolin alivoimalla. Voi pelata keskellä tai oikealla laidalla. Rightin mailasta plussaa nykyiseen hyökkäykseen verrattuna. Tarvetta on nyt, kun Kadri on sivussa ja sen jälkeenkin alemmissa ketjuissa. Muuten olisi hyvä hankinta, mutta pelkään hinnan olevan liian kova.

EDIT: Yöllä sitten Capitals.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Voittoputki katkesi kovaa Capitalsia vastaan ja kyllä harmittaa. Ensimmäisessä erässä 2-0 tauluun ja toisessa erässä tarjotaan kahden miehen ylivoimaakin, mutta lisää maaleja ei Avalanche saa tehtyä. Sitten Avalanche itse jäähyilee ja Capitals iskee pari ylivoimamaalia.

Minuutin ajan kahden miehen ylivoimaa, mutta todella heikkoa tekemistä. MacKinnon haki omia ratkaisuja, toki ideaa oli kun Landeskog oli maalilla ohjaamassa ja tekemässä maskia, mutta kyllä kahden miehen ylivoimalla pitäisi suoraan syötöstä saada vetoja.

No, ei voi mitään. Homma jatkuu ylihuomenna ulkoilmaottelussa Kingsiä vastaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Nazem Kadrista on toistaiseksi sanottu vain hyvin epäselviä arvioita. "Ehkä 4-6 viikkoa" on niin hämärää, että vähän tässä pelkää pitkää sairauslomaa. Siis pidempää kuin tuo kuukausi.

Avalanche voisi olla kiinnostunut Jean-Gabriel Pageau'sta. Monipuolinen kaveri, joka saisi ison roolin alivoimalla. Voi pelata keskellä tai oikealla laidalla. Rightin mailasta plussaa nykyiseen hyökkäykseen verrattuna. Tarvetta on nyt, kun Kadri on sivussa ja sen jälkeenkin alemmissa ketjuissa. Muuten olisi hyvä hankinta, mutta pelkään hinnan olevan liian kova.

On kyllä paha loukki tähän kohtaan. Voi hyvinkin johtaa Pageaun hankkimiseen, kun on likipitäien ainoa vapaana oleva kunnon sentteri ja tuohon Kadrin rooliin myös sopiva.

Sakic tuskin ihan heti hötkyilee, vaan tarkistaa muutaman oman junnun tason enstöikseen.
 

Ralph

Jäsen
Kyle Connor -huhusta täytyy mainita, että se ei varmastikaan liity Nazem Kadrin loukkaantumiseen. Avalanchen on väitetty aiemminkin tällä kaudella metsästävän laituria, Taylor Hallia nyt ainakin, joten Connor on jatkumoa tuolle.

Vähän hullutelua, mutta jos Avalanche hommaisi ensin Connorin ja perään Senatorista rentalina Jean-Gabriel Pageau'n, niin johan näyttäisi hyökkäys melkoiselta. Senatorsiin voisi matkata jonkun varausvuoron seurana Matt Nieto, koska hänelle ei enää olisi tilaa ja sopimus katkolla. Ei siis sillä, että Senators häntä metsästäisi vaan puhdas rosteripelaajan antaminen kyseessä.

Kyle Connor - Nathan MacKinnon - Mikko Rantanen
Gabriel Landeskog - Compher/Pageau - Andre Burakovsky
Valeri Nichushkin - Compher/Pageau - Joonas Donskoi
Tyson Jost - Pierre-Edouard Bellemare - Matt Calvert

Kyllä siinä kelpaisi metsästää konferenssin kärkipaikkaa ja runkosarjan lopulla vielä Kadri tuohon päälle.

Mutta katsotaan nyt tuleeko ylipäänsä ketään hyökkäykseen. Puolustajaa kaipailisin yhä. Kuusikko on nyt hyvä ja toimiva, mutta yksi loukkaantuminen ja jengissä on rako, kun seiskapakki on tasoa markbarberio. Eli joku rental sinne puolustukseen seiskapakiksi, joku sellainen jonka uskaltaa laittaa kentälle.

Kymmenen päivän jälkeen ollaan viisaampia, että mitä Joe Sakic ja kumppanit haluavat vahvistaa ja kellä.
 

3za

Jäsen
Toivoisin Avalanchen hankkivan laitahyökkääjän, ja miksei sentterinkin. Pieni miinus tulevaan pariin viikkoon on se, ettei Avsilla oli ensi kesälle 2nd rnd varausta.

Landesgkog - MacKinnon - Rantanen
Burakovsky - Kadri - ??
Nichushkin - Compher / ?? - Donskoi
Nieto / Jost
- Bellemare - Calvert

Käytettävissä siirtoihin (ja Kamenev)


Sentteriksi: ainoa järkihankinta on Pageau, muut mahdolliset mm. Jumbo Joe, Filppula, Tierney ovat tasoltaan Compherin luokkaa joten en näe järkeä heidän hankinnassa. Tunnehankintana Joe Thornton partoineen päivineen remmiin mukaan metsästämään Stanley Cuppia.

Laituriksi: Tyler Toffolli, joukkueessa ei liikaa raitin miehiä ole. Mike Hoffman, Florida kamppailee pleijaripaikoista joten hieman kysymysmerkki tämä treidi, mutta ilmeisesti heillä puolustaja hakusessa. Zadorovin vois laittaa Floridan aurinkoon. Granlundin Mikke, ehkäpä se kaikkein epärealistisin vaihtoehto.

Ojennan myös peukalon ylös mikäli joukkue lähtee hakemaan treidiä BB:n kautta, riippuen toki millaisesta kaupasta olisi kyse.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kyllä mulle Connor kelpaisi vaihdossa Byramiin ja Kameneviin + hilut. Mutta miksi Jets suostuisi tuohon kauppaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös