St. Louis Blues 2019–2020 – gloria

  • 67 934
  • 189

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tosiaan Fabbri sitten mentiin treidaamaan Detroittiin ja takaisin tuli Jaakoppi De La Rose. Joskus junnu mömmökisoissa olen kaverin nähnyt pelaavan, muuten täysin tuntematon kaveri en edes muista hänen peliesityksiä NHL peleissä wingesjä vastaan. Luettu, että kaveri olisi hyvä alimpien ketjujen 2-suunnan laituri joka näköjään pystyy ottamaan myös aloituksia, ~42 pinnan aloitusrossa vedelly muutama vuotena.


Fabbrista sen verran, että kaveri oli aikoinaan eli useampi vuosi sitten ainut nuottihyökki minun silmään, joka pystyi mätsäämään/pysymään mukana Tarasenkon pelinopeudessa.

Loukkaantumisten jälkeen Fabbri ei minusta koskaan saanut kunnollista mahdollisuutta top6 rooliin ja oikeata peliaikaa ylivoimaankaan. Erittäin hyvä haku Detroitilta ottaa Fabbri. Potenttiaalia löytyy vielä ja toivottavasti saa mahdollisuuden uudessa ympäristössä. Detroitin nopea pelityyli pitäisi kaiken järjen mukaan toimia hyvin Fabbrille.

DLR:stä en sano mitään ennen kuin ole nähnyt kaverin kentällä, mutta äkkiseltään luulisi hänen sopeutuvan hyvin 4-ketjuun Sundqvistin ja Barbashevin kanssa.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Klim Kostin on nostettu ylös San Antoniosta. Kostin tekee debyytin joko perjantaina tai lauantaina. Loistava uutinen vaikka tässä on ollutkin muutama outo moovi Armylta, kutsua tryoutille Brouwer ja McGinn.

[MEDIA=twitter]1194668322471763968[/MEDIA]

[MEDIA=twitter]1194670203449356289[/MEDIA]


Olen nähnyt yhden ottelun De La Roselta ja kaveri on ihan ok, tarvitsee aikaa nuottimaiseen pelaamiseen. Ehkä hieman näkyy, että mailaa puristaa ja yliyrittämistä.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Onko tämä se päivä kun Klim Kostin tekee debyytin. Oi, että tätä on odotettu jos se tapahtuu.

[MEDIA=twitter]1195772504012460037[/MEDIA]

[MEDIA=twitter]1195772751249920002[/MEDIA]
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Voihan vittulan väki. Blais lekurille. Oikean käden ranne menny. 10vkon päästä uudelleen arviointi.

[MEDIA=twitter]1197315506946138112[/MEDIA]


Brouwer signattu. 750k 2-suunnan 1-vuoden pahvilla.[MEDIA=twitter]1197316241360338946[/MEDIA]
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ensi yönä nähdään sitten 90-luvun nuottipaitoja, jotka jakaa mielipiteet. Itse kyllä diggaan näistä.
 

Liitteet

  • Blues vintage 1.jpg
    Blues vintage 1.jpg
    283,4 KB · kertaa luettu: 521

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Sairastuvilla tunkua. Viimeiset loukkaantuneet on Kostin (6-8vkoa) ja Sundqvist ei vielä tietoa kuinka pitkään.

Tarasenko koko runkosarjan, Steen ehkä 1kk vielä, Blais 2kk ja Sundqvist ja Kostin.

Blues on nostanut ylös nyt Pouliotin (Bortuzzo bännit), Walker muutama päivä sitten ja viimeisin tänään Poganski.

Ketjut näyttää nykyisin tältä
Koodi:
Schwartz - Schenn - Thomas
Sanford - O'Reilly - Perron
Barbashev - Bozak - Walker?
MacMac - DLR - Brouwer
Poganski

Liuta 4-ketjulaisia, popparipojuja ja muutama AHL kettu. Ennen tämä tilanne olisi kiristänyt vannetta niin perkuleesti. Harmittaa vain Kostinin puolesta ku kaverissa on potentiaalia jo nyt NHL ja peliaikaa olisi ollut luvassa ku muutama poissa.

Mielenkiintoista nähdä milloin nämä loukkaantumiset oikein alkaa näkymään. Pelikirja on selvä joten se helpottaa uusia kavereita.


[MEDIA=twitter]1200188129614999552[/MEDIA]
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
5 regua poissa kokoonpanosta ja 2mv otettiin voitto tulikuumasta Dallasin poppoosta. Maistuu. Harmi tuo Walkerin hylätty maali. Kaveri toi energiaa ja tuo AHL dominanssi voisi siirtyä osaksi NHL:ään. Jalkaa löytyy joten kun tusina porukkaa ulkona Walker on oiva lisä kokoonpanoon.

Päällikön pelikirja kunniaan.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
[MEDIA=youtube]WKLoLWBNVIQ[/MEDIA]
 

Plager

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues
Ei ole kyllä mestaruuskrapulasta tietoakaan tämän kauden Bluesilla. Hienoa seurattavaa pelit vaikka tämän hetkisestä rosterista uupuu avainpelaajia. Walkerille komea maali viime yönä ja olisi myös suonut edellisen yön maalin hyväksymisen, mutta näillä mennään. Tuo nykyinen nelonen on kyllä muutenkin mielestäni hyvä kokonaisuus ja saavat pörräämisellään peliä vastustajan päähän.

Ainut mistä voisi tässä vaiheessa olla huolissaan on kapteenin jatkosopimus. Jokohan sieltä suunnalta kohta kuuluisi jotakin konkreettista vai pelaillaanko tässä ekana kausi pois alta ja katsotaan sitten sopimusta. Sanomattakin on selvää, että AP27 olisi elintärkeää saada solmittua nuotteihin loppu-uransa ajaksi, jonka jälkeen paita kattoon. Vladi tulee toivottavasti pirteänä ja Conn Smythe-kunnossa pleijareihin. Olettaen toki, että sinne päästään. Loppuun vielä, että RORin treidi nuotteihin maistuu kokoajan paremmalta. Hieno pelaaja kaikin puolin!
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kyrou ja Poganski kutsuttu ylös San Antoniosta.

[MEDIA=twitter]1204076432932196352[/MEDIA]

Sunnuntaina harkoissa vedettiin näillä ketjuilla

Jos Kyrou ja Poganski pelaavat niin Kyrou sopisi hyvin ROR ja Perron kanssa. Poganskin voi laittaa 4-kentän laitaan ja istuttaa Brouwer, joka on turnover machine ei jatkoon. Sunnyn ja Steenin paluu odotellessa, että tuo roska saadaan ulos kentältä.

Koodi:
Schwartz-Schenn-Bozak
*Barbashev-O'Reilly-Perron
Barbashev-Thomas-Walker
MacEachern-de la Rose-Brouwer

Parayko-Pietrangelo
Bouwmeester-Faulk
Dunn-Bortuzzo
Gunnarsson
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Se on sitten varma Kyrou ja Poganski tekevät debyttinsä tulevana yönä Buffaloa vastaan.

[MEDIA=twitter]1204441322016432130[/MEDIA]


Muistellaan vielä kun O'Reilly treidi varmistui, Army otti yhteyden isäntään. Ei voi kuin hymähdellä, -"Lets go win a Cup" lausahdukselle.

[MEDIA=twitter]1013590713106198528[/MEDIA]
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Omg omg omg

Nyt se tapahtuu pojat ja tytöt. Petteri Lindb... eiku Niko Mikkola on nostettu San Antoniosta ylös kun Gunnari on loukkaantunut.


[MEDIA=twitter]1205613027334246408[/MEDIA]
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
16-2-3 luvut kertovat nuottien tilaston muita lännen joukkueita vastaan.

Yöllä oli vastassa särjet. Pelillisesti tasainen vääntö, mutta lopulta puolustus voitti hyökkäyksen. Tämä EK puolustaminen muistutti miksi särjet hävisivät viime kaudella nuoteille.

[MEDIA=youtube]wEdUcfJfEpU:106[/MEDIA]


Sivuhuomio, että pakkiparit alkaat hitsaantua tai sanotaan niin, että Faulk on löytänyt oman paikkansa. Faulk on nostanut osakkeita ja pelannut aivan eri tasolla kun kauden alussa. Lopultakin Faulk - Pietro pari toimii. Kaverista huokuu itseluottamus ja osallistuu hyökkäyksiin jo ihan eri levelillä. Puolustamiseen Faulk on löytänyt fyysisyyttä joka auttaa 1on1 tilanteissa. Kun kesällä hymähtelin siirrolle ja pelkien alkaessa näytti, että tämä on aika hasardi siirto Armylta, nyt kauden puolivälissä alkaa näyttämään lopulta, että Faulk haluttu potenttiaali näkyy kentällä. Tietenkin vielä aikaista puhua mistään hyvästä, mutta tilanteeseen nähden vähän löysentää tuota vannetta päästä kun tietää, että kaveri on signattu 7-vuodeksi. Noh, alko sylettämään heti kun mietin mitä kaikkea voi tapahtua vielä.

Niin näillä pakkipareilla ollaan menty muutamat pelit.

Koodi:
Faulk - Pietro
Jbo - Parayko
Dunn - BOrtuzzzo

Niin ja Mikkola on siis pyörinyt joukkueen mukana reeneissä jne. Odotetaan pääsekö kaveri irti seuraaassa pelissä Kingsejä vastan, siinä olisi poikaselle kunnon joululahja tehdä debyytti NHL.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Lyödään alkuun pientä tilastoa miten nuottien pelit ovat menneet noin kauden puoliväliin mennessä.

26-8-6 Kausi tilastot
10-1-1 keskisen divarin tilastot
19-2-3 lännen joukkueita vastaan
17-4-4 ja lopuksi playoff joukkueet

Back2back pelit Jetsejä vastaan, kummatki voitettiin ok pelillä ja nyt voittoputki on 8 ottelun kokoinen. Ensimmäinen kohtaaminen oli vauhdikas, jossa selvästi nähtiin peliin liittyvä panos. Pelillisesti Chief vei kummassakin ottelussa Mauricea 100-0. Ne pienet vaihdokset kesken pelin auttoivat maalintekoon. Kyrou - Barbashevin vaihto kesken pelin ja heti seuraavassa vaihdossa Kyrou auttoi nuotteja tekemään maalin. Annan rispektit Mauricelle joka yritti adjustoida vaihtamalla träpistä kovaan karvaukseen joka toikin kavennuksen. Jos Jetsit kohtaavat nuotit keväällä jos sinne saakka päästään niin siitä sarjasta tulee kyllä raastava.

[MEDIA=twitter]1211418849163304966[/MEDIA]


* * *



Pietrangelo ohitti sitten syötöissä pakkien kunkun Al MacInniksen 326.

[MEDIA=twitter]1211389651073798145[/MEDIA]

[MEDIA=youtube]t_YZk3ne1Tk[/MEDIA]


* * *


Vaikka kuinka pyörittelee noita numeroita, nuottien pelin tasoa täytyy olla kyllä tyytyväinen missä jamassa oltiin viime vuonna tähän samaan aikaan. Ehkä siinä piilee jokin pieni totuus, että tasan saman verran kesti aikaa O'Reillyllä, Bozakilla ja Perronilla tulla sinuiksi joukkueen kanssa kun mitä on käynyt tällä kaudella Faulkin kanssa. Faulk on pelannut sen 5-6 peliä jos oikein muistan Pietron parina. Nyt vasta peli on alkanut luistamaan. Potenttiaali tiedettiin vaikka kuinka paljon negatiivista palautetta saatiin kesällä tästä kaverista. Nyt kun itseluottamus on alkanut löytymään niin peli on uomissaan. Kuitenkin vielä aikaista alkaa ynnäilemään hyvästä sopparista tai muusta kun tärkeää on pystyä arvioimaan rauhassa Faulkin todellinen pelintaso.


Vielä pitää lisätä, että Blais ja Tarasenko ovat poissa joukkueesta ja olen vähän yllättynyt siitä ettei oikeastaan missään vaiheessa olla nähty Tarasenkon puutetta kentällä. Kertoo vain kuinka leveä rintama nuottillassa on pelaajien suhteen. Kyrou joka pelaa debyytti kautta on pystynyt auttamaan joukkuetta ja pelaa yksyhteen Schwartz ja Schenn kanssa. Välillä jopa tuntuu, että Kyrou pelinopeus on liian hidasta kyseisille kavereille. Heitänpä ilmoille, että en yhtään ihmettelisi jos jossain vaiheessa tulevaisuutta nähtäisiin ketjukoostumus, Kyrou - Thomas - Tarasenko.



* * *



Puolustava Stanley Cup chämppi ja peli uomissaan, näistä päivistä pitää nauttia nuottilaisena.

Tässä vielä pientä mehustelua Stanley Cup runista. On näitä vain kiva katsella ja hyvä lopettaa vuosi 2019 ja suunnata katse 2020 kevääseen.

[MEDIA=youtube]ASjdSuhIIa4[/MEDIA]

[MEDIA=youtube]qylnhnbW2Cw[/MEDIA]
 
Viimeksi muokattu:
Puolustava Stanley Cup chämppi ja peli uomissaan, näistä päivistä pitää nauttia nuottilaisena.

On kyllä ollut huikea vuosi Bluesille. Pelkästään runkosarjan osalta Blues on, ei niin yllättäen, tämän vuoden paras joukkue. On kerrännyt tämän vuoden 85 pelissä eniten voittoja (56), eniten pisteitä (123), paras voittoprosentti (.724) ja maalierokin (+70) on toiseksi paras. Ja sitten vielä se kannu keväältä. Huikeaa tekemistä koko organisaatiolta ja varmasti hienoa aikaa olla Blues-fani, kuten @Ranksu ylempänä totesi.

Itse olen viime vuosina pitänyt Bluesia sellaisena hyvänä keskitason jenginä. Edes kevään mestaruus ei saanut minua nostamaan joukkuetta liigan kärkijoukkueisiin. Nyt on pakko todeta, että Blues on kärkijengi eikä ole ihan hetkeen lähdössä sieltä mihinkään. Menestys ruokkii itseluottamusta, ja itseluottamus menestystä. Aivan kuten Jatkoajan jutussa todetaan: Bluesiin on iskostunut voittamisen DNA. Eikä minulla ole mitään sitä vastaan. Jotenkin sympaattinen jengi.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Pietro, Binny ja ROR valittu All-Star peleihin. Olisin odottanut, että Perron olisi päässyt mukaan.

 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
[MEDIA=twitter]1212102342742544384[/MEDIA]
 

Plager

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues
Näin kun viimeinen erä U20-kisoista on lähdössä käyntiin, niin täytyy mainita Joel Hofer Kanadan maalissa. On kyllä pelannut hienoa turnausta ja hyvä maalivahtiprospecti meillä on siinä kasvamassa.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Näin kun viimeinen erä U20-kisoista on lähdössä käyntiin, niin täytyy mainita Joel Hofer Kanadan maalissa. On kyllä pelannut hienoa turnausta ja hyvä maalivahtiprospecti meillä on siinä kasvamassa.
ja Nikita Alexandrov joka tehnyt jokaisessa u20 kisoissa pisteen ja finaaleissa byyrin.

 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mikkola nostettu ylös ja Walman palaa takaisin San Antonioon. Parayko on vielä loukki (ylävartalovamma). Mahdollisesti Gunnar tulee jo takaisin, mutta toivotaan nyt perkele et Mikkola ekemään NHL debyytin.

[MEDIA=twitter]1214215702128812037[/MEDIA]
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Odotus on ohi. Niko Mikkola tekee debyytin NHL:ssä.

23-vuotias Mikkola on neljäs prospekti joka tekee debyytin tällä kaudella St. Louisissa. Mikkola on tehnyt AHL tällä kaudella 30 pelissä 2+9=11, pelaten isoimpia peliminuutteja sekä luotto ykkösmies alivoimalla. Mikkolasta tulee yhdeksäs suomalaispelaaja joka on pelannut vähintään yhden pelin St. Louisissa. Yön pelissä vastaan astelee San Jose Sharks.

[MEDIA=twitter]1214599774533496833[/MEDIA]
 
Viimeksi muokattu:

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Lisää infoa, että Mikkola pelaa debyytin Bortuzzon pakkiparina. Joten 1+1 niin pakkiparit tod.näk. näyttävät tältä yön pelissä.

Koodi:
Dunn - Pietro
Jbo - Faulk
Mikkola - Bortuzzo

[MEDIA=twitter]1214591847319904258[/MEDIA]


have to say Mikkola - Bortuzzo pair will be destroying Sharks tonight. Punish those fools.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mikkolan ensimmäinen peli sitten nuottipaidassa on ohi. Hän kirjautti 12:31 peliminuutit. Aluksi huomasi, että kaveria jännittää pirusti. Mitä pidemmälle ottelu meni niin sitä varmemmaksi Nikon peli muodostu. Ne vaihdot mitä Mikkola pelasi oli yleensä Jumbo Joeta vastaan, muutaman kunnon taklinkin sai heitettyä Jumboa vastaan ja yllättävän hyvin hän sai box outattua Jumbon, ei mikään helpoin tehtävä debyytti matsiin. Mikkola pelasi lopulta 12:31 minuuttia yhteensä ja suurimmaksi osaksi Bortuzzon kanssa, 2 erän lopulla hän veti viimeisen vaihdon Pietron kanssa.

Ihan solidi peli Mikkolalta ei mitään wow - pelillisiä tuonut enkä sitä odottanutkaan. Ei ollut jaloissa eikä pelinopeus ollut nopeaa Mikkolalle. Potenttiaali on siellä shutdown rooliin ja mahdollisesti Jbon manttelin perijäksi. Jos noihin isoihin saappaisiin on halukas niin poweria, lihasta roppaan pitäisi saada lisää, parantaa luistelua räjähtävämmäksi.



[MEDIA=youtube]YkbXbjZL0Uc[/MEDIA]

[MEDIA=youtube]u8UI5dbQGEA[/MEDIA]
 
Viimeksi muokattu:

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mikkola pelaa näillä näkymin Buffaloa vastaan.

[MEDIA=twitter]1215315666263212032[/MEDIA]
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös