Justus Annunen – tulevaisuuden Pekka Rinne?

  • 53 898
  • 174

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Edelleen hyvää yritystä. Nousiainen saa sopparin NHL:ään pommin varmasti. Annunen on antanut näissä viimeisimmissä peleissä sellaiset näytöt, että ei tarvitse ihan heti sopimusta rapakon taakse odotella.

Mitkä ovat Nousiaisen näytöt? Aivan.

Tsemppiä Savon pimeään talveen ja onnea sääliplayoff paikan tavoittelussa!
 

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Menes nyt kalakukko sinne omalle hiekkalaatikolle, vaikka pohtimaan miten Kalpa pääsisi edes playoffeihin tällä kaudella. :)
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Ei kai se nyt sen pimeämpi ole kuin Oulussakaan. Ja mitä noihin miettimisiin tulee niin ne on onneksi Miettisen hommia
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Ihmetyttää aivan älyttömästi, jos tuon urakan jälkeen on pronssipelissä vähän keskittymisen kanssa ongelmia. En kyllä anna tälle minkäänlaista painoarvoa, vaikka päästäisi kymmenen tuohon viimeiseen erään. Voitti puolivälierän ja semissä ei Kanada vaan oli vitusti parempi.

Voi olla Kärppien ja Suomenkin puolesta aika tyytyväinen, että tällainen lahjakkuus löytyy.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Voi juutalaisen kivekset, mikä vieraspaikkakuntalaisen kansanvaellus täällä on meneillään. Kun ei mistään muusta päästä kuittailemaan, niin jostain junnukisojen torjunnoista sitten. Onhan se ymmärrettävää, että vitutuskynnys on matalalla, kun Liigan ylivoimaisessa johdossa olevalla joukkueella on myös Liigan parhaat maalivahdit.

Jaxuhaleja kaikille!
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Justuksella Liigan nollapeliputkiennätys hallussa ja tänne tulee joku kuopiolainen kertomaan yhden pelin perusteella miten huono vahti kyseessä. Voin kyllä sanoa, että puolustuksesta ei ollut tietoakaan monen maalin kohdalla eilen. Parhaimpana Maccellin kusikaari omalla sinisellä ja vastustaja pääsee sivuttaisliikkeestä vetämään maalille.
 

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PENA, RAMI, FRANK
Nyt on todettava että Suomi kaatui tänään huonoon maalivahtipeliin; 2 totaalista emämunausta. Saihan se jotain kiinnikin mutta niillä torjunnoilla ei ollut enää mitään väliä. Häviämiseen tarvittavat imuroinnit oli jo tehty.
 

Micol

Jäsen
Eilen siellä oli näitä Maccelleja ym. pujottelukeppeinä, niin koita siinä vetää sitten gamesavereita kerta toisensa jälkeen. Ainoastaan Ruotsin 3. maali meni tänään täysin Annusen piikkiin - siitä ei kahta sanaa. Hörppy mikä hörppy.
 
Viimeksi muokattu:

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Max Power
Todella hyvä maalivahti Annunen on,loistava tulevaisuus rapakon takana.
 

AgiiL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pakko nyt itsekin vieraana vielä huudella tänne, että harmi että Annuselle kävi näin. En koe aiheelliseksi kuitenkaan vittuilla asiasta ja se, että kaikki huono tässä turnauksessa kaadetaan Annusen niskaan on väärin. Annunen pelaa loistavaa kautta Kärpissä ja toivottavasti nämä hörpyt ja huutelut eivät alenna nuoren miehen itseluottamusta. Uskon ja toivon vahvasti, että Annunen on tuleva NHL-vahti.

Kyllä Veini Vehviläistäkin lynkattiin huonojen maajoukkue-esitysten vuoksi, mutta silti oli loistava maalivahti Kärpissä ja nousi Pohjois-Amerikkaan asti.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Huhhuh kun sai kovat illan naurut. Aiheesta tullaan kritisoimaan Annusta, niin tulee näitä lappilaisten väsyneitä "mites siellä Kuopioon häääh..".

Annuselta äärimmäisen kaksijakoinen turnaus. Minä henkilökohtaisesti odotin "Rask 2006" tai Saros "2014" esityksiä, mutta eipä riittänyt Annusella mm. näihin jannuihin. USA-peli oli kuin unelma, mutta sitten Sveitsiä, Kanadaa ja Ruotsia vastaan molemmissa otteluissa tuli mokia. Puolustukseksi sanottakoon, että ensimmäisessä ottelussa pelasi kuin unelma vaikka jatkoaikamaali menikin helposti.

Vertauksen Veiniin ovat kehnoja. Vehviläinen lienee 2010-luvun surkein U-20 maalivahti nuorten MM-kisoissa. Annunen sentään pelasi USA-pelin hyvin.
 

Nick Neim

Jäsen
Ja totuus on totuttuun tapaan taas siellä ääripäiden välimaastossa.

Fakta 1: ilman Annusta Suomi olisi voinut unohtaa tässä turnauksessa mitalipelit kokonaan

Fakta 2: mitalipeleissä Annunen ei ollut kuitenkaan huipputasollaan, eikä "tarjonnut" joukkueelleen mahdollisuutta voittaa

Peli Kanadaa vastaan oli Annuselle hankala, mutta hyvänä päivänä joku sieltäkin olisi tarttunut, mutta silläkään Suomi ei olisi jatkoon päässyt. Jos jotain Annusen turnauksesta summaisi, niin mitalipelit menivät ehkäpä joukkueen tason mukaisesti. Sillä perussuorituksella pronssi meni tällä kertaa naapurille, ja hieman paremmalla illalla mitali olisi kaulassa. Pätee mielestäni molempiin, niin joukkueeseen (ja erityisesti sen viimeistelyyn) kuin Annuseenkin.

Tasapaksu seiska siis arvosanaksi.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Laitoin jo nuorten otteluseurantaan, että turha tästä nyt Annusta on teilata. Ilman Annusta ei olisi edes päästy mitalipeleihin. Välierissä Suomi oli alussa niin jaloissa, että kenelle tahansa olisi nuo 3 ekaa maalia mennyt. Nollalla tehdyllä maalilla harvoin voitetaan pelejä. Tämän päivän pelissä meni toki kaksi helppoa maalia, mutta torjui myös muutamia pahoja vetoja. Tyypillistä kuitenkin nuorelle veskarille, että taso vielä jonkin verran heittelee.
 

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Huhhuh kun sai kovat illan naurut. Aiheesta tullaan kritisoimaan Annusta, niin tulee näitä lappilaisten väsyneitä "mites siellä Kuopioon häääh..".

Ihan kohtalaisen huvittavaa touhua rynnätä pelaajan seuran omaan keskusteluosioon moittimaan kyseistä pelaajaa, kun nyt sattui ehkä epäonnistumaan maajoukkueessa.

Ja joo joo, ei ole muuta ketjua Annuselle, mutta eikö noi porut vois vuodattaa siellä U20-kisojen omassa osiossa, jossa kaikki muutkin, suurin osin aivan älyvapaat ja huonosti perustellut kitinät on ulostettu.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Annuselta ihan hyvät kisat nähdäkseni. Aikalailla samoilla linjoilla, kuin @Kari Runk yllä.

Haastava paikka tietysti pelata, kun on tottunut hyvin nykyaikaiseen kiekkokontrollilätkään, jossa omaa maalia suojellaan hyvin ja puolustus on vahvaa. Maajoukkueessa sitten pelikirja oli jostain 90-luvun lopulta, johtavat kenttäpelaajat puuttuivat, viisikon puolustus sekoili ja koomautui pahasti eikä kiekkokontrollista ollut tietoakaan... Joukkueen valmius peleihin vaihteli USA-pelin hyvästä tasosta Kanada-pelin housut kintuissa varvikossa -tasoon.

Jääkiekko on yksinkertaisten ihmisten monimutkainen peli, erityisen hyvin tämä pätee moniin karjalalippisfaneihin. Epäonnistumiselle halutaan helppo selitys, eikä edes yritetä nähdä turnausta ja siihen johtanutta prosessia kokonaisuutena.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitää olla kyllä tylsä ja katkera elämä, että pitää oikein Kärppien ketjuun tulla haukkumaan Annusta nuorten maajoukkuepelien vuoksi. Annunen on suurin syy ensinnäkin miksi Suomi meni neljän joukkoon. Kanada-peli vei Annusen itseluottamusta, mutta se ei ole Annusen syy. Jumalauta puhutaan 19 v veskarista joka vetää Liigassa jumalamoodissa. Vituttaahan se savolaisia ja ruotsalaisia kun oma joukkue ei tunnu pärjäävän.

Se Kanadan rökäletappio ja nämä Ruotsin pari helppoa ei ollut Annusen syy. Kyllä, Annuselle ne maalit tehtiin, mutta jokainen järkevä valmentaja olisi vaihtanut maalivahdin Kanadaa vastaan 2 tai viimestään 3-0 tilanteessa. Aivan turha on lyödä jo lyötyä. Tämä Ruotsia vastaan pelattu peli näytti itseluottamuksesta kärsivän ja suuresta pettymyksestä kärsivän nuoren maalivahdin peliltä. Nuori maalivahti, joten henkinen ailahtelu on täysin ymmärrettävää, koska Annuatakaan ei ole vielä keitetty kovissa liemissä. Tuollainen Kanada peli voi kolkutella tänäänkin päässä vielä ja tuon takia oli Helmiseltä aivan järjetön veto, ettei a) vetänyt Annusta pois kesken Kanada pelin ajatellen seuraavaa peliä ja b) laittoi Annusen maaliin tähän peliin kun Kanada oli latonut edellisenä iltana 6 kaappia selän taakse.

Höllätkää nyt helvetti vähän. Annunen vei Suomen neljän joukkoon ja tuosta pojasta tulee vielä jotain suurta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös