Pe 3.1.2020 Jokerit - SKA Pietari

  • 26 935
  • 314

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Miten eivät tuomarit nähneet tota kuutta pelaajaa?
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Ai vittu mä saan orkut tästä nöyrryytyksestä.
Sama! Ja olen kuitenki yleensä enemmän neutraali katsoja näissä KHL-kahinoissa. Mutta lupaan jo tässä vaiheessa että tulen ostamaan liput kuun lopulla pelattavaan Jokerit-Kunluniin. Tuota jengiä kelpaa tulla ihailemaan livenä tällä hetkellä!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ja tuon supererän jälkeen vielä Dance Team vetää makeasti, "bum, bum, bum!" :P

Kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää, tästä erästä tuli mieleen se aika kun Ilyan kasetti aikanaan hajos täällä Arenan ja Anttilan hiillostuksessa. Nyt oli raikasta menoa kehnon erän aloituksen jälkeen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Nyt vaan kolmas erä pelaajat ehjänä ettei tuu mitään sikakolauksia ja ukko
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On se aika, kun Veikkaus on sulkenut 1X2 kertoimet Jokerit vs SKA 40 min jälkeen, koska voittaja on varma. No, muistamme kaikki erään Minskin. Mutta tästä ei minskiä tule.
Veikka taisi ottaa tästä jo tarpeeksi hanuriin, kun tarjosivat Jokereille maailman markkinatoppia 3,05. Kiitos tästä, suomalainen voittaa aina.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Nyt ei kyllä soita kelloja tämä. Sen sijaan toisen Dynamon muistan elävästi, se tosin tuli Riiasta. Iltasanomista tämä muistutuksena, itse en tuota matsia unohda ikinä.

Hyvä, että korjasit! Muistin Minskin Dynamon, vaan olikin Riian Dynamo. Ja sama ei edelleenkään tänään toteudu. SKA on pelillisesti heikosti organisoitu.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Melkoista. Lukeeko useinkin, vai vain silloin kuin Putin on juuri muistuttanut Suomea, Ukrainaa ja muuta maailmaa venäläisen rauhanomaisuudesta?

Muistikuvieni mukaan tämä ei ole ensimmäinen kerta edes/ainakaan Jokereita vastaan. Kyllä mä tavallaan tuon ymmärrän tietynlaisena tribuuttipaitana näin "venäläisen joulun" yhteydessä aiemminhan tuo meni tosiaan Leningradin SKan nimellä.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Onhan paSKA iha oikeesti surkea.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Miten tää Leningrad on näin huono?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tää Dance Teamin asu on kuuma :P, nyt kun tässä kerkee keskittymään myös ulkojääkiekollisiin seikkoihin. Nyt kannattaa Jokereiden pitää päät ylhäällä, sen verran on rotat sekaisin.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Kun urheilupornosta puhutaan niin tämän pelin toinen erä menee jo hardcore-kategoriaan. Jokerit oli se 20cm munainen jäätävän lihaksikas alfauros jonka häpeilemättömän dominoivan otteen alla yleensä niin itsevarma SKA alistui täysin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös