Otteluseuranta (SaiPa)

  • 352 935
  • 5 107
Tila
Viestiketju on suljettu.

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Tulee tosta Ikosesta mieleen muuan HPK-hylky Oskari Lehtinen. Tuli meille loukkikorvikkeeks try-outille ja pelas kuin riivattu, kun halusi näyttää ja vakiinnuttaa paikkansa rosterissa. Sopparin jälkeen vaipui kuolevaisten tasolle ja toimi lähinnä yhtenä täytemiehenä nelosketjun laidassa. Voisko tota Ikosta roikuttaa löysässä hirressä ketjuttelemalla sopparia pari kertaa? Jos nyt mies tietysti esiittää vakuuttavia otteitaan ja jatkaa samalla tavalla kuin tässä ekassa erässä.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Maila naamaan ja selkeä jäähy, jonka jälkeen asiantuntevat rantaruotsalaiset viheltää Zaborskylle. Maila till poski heter korkeamaila, eller kuinka?
 

Bacon

Jäsen
Ramstedt on yhden tempun poni. Eikö tosiaan mitään muuta yv-kuviota voida käyttää?
Itse asiassa tämä ylivoimakuvio on peruja Lehterän ensimmäiseltä kaudelta. Silloin ihan samalla tavalla Nikko seisoi keskellä odottaen syöttöä. En ymmärrä miksi SaiPa ei käytä pakkien vetoja enempää. Toi syöttö on luettu jo sata kertaa pois.
 

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Telia-TV on jo peruttu, mutta siinä on 30 vuorokauden viive. Pakko oli siitä tänäänkin tuota paskaa katsoa. Vitutti jo etukäteen. Joo ei oo pakko katsoa joo. Tiedetään. 80 -luvulla kannattamisen aloittaneena se vaan on vaikea jättää matsia väliin.
-h-
 

KovaT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, seurannassa TPS
Tuun nyt vasta tänne ja huomasin, et täälki oltii kaiketi toivekkaita ekan erän jälkee. Ei se kaunista ollu, mut et tollaset sportit voittas. Palasin baaris kattoo tokaa erää ja voi vittu. Sellasta tökkimistä taas ja 1-0. En maalia edes nähny.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös