To 2.1.2020 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

• 109 046
  • 1 412

Rautapohkeet

Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Pitäisikö Porttilan seuraava komennus jatkaa kuuteen kuukauteen niin saisi ehkä muutakin kuin kolmen minuutin haastattelut Hasekilta ja Jagrilta ja paremmin riittäisi sisältöä?
Lähetetään se tästä suoraan jo Kanadaan ens vuotta varten, niin voidaan ehkä saada jo 5-6 haastattelua?

alcoholic

Ässät
Ennen tätä ottelua Suomen ylivoimaprosentti oli 29,41% ja edellä olivat ainoastaan Kanada ja Ruotsi. Ihan hyvä prosentti minun mielestäni, etenkin jos huomioidaan, että toinen ylivoimakoostumus on ollut ihan surkea.

Jos siitä jättää pelit heittopusseja vastaan, niin mikähän se yv% silloin on. Kaikki kolme ylivoimaa tässä pelissä pyöri ns pelin ulkopuolella. Syötöt ja laukaukset olivat pääasiassa heikkoja.

Torsti

Tappara
Ai että, kyllähän Hasek on ainakin omalle sukupolvelleni se kaikkien aikojen maalivahti ja monetkohan pihapelit sitä on itsekin tullut pelattua joissa maaliin menevä oli nimenomaan Hasek.
Oliko pihapeleissä paketti kasassa eikä tarvinnut loikkia ja heitellä mailaa? Eiku nii, Hasek

Zoidberg

Suomi 2019
Thomson ratkaisee tämän ottelun jenkkiperseen ja pleksin kautta.

BlackWolf

In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ei jumalauta sehän alkais vaan penkoa jenkkien dopingin käyttöä ja sitä tykitystä ei kyllä kestäis kukaan.

Loorz15

Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Tuomo Ruutu itkenyt erätauolla kopissa? Sen oli näköinen.

Zoidberg

Suomi 2019
USA alkoi pelaan.

Barney

Vahva erän avausvaihto tältä uudelta "ykköseltä".

alcoholic

Ässät
Maccellilta ylimielinen purkuyritys, mistä jenkkien pyöritys lähti liikkeelle.

jypinfani

JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Pojat voisi ruveta jälleen pelaamaan...

SergeiK

pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Suomen hyökkääjät eivät pidä äijiään edes vähää alusta.

BlackWolf

Mitähän erätauolla käytiin lävitse kun Suomi tuli näin valmiina toiseen erään...
Raipe yritti sanoa jotain, mutta ei ihan kerennyt noin lyhyessä ajassa.