To 2.1.2020 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

• 109 371
  • 1 412

Matala

Oulun Kärpät
0-0 ekan erän jälkeen. Kyllä se jätkät on niin, että tää peli on voitettavissa. Ja voitetaan vielä Tomtomin yv-vedolla siniviivalta. Sanokaa mun sanoneen.

Huono todennäköisyys tälle skenaariolle. Tomtomi ei saa tällä hetkellä kiekkoa ekan miehen ohi, ja mikäli vahingossa saa niin se veto menee 5m ohi maalista.

Oles

Anaheim Ducks, Leijonat
Hyvin on Suomi pelannut, fyysisyydellä kurittanut ja katkonut syöttöjä, mutta kunnon maalipaikat ovat jääneet uupumaan. Ylivoima oli aika säälittävää ja pitäisi olla jo 1-0 taululla, kun noin paljon pääsi pelaamaan. Thomson on kyllä ollut huono, Hongalle pisteet hienosta niitistä. Jenkit voivat parantaa vielä pelaamistaan tuosta, joten valppaana pitää olla seuraavassa erässä.

Biitcherin olisi sietänyt heittää lumihankeen tuon ajelun jälkeen.

K

Kiekkokatsoja

Hyvä erä. Yv:llä pitää jatkossa laittaa kiekko sisään. Suomikin saa vielä jäähyjä, mitä tekee Usa?

Zoidberg

Suomi 2019
Suomi varmasti vittumainen maa muiden maiden kannalta. Pelaat alkulohkon hyvin ja saat hyvän sijoituksen mutta kuitenkin puolivälierässä vastaan alkulohkon huonosti pelannut Suomi joka parantaa huimasti pudotuspeleissä.

Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
Hongan taklauksessa kädet alhaalla, ei ylöspäin ja taklattavalla pää alhaalla.

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kaikkien aikojen paras maalivahti.

spaceman

JYP, #26, #15, #11, #45
Oho, no jäi kyllä Tanuksellekin jäähy saamatta nyt, kun tuon tilanteen näki.

Mutta tuomarit kyllä aivan ulalla, ikävä kyllä. Tästä voi tulla vielä rumaa (eiku. se on jo), siis tosi rumaa jos toinen joukkue menee selkeään johtoon.

Barney

Miten tuo ylivoima voi olla noin huonoa?
Ennen tätä ottelua Suomen ylivoimaprosentti oli 29,41% ja edellä olivat ainoastaan Kanada ja Ruotsi. Ihan hyvä prosentti minun mielestäni, etenkin jos huomioidaan, että toinen ylivoimakoostumus on ollut ihan surkea.

ZayWest

JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Eipä ne hirveästi - jos ollenkaan hävinnyt tälle Leinoselle. Käy kuuntelemassa siitä vaikka joku kooste.

Tsekkasin kyllä herrojen setin. Molemmat aikamoisia moottoriturpia ja lätkäjätkiä normisti. Kehno esitys tuohon nähden vaikka nyt Leinosta paremmin vetivätkin.

Suomi oli melko äijämäinen avauserässä ja pääsivät fyysisyydellä jenkkien ihon alle. Valitettavasti tuolla ei ole mitään väliä jos ylivoima näyttää siltä miltä se näytti.

Rautakansleri

Pelicans, RoKi, alasarjajoukkueet
Yllättävän hyvä erä. Suomen luomujääkiekkomainen peli ei ainakaan vielä ole kostautunut vaan on päinvastoin purrut jenkkeihin hyvin. Pelin silmiinpistävästä kehittymisestä huolimatta hyökkäyspäässä näkyy vielä liikaa se sama helmasynti kuin alkusarjassa: yritetään yksin, pusketaan ja kikkaillaan, jos syöttö lähtee, se on liian vaikea tai lähtee liian myöhään.

Muutenkin vähän semmoinen tunne että tämän erän hallinta johtui enemmän jenkkien huonoudesta kuin Leijonien hyvyydestä. Mutta peli on kyllä parantunut, sitä ei auta kieltää. Meillä on luisteluvoimainen ja ketterä joukkue, nyt sitä malttia vielä vähän poikien päähän niin tästähän saattaa vielä tulla jotain!

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL
Dominik Hasekia aina mukava kuunnella.

Toivoisin häntä suomalaisten rallikuskien englanninkielen opettajaksi.

Zoidberg

Suomi 2019
Paljonko se on jos otetaan Slovakia ja Kazakstan pois? Nuo kun ovat niin eri tason vastustajia kuin Ruotsi, Sveitsi ja USA.

Mun mielestä ylivoima pyöri ihan ok. Harmillisesti ei vaan niille ihan huippupaikoille päästy.

Torsti

Tappara
Jäi jenkeiltä saamatta jäähy, Biitserin taklauksen jälkeen vaihtoaitiosta lyötiin nyrkillä pään seudulle suomalaista, jota Jenkki talutti päätyyn

Götze

Україна
Ai että, kyllähän Hasek on ainakin omalle sukupolvelleni se kaikkien aikojen maalivahti ja monetkohan pihapelit sitä on itsekin tullut pelattua joissa maaliin menevä oli nimenomaan Hasek.