Otteluseuranta 1.–2.1.2020 (Winter Classic)

• 11 719
  • 150

Ralph

Dallas kaventaa 2-1. Onnittelut voitosta heille, Mäkinen sanoi just että jos Dallas tekee maalin tässä erässä niin ne voittaa.
Starsin kannattaa säästellä kärkipelaajia kolmannessa erässä, kun ottelu on jo ratkennut.

Fironic

JYP, Ducks, Kraken
Faksa on tajunnut jotain. Kannattaa vastustajaa numeroihin taklatessa hypätä itse kolvi edellä pleksiin. Näin ei tule jäähyä.

Hauntti

Boston Bruins, TPS
Nyt taisi mennä jäähy väärin, mielestäni osui pleksiin. Tai ehkä olen yhtä sokea kuin Mäkinen.

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Nyt kun ei muisti riitä, onko suomalaispelaajat tehneet maalia ulkoilmapeleissä?

Roger Moore

Mitä tuo Nieminen horisee. Pekka Rinne olisi voinut olla NHL:n vuosikymmenen paras maalivahti jos olisi voittanut Stanley Cupin. Carey Price oli sitten heidän valintansa. Montas kannua sillä on? Joo, onhan Price varmaan vähän parempi mutta toisaalta lähempänä kannua Rinne on kuitenkin ollut kuin Price.

Piikkiperse

Meneekö vähän vihkoon tuomareilta?

Roger Moore

Ratulovi 3-2 ja Mäkinen repii hirmu massit livevedosta.

Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Comeback kids vauhdissa jälleen :)

Walkin

Pittsburgh Penguins
Viihdyttävä peli, mutta raitapaidat kusseet vieraiden päälle kyl melko räikeästi.

SOF1969

HIFK, KKV
Dominointia.

Matza187

Nashville sulaa oikein huolella

Sain juuri korvanappiini tiedon että viimeinen sammutti just valot Nashvillessa.

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL
Perryn sikailu näyttää kantavan voittoon.

Sikailuista divisioona-otteluissa voisi antaa loppukauden kestävän pelikiellon keskinäisiin otteluihin (playoffs included). Niin paljon näistä on hyötyä mahdollisia tulevia playoff-sarjoja varten.