Ti 31.12.2019 Otteluseuranta (6. kisapäivä)

Barney

Ihan ei Tanuksen ilmaveivi lähtenyt.

finnjewel

Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Tsekille 5 min jäähy hipaisusta kyynärpäällä. Pekar saanut 1. erässä jo kaksi kakkosta jayhden vitosen.

Zoidberg

Suomi 2019
Näillä tuloksilla tulisi Venäjä vastaan puolivälierissä. Tämä todellakin kelpaisi.

finnjewel

Kanadan mahdollista 3-0 -maalia nyt koitettu selvittää jo minuuttitolkulla. Torjuiko veskari maaliviivan sisäpuolelta?. Maali siitä tuomittiin.
Nyt jo 4-0. Voinee siirtyä Suomen pelin pariin. Edit vielä sen verran, etttä nyt hajosi myös veskari Parik. Seuraava kokelas peliin.

Barney

Nyt saatiin Kummelin lisäksi Uunoakin lähetykseen.

K

Kiekkokatsoja

Venäjä tai Kanada tällähetkellä tarjolla välieriin.
Joo, joka kisoissa, ja useissa peleissä on tuomarointi melko huonoa. Tänään Suomen pelissä ei vielä heikkoa tuomarointia

Mikke73

Haukat, Ässät
Suomi on varmasti ottanut eniten jäähyjä tässä turnauksessa.
No ei varmasti ole.
Ennen tätä peliä kuudenneksi eniten kakkosia, ja jäähyminuuteissa vain kaksi joukkuetta on ottanut vähemmän. Toki tämä peli muuttaa vähän tilannetta, koska monella "edellä" olevalla on alkulohkon pelit jo pelattuna.

Balrog

Erilliset saarekkeet
-SVT:n toimittaja Dusan Umicevic ottelun alussa Annuksesta: Tämä on hieman makaaberi vertaus, tiedän sen ja että tämä aiheuttaa otsikoita, hän on murhaaja, jos olette nähneet No Country for old Men elokuvan, fiktiivisen murhaajan siinä, hän on hieman samasta puusta veistetty.

- Jonas Andersson: En ole nähnyt yhtä hyvää maalivahtia koskaan ennen nuorten MM-kisoissa. Raipesta: Vilket spelgeni

Zoidberg

Suomi 2019
Olisi kyllä hieno lopetus Suomen U-20 dynastialle ja kuuden viime vuoden dominoinnille päättää tämä vuosikymmen voittoon.