La 28.12.2019 Otteluseuranta (3. kisapäivä)

  • 38 969
  • 327

Barney

Jäsen
Thomson on uusi Kaski. Onko vielä yhtään vetoa maalia kohti?
Pääseeköhän laukomaan rankkaria? Tuokkolan pitäisi vielä tehdä ”niemiset” ja kehua jatkuvasti joukkueen huonointa pelaajaa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Rädyt ovat liekeissä.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Aika vapaasti sai Räty leikata keskelle
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Vielä Kaima-Seppo opettamaan Rädyille henkistä kovuutta, niin hyvä tulee.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Olis tosiaan kiva tietää montako, arviolta paristakymmenestä laukauksesta, Thomson on saanut maalia kohti / maalille asti? Oma veikkaus, että 19,5 laukausta on mennyt joko suoraan seinille tai jäänyt matkalle. Ehkä puolikkaan voi antaa siitä, että jonkun kautta on maalia kohti ohjautunut. Muutenkin tuntuu, että useilla on kauhea vimma vetää niin vitun kovaa kuin ikinäkään lähtee ja tuloksena on satakunta laukausta suoraan plekseihin. Tommi Taimi tainnut olla opettajana.

Mutta tässä pelissä on helppoa, kun vastustaja ei saa pääsääntöisesti edes 5vs3 ylivoimalla edes mitään vaaraa maalille, vaikka kaikki vain seisoisi ja joisi kahvia kentällä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Niin selkeät numerot, että nyt voi suomikiekko olla vähän ylimielistä. Budejovicet vaan valmennukselle käteen ja oikein paksu itä-eurooppalainen sikari. Tumppaus Slovakian aitioon. Nöyrä kiekkokansa.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Väiteltäisiinkö vähän, että kumpi on Liigan paras maalivahti Annunen vai Dostal?
Ainakin kaksi eri vastustajan valmentajaa on sanonut lehdistötilaisuuksissa Dostalia Liigan parhaaksi maalivahdiksi. Toinen oli Rautakorpi, toista en muista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös