Vuoden jatkoaikalainen 2019 – karsinta

  • 6 794
  • 76

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hei ettekste apinat muista että mua ei saa enää äänestää koska voittaisin kuitenkin taas ylivoimaisesti tän kilpailun 4. kerran putkeen? Perukaa heti kaikki mulle annetut tuhannet ja miljardit äänet! Ja antakaa ne mua huonommille nimimerkeille!

Omat kultaakin arvokkaammat äänet saavat seuraavat onnelliset, koittakaa olla hyperventiloimatta itteänne hengiltä tämän suunnattoman kunnian takia:

@Van Taimeri
Herra tilasto.

@Bacon
Rouva hassuttelija, omaa sukua SaiPa.

@Turha Kaukalo
Hermafrodiitti hermafrodiitti.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei kahta sanaa.

@Kari Oksanen (Miksi Oksasella on niin vähän ääniä? Pidin ykkösheppana)

@Johnny B. Goode (jaamme paljon samanlaisia ajatuksia maailman menosta ja pidämme molemmat sadomasokistisesta dominoinnista)

@pettter (muovikassien tölkkitilavuusvertailu ratkaisi tämän. Joka tietää noin tarkalleen minkä kaupan kasseihin mahtuu mitenkin paljon kaljaa, ansaitsee mainetta ja mammonaa. Käsittämätön suoritus)
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
@Kari Oksanen (Miksi Oksasella on niin vähän ääniä? Pidin ykkösheppana)
"Kyllähän Jeesustakin potkittiin päähän aikanaan, mutta nykyään mies on maailmanmaineessa."

-Matti Ensio Nykänen (1963-2019)
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
@Bosco NHL-puolen, ja erityisesti Penguins-ketjun, kantava voima.
@Kari Oksanen Ei vaatine perusteluja.
@FASlapsi On sitten Mensakerhossa kerrottavaa kun muilla ei ole neljää Vuoden jatkoaikalainen-titteliä.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Omat äänet lähtee:

@pernaveikko Monessa mukana. Suurin äänenkannattaja GNR ketjussa.

@BlackWolf Moni varmaan pitää kovana vänkääjänä, mutta itse arvostan sitä tyyliä, kun uskalletaan olla jotakin mieltä, ja pystytään perustelemaan asioita. Tämän nimimerkin näppäimistöltä tuli minun mielestäni vuoden paras ja parhaiten perusteltu viesti Lappeen uutta jäähallia koskien.

@FASlapsi Tarvinneeko perusteluja.
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
Alkuun kysyn että mitä vittua nyt taas? Miksen ole saanut yhtään ääntä?! Meikäläisellä kuitenkin melkein 2000:lla viestillä melkein 1200 tykkäystä! Meikäläisen on pakko olla hauska äijjä, hyvä äijjä! Ainiin, Lert on tykännyt noista ainakin 97,3%.......

Meikämandoliinin äänet menee:

@Smitty#41
Ikuinen romantikko. Moni epäilee trolliksi mutta herätys nyt! Poika tavoittelee elämänsä rakkautta kipuilevin ja hapuilevin askelin, vähempikin vetäisi raavaan miehen epävarmaksi.

@Punamusta
Hieno rumpali. Hieno poika. Hieno miehen alku. Kivestä plussaa.

@Johnny B. Goode
Tiukkaa släbändeerosta illasta toiseen.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
@cottonmouth - Mukavan oloinen äijä, ei aiheuta kenenkään kanssa turhia vääntöjä, vaan höpisee asiallisesti, kuitenkin huumoria unohtamatta.

@Individual - Jännästi tämän vuoden aikana oon tajunnut et tietää yllättävän paljon musiikista. Ja nimenomaan niin et ei edusta välttämättä sitä Jatkoajan tyypillisintä musiikkigenreä (rock, metalli, vanhempi popmusiikki jne.), vaan aikalailla "kaikkiruokainen fiiliksen mukaan".

@vilperi - Mies joka rehdisti puhuu omista ongelmistaan ja näyttää ettei elämä oo pelkkää ruusuilla tanssimista. Mutta silti. Jotenkin vilpitön jäsen. Vanhaa sanontaa mukaillen "mies joka ei tekisi pahaa kärpäsellekkään".
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
@Pavlikovsky

Oli aktiivinen kirjoittelija yleisurheiluvuosi 2019 ja Dohan yleisurheilun MM-kisojen ketjussa. Varsinkin kyseisen herran mielipiteet Kristiina Mäkelän harjoittelu- ja kisarytmistä jäivät itselleni mieleen, vaikka olinkin kyseisen herran kanssa eri mieltä asiasta.

@Petros

Herran erikoinen ja värikäs kirjoitustyyli on pistänyt silmään tämän kauden Dallasin ketjussa.

@M10

Dallasin kausiketjun kantavia voimia.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
@Pavlikovsky

Oli aktiivinen kirjoittelija yleisurheiluvuosi 2019 ja Dohan yleisurheilun MM-kisojen ketjussa. Varsinkin kyseisen herran mielipiteet Kristiina Mäkelän harjoittelu- ja kisarytmistä jäivät itselleni mieleen, vaikka olinkin kyseisen herran kanssa eri mieltä asiasta.

Tarvii äänestää kolmea, direktoraatti ei muuten hyväksy hienoa ääntäsi.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Viimeksi muokattu:

Baldrick

Jäsen
Vaikka @FASlapsi onkin viihdyttävä kirjoittaja ja hänen voittoihin olen oman korteni kekoon aiempina vuosina kantanut, on aika laittaa palkinto kiertoon.

Tässäpä siis minun voittava kolmikkoni:

@pernaveikko Hall Of Fame -kirjoittaja, joka on syytä rekisteröidä Jatkoajan historiaan tätä kautta.

@Johnny B. Goode Ratkiriemukas veijari ja seksuaalideviantti.

@JypFabu Ei taida nauttia koko palstan tasolla samanlaista kunnioitusta, mutta JYPin osiossa saa tältä "papparaiselta" lukea kattavaa ja ajoittain kärkästäkin analyysia. Aina ei olla samaa mieltä, mutta ei tarvitsekaan. Ja nyt kärttyisen konkarin tekstissä on jopa joskus pilkahdus optimismiakin, kun JYPillä on pullat hyvin uunissa. Ansiokkaasta kirjoittamisesta pitkältä ajalta siis kunnianosoitus paikallaan.

Paljon muitakin ehdokkaita omilla erilaisilla perusteluillaan olisi, mutta tuon kolmikon näkisin mieluiten kamppailevan tittelistä ja kukin sen on omalla tavallaan ansainnut.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@benicio Hyvän mielen kirjoittaja sekä vapaalla että Lukko-laatikolla.

@McTorso Arvostan pitkiä analyysiketjuja riippumatta siitä, olenko arvioista samaa mieltä.

@Pavlikovsky Pyörii vähän siellä sun täällä, joten hyvä vahvistus palstalle. Sympatiani ovat Turussa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jaha, tämmöinenkin.

@Johnny B. Goode

Innostuu aika ajoin leikittelevän lennokkaasen kirjoitus-tulitukseen vaihdin ns. sarjalla , jonne eksyy yksi jos toinenkin mahtava heitto ja lauserakennelma jota hekottelee vielä pitkään kirjoitushetken jälkeenkin. Harvoin jää sanattomaksi.

@Turha Kaukalo

Hienoa ironiaa ja sarkasmia, mutta kompensoivasti, myös ihan relevanttia kirjoitusta myös pendantimmalla otteella. Olemme olleet monesti asioista eri mieltä, mutta se ei poissulje sitä etteikö kirjoitus olisi vaikuttavaa.

@Evil

Maanläheisiä ja empiirisiä tarinoita läheltä itärajaa, jossa ei instaa päivitellä tai botoxia annostella huuliin. ”Raikas” tuulahdus menneen ajan aikoja, tietynlaista veikkohuovismaisuutta, mutta myös ehtaa tämän päivän tilannehuumoria. Kirjoituksista voi jokainen löytää aika ajoin pientä opittavaa. Evilille sopii se ettei notku palstalla päivästä toiseen, vaan kirjoitukset tulevat ns. erissä. Iso, viskille ja bensalle haiskahtava plussa roots rockista.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Laadukasta keskustelua hyvällä argumentaatiolla on aina mukava lukea. Tässä ovat kunnostautuneet erityisesti vapaan keskustelun puolella jäsenet @Cobol sekä @Walrus21 . On aika monta ketjua, joiden lukemiseen en aikaa edes uhraisi jolleivat nämä veljet niihin kirjoittaisi.

Kolmatta nimitystä pitikin hetki miettiä, mutta päädyin jäseneen @Barney sillä perusteella, että nautin hänen kirjoittamastaan Liigan kausiennakosta eniten. Asiantuntevaa ja objektiivista analyysiä, jolla päihitettiin minun silmissäni myös median ammattitoimittajien tekeleet.
 

redpecka

Jäsen
@Kari Oksanen Legenda Lohjalta
@Jomppa_Koo Miespornotähtien luonteenpiirteet & spermanlennon ballistiset kaaret
@UnenNukkuja Käännyttänyt jonkun persemiehen tissimieheksi. Yleisesti se ei ole kai suotavaa, mutta hänelle itselleen mitä ilmeisimmin on, sillä kaipaa toisinaan tissiensä hellää hyväilijää.

Alla bubbeloijat:

@karotenoidi tämän asiantuntevan viestin johdosta: Shakkimatsi – nyt!

Kunniamaininta kaikille änäritason kirjoittelijoille.

Lisäksi missit, jotka ymmärtävät seuraavan vitsin: Väinö Kirstinä menee ravintolaan, mutta poke sanoo DTM:n olevan vastapäätä. Anyone?
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Lisäksi missit, jotka ymmärtävät seuraavan vitsin: Väinö Kirstinä menee ravintolaan, mutta poke sanoo DTM:n olevan vastapäätä. Anyone?
Ymmärsin! Olenkin aina tuntenut olevani missi vatsakkaan setämiehen vartalossa!
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
@Punamusta lahjakas nuori runoilijan/muusikon alku, joka tuli heti debyyttikaudellaan Sidney Crosbyn tavoin ryminällä kaukaloihin sisään, eikä pyydellyt keneltäkään anteeksi. Tuo palstalle sopivasti nuoruuden intoa, väriä ja säpinää ja on näyttänyt jatkiksen vanhoille papoille, että rock'n'roll ei ole kuollut, vaan se elää ja kukoistaa.

@Johnny B. Goode härö jätkä Tampereelta, jolta lentää välillä aivan mielipuolista läppää ja juuri siksi mä hänet nimesinkin toiseksi ehdokkaaksi. En tiedä ootko yhtä sairas jätkä siviilissä kuin millainen palstapersoonasi on, mutta sanottakoon että kierrätyskeskus ei olisi lainkaan sama ilman sun pervoa huumoriasi!

@Turha Kaukalo vanha palstakonkari jaksaa yhä puurtaa kovaa duunia niin kaukalossa kuin pukukopin puolellakin. Vanhana kettuna tämä kaveri tuskin esittelyjä kaipaa, mutta sanotaan nyt kuitenkin: tällä jampalla on tilanteessa kuin tilanteessa sana hallussa ja siksi hattu nouseekin korkealle ilmaan.

PS. Harmittaa, kun en ehtinyt oikein kunnolla tutustua @pernaveikko on kirjoittajana ennen tämän äkkinäistä poismenoa. Sen vuoksi ääntä en voi antaa, mutta saat kuitenkin erityismaininnan pitkästä ja ansiokkaasta palstaurasta. Rauhaisaa lepoa toveri.
 

Gemondo

Jäsen
@Mängimies - Palstan kokonaisvaltaisin jääkiekkokirjoittaja

@sekolust - Jokeriosion selväjärkisin kirjoittaja

@Bosco - Van Taimeri sai viime vuonna omansa, nyt on Boscon paikka ja aika
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös