Philadelphia Flyers 2019–2020

  • 179 999
  • 501

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Onnistujien joukkoon voidaan lisätä myöskin Shayne Gostisbehere. Ghost näyttää pikkuhiljaa enemmän ja enemmän totutulta omalta itsestään vartaloharhautuksineen ja hyökkäyksiin lähtöineen. Laukaustakaan ei säästele aivan niin paljoa kuin viime vuonna tai ajoittain alkukaudesta, joskin vieläkin hanakammin voisi paikkapaikoin hakea.

Neloselta erittäin hyvä peli kuten @~KarKaus~ totesikin. Harmi etteivät avopaikoista upottaneet kiekkoa sisään pelin ollessa 2-1, mutta koko ajan paine oli oikeassa päädyssä. Andreoff ansaitsee paikan pelaavassa kokoonpanossa ainakin tämän pelin perusteella.
 

Crank

Jäsen
En huomannut vielä kenenkään kirjoittaneen, että Morin oli pelikunnon hakureissulla AHL:ssa ja loukkasi polven pahasti. Edessä leikkaus ja kausi ohi.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
En huomannut vielä kenenkään kirjoittaneen, että Morin oli pelikunnon hakureissulla AHL:ssa ja loukkasi polven pahasti. Edessä leikkaus ja kausi ohi.
Joo ei hyvältä näytä uran jatko. Ettei vaan olis jopa ura paketissa. Toivotaan että ei. Vuosi vielä sopimusta jäljellä.
Sattuipa silmään semmoinenkin asia että Flyersin farmin farmissa eli Reading Royalsien riveissä pelaa Johnny Gaudreaun pikkuveli Matt. Aloittanut ihan mukavasti nakuttaen 12 peliin 7+6. Saattaa jossain vaiheessa päästä Phantomseihin jos jatkaa samaan malliin
 

Crank

Jäsen
Ai että! Bruins nurin kotikentällään ja ollaan 4 pelin voittoputkessa! Flyers oli muuten ensimmäinen vierasjoukkue, joka teki pelin ensimmäisen maalin. Myersilla kolmessa peräkkäisessä pelissä maali ja tulipa taas komealla kudilla. Farabee rankkarikisan ainoa onnistuja aika kylmänviileällä ratkaisullaan. Tällä hetkellä erittäin mukava olla Flyersin kannattaja.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Jos jotakin harmitti Gudaksen treidaaminen Niskaseen niin käsi ylös jos edelleen harmittaa. Perketi että on ollut hyvä.

Niskanen on näyttänyt suorastaan liiderimäiseltä pelaajalta. Paikkailee Provorovin liiallisia innokkuuksia erinomaisesti, eikä hitaasta liikkuvuudesta ole tietoakaan. Toivottavasti pysyy kunnossa.

Eipä sillä että Gudas olisi huono pelaaja ollut. Näillä näkymin treidiä voisi asetella lokeroon win-win.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Joo ei se Niskasen hidas liikkuvuus, mikä kylläkin on siellä, tule usein esiin koska osaa sijoittua ja lukea peliä niin hyvin ettei paljoa näitä "foot raceja" tarvitse harrastaa. On ollut todella hyvä.





Yllä olevassa twiitissä kiteytyy yksi erittäin merkittävä asia tämän kauden menestyksen takana. Nuoret ovat olleet todella hyviä tällä kaudella. Uudelle tasolle ovat nousseet ennen kaikkea Konecny ja Lindblom. Sanheim ja Hart ovat oikeastaan jatkaneet siitä mihin jäivät vaikka pientä epätasaisuutta nuorilla välillä on ollutkin. Myers on tullut ryminällä isoihin valoihin ja häntä ei enää tämän kauden aikana alas lähetetä. Hänessä meillä on aivan varmasti tulevaisuuden top4 puolustaja yhdessä Provorovin, Sanheimin ja Yorkin kanssa. Ja Farabee on ihan kunkku! Aina tekemässä järkeviä ratkaisuja.

Nyt vielä kun voitettaisiin välillä varsinaisella peliajalla :).

edit. Lisäys Farabeesta
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Mitäs oranssit veljet on mieltä, pitäiskö Voracek yrittää kaupata. Mikäli niin mitå joukkueita näkisitte mahdollisina. Kovalchuk ongelmissa joukkueensa kanssa ja ukolla vaan 1v sopimusta jäljellä. Voracekilla 4v. En tiedä Kingsin palkkakatto tilannetta eli mitä pitäis liikutella lisäksi.
Tylsä sateinen päivä, niin ehtii kaikenlaista miettiä
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Hieno tulos Capitalsia vastaan, Hart on taas tasollaan vaikka tolppien avustuksella...

Voran kauppaamisessa en näe järkeä ellei vastaan tule Tyler Seguin. Ja jos tulokset puhuu puolestaan hänen nykyisestä tasosta niin saa jäädä Dallasiin kuluttamaan miljooniaan. Kovy vuonna 2019? Ei kiinnosta, vaikka kuinka olisi soppari lopuillaan ja saataisiin halvalla. Vora omaa sen hienon kyvyn pistää maailma palamaan aina silloin tällöin. Viime aikoina ei ole paljon näkynyt mutta tuo sitä kokemusta ja leveyttä mitä tarvitaan voittokkaassa joukkueessa. Laajennuksessa Vora tai JVR varmaan lähtee eli sopparikaan ei ole ongelma.
Ei ole Vora ollut parhaimillaan ja tehot laskee varmasti pikkuhiljaa koko ajan, ikää tulee ja rooli muuttuu kapeammaksi koko ajan ja siten kauppaaminen voisi järkevää. Karkauksen sadepäivän mietinnät ymmärrän mutta jättäisin väliin tässä vaiheessa.

Kevin Hayes, mitä mieltä nyt kun muutama pelikin on takana? Itsehän edelleen olen pääasiassa koosteiden varassa ja siellä aika hyvin iso mies erottuu myös hyökkäyspäässä mutta osaako joku sanoa että oliko tämä nyt hyvä vai huono soppari tässä vaiheessa? Joo, miljoona varmaan liikaa mutta niinhän se aina on vapaiden agenttien sopimuksissa.

Vaikka joukkue pääasiassa näyttää hyvältä niin jotain perus-Phillyä pitää aina olla ilmassa. Sam Morin taas polvet solmussa. Alkaa olemaan nuoren miehen ura ohi ennen kuin alkoikaan. Sääli. Patrick taas... Ei jösses mitä meininkiä, kerrankin kunnon potti varaus-lotossa ja tässä tulos...Ameriikan palstojen mukaan homma ollut tiedossa jo jonkin aikaa ja tässä yksi syy miksi Hayes signattiin vaikka väkisin. Tiedä sitten onko noin vai miten. Ajatelkaa jos meillä olisi Hischier Patrickin sijaan... Noh, Pate on pelimies jos vaan saa kroppansa kasaan. Heitetään oma yltiö-positiivinen veikkaus: ongelma korjataan jouluun mennessä ja hyvä lepo ja treeni on parantanut vanhat vaivat ja voimaakin on tarttunut. Tammikuussa alkaa Nolan Patrick show, hyvin pisteitä ja helvetin hyvällä puolustuksella. Onhan se varma...
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Patrick taas... Ei jösses mitä meininkiä, kerrankin kunnon potti varaus-lotossa ja tässä tulos...Ameriikan palstojen mukaan homma ollut tiedossa jo jonkin aikaa ja tässä yksi syy miksi Hayes signattiin vaikka väkisin. Tiedä sitten onko noin vai miten. Ajatelkaa jos meillä olisi Hischier Patrickin sijaan...

Ei noin voi ajatella kun Devils varasi Hischierin ennen Flyersia, ei Flyers voinut tuohon mitenkään vaikuttaa. Sen sijaan voitte pohtia mitä jos olisitte ottaneet Heiskasen, jos ja jos. Pelottavaan vireeseen olette päässeet BOP-matsin jälkeen...
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Ei noin voi ajatella kun Devils varasi Hischierin ennen Flyersia, ei Flyers voinut tuohon mitenkään vaikuttaa. Sen sijaan voitte pohtia mitä jos olisitte ottaneet Heiskasen, jos ja jos. Pelottavaan vireeseen olette päässeet BOP-matsin jälkeen...

Turhautuneen jossittelua, ei muuta. Tavallaan jossitteluun on mahdollisuus koska taisi Patrickin terveys olla 1 syy miksi Philly sai miehen. Mutta minä olin tyytyväinen varaukseen silloin ja olen tavallaan vieläkin. Pisteitä ei niin hirveästi ole tullut, mutta mitä olen herrasta lukenut/nähnyt/kuullut niin ihan hyvältä näyttää kun ottaa huomioon kaikki leikkaukset jne. Odotin tälle kaudelle sitä läpimurtoa, niin pelillisesti kuin tuloksellisesti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Itse lähtisin kauppaamaan Voraa mielummin kuitenkin ennemmin kuin myöhemmin, koska ei se ikääntyminen/tehojen lasku ainakaan lisää halukkaita ottamaan tuota sopimusta. Toisaalta hänellä kuitenkin on tällä kaudella 13 pistettä 18 pelissä (saman verran kuin Cootsilla) eli kyllä hän jotain on saanut aikaan. Samaan hengen vetoon totean että on hänellä on myös paljon parannettavaakin (kuten on esim. JVR ja Ghostillakin), varsinkin siinä hänen heikoimassa osa-alueessaan, eli koko kentän pelissä. Sitä ainakin nykyjohto tuntuu arvostavan paljon, ja hän onkin ollut AVn hampaissa varmaankin osittain sen takia. Paljon erikoisia ratkaisuja viime aikoina nähty, eikä läheskään aina positiivisella tavalla erikoisia. En näkisi mahdottomana että Voracekia kaupiteltaisiin kauden päätteeksi mikäli otteet eivät parane, ja sitä myöten nosta profiiliaan valmennusjohdon silmissä. 8.25mil/aav, suht yksipuoliselle kolmoskentän laiturille on varmasti vaikea yhdistelmä toimistolle. Ensi kaudella Patrick takaisin kolmosen sentteriksi, Vora kaupalla pihalle ja Frost hänen tilalleen laidalle.

Patrickista puheen olleen, hän ei ollut toissapäivänä (?) koko joukkueen harjoituksissa mukana. En tiedä voiko siitä mitään päätellä, mutta jos hän olisi edes noin suunnilleen lähellä paluuta, voisi kuvitella hänen osallistuvan kaikkiin mahdollisiin harjoituksiin. Edelleen siis week-to-week.

Ja Carter Hart: viimeiset viisi peliä 93,9 SV% ja 1.72 GAA. Hart aloittaa myös seuraavan pelin Ottawaa vastaan perjantaina ja Elliott ottaa Islandersin lauantaina.
 

vapari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Iltaa Flyers-fanit,
useamman vuoden palstaa seuranneena ja useamman kerran jälkeen jatkoajan tiukan hakuseulan tällä kertaa jostain kumman syystä läpäisseenä muutama roponen omalta osaltani alkukaudesta.

Ihan ensinnäki kismittää kyllä vietävästi saarelaisille sulaminen ja pisteen menetys. Tosin kun tässä vuodesta 2011 on wagonissa oltu mukana, niin on näihin toki oppinut tottumaan ja varautumaan.
Joka tapauksessa pitkästä aikaa useampaan vuoteen ihan luottavainen fiilis joukkueeseen, liekkö AV taustajoukkoineen suurin luoton lähde. Kivikasvosta kun päästiin eroon niin suunta tuskin voi olla ainakaan alaspäin, ja jostain syystä omissa papereissa AV:llä oli ihan kovan jätkän maine mielessäni, samaten Therienillä. Kait tuo Yeokin tuossa mennee.
Pelaajapuolellekin on saatu tällä kaudella ihan piristävää menoa. Farabee ei ensinäyttöjen perusteella kummoista vaikutusta tehny, mutta on parantanu pelien edetessä roimasti, tosin en ole varma onko se paikka nyt sitten nimellisessä ykkösessä kuitenkaan. Twarynski taas vaikutti ehkä alkuun vähän lupaavammalta, mitä nyt viime aikoina on mies antanut itsestään irti. Siellä tuo konhottaa menemään. Pitlickistä en perusta pätkääkään, enkä ymmärrä miehen paikkaa rosterissa. Nopeutta näyttää olevan kohtuullisesti, mutta mitä muuta? Kaksi jäähyä muistan kaverin hankkineen, muuten ihan täytepumpulia. Hayes-hankintaan voi olla ihan tyytyväinen, vaikka kesällä lapulle itkeskelinkin aika verisesti. Couturier on ollut totutun hyvä ja TK nyt taitaa olla vain kovimmalla asenteella varustettu kaveri illasta toiseen, ja pelin taso kyllä kaverilla korkealla. Lindblom on ollut ihan paisteessa lähes jatkuvasti. Tuo kolmikko on ollut paras kentällinen tähän mennessä kautta, tosin hajotettiin viime peliin, josta sitten dunkkuun tosissaan otettiinkin. Ei sillä, kyllä Isles voiton ansaitsi. Stewartista tykkään tietenkin, koska Old Time Hockeyn ystäviä ollaan, siksi kai alun perinkin Flyers. Eipä tuolla mitään käyttöä ole, muutama pommi ja pystypaini ne parhaat (ja ainoat) aseet. Andreoff kai vähän saman profiilin pelaaja, mutta jos ei ajele ahkerasti niin mitä käyttöä? Ei tuo mailaakaan kentälle välttämättä tarvi. Tuskin käyttöä kauden edetessä tai jahka Patrick tulee ruotuun. Voracekin olisin valmis kauppaamaan heti ja kenelle tahansa ja mihin hintaan tahansa ja mihin vaihdokkiin tahansa, vaikka Coors Light -keissiin ja johonkin hyvään pihviin. Nauttikoot kelle arpa osuu. Aivan hermojaraastavaa katsoa vuodesta toiseen highlightreel-hakuja, joista yksi sadasta onnistuu. Aivan liian monimutkaista sumppuun ajamista tai syöttämistä. Keep it simple stupid. Ei tulisi Voraa ikävä, enemmänkin kauppaamista olisin odotellut jo pitempään. Muuten hyökkäys pitkästä aikaa ihan hyvällä mallilla.

Pakistoon on saatu uusi päällikkö Niskasen myötä. Eipä tarvi miettiä Niskanen-Gudas -kaupan voittajaa. Toki Gudas omaan mieleen oli pelityylinsä ansiosta, mutta Niskasesta aivan eri hyöty on. Sanheimin kiekkoon tarttuminen pelottaa poikkeuksetta, mutta josko tuo varmemmaksi tuosta vielä kehittyisi. Ghostin laittaisin Voran kanssa samaan lätkäkassiin, ei tulisi ikävä myöskään. Jotenkin paistaa hirveä tuska ja paineet tekemisessä. Myers on ollut peli peliltä parempi, Provorov alku kaudella aikaisempaa varmempi. Braun on tuollainen hajuton, mauton ja oranssi, menee kait se tuolla kun ei suurempaa tuhoa saa aikaan. Häggia ei paljon peluuteta, ja silloinkin kun peluutetaan, saa aika paljon rapaa niskaan. Jostain syystä fiilaan Robertista kuitenkin. No, fyysisyyden vuoksi tietenkin. Vähemmänhän tuolla käsiä on. Tai jalkoja. Kyllä tuolla pakistolla kuitenkin johonkin asti pitäisi mennä, jos ei ihan kuuhun.

Hartilta odotin kovaa starttia ehkä parilla ohipelillä, mutta ei nyt montaa kovaa peliä ole tullut mieleen. Sen sijaan Elliott on ollut varmempi kuin aiemmilla kausilla. Isles pelissä muutama ihan huikee koppi, toki myös muutama, mitkä olisi pitänyt napata. Tasaisuutta vaatisi. Saa nähdä kumpi näistä talven edetessä ykköseltä alkaa enemmän haiskahtaa. Kakkoselta tuskin kukaan haluaa haiskahtaa.

Ei muuta kuin kohti uusia sulamisia Flyers-väki!
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Uutta verta oranssiin porukkaan. Hieno homma ja tervetuloa @vapari .
Tällä hetkellä ei homma taas oikein toimi ja sen myötä kahlataan 4 ottelun tappioputkessa. Onhan siellä pelin sisällä vaiheita kun homma toimii välillä hyvinkin mutta sit taas nukutaan sen verran että pisteet jää saamatta.
Frost pelasi uran ekan pelinsä kirkkaissa ja täytyy kyllä sanoa että yllätyin miten hyvin pelasikin. Taitoa ja peliälyä löytyy kivasti ja siihen vielä silkkisen nätti luistelu. En tiedä voiko noin sanoa mutta sanoin kuitenkin. Aika samanlainen peluri kuin Giroux mutta sanoisin että parempi luistelija kuin Giroux. Napauttihan poika heti nätin avausmaalinkin urallaan.
Hyvä että laitettiin heti kunnon ketjuun koska odotuksetkin on että tulosta odotetaan tulevaisuudessa ja mielellään nyt heti. Toivottavasti G-Frost-Konecny ketjun annetaan nyt pysyä yhdessä, sen verran hyviä väläyksiä ketju esitti muutamaan otteeseen.
Konecnyn sopimus näyttää koko ajan vain paremmalta. Ei kahta sanaa kuka on tämän hetken paras pelaaja flyersissa.
Yön pelissä yhtenä ketjuna luuti Lindblom-Coots- Farabee. Vikassa erässä Farabeen tilalla pelaili Voracek.
Olin tyytyväinen kun tähän peliin oli heitetty yhteen "hukatut miljoonat" pelurit :) eli Jvr, Hayes ja Voracek. Parempi oliskin että nämö nukkujat pelaisi keskenään ja pyörähtäisivät sen verran kentällä etteivät omiin ottais ja muut sais vähän happea.
Kaiken muun lisäksi mitä Voracekista täällä ollaan huudeltu, niin olen ihmetellyt miten tolla kropalla voi hävitä kaikki kaksinkamppailut. Ei kai siihen muuta syytä ole kuin asenne. Seuraavaksi pitää tiputtaa yv:lta pois.Vaihtoarvo aivan nollassa eli en kyllä näe että kukaan on kiinnostunut ellei sitten ole valmis ottamaan toista floppia tilalle.
Toinen peluri joka ihmetyttää on JVR. Aivan näkymätöntä hiihtelyä ollut jo pidemmän aikaa. Varmasti ei ole hiki pelin jälkeen. Johan tuli vuodateltua katkeria kyyneliä. Alussa oli pikkusen posiakin.

Frostista vielä tuli mieleen että on vähintään Teräväisen Teukan kanadan serkku, jos ei jopa kadonnut veli. Sen verran on samaa näköä pojissa.
 
Suosikkijoukkue
Ville Leino, Red Wings
Frostista vielä tuli mieleen että on vähintään Teräväisen Teukan kanadan serkku, jos ei jopa kadonnut veli. Sen verran on samaa näköä pojissa.

Olen katsellut aivan samaa. Pelityylitkin kohtaa aika hyvin ja Frostin uraprojektio voi edetä hyvinkin samanlaisia polkuja Teukan kanssa.

Mukavan raikkaalta näyttää kyllä kentälliset varmasti philly lasien lävitse tarkasteltuna. Rosterissa on useampia omia varauksia avainrooleja myöten ja riippakivet on siivottu pois. Harmi että vielä Patrick puuttuu ja tätä menoa lienee kysymys saadaanko tästä pitkäaikaista pelimiestä kasaan lainkaan, sen sijaan että arvuuteltaisiin riittääkö rahkeet ykkös- vai kakkossentterin tontille.

JVR, Voracek, ja Hayes varmasti parantavat kauden edetessä. Silti Hayesistä edelleen itsellä sellainen tuntuma että ennemmin tai myöhemmin tässä on se uusi riippakivi Flyersille, vaikka toistaseksi ihan mukiinmenevästi on ilmeisesti kautensa aloittanut. Muista kesän hankinnoista Niskasen (ja Brauninkin) merkitys lienee tullut niillekkin selväksi jotka hankintoja epäilivät.

Uskallan väittää tähän loppuun vielä että ihmeitä saa tapahtua jos ei Phillyä tänä vuonna kevään peleissä nähdä. Laaja rosteri, ja AV:n kuviot kun käyvät tutummiksi niin odotan että parantavat menoaan kun kausi pitenee ja pa**at putoaa rattailta :).
 
Viimeksi muokattu:
Uutta verta oranssiin porukkaan. Hieno homma ja tervetuloa @vapari .
Onhan siellä pelin sisällä vaiheita kun homma toimii välillä hyvinkin mutta sit taas nukutaan sen verran että pisteet jää saamatta.

Hyvä että laitettiin heti kunnon ketjuun koska odotuksetkin on että tulosta odotetaan tulevaisuudessa ja mielellään nyt heti. Toivottavasti G-Frost-Konecny ketjun annetaan nyt pysyä yhdessä, sen verran hyviä väläyksiä ketju esitti muutamaan otteeseen.

Mielestäni taas peli on todella sekaisin . Ajoitukset pielessä ja ainoa kiekollinen vaihtoehto on sen töniminen eteenpäin ja päätyyn , useasti myös ilman karvi valmiutta. Monipuolisuus sekä kiekollisuus puuttuu kokonaan eikä alkukaudella toiminut 1-2-2 karvikaan toimi , eikä myöskään ajoituksen puutteen vuoksi se prässi.

Kiekollisesti kääntöpeliä ei löydy ja keskialueen ylitys loppuu punaisen jälkeen ja kontrolloituja alueelle menoja on vain kourallinen ja nekin puoli vahinkoja yksittäisiltä pelaajilta.

Mielestäni pitäisi ehdottomasti pitää yhdessä toiminut Lindblom-Couts-TK , nuoriso helpolla matchupilla G-Frost-Farabee sekä miljoonamiehet JVR-Hayes-Voracek. Peli kun on "sekaisin" niin vaikea kenenkään nojata mihinkään vaan suorittaminen on vähän tuskaista joten itse harjoittelisin ja laittaisin ajoituksia kuntoon sen rasituksenkin uhalla, jakaisin kuorman kaikille ja valaisin uskoa myös tähän alisuorittavaan ketjuun.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Aneemisen passiivista ovat ilme ja pelaaminen viime aikoina olleet, mutta Canesia vastaan sentään tärkeä voitto, jonka päälle toivon mukaan pystyvät rakentamaan taas vähän parempaa.

Frost on tullut vauhdilla sisään ja tuo Giroux-Frost-Konecny vaikutti oikeasti hyvältä ketjulta. Tärkeää olisi saadakin Lindblom-Couturier -tandemille tulitukea 5vs5 peliin. Näiden kanssa Farabee olisi ykkösvaihtoehtoni, mutta voihan tuota Voracekinkin elvyttämistä vielä yrittää.

Voracekista puheenollen, Canesia vastaan oli mukava nähdä ykkös-YV, ilman miestä, ja kas kummaa YV näytti heti paljon nopeammalta ja vaarallisemmalta...

Pakkeja oli viime pelissä kokoonpanossa peräti seitsemän, mutta silti Provorov pelasi 26:27. Vastaavasti Myers 13:23, Gostisbehere 10:57 ja Hägg 8:48. En oikein ymmärtänyt tätä ratkaisua. Myers on ollut vähän siinä rookie-kärsijän roolissa eli kun joukkueen peli sakkaa ja halutaan tehdä herättely-muutoksia on se joka istuu.

Gostisbeheren kohdalla on nähty välähdyksiä paremmasta, mutta tulokset antavat yhä odottaa. Vähän samaa moodia on ollut viime ajat Hayesinkin kanssa, sinänsä ok tekemistä, mutta ne tulokset ovat kovin ohkaisia. Voracekista @vapari (tervetuloa vaan omastakin puolestani) kertoi jo kaiken tarvittavan.

JVR:llä on kyllä paikkoja riittänyt ja ollut maalinedustalla tekemässä niitä oikeita asioita, mutta tiukassa ovat maalit olleet. Mieslestäni tuossa on ollut jo paljon huonoa tuuriakin kun ohjaukset ja jatkot ovat järjestäen vain jääneet johonkin. Maalisarake voisi olla paljon suurempikin, joten toivottavasti jossain kohtaa ne prosentit kääntyvät suosimaan.

Laughton olisi tervehtynyt pelikuntoon ja tekemässä Flamesia vastaan paluun. Josko lopultakin päästäisiin näkemään se lähtökohtainen nelonen eli Raffl-Laughton-Pitlick yhdessä?
 
Viimeksi muokattu:

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Oikeastaan kauden ensimmäinen peli kun homma oli kivasti hanskassa koko pelin ajan. Numerot oli tiukat mutta kyllä Flyers oli selvästi parempi ja onneksi sieltå tuli lopulta se voittomaalikin. Laukaukset 34-17.
Ykkösketju pelasi taas hyvän pelin luoden mukavasti paikkoja ja hyviä pyörityksiä. Tulos jäi tässä pelissä puuttumaan. Paras ketju oli Lindblom- Coots- Voracek ketju tehden molemmat maalit. Näinköhän siitä löytyi Voracekille oikea paikka. Ei se nyt vieläkään Jakella lentoon lähtenyt mutta näytti lupauksia ukon heräämisestä ja onhan tuo kaikessa hiljaisuudessa napsinut 24 peliin 6+10 eli 0.666 pinnaa/peli ka:lla. Mitäs sit ku äijä oikeesti herää pelaamaan.
Tiukka viikko edessä. Ke-to yönä Cbj vieraissa. Perjantaina kotona detroit ja lauantaina monttu vieraissa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
2-1 maalin jälkeinen vaihto herätti jälleen ajatuksen, onnistuvatko ryssimään tämänkin, mutta saivat sentään homman edes jotenkin balanssiin. Ei kuitenkaan vieläkään hyvää pelaamista johtoasemassa kolmannen lopulla...

Muuten toki pitkästä aikaa hyvää Flyers-kiekkoa ja ansaittu tulos.

JVR:n tilanne on aika mutkikas. Ei ole pelillisesti ansainnut oikein nelosen laitaa korkeampaa ruutua, mutta eipä miehestä ole tuolla sitäkään iloa. JVR:n hyöty alkaa nykyään olemaan 5vs5 pelissä pelkkä maalineduspelaaminen, toki kulmissakin pystyy opertoimaan, joten tämän pitäisi päästä ketjuun, jossa muu osasto kykenee luomaan sitä hallintaa ja hyökkäysalueen pyörityksiä. Itse nostaisin JVR:n Laughtonin spotille ja Scottin johtamaan nelosta.

Gostisbehere oli jo toisen pelin putkeen katsomossa ja koska voittivat, niin tuskinpa on kehissä Columbustakaan vastaan. Onhan se vähän resurssien hukkaamista peluuttaa Häggiä Ghostin sijaan, mutta toisaalta taas Myersin pelaaminen näytti paremmalta ja itsevarmemmalta ruotsalaisen kanssa. Myers on kuitenkin tästä kolmikosta se kokonaisvaltaisin ja organisaation tulevaisuudelle merkittävin peluri, joten pointtinsa tälläkin. Jos nyt ei mahdotonta pelillistä käännettä tapahdu, niin eiköhän tämä jää Gostisbeheren viimeiseksi kaudeksi Flyersissa.
 

Shaguel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Columbuksesta voitto varsinaisella peliajalla viimeksi 2005 vuonna ja heti perään marraskuussa 2019. Peli kulkee vuodenaikaan nähden mukavasti verrattuna aiempiin kausiin. Kapteeni johtaa joukkoja edestä ja muutenkin rosterissa mukava tasapaino ja molemmat maalivahdit pystyvät napsimaan voittoja.

Ainut huoli tällä hetkellä liittyy täälläkin keskustelua herättäneeseen Ghostiin joka istui kolmannen pelin putkeen katsomossa. Jotenkin tuntuu että lukot ovat hänellä enemmänkin henkisellä puolella kuin siinä että taidot olisivat mihinkään hävinneet. Niin monessa pelissä on tullut jo ajateltua että kyllä se Ghostin meno rupeaa näyttämään kohta siltä miltä kuuluukin mutta ei. Puolustuksesta löytyy ilman häntäkin 4 kiekolliseen peliin pystyvää puolustajaa joten nykykunnolla hänelle ei oikein tunnu löytyvän sopivaa roolia. En nyt kuitenkaan haluaisi lähteä miestä lähtökohtaisesti treidaamaan..
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Neljän pelin härkäviikko toi sitten täyden potin eli 8 pistettä, muutenkin voidaan puhua aika onnistuneesta kuukaudesta kun nollan pisteen pelejä kertyi ainoastaan pari kappaletta. 10 voittoa ja 6 tappiota, joista 4 jatkoilla/rankkareilla. Metro-divisioonassa tällä hetkellä mukavasti sijalla 3.

Eilisestä matsista sen verran, että ensimmäistä erää näkemättä ihan solidi esitys. Hayesin kolmonen ja Rafflin nelonen pelasivat hemmetin hyvän pelin, varsinkin Hayesilla olisi voinut helposti olla vaikka 3 pistettä tästä matsista. Raffl sai kruunuksi hyvästä puurtamisesta noston ykkösketjuun kolmannessa erässä Frostin tilalle. Elliott maalissa ajoittain godmode päällä ja on kyllä hienoa nähdä Moosen pelaavan tällä hetkellä voittavaa lätkää, kuten koko jenginkin.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Voittoputki jatkuu.

Ensimmäisestä erästä en nähnyt kuin lopun, tyynyn oltua liian mukavasti. Tilastojen valossa näytti menneen Leafsin merkeissä, mutta toisesta erästä lähtien kelkka kääntyi ja peli oli Flyersin näpeissä. Peli pyöri aikalailla siten kuin Flyers valmennus varmasti sen halusikin, eikä Toronto päässyt siihen vaarallisimpaansa eli nopeisiin kääntöihin / ylivoimahyökkäyksiin, vaan joutuivat pyörimään kulmissa ja ottamaan vastaan pitkiä pyörityksiä omassa päädyssään. Kaiken kaikkiaan hyvän näköistä kiekkoa jälleen kerran. Lopussa saivat ehkä vähän liiankin ruhtinaallisen palkinnon vastustajan selkien suoristuttua, mutta kaikki otetaan vastaan.

Se Konecnyn esityö Giroux'n 2-1 osumaan oli puhdasta seksiä. Myersiltakin hyvä ja aktiivinen pelaaminen, millä piti paineen yllä. Giroux-Frost tandemilta tuntuisi puolestaan olevan tuo nopea aloituskuvio jo automatisoitunut. Sitä kemiaa on selkeästi tässä ketjussa ilmassa. Frost on vielä vähän köykäinen tuollaiseen top-line ruutuun, mutta älykkäänä ja taitavana istuu kuitenkin tuohon nopeaan kiekon liikutteluun, mitä pyrkivät suorittamaan.

Couturier ja Lindblom puolestaan myöryävät pelistä toiseen ja tässä on myös selkeä tutkapari, jota ei varmaan ihan heti tulla rikkomaan. Toisessa laidassa Voracek on välillä, mitä on, mutta toisaalta juuri tämän kaksikon kanssa tshekistä on saatavilla irti aikalailla se paras hyöty joukkueelle.

Hayeskin on viime pelit saanut hyvin tulosta aikaan sen marraskuun kuivan jakson jälkeen ja Flyersilla olisi näin se kolmaskin solidi ja tulosta tekevä ketju kasassa.

Nelonen menee nyt muutamaksi viikoksi uusiksi Rafflin rikottua sormensa, mikä on harmi sinänsä, kun tuokin kolmikko oli viime aikoina hyvin löytänyt pelinsä. Andreoff sieltä luultavasti nostetaan ylös vääntämään. Saa nyt nähdä pudottavatko Laughtonin nelosen keskelle vai löytyykö luottoa johonkin toiseen tuota sentteröimään?

Pakistosta ei mitään erityistä. Jäällä nähtiin kolme toimimaa paria ja posina Ghostillekin 1+1.

Maalinsuullakin homma toimii oli siellä kumpi tahansa. Tällä kertaa Hartilta vahva peli.

Oikein mitään suurempaa moitittavaa löytynyt. No ylivoima oli aika tuloksetonta ja tästä on viime ajat se paras terä ollut kadoksissa, mutta muutoin vahva ja voisiko jo sanoa rutiininomainen neljän ketjun ja kolmen parin rullaus.

Eipä näin positiivisesta tilanteesta oli Flyers-kannattajana kirjoittamaan pitkiin aikoihin. Peli kulkee ja tulosta tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös