Loistavan liikkuvan maskin teki Immonen tuossa Kaltevan maalissa.

Eihän tämä ole totta.. 10 min. ruokalautasen äärellä ja kolme häkkiä Ilvestä vastaan. Pelin asetelma on nyt ihan nurin kurin. Ilves ei saa avauspeliään kuntoon ja kohta alkaa pelin pakottaminen. Sehän sujuu Ilvekseltä vielä huonommin kuin Tapparalta.

tjj67

Melkoisen tehokkaasti on nyt paikat käytetty hyväksi.

Nelfor

JYP
Pääsin katsomaan peliä juuri ennen 1-1 maalia, eli hetken olen katsonut ja JYP on tehnyt kolme maalia. Mitähän tästä vielä tulee, kun tästä katson pelin loppuun saakka..

Vielähän tämä voi muuksi muuttua. Vastustajan kannalta vaan hankalaa se, että nyt ei ole vastassa viime vuosien JYP, joka onnistui menettämään johtoasemansa monenkin maalin takaa.

Olihan taas avauserä. Ja vielä vastustajan avausmaalin jälkeen. Paikoista sisään ja puolustuspelikin näyttää hyvältä. Joitakin virheitä joo, mutta niitä ei selvästikään pelätä. On se kova. JYP.

Jupa

JYP
Onhan tämä ihan ok eka erä ’sarjan kuuminta’ vastaan vieraissa.

Viime vuosina tällainen johto on sössitty todella usein. Nyt on enemmän luottoa, vaikka peli on ihan alussa.

#IhanOk

Jupa

Tuntuu kyllä tuo JYPin selkäydinkarvaaminen toimivan kuin unelma. Hyvänkin vastustajan on vaikea aloittaa peliä.

Edit: turha toisto pois.

HOOLIGAN_

JYPin tasolle oli aika heikko yv äsken

Kakkoserän eka 10 min oli sellaista dominointia, että alkoi nöyryys laskemaan ja se yleensä tuottaa vaikeuksia. Nyt pitäisi taas keskittyä hyvään perustekemiseen.

Santtu76

Jyp
Onhan tuota Jypin peliä kiva katsella nykyisin.
Ainoa mikä iski silmään oli tuo erän lopun kikkailu. Pitäisi muistaa, että Ilves on varmasti vaarallinen loppuun asti. Nyt neppailu pois ja kunnon peliä kolmanteen erään.

Samaa mieltä. Tunne ylivoimaisuudesa kääntyy ylimielisyydeksi ja siitä voi joutua maksamaan hintaa. Toisaalta on kyllä kiva katella, kun joka jätkä uskaltaa tehdä jääkylmiä ratkaisuja vaikeissakin paikoissa. Jos tämän pitäisi olla kärkikamppailu nyt niin ok. Ainoa vaan, että JYPin ylivoimaisten otteiden vuoksi tämä ei näytä kärkikamppailulta.