Tottenham Hotspur FC 2019–2020

  • 27 443
  • 161

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Ookoo, varsin odotettu tappio Poolille. Mahdollisuudet oli ainakin pisteeseen. Pilkku oli taas melkoinen kädenojennus Liverpoolille, aivan naurettava lahja. Välillä voisin uskoa salaliittoteorioihin ja siihen, että Pool halutaan mestariksi. Aurier alkaa potkaisemaan PALLOA ja mane juoksee takaa jalkaan. Joo Pool oli parempi, mutta Spursilta ihan kelpo esitys.

Poch voisi nyt laittaa tuon Eriksenin lomalle tammikuuhun asti. Kohta sitä ei vaihdeta edes treenitötsään näillä esityksillä. Tanskalainen on surkea ilmestys, ei voi mitään. Toinen pelaaja, joka on ihan yössä, on Dele. Spursin kannalta olisi tärkeää, että tämä kaveri saataisiin herätettyä talviunestaan, joka on jo yli vuoden mittainen. Lo Celso ja Lucas olisi hyvä saada kentälle. En tiedä, mitä Pochin päässä liikkuu Lucasin suhteen. Olisihan tuolle ollut aika helvetisti enemmän käyttöä vastaiskuissa, kuin Diesel Delellä, jolla ei vauhti riitä nykyään ollenkaan ja tästä seuraa vain alas pudottelua. Lisäksi luotto Winksiin on hämmentävä ottaen huomioon, kuinka vähän tuo saa aikaan. Voi olla, että Ndombeleen fysiikka ei vielä riitä, mutta vähän liikaa Winks saa peliaikaa.

Lo Celso on myös pelannut alempana, joten olisi häntäkin mielenkiintoista nähdä alaoksalla, jos yläoksalle ei mahdu ainakaan heti. Luovuuden puute Winksillä ja Sissokolla on ilmeinen, joskin väläyksiä on kuten eilinen maali ja Sissokon voimakuljetukset. Peli parani mielettömästi, kun Ndombele tuli kentälle. Poch muuten haastattelussa kielsi, että Ndombele olisi tuonut mitään... Tämä viikko oli ihan ok, mutta haluaakohan tuo Poch oikeasti itsekin pois. Eroraha on kova, mutta luonnollisesti Poch ei itse voi lähteä tai mokailla, saadakseen sen erorahan. Jokatapauksessa työnantajia on jonossa odottamassa Pochin potkuja. Jokunen Pochiakin varmasti kiinnostava. Ehkä jopa nykyistä työnantajaa hänen kannaltaan kiinnostavampi.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Ketään ei enään kiinnosta? Ihan vihkoonhan tämä on mennyt. Huomionarvoista on, että 2-7 voiton Lanelta hakenut saksalaisjoukkue erotti oman valmentajansa. Ok virallisesti hän erosi itse. Uskoo ken haluaa.

Kauanko pitää vetää perseelleen, että saa monoa?
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Ainakaan Erikseniä ei näköjään enää kiinnosta. Aivan karmaiseva peli eilen häneltä. Ironista sikäli, että tämän suostumattomuuden uuteen sopimukseen oli tarkoitus taata loistavat neuvotteluasemat sitten uuden Bosman-seuran kanssa massiiviseen palkkaan. Kuka vittu tolle laiskalle varovaiselle pellelle haluaisi maksaa yhtään mitään?

Itse olen sitä mieltä, että #PochIn vieläkin. Sen sijaan Rose, Vertonghen, Alderweireld, Eriksen, Wanyama ja Aurier ainakin #Out. Joku oikea RB sisään, CB myös, jos luottoa ei ole Foyth-Sanchez -pariin tulevaisuudessa. Ja miksei vielä sitä Fernandesiakin voisi yrittää, ei tuo meidän maalinteko/paikkojen rakentelu nyt mitenkään maagista ole.

Toisaalta ei toki ole Levyn syy, jos Poch ei halua tehdä hankintoja tai peluuttaa niitä hankintoja. Kiinnostaisi tietää kovasti, että kenen syy tämä tämän kauden RB-sekoilu on? Oliko Poch sitä mieltä, että juu juu, mennään Aurierilla ja KWP:lla ja Foythilla, vai pyysikö Levyltä esim Wan-Bissakaa tai Atalia tai jotain? Ja miksi ihmeessä halutonta paskaa Erikseniä peluutetaan, ja GLC istuu penkillä? Sessegnon oli loukkaantunut, joo, mutta hänkin tarvitsee peliaikaa. Ja nimenomaan peliaikaa. Ei mitään treenejä alle, siitä ei ole kyse. Pelaamaan vaan. Vaikka sitten joidenkin U23:n kanssa. Mutta ei haudata Sessegnonia eikä Parrottia junnuihin/penkille, niin kuin toimittiin esimerkiksi KWP:n kanssa. Eli siis tarkoitukseni on sanoa, että Poch ei suinkaan ole syytön tähän huonoon menoon.

Näissä valmentajanvaihdoskeskusteluissa kannattaa muistaa myös kaksi asiaa: 1) Levyn rekordi valmentajien palkkaamisessa on vähintäänkin häilyvä. Poch loistava, mutta ehkä tuurilla. Sherwood karmaiseva. AVB todella huono. Redknapp ihan ok. Ramos huono. Jol taas ihan hyvä. Hoddle melko huono myös. Mikä todennäköisyys on sille, että jos Poch saa potkut, niin tilalle palkataan esim koodinimi Big Sam? Ja 2) Kuka tosiaan tilalle? Mourinho, Allegri? Kesken kauden ei voi näitä premin kultapoikia Howea tai muita irrottaa. Se joku kova uus tyyppi joka sai potkut Bresciasta?

Itse odottaisin kauden kärsivällisesti loppuun Pochettinon kanssa. Ainakin. Tammikuussa nähdään taas aika paljon mihin suuntaan ollaan liikkumassa. Odottaako joku tältä kaudelta jotain hyvää tulosta esim pokaalin muodossa edelleen? Siis tarkoitan, että jos potkitaan Poch ja palkataan vaikkapa Mourinho, niin voitetaanko me esim FA-cup? Ja mitä sitten jos voitettaisiinkin: halutaanko me liikkua seurana tuohon suuntaan? Oma suunnitelmani ENICin toimarina olisi ehdottomasti tämä: Välikausi, squadin ongelmat kuntoon tammikuussa ja kesällä ja sitten ensi kaudella on Pochin last chance. Jos ollaan tiputtu kahdesta kilpailusta jo lokakuussa 2020 niin kuin nyt ollaan, niin sitten Poch ulos.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Voi olla, että Ndombeleen fysiikka ei vielä riitä
Ainakin eilen näytti siltä - piti vielä sanomani - että Ndombele oli liki täydellinen ensimmäisellä puoliajalla, mutta haihtui kuvasta toisella lähes täysin. Lucas oli myös melkoinen turhake, toki tämä oli odotettavissakin ehkä, sillä noin vähällä peliajalla ei juuri pelituntumaa tule. Dele oli sen sijaan mielestäni hyvä, joskin maalissa ei tarvinnut hirveästi tehdä, kun Holgate pyllisteli edestä pois. Delen ja Daviesin yhteispeli oli miellyttävää.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Ja Sonin punainen on nyt kumottu, mikä on tietysti ihan oikein. Eli hän on käytettävissä Sheffield Unitedia, West Hamia ja Bournemouthia vastaan.

Myös Evertonin suunnalta kuului hyviä uutisia, eli Gomes on kotiutettu sairaalasta hyvin menneen leikkauksen jälkeen.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Huomenna edessä sitten yksi kauden tähän mennessä varmimmista tappioista. Sheffield pelaa loistavaa modernia jalkapalloa ja Spurs nyt on spurs.

Ensinnäkin takana on lupauksia herättävä CL-voitto. Ja Tottenham ei olisi Tottenham ellei tällaisista toiveista rankaistaisi ankaralla kädellä, lue: tappiolla sarjanousijalle. Tämän varmistaakseen Pochettino laittaa varmaankin Aurierin ja Wanyaman ja Eriksenin avaukseen tms, Lo Celso ei ainakaan pelaa jne. Sanchez ehkä tällä kertaa sitten vasempana pakkina, Sessegnonille mahtavat 2 minuuttia lisäajan lopusta.

Olisi todella kummallista jos Spursilta nähtäisi huomenna sellainen tiivis, sekoilematon esitys.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Andre Gomes on muuten päässyt sairaalasta ja ennuste on 6-12 kk sivussa.

Son pahoitteli noissa mestareiden liigan ”tuuletuksissa” vielä tuota tilannetta.

Sonissa on minusta jotain samaa kuin Salahissa eli erinomainen pelaaja ja vastakohta näille tatuoiduille diivoille tyyliin Neymar ja arvot tuntuu olevan elämässä kohdallaan. On nykyään kyllä melkein oma suosikkipelaaja suosikkijoukkueen ulkopuolelta.
 

Barney

Jäsen
Sonissa on minusta jotain samaa kuin Salahissa eli erinomainen pelaaja ja vastakohta näille tatuoiduille diivoille tyyliin Neymar ja arvot tuntuu olevan elämässä kohdallaan. On nykyään kyllä melkein oma suosikkipelaaja suosikkijoukkueen ulkopuolelta.
Lisätään noihin yhtäläisyyksin vielä se, että molemmat näistä herroista ovat ihan Valioliigan kovimpia filmaajia.
 

LaiLaiLei

Jäsen
Kertoo paljon joukkueen tämän kauden tasosta jos ainakin vähän salaa olen tyytyväinen tähän tasapeliin. Ensimmäinen puoliaika ihan alkua lukuunottamatta oli jopa ihan ok verrattuna siihen mitä on tällä kaudella saanut välillä, tai itseasiassa suurimman osan saanut katsoa. Sanchez oli taas totutun hasardi, pari harhasyöttöä ja yksi helppo katko jäi tekemättä, josta meinasi keskityksen kautta tulla 1-0 maali Sheffieldille. Plussana pari hyvää katkoa mutta kyllä se hyvin todennäköisesti hänellä aina miinusmerkkiseksi jää. Muuten peli rullasi jopa yllättävän hyvin, lähinnä Ndombelen ja Lo Celson pyrkimyksestä pelata ylöspäin aina kun mahdollista. Viasatilla peliä selostaneella Innasella tuntui olevan kunnon mancrush Sheffieldiin, Spurs oli kuulemma purjeessa ja Sheffield painoi koko ajan täysillä päälle. Ihan en tätä allekirjoita, mielestäni Sheffieldin prässi oli jopa yllättävän passiivista, kunnollisella paineistuksella olisi voinut saada tuon Spursin hasardin puolustuslinjan todella pahoihin vaikeuksiin.

Toisen puoliajan alku meni ohi, ilmeisesti Ndombele otettiin vamman takia vaihtoon, näytti ainakin että jossain tilanteessa ekalla puoliajalla olisi nivusiin käynyt?

Toinen puoliaika taas surullisen tutun oloinen, maali tuli vastustajan virheestä jonka jälkeen alettiinkin ottamaan vastaan. Ensimmäinen paha tilanne sen jälkeen johti maalin, joka hylättiin paitsiona. Kaippa siellä VAR:lla on jotkut mittanauhat käytössä, itse en ainakaan sen tv-kuvan perusteella olisi uskaltanut paitsiota tuomita, mutta tällä tavalla kuitenkin meni nyt. Tasoitusmaali nyt ei sitten oikeen edes vituttanut, kun sitä osasi jo vanhojen otteiden perusteella odottaa, ja ihan oikeutettu se oli hylätyn maalin ja pelitapahtumien jälkeen. Lopussa tuli taas pieni piristyminen, Moura varsinkin oli pirteä sisään tullessaan. Ansaitsisi kyllä enemmän peliaikaa, vaikka viime sunnuntain Everton-pelissä olikin hyvin näkymätön. Lo Celso oli joukkueen parhaimmistoa, toivottavasti viimeinkin Pochettino tajuaa näillä näytöillä pistää miehen Eriksenin tilalle avaajaksi. Dele tuntuu olevan aina pari askelta myöhässä, välillä kuitenkin jotain väläytyksiä tulee. Kane myös hyvin näkymätön, paitsi kun tulee palloja hakemaan alaspäin, silloin tulee usein jokin hyvä oivallus.

Näin maallikkona ohjeistaisin pelaamaan palloa laitoja pitkin rohkeammin ylöspäin, siellä kuitenkin juoksuvoimaa löytyy Sonin ja vaikka Mouran osalta. Näillä pitkillä palloilla pystyttäisiin paineistamaan vastustajan puolustusta, yllättävän usein paineessa se pallo vedettiin tänäänkin sivurajasta yli kun korealainen puuskutti selkään. Ja varsinkin kun tällä hetkellä se Cityn kaltainen pimputtelu ei toimi sitten vähääkään. Liian usein tapahtuu se, että minuutin verran kierrätetään h-i-t-a-a-s-t-i palloa alakerrassa, ja sitten tehdään ratkaisu jonka olisi voinut tehdä jo heti alunperin. Nuo lyhyet maalipotkukuviot olivat taas yllättäen ihan kauheita. Jos sitä prässiä ei osata purkaa, niin sitten vaan pitkää toivotaan-toivotaan palloa mielummin. Jos ihan Football manager - tasolle lähtee, niin Kane selkeästi alaspäin, Son ja Moura samaan aikaan kärkeen. Alli vaikka näiden tieltä pois. Kane on kuitenkin hyökkäyspään pelaajista (parhaimmillaan olevan Eriksenin jälkeen) paras laittamaan krossipalloja ja oivaltavia syöttöjä eteenpäin. Mutta joo, tämä nyt ei ehkä toimi muuten kuin paperilla, jos silläkään.

Tuohon @Sim0n :in ennustukseen uskoin myös ennen tätä peliä. Mutta nyt jälkiviisaana pelin jälkeen aloin miettimään, että kyllä se olisi liian helppo ratkaisu ollut tällä hetkellä. Ehkä se ennemmin menee näin: nyt taistelutasapeli paskojen esitysten jälkeen hyvin pelannutta sarjanousijaa vastaan, parin viikon päästä otetaan West Hamia vastaan voitto yllättävän ehjän suorituksen kera. Seuraavaksi joulukuun alussa Old Traffordilla ManU jää täysin jyrän alle, kauden paras peli ja ensi kauden mestarien liigan paikka alkaa näyttää taas mahdolliselta. Tämän jälkeen kotona Burnleylta turpaan täysin paskan esityksen jälkeen. Se olisi Tottenhamia se. Tähän voi joku vielä keksiä jatko-osan jos haluaa.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
No niin, Poch sai sitten fudut. Potkut ei niinkään yllätys, mutta ajankohta yllätti. Seuraajaehdokkaissa pyörii nimiä kuten Eddie Howe ja Ancelotti, mutta katotaan nyt. Koittais nyt Levy itte, kun on iso syyllinen Spursin luisuun, caramba!
 

Kooki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Ilmeisesti Poch ei ole ollut tyytyväinen seuran (Levyn) toimintaan ja oli itsekkin jo halukas vaihtamaan maisemaa.. Harmin paikka, Spursia symppaavana pidin paljon Pochettinon tyylistä ja etenkin siitä, miten hän auttaa nuoria pelaajia kehittymään.
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
No niin, Poch sai sitten fudut. Potkut ei niinkään yllätys, mutta ajankohta yllätti. Seuraajaehdokkaissa pyörii nimiä kuten Eddie Howe ja Ancelotti, mutta katotaan nyt. Koittais nyt Levy itte, kun on iso syyllinen Spursin luisuun, caramba!
Rafael Benitez kummasti juuri tänään ilmoittanut halustaan palata Englantiin :)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Aina ei kaikki mene nappiin. Ehdottomasti tämän hetken lemppari koutseja tämä hemmo.

Toivotaan että löytää mieleisensä joukkueen!
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Mourinholla pienimmät kertoimet. Ei kyllä oikein add up.
 

Barney

Jäsen
Mourinholla pienimmät kertoimet. Ei kyllä oikein add up.
Eiköhän Mourinho ainakin jonkun pokaalin parissa vuodessa Spursille toisi. Toisaalta pokaalien voittaminen ei kuulu Spursin ideologiaan, joten sinänsä Mourinho olisi aika erikoinen ratkaisu.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Toisaalta pokaalien voittaminen ei kuulu Spursin ideologiaan, joten sinänsä Mourinho olisi aika erikoinen ratkaisu.
Höpsis, puolustava Audi Cup - mestari.

Olis jotenkin luullut että siellä on joku nimi jo valmiina, jos tässä vaiheessa kengitään koko valmennus ulos. Eli eiköhän hyvinkin pian kuulla seuraajan nimi.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Spurs ei pelaa ainakaan enää hyökkäyksen kautta. Kolmen vuoden pesti on muutenkin maksimi, kun sillat alkavat käryämään jo parin vuoden sisällä. Mitenkäs hankintapolitiikka, kun kirstun päällä istuu saituri ja managerina toimii henkilö, joka haluaa ostaa valmiita pelaajia... saas nähdä mitä tästä tulee?
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Mitenkäs hankintapolitiikka, kun kirstun päällä istuu saituri ja managerina toimii henkilö, joka haluaa ostaa valmiita pelaajia... saas nähdä mitä tästä tulee?

Tuolta kantilta kun tuota katsoo, niin on kyllä todella räjähdysherkkä kombo. Ja Jose-setähän on tunnetusti hyvin kärsivällinen eikä ala kiukuttelemaan, jos omia hankintojaan ei saa :)
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Moi on kyllä oikea henkilö jos halutaan tuhota kaikki mitä Spursissa on rakennettu viimeiset vuodet.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tuolta kantilta kun tuota katsoo, niin on kyllä todella räjähdysherkkä kombo. Ja Jose-setähän on tunnetusti hyvin kärsivällinen eikä ala kiukuttelemaan, jos omia hankintojaan ei saa :)

Ja tämän lisäksi saattaa myydä pelaajia pois vain sen takia, jos eivät miellytä. Varsinkaan nuorten pelaajien osalta tie ei näytä tällä hetkellä kovinkaan ruusuiselta. Ja mitä nyt tapahtuu Eriksenin kanssa?
 
Spurs ei pelaa ainakaan enää hyökkäyksen kautta. Kolmen vuoden pesti on muutenkin maksimi, kun sillat alkavat käryämään jo parin vuoden sisällä. Mitenkäs hankintapolitiikka, kun kirstun päällä istuu saituri ja managerina toimii henkilö, joka haluaa ostaa valmiita pelaajia... saas nähdä mitä tästä tulee?

Perinteisesti Moun kanssa tulee toisella kaudella mestaruus ja kolmannella kenkää.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös