Kuvittelenko vain, vai maistuuko Edwinille työnteko aivan eri intensiteetillä kuin kertaakaan tällä kaudella? Kyllä on meinaan mies koko ajan ihan joka puolella.. onko käynyt kotilomalla Ruotsissa saamassa adoptiovanhemmilta sapiskaa, vai mitä?

Ässät
Edwin ja Kivenmäki luistelevat hiki päässä. Myös Vainio näyttää ihan hyvältä.

RaikkA

Ässässäsäsä
Hirvonen heittää pitkän päätyyn, mutta tuomarit haluavat kaverin väkisin pois kentältä...

Aikamoisia piipareita.

RaikkA

Ässässäsäsä
Puoltoista minsaa olisi 5-3 yyveetä

Crapbag

Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Kappas, Kerhokin sortuu rikkomaan. Hyvää vääntämistä patapaidoilta, hieno peli-ilme!

Crapbag

Mikä tuo kätisyyscombo viivassa nyt taas on??
E: Ehdottomasti Åke siihen Stenqvistin paikalle tuohon sahaamiseen??

Tuamas

Sanoisin että mies alkaa nyt olla edes etäisesti liigassa isoja minuutteja pelaavan pelaajan kunnossa.

Keväällä väitän että aivan eri mies kuin ollut alkukaudesta, alkukauden perusteella näitä vanhanliiton ”pelaamalla kuntoon” -jannuja.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät aloitti hyvin ja saatiin alkuminuuteilla jo maali tehtyä. Killinen vähän löysä puolustus alivoimalla kostautui ja peli on 1-1. Erän loppuun mukava 5vs3 ylivoima mutta meni siirtelyksi eikä kunnon maalipaikkaa saatu aikaan

RaikkA

Ässässäsäsä
Onhan tää aikamoista, kun peli on ihan semi-hyvää, niin sitten minuutissa päästetään kaveri kahden maalin johtoon...