Joukkueen rakennus kaudelle 2019–2020

  • 441 521
  • 1 569

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo
En osaa slovakkia kovin hyvin, mutta sikäläisten lehtitietojen mukaan esiintynyt Slovakiassa erinomaisesti ja käyttää nyt alunperinkin sopimuksessaan ollutta pykälää lähteä kuukauden kuluessa kovemman tarjouksen perään. Omassa tiedotteeseen tämä nopeasti entiseksi jäänyt slovakialaisseuransa kiittelee ja kehuu kovasti, joten mitään dramatiikkaa tähän ei vaikuta liittyvän. Kiinnostava hankinta ja onnistuessaan hyvä alku. http://www.hockeynitra.com/?q=clanok/graham-odchadza-do-finska/1337 (Linkki Hockey Nitran uutiseen)
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Mikähän Jessellä meni Slovakiassa pieleen, kun 4 ottelun ajan vaan viihtyi? Olikohan sarjan taso kuitenkin heikohko, kun 3 pistettä pisti noihin 4 matsiin. Nitran sivujen mukaan Stavanger oli myös vahva vaihtoehto joukkueeksi Eurooppaan siirtyessään, mutta päätyi lopulta Slovakiaan ja Kris Versteeg oli suositellut miestä. No, ei muuta kuin tervetuloa.

Ja Huttuselle samalla loppukauden soppari ensi kauden (seuran) optiolla.

Edit: tuossa yllähän se jo tulikin. Eli oli kuukauden optio lähteä kovempiin sarjoihin ja tämä nyt sitten käytettiin. Oli saanut useampiakin tarjouksia ja Kalikka vei voiton.
 
Viimeksi muokattu:

Uncle Ben

Jäsen
Laitetaan vielä sopimusuutinen seuran sivuilta. Samassa yhteydessä tiedotettiin Huttusen option käytöstä:


No siitäpä sitten.. On ainakin sen profiilin pelaaja, jota on tilauksessa ollut. Hyökkäävä, rightin kätinen ja ilmeisesti ihan hyvin liikkuva pakki. Tuolta voi myös jotain tarinaa tsekata.

Mielenkiintoista nähdä miten tulee KalPassa onnistumaan.
 

ktik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyvälle vaikuttaa, mutta kysymysmerkki noista ottelumääristä, kun ei Onttaarion Hokiliigan jälkeen ole aikamiehenä yhtään täyttä kautta pelannut. Toivottavasti paikat kestää eurokiekossa paremmin.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
No ei tästä nyt mikään kuivan leivän maku jäänyt suuhun. Optio ensi vuodelle olis ollut kiva, mutta eihän sitä kaikkea voi saada. Palkkaa kuitenkin pitäisi sivukuluineen maksaa koko vuodelta. Tuskin kumpikaan osapuolista vielä tietää, että mikä se sopiva palkka olisi.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Grahamista muutama tilastopoiminta viime kaudelta:
- Suht' keskinkertaisessa joukkueessa +15, samassa joukkueessa oli huonoin lukema pakeista -17

E: Nyt voi olla myös lähdekritiikin paikka, eliteprospects kertoo luvuksi tuon +15, AHL:n sivuilla lukema onkin -20

- Pisteitä per peli enemmän kun mm. Libor Sulakilla, tosin näitähän nyt on vaikea verrata ihan yksi yhteen.

Tuosta pari otteluklippia vielä liitteeksi, Graham siis nro 64






 
Viimeksi muokattu:

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Urheilulehdessä nro 46 on Sami Hoffrenin kirjoitus Kalpasta ja valmentaja Tommi Miettisestä sekä Kalpan kaudesta 2019 - 2020. Mielenkiintoista lukea näistä Kalpan Kasvukivuista (jutun otsikko). Jutussa kerrotaan miten arki ja harjoittelu on laitettu täysin uusiksi fysiikkavalmennusta myöten ja ero entiseen on suurempi kuin kukaan ymmärtää. Sitten jääkin näiden erojen kertominen todella vähälle, todetaan vaan lyhyesti ettei pelin nopeuttaminen ja suoraviivaistaminen pystysuuntaan ole onnistunut. Juuri kun juttu alkoi kiinnostaa, että mitkä on ne konkreettiset muutokset harjoittelussa, pelitavassa ja joukkueen rakentamisessa niistä ei kirjoitettu sanaakaan. Onko jollain oikeasti tietoa näistä muutoksista mitä Kalpan liigajoukkueen arjessa on tapahtunut? Olisi todella kiinnostavaa tietää.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Tuonne ei kannattaisi palkata yhtään pelaajaa niin kauan kuin nuo kaks pölperöä seisoo aitiossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös