Ke 13.11.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 13 873
  • 221
Maajoukkuetauko on vihdoin ohi ja tänään pelataan neljällä paikkakunnalla.

Ilves - Sport 18.30

Tampereella kohtaavat runkosarja kahdeksantena oleva Ilves ja sarjajumbo Sport. Sport pelaa todella mielenkiintoisilla ketjuilla illan ottelussa ja onkin mielenkiintoista nähdä, että miten heidän ketjumiksauksensa toimivat. Ilves puolestaan lähtee omaan silmään tutuilla kentällisillä illan peliin. Nuori puolustaja Oskari Laaksonen hyppää askiin 7. puolustajana, joten hyvä juttu tämäkin nuori puolustaja on jälleen pelikuntoinen.

JYP - Lukko 18.30

Jyväskylässä nähdään vastakkain viime kauden playoffien ensimmäisen kierroksen ottelupari. Silloin Lukko eteni jatkoon ratkaisevan kolmannen pelin kautta. Raumalaisten kokoonpanossa nähdään kaksi mielenkiintoista nimeä, kun Ilkka Heikkinen pukee Lukko-paidan päälleen 12 vuoden tauon jälkeen. Myöskin loistava juttu raumalaisille on se, että Winnipegissä NHL:ää alkukaudella pelaamassa pyörähtänyt Ville Heinola on jälleen Lukon kokoonpanossa. JYP kuitenkin varmasti haluaa näyttää, että runkosarjan kolmospaikka pysyy heillä myös tämän illan jälkeen, eikä neljäntenä JYP:in kannoilla oleva raumalaisryhmä sitä heiltä vie.

KalPa - Jukurit 18.30

Kuopiossa taistellaan tänään Savon herruudesta. Hyökkääjäpulasta kärsivät Jukurit matkaa haastamaan kauden hieman heikosti aloittanutta KalPaa. Molemmat joukkueet ovat muokanneet kokoonpanojaan viime kierroksilta ja sairastupiinkin on näköjään tullut muutoksia molemmille. Kotijoukkue KalPa on sarjataulukossa sijalla 13, kun taas vierailija Jukurit sijalla 11. Jukurit sai tänään mielenkiintoisen vahvistuksen joukkueeseensa kuukauden ajaksi, kun Tapparalupaus Patrik Puistola saapuu joukkueeseen lainalle. Puistola debytoi tänään Jukuri-nutussa 2. kentässä.

Pelicans - KooKoo 18.30

Eilen kotonaan tiukan jatkoaikatappion kokenut Kouvolan KooKoo lähtee hakemaan pisteitä Lahdesta Pelicansilta. Myös tässä ottelussa nähdään kentällä mielenkiintoinen paluumuuttaja, kun suurella kiekkoyleisölle ehkä hieman tuntematon puolustaja Alex Lintuniemi pelaa uransa ensimmäisen Liiga-ottelun. Lintuniemi on pelannut U18- sekä U20-kisoissa, sekä pitkään Pohjois-Amerikassa AHL- ja ECHL-sarjoja. Isokokoinen puolustaja siirtyi tämän kauden alussa Carolinan organisaatioon, mutta sieltä tie vei 4 pelin jälkeen Lahteen. Mielenkiintoinen ja varmasti seurattavan arvoinen nimi. KooKoo on kenties Liigakauden suurimpia yllättäjiä. Kouvolalaisryhmä on sarjassa viidentenä ja on pelannut tällä kaudella todella hyvää jääkiekkoa. Pelicans on pelannut ailahtelevasti ja sarjasijoitus on 12. Erot ovat keskikastissa kuitenkin pieniä, joten pisteet tulevat tarpeeseen mikäli sarjasijoitusta haluaa parantaa.

Tulipa muuten mielenkiintoinen fakta esiin. Tämä on jo kolmas kerta peräkkäin, kun olen kuumeessa silloin, kun Lukko vierailee Jyväskylässä. Aika uskomaton sattuma, mutta minkäs teet.

Kaikille kuitenkin hyvää ja vauhdikasta kiekkoiltaa!
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Yksittäinen arkipeli ei hetkeen aikaan ole jännittänyt näin paljon, kiitos Lukon "uuden" puolustuksen joka ollaan jo ehditty tituleeraamaan Liigan parhaaksi.

Koska kyseessä on Rauman Lukko, niin todennäköistä on 7 maalia omiin sekä täysin sysipaska avauspeli. Ainukaisen tekee kotijoukkueen verkkoon Eetu Koivistoinen, joka sekin menee varmaan Mikko Mäenpään persuksen kautta tolppa-tolppa-maali akselilla sisään.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ennustan Tampereella melkoista "kuivana kakkoseen" iltamaa tänään. Sen verran vakuuttavaa peliä Ilves pelasi ennen taukoa, ylivoima varsinkin murhaavaa. Sportilla alkaa olla aika kääntää kelkka mutta seuraavat pelit 2x Ilves 1x Lukko. Ei tule tapahtumaan tällä viikolla mikä on surullista, kausi alkaa olla ohi jo marraskuussa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kärkipeli JYP-Lukko.

Mihin menee Pelicans? Merkkejä paremmasta vai luisun jatkoa kohti vääjäämätöntä? Nyt olis paikka ottaa lentävä lähtö marraskuun pimeyteen.

Sportin nousu alkaa NYT tai sitten kausi on ohi ennen kuin joulupukki on edes lähtenyt matkaan poroineen.

Aivan niin syvällä, muttei paljon puutukaan, on KalPa. Helppo väittää että illan otteluparista korkeintaan toinen on 10. sakissa, jos kumpikaan. Kotijoukkueen täytys tällasista alkaa kairata voittoja kun taasen Jukurit voi ilmoittautua aivan tosissaan taistoon playoff-viivalla.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Olipa hyvä avaus @Pistelinko87 :lta! Sopivan mittainen, mutta asiaa sisältävä. Tietysti Pelicans - KooKoo tänään seurannassa, mutta vierailijan sijaan katseet kääntyy Lintuniemeen. Toivotaan, että mies pelaa kuin Hakanpää konsanaan. Vaarana kuitenkin, että tänään KooKoon vauhti on liikaa omassa päässä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Hikinen duunipäivä +ja siskon divaanisohvan kätisyyden vaihto takana. Olvi ja lätkää edessä.

Kiva et taas pelataan, mutta eiköhän se tuttu vitutus taas kohta nosta päätään.

Edit. Ja tuon orastavan talven piti kääntyä loskaan.
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
Karjala-höpöhöpö-löpölöpö-töpötiti-puputupuna-turnaukset takana ja aika palata kunnon hokin pariin!

Aijai, pitääkö tässä sihauttaa yksi Heineken? No kyllä!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
JYP 1-0. Alkaa just niinkuin osasin kuvitellakin. 1.03 pelattu.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nättineeen!!!! Oijoijoijoijoi oijoijoijoijoi!!!
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ilkka Heikkinen hyppää ekaa kertaa jäälle ja heti kolahtaa
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Vittu mitä sexyhokia JYPiltä!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
JYP-Lukko. 5.34 pelattu, Toni Koivisto jäähylle.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Onkohan Kolppasella paineita Tampereella? Jos Sportti onnistuu pistään tappioputken poikki niin Kolppanen luutii varmaan loppukauden KooVeessa...
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Könönen 2 min. Onko erikoistilanteisiin panostettu?
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Nihkeetä Lukko. Luulin että noilla vahvistuksilla koko joukkue sais uskomattoman boostin kaikkeen tekemiseen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Eipä oltu. Jukurit 0-1. Pereskokov.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Ai että kun mä tykkään Turkulaisesta. Luistelee suvereenisti täysin läpi jokaisen lukkolaisen. Viimeistelijä puuttui, mutta nättiä oli.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
JYP-Lukko. Piti olla tasainen kärkiottelu, mutta ollut ihan yhtä päätä. JYP dominoi.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
KalPa 1-1. Tais kimmota Vartiaisesta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös