Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 129 143
  • 122 077
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Nauratti kun tuli kunnon painitilanne boksissa ni Unitedin molemmat brassit makaa maassa joista toinen ei edes ole koko tilanteessa ja britit menee kaikki naama edellä tilanteeseen mitään pelkäämättä.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Ihan pakko oli käydä laittamassa risti tähän otteluun, kun sen verran tasaiselta näyttää.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Noh, olihan tuo ansaittu maali..
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Ruotsin Allsvenskanissa kaikkien aikojen mestaruustaisto käynnissä. Tukholman ainoa ja oikea, Djurgårdens IF tasoittaa IFK Norrköpingin vieraana ja siirtyy piikkipaikalle ohi Malmö FF:n.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Vaikka 5 minuuttia aiemmin julistit pelin tasaiseksi...
@Malmi loistavasti avasikin, että nämähän eivät poissulje toisiaan. Odotin enemmänkin, että Manu tekisi johtomaalin avausjaksolla ja Bournemouth tasoittaisi toisella jaksolla.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Ruotsin Allsvenskanissa kaikkien aikojen mestaruustaisto käynnissä. Tukholman ainoa ja oikea, Djurgärdens IF tasoittaa IFK Norrköpingin vieraana ja siirtyy piikkipaikalle ohi Malmö FF:n.

EDIT: Djurgårdenille siis tasuri riittää mestaruuteen, Malmö ja paikallisvastus Hammarby kärkkyy pisteen päässä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Kyllä ManUlla on synkästi asiat kun tasoitusmaalia jahdatessa pitää heittää Jesse ”0+0” Lingard kentälle.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Miten se on joku loistava avaaminen, jos kysyy yhden kysymyksen :)
Sillä kysymyksellä luulisi monen ymmärtävän, että minun veikkaukseni tasapelistä sekä Bournemouthin ansaittu maali eivät ole kyllä ristiriidassa keskenään. Molemmathan joukkueet olisivat ansainneet maalin avausjaksolla, mutta Manulle ei kelvannut.

Nyt alkaa näyttämään siltä että meni veto vituiksi. Olisi pitänyt ottaa huomioon kotietu, joka lisää todennäköisyyksiä Bournemouthille. Muutenhan joukkueet ovat tasaväkisiä, kuten sarjataulukko ennen tätä ottelua osoittaa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ei jumalautavittusaatana sentään tota Hammersin umpisysipaskaa puolusteluyritelmää. Vittu divariin vaan kun ei tuu hevon vittua ikinä tästä vitun paskasta. Kaikille kenkää ja kaikkia turpaan! Jumalauta saatanan isäkissan vittu 0-2 himassa Newcastlea vastaan ja vielä 70 minuuttia jäljellä. Aivan vitun onnetonta touhua, itkettäis jossei vituttais niin ettei veri kierrä.

Aston Villa sentää rankoo Liverpoolin nukkumisesta ja vaparista Trezegee 1-0. Ansaittu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös