• 1 344 459
  • 7 504

Don Sputnik

SaiPa, Liverpool
Tästähän tuli rapsakka keskustelu...Saman olen kyllä huomannut itsekin viime kausina: Näissä tilanteissa on SaiPan jengi ollut ihmeen nöyrä ja lapanen. Kyllä selkeät sikailut pitää jotenkin kuitata, kuten vaikkapa tämän Morleyn. En toivo vastustajan vahingoittamista, mutta perinteinen "tanssinhaku", kunnon puhdas niitti heti seuraavassa vaihdossa, keppiä pohkeelle ja hanskaa naamaan tai jotain...kunhan nyt jotenkin reagoidaan! Se on nimenomaan se pointti, kuten moni muukin on tuonut esiin. Että joku kuitti pitää silloin tulla, kun kyse on selkeästä sikailusta. Nyt oli munatonta toimintaa.

Ja olikos muuten yhtä käsittämätöntä ja munatonta toi tuomariston ja kurinpidon toiminta, tuo ei mennyt edes jälkeenpäin käsittelyyn...vai menikö?

ahal

Kerho peli menee tähän laatikkoon. 3-0 vaihtui 25 minuutissa 3-5:ksi. Ei vaan voi olla tyytyväinen ei. Harmittaa myös se, kun toka erän puolen välin paikkeilla Kerhon voittokerroin oli yli 20 enkä lyönyt kiinni. Kympin kysymys kuuluu: mihin hävisi SaiPan peli-idea ja ilo puolen matsin jälkeen? Ehkä vastaus tauolla löytyy, mutta huominen matsi on ohipeli levännyttä Ipaa vastaan. Toivotaan, ettei tuu rumia lukemia. Nyt oli paikka iskeä, mutta kun ei niin ei.

Läts

Saimaan Pallo
No olihan tämä ykkösketjun puutteesta johtuen etukäteen jo vaikea peli ja todennäköinen tappio. Ilvestä vastaan saadaan sentään 2/3 ykköskentästä mukaan. Ja varmaa tuo viimeinen 25 minuuttia meni tänää palautteluksi. Huomenna uus peli.

Laitela

SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Joo tästä sen voiton ois todennäköisimmin voinu kaivaa. Huomenna viikon huilannu Ipa meiän väsynyttä jengiä vastaan. Ok saadaan Persson ja Löfman takaisin ja Ilves saattaa alussa olla tiukoilla. Kuvitella kumminkin vois, että pelin edetessä hallinta siirtyy fyysisesti virkeämmälle Ilvekselle ja sitten voi tulla rumaa jälkeä. No ehkä meiän pojat kaivaa jostain huomiseks duracelia, mutta olihan tää kyllä vituttava esitys. Jos edes oltais mätetty maaleja puolin ja toisin alusta alkaen ei vituttais näin paljon, mutta käydään ensin 3-0:ssa ja sitten aloitetaan sulaminen.

anthax

SaiPa, Ketterä
Vituttaa. Välillä on kuitenkin hävittävä ilmeisesti myös.

Huomenna entistä tiukempi rutistus! Pari levännyttä ukkoa askiin ja Kaarlehto ottaa kaiken kiinni!

Don Sputnik

Jep. Tämä peli munittiin aivan täysin. Outoa viime aikaisiin otteisiin peilattuna. Jos Tampereella päästäisiin jatkoille, niin olen tyytyväinen...katellaan...

Jugger77

SaiPa
Voi olla, että olen nyt ottanut Seppälän jostain syystä silmätikuksi (ei ole muuten sitten sen, takia että olisi painanut mun muijaa), mutta jotenkin ihan surkeaa peliä. Pilaa meidän ylivoimankin ihan henkilökohtaisella suorituksellaan. Tällä hetkellä joukkueen huonoin pakki. Koska Sneck on hyökkääjä.

Läts

Joo, ei ylivoimalla ole oikein vakuuttanut. Pari kertaa laukonut helpon maalivahdille viivalta ilman maskia.

PatrickKane95

SaiPa
Vituttaa miten halvalla Kerho pääsi peliin mukaan, 3-1 maali Westerholmin hörppäys ja 3-2 maalissa vähemmän yllättäen herra #38 lähtee oman maalin taakse jahtaamaan miestä samalla kun kiekkoa pelataan maalin eteen, Ramu joutui paikkaamaan häviten toki kamppailun. Helvetin hieno tapa puolustaa maalinedusta kuitenkin. Sen jälkeen olikin jo selkäranka notkahtanut ja Lehterän hieno reagointi ottaa aikalisä ja Westerholm pois peräti puoli minuuttia ennen loppua kruunasi koko homman.

rico

SaiPa
Turha kelailla yksittäisiä maaleja tai syyttää yksittäisiä pelaajia eilisestä tappiosta. Isossa kuvassa peli ei ratkennut mihinkään helppoon päästettyyn maaliin, vaan siihen yksinkertaiseen syyhyn, että pelaaminen lopetettiin kun taululla oli 3-0. Jos ei vastustajakin lopeta siihen, tappio on varma.

Todella harmi, että ryssittiin eilinen peli, koska voitolla olisi ollut saavutettavissa hyvät asemat sarjataulukossa. Tänään ennustan aika vaikeaa peliä Tampereella, koska joukkue on todennäköisesti jo suhteellisen väsynyt.

redpecka

Vähän sama kuin HIFK-pelissä, mutta siinä pelastuttiin vielä, ehkä kovalla viimeistelytehokkuudella ja ehkä hiukan Tuohimaan avustuksella. 13. minuutin kohdalla peli 3-0...

No eiku Ilveksen kimppuun. Paremmalla pelituntumalla hoidetaan ekassa erässä parin maalin johto ja sitten pelataan vain aikaa ja sumputetaan ja toivotaan parasta.

Spac

Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Onko meidän pakko jatkaa tätä VITUN traditiota että annetaan vastustajalle joko kauden eka tai liigauran eka maali. Mikä vitun hyväntekeväisyysautomaatti SaiPa on tässä asiassa. Eilen HPKn nevari teki uransa ekan, just äsken Ilveksen toinen nevari teki uransa ekan.
Kyllä on. Ketäs ilveksestä on enää jäljellä ilman liigamaalia?

Spac

Vainikainen sai tälliä käteen. Ollut ihan huippu koko ajan. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Piip lentää tuulettimeen ihan urakalla.

kunnonjykit

Lähden kyllä aika vittuuntunein fiiliksin majutauolle.

Joukkueen psyyke tuntuu olevan langanohut, kun tulee notkahduksia ja peli ei lähde uomiinsa heti ottelun alussa. Sitten koko peli on sellaista epämääräistä hakemista ja koko pelisysteemi puuroutuu.

Olen siitä tyytyväinen, että joukkuetta kylvetettiin todella radikaalisti ekan 10 kierroksen aikana, mutta niin vaan sieltä noustiin tilanteeseen, missä kaikki on vielä omissa käsissä.

Paljon on töitä tehtävänä, varsinkin puolustuksen osalta. Tonne aiempaan ketjuun kirjoitin että 58 byyriä omiin ja vain Sportilla on enemmän imutettuja maaleja. Tää ei vaan riitä yhtään mihinkään jos halutaan jotain saavuttaa tällä kaudella. Moket on nuoria ja annan vielä aikaa petraamiselle, mutta samalla totean, että en oo nähnyt missään vaiheessa mitään tasaisuutta tai jumalmodea kummaltakaan (yksittäisiä suonenvetopelejä just ja just). Maalivahtien pitää nostaa tasoaan, ei selittelyjä. Pakistoon on huhuttu ruottalaista vahvistusta ja kelpuutan ajatuksen pakiston vahvistamisesta oikein hyvin. Kojon ja Sneckin ei vaan kuulu olla kovinkaan usein pelaavassa kuusikossa, valitettavasti.

Laitetaan tänne vielä alleviivatusti: Kaarlehdolla 15 torjuntaa, joiden lisäksi 6 kaappia omiin.